- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.541
niye böyle bişi yaptın verme para falan hediyede almasın zıkkım zehir olsun o günde ona sürüm sürüm sürüsün ağzı yüzü bi tarafa kaysın içinin pisliği suratından aksınçok dellenmiş gördüm kendimi
Senin kv, benim kv, Kıymet in kv, birbirlerine çok benziyorlar, kesin bişey var aralarında :)))
Aylin, dünkü yazını ancak şimdi gördüm, Kerem'e çok geçmiş olsun... Antibiyotiksiz geçecek durumda olması iyi, inşallah gerek kalmadan atlatır kuzu. İlaçlar bitince götür bence doktora.
Anne demeleri çok tatlı, sürekli anne diyerek geziyor evin içinde, eritiyor beni sıpa. Bir de durup dururken gelip sarılıo öpmüyor mu, bayılıciiim oracıkta :)
gözün aydın :) öyle denir dimi..ben de çok bekledim anne desin diye..maşallah keroya..Günaydın
Bugün buraya Kero "anne" diyor yazacaktım ki İklim in facete videosunu gördümçok tatlılar yaaaa,dün anneee diyorum aynen taklit edip anne diyor.
Dışarıdan gelip kapıyı açtığımızda eve gireceğini anlayıp ağlamaya başlıyor kerata, bir insan maksimum ne kadar sevilebilirmiş insan çocuğu olduğunda anlıyormuş...
Öksürüğü devam ediyor zaten balgam söktürücünün prospektüsünde de öksürüğü arttırır yazıyordu,şimdi ben ne zaman dr.a götüreyim?ilaçlar bitince mi? 1 hafta geçince mi?
Aylin, dünkü yazını ancak şimdi gördüm, Kerem'e çok geçmiş olsun... Antibiyotiksiz geçecek durumda olması iyi, inşallah gerek kalmadan atlatır kuzu. İlaçlar bitince götür bence doktora.
Anne demeleri çok tatlı, sürekli anne diyerek geziyor evin içinde, eritiyor beni sıpa. Bir de durup dururken gelip sarılıo öpmüyor mu, bayılıciiim oracıkta :)
maşallah doruğuma su çiçeği tek yapılınca sorunsuz bir aşı ateşlenmedi bizimkide rahat atlattıGünaydın,
Dün bol bol çalıştım, sonra çıktım, doktora daha vakit vardı, manikür yaptırdım, oje sürdürdüm, bugün pek memnunum kendimden :)
Su çiçeği aşımızı olduk, şimdilik bir sıkıntısı olmadı cücüğümün. 10 kilo 50 gr olmuş, boyunu geçen defa yanlış ölçmüşler galiba çok tepindiği için, çünkü bu sefer 81 cm çıktı. Doktor, boyu ortalamanın üzerinde ve bunun kadar hareketli bir çocuktan daha kilolu olmasını bekleme dedi :) Flor kesinlikle önermiyor, balık yağına devam, yarım şişe demir damlamız kaldı, sonra onu de kesicez büyük ihtimalle. Dün çok ağladığı için tahlil ve ultrason yapılamadı, onun için de tekrar gidicez.
Bizden haberler böyle şimdilik, herkes iyidir umarım, bugün geçen haftaya göre daha çok burda olacam inşallah...
wuwuwuw herşey yolunda yani artık geldiğimde yeni evinde minik oğlunla ağırlicaksın beni bahçede kahve keyfi yapcazselam canlar..
annemdeyim.. annem kaynana we cenkiz şuan ewi temizliyolar (durumlar azda olsa düzeldi yani cek we annem arasında) cerene halası oda aldı o yerleşti eşyalarda yarın gidiyor kısmetse.. uzadıkca uzadı taşınma işimiz cek baştan inşaat yaptı resmen! nihayet bitti
drada gidemedim artık 3.4 gün sonra inşallah 35+5 oldum bu aradaçok az kaldı zor günler beni bekliyor:18: bari ewimde yerleşip 1 hafta falan keyif yapabilsem
dükkan dewroldu ew toplandı biz 10 gün kadar cengizin arkadaşında kaldık bu durumla ilgili kötü detayları daha müsait bi zamnda anlatacağım kızlar!
cek cerye köpek aldı 4.5 gündür bide köpeğimiz war yani ufak cins bişey.. we ceren sanırım köpekten:26: hasta biraz 2 gündür sesi kısık gibi kuru öksürüğü war gece azda ateş oldu, iştahsızlıkta war.. boğaz enfeksiyonu olarak adlandırdım ben:26:
şimdilerde bişey dedğimizde hıh? dio tekrar edyoruz yine hıh? dio bişey anlamamış yada duymamış gibi defalarca hoşuna gidiyo sanırım:))
bide sürekli bişeyleri işaret edip 'bak bak' aaaaaa falan dio henüz cümle yok bizde tek tük canı istrse basit kelimeleri sölüyo o kadar
dün gece toplasanız 4 saat uyku uyudum o da bölük pörçük.. sabah bağkura gittim işlemlerim wardı sonra anaanneme üsküdara we buraya.. dökülüyorum annem gelince hemen yatacağım (eger dedikodu getrmezse tabi kaynanatörden)
işte böyle, nete telden giriyorum facede bana yazarsanız çoğu zman gelmiyo chatten yazılanlar bana haberiniz olsun yoksa cewap wermemezlik yapmıyorum aslaaaaaa!!
twiterda çok geziniyorum ama hiçbiriinz yoksnuz sanırsam:44:
şimdilik çıkıyorum cerene yemek yedrmeye çalışayım..
Günaydın
Bugün buraya Kero "anne" diyor yazacaktım ki İklim in facete videosunu gördümçok tatlılar yaaaa,dün anneee diyorum aynen taklit edip anne diyor.
Dışarıdan gelip kapıyı açtığımızda eve gireceğini anlayıp ağlamaya başlıyor kerata, bir insan maksimum ne kadar sevilebilirmiş insan çocuğu olduğunda anlıyormuş...
Öksürüğü devam ediyor zaten balgam söktürücünün prospektüsünde de öksürüğü arttırır yazıyordu,şimdi ben ne zaman dr.a götüreyim?ilaçlar bitince mi? 1 hafta geçince mi?
Sorma tatlım yaaa,ben çocuğun huysuzluğunu hastalığından sanıyodum meğer kuzu 2 tane de diş çıkarmış,hepsi üstüste gelmiş, ilaçlar bitene kadar bekle diyorsun yani,dr. bu da geçirmezse hava veririz antibiyotik son çare dedi,ayrıca dün söylemeyi unuttum limonlu bal ve ayva yaprağına da güldü,hiçbi işe yaramazlar dedi,ilaç verme taraftarı değilim çareyi doğalda aradım dedim,en iyisini yapmışsın yeter ki ilaç verme ama verdiklerin çare değil dedi.Mukot.k diye bi balgam söktürücü verdi tamamen organikmiş
herkese günaydın
keronun anne demesine sevindim,çok güzel bi duygubence bir hafta sonra götür kontrole, bronşiti başıboş bırakmaya gelmez, ben iki hafta boyunca 4 günde bir götürmüştüm aylin,biraz pimpiriklilik yaptım ama bir günde bronşite döndü, iki günde zatüreye dönecek diye korkmuştum ben burda doğru dürüst hastane olmadığı için temkinli davrandım
burcu maaşallah doruk paşama uzun boylu olacak belliki
dün markete alışverişe gitmek için çıktık evden mertin saçlarını kestirip döndük eveoğlumun tüm karizması gitti kel oğlum keltoş oğlum benim birazdan resimleri yüklerim buraya
gözün aydın :) öyle denir dimi..ben de çok bekledim anne desin diye..maşallah keroya..
bence 1 hafta sonra götür canım..en azından ilaçların etkisini görürsün..hava verilecekse de erkenden verilir..hemen geçsin bıdığın hastalığı kudursun bol bol:)
al dorukpaşayı benim yerime de ye ye ısır:))
benim kuzu göz kırpıyo face eklicem videosunu bide dün dışarı çıkıcaktık bi elbise giydim aynada kendime bakıyorum buda hayran hayran izliyo şöyle etrafımd bi döndüm benimki alkış tuttu bana ayy çok şekerdi şimdiden biliyo kompliman yapmayı
hepinize Günaydın ve İyi Haftalar;
Hilal daha iyi neşesi süper kızımın ama gece yatarken öksürüğe boğulması beni çok üzdü haftasonu.Üst solunum enfeksiyonu yeni başlangıcıymış Allahtan ateş 1.5 gece sürdü burnu desenin çeşme gibi akıyor walla artık aktığında kendisi gelip SİL SİL diyor zillim....Mucomex ve Siprax verdi onun haricinde başka bişey verme dedi doktor bitki çayı önerdi...Ihlamur içti hemen miğdesi bulandı beğenmedi...Açık çay yaptım onun içine koydum ıhlamuru öyle içti...
Yatağı tahaf ediyoruz walla bir sağa bir sola olmadı ayaklar duvara yaslanıyor o da olmuyor ayaklar benim gövdemde olmuyor sonra kalkıp oturuyor babasını görüyor BABA diyor tekrar yatıyor 2 gece yatak içinde döndük dolandık...Bir kere yataktak düştük ağlamadı Allahtan ....İştah deseniz çok az hep su içmek istiyor doktorda zorlama dedi acıktığında kendisi ister dedi. Dün kızım mama yiyelim dedim kucağıma atladı resmen mutfağa gittik düğün çorbası yapmıştım 2 kase ondan içti yarım tabak pilav yedi üzerine sıkma portakal suyu içti dün gece de gayet iyiydi ateş olmadı ve aklım hilal de uyuyarak bıraktım kuzumu bugün daha iyi olur ilaçlar iyi gelir çünkü ......
napanıs nasılsınıs ?
Burcu bizim buralarda kitapcı var mı ?
kıyamam hilalime...çok geçmiş olsun canım.hemen atlatır umarım.hasta ya harareti vardır şimdi onun..adaçayı falanda mı içmedi.ben özgre balıklı çay diye adaçayı veriyorum..dene belki içer..hepinize Günaydın ve İyi Haftalar;
Hilal daha iyi neşesi süper kızımın ama gece yatarken öksürüğe boğulması beni çok üzdü haftasonu.Üst solunum enfeksiyonu yeni başlangıcıymış Allahtan ateş 1.5 gece sürdü burnu desenin çeşme gibi akıyor walla artık aktığında kendisi gelip SİL SİL diyor zillim....Mucomex ve Siprax verdi onun haricinde başka bişey verme dedi doktor bitki çayı önerdi...Ihlamur içti hemen miğdesi bulandı beğenmedi...Açık çay yaptım onun içine koydum ıhlamuru öyle içti...
Yatağı tahaf ediyoruz walla bir sağa bir sola olmadı ayaklar duvara yaslanıyor o da olmuyor ayaklar benim gövdemde olmuyor sonra kalkıp oturuyor babasını görüyor BABA diyor tekrar yatıyor 2 gece yatak içinde döndük dolandık...Bir kere yataktak düştük ağlamadı Allahtan ....İştah deseniz çok az hep su içmek istiyor doktorda zorlama dedi acıktığında kendisi ister dedi. Dün kızım mama yiyelim dedim kucağıma atladı resmen mutfağa gittik düğün çorbası yapmıştım 2 kase ondan içti yarım tabak pilav yedi üzerine sıkma portakal suyu içti dün gece de gayet iyiydi ateş olmadı ve aklım hilal de uyuyarak bıraktım kuzumu bugün daha iyi olur ilaçlar iyi gelir çünkü ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?