- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.561
Günaydın Canlar..
Anne diyen dillerini yerim ben bu sıpaların yaa, İklim uzun zamandır diyordu ama yakalayıp çekememiştim hiç, yakalayınca hemen çektim, benimde içimin yağları eriyor İklim konuştukça..
Dün akşam oyuncaklarıyla oynuyor yerde, Playsko.l un renkli varilleri var ya, onun içine legolardan bir parçayı koymuş, varili açınca içinde legoyu gördükçe sürprizzzz diyor, ayyyy çok hoşuma gitti, hadi bana süpriz yap deyince koşup o varili alıyor içine lego parçasını saklayıp açıp açıp sürprizzz diyerek dolanıyor etrafımda :))
Ben işten eve döndüğümde, kapıda karşılayıp ayağıma terlik veriyor bir de, ayyy ne hoş bir duygu yaa.
Burcu, insan kendi için bişeyler yaptığında ne mutlu oluyor değil mi, bir oje sürmek bile mutlu ediyor insanı, kendimize vakit ayırmamız lazım kesinlikle, anneliği fazla abarttık gibi geliyor bazen bana :))
Doruk kuzuya maşallah, boylu poslu olacak demek ki, flor konusunu kapattım ben Burcu, vermeyecem İklime, balık yağıda bitti zaten, yenisini almayın demişti doktorumuz, d vitamini damlasına 2 yaşına kadar devam etmeli demişti birileri, şimdi ona taktım kafayı, bize doktor 10 aylıkken bıngıldağı kapanmış artık gerek yok diye bıraktırmıştı, en iyisi bizde doktorumuza bir gidelim, soracağım sorular birikti..
Aylincim, bence de ilaçlar bitince götür doktora Kero yu, ilaçlar daha çok öksürük yapıyor evet, İklim de de var hala, ara ara öksürüyor, ama balgam olayı bitti çok şükür, bu arada ayva yaprağı ve limonlu bala niye gülüyor ki dr., alternatif tıp niye var o zaman, en azından boğazlarını yumuşak tuttuk onlarla, tahriş olmasını engellemişizdir, dün yazmayı unutmuşum, yeni dişleri de hayırlı olsun Kero nun, birde k.dir tuğc.u amca da gözümden düşmeye başladı bu aralar...
Mert e sıhhatler olsun, saçlar gitmiş(
Kompliman yapan Cemy i yerim ben, büyüdükçe daha bir tatlı oldular hakkaten..
Ayfercim, Hilalime çok geçmiş olsun, bugün daha da toparlar ilaçların etkisi ile inşallah..
Kozyatağı Carrefour'da var.
Bağdat Caddesi üzerinde, Suadiye'de var bi de, başka bilmiyorum.
Ahh dilli bıdık, sürprizi nerden öğrenmiş yaaaMaaşallah kuzuya :)
D vitamini vermiyoruz uzun zamandır, flor da yok, 1 ay kadar sonra sadece baık yağı kalacak devam ettiğimiz, hiç bir zararı yok dedi doktor.
Oooo, ben bu hafta sonu kendim için başka şeyler de yaptım, kocam beni konsere gönderdi anneler günü hediyesi olarak, Doruk'a da kendi baktı. Her 15 dk'da bir telefonuma baksam da, acayip keyifliydi. Bu haftaya sağlam başladım :)
Sağol Yasemin teyzesi, evet uzun boylu olacakmış oğlum, olsun Allah'ın izniyle, anası çok sever uzun boy, ama denk getiremedi
Aaaa Tanya, dün yazmayı unuttum, hafta sonu kendim için alışveriş yaptım, İklime bir çöp dahi almadım, hep kendime aldım, çok mutluyum :)) Tebrik edebilirsin artık beni :))
kıyamam hilalime...çok geçmiş olsun canım.hemen atlatır umarım.hasta ya harareti vardır şimdi onun..adaçayı falanda mı içmedi.ben özgre balıklı çay diye adaçayı veriyorum..dene belki içer..
Bu arada Yasemin 2 yaşına kadar d vitaminini bizim dr. söyledi.
gelişmeler war doruk paşada maşallah:) kilo iyi olmuş.. yürümeye başladı mı cnm?Günaydın,
Dün bol bol çalıştım, sonra çıktım, doktora daha vakit vardı, manikür yaptırdım, oje sürdürdüm, bugün pek memnunum kendimden :)
Su çiçeği aşımızı olduk, şimdilik bir sıkıntısı olmadı cücüğümün. 10 kilo 50 gr olmuş, boyunu geçen defa yanlış ölçmüşler galiba çok tepindiği için, çünkü bu sefer 81 cm çıktı. Doktor, boyu ortalamanın üzerinde ve bunun kadar hareketli bir çocuktan daha kilolu olmasını bekleme dedi :) Flor kesinlikle önermiyor, balık yağına devam, yarım şişe demir damlamız kaldı, sonra onu de kesicez büyük ihtimalle. Dün çok ağladığı için tahlil ve ultrason yapılamadı, onun için de tekrar gidicez.
Bizden haberler böyle şimdilik, herkes iyidir umarım, bugün geçen haftaya göre daha çok burda olacam inşallah...
mesajımı tek yorumlayan kişi olarak öncelkle teşekkür ediorum canımmaşallah doruğuma su çiçeği tek yapılınca sorunsuz bir aşı ateşlenmedi bizimkide rahat atlattı
wuwuwuw herşey yolunda yani artık geldiğimde yeni evinde minik oğlunla ağırlicaksın beni bahçede kahve keyfi yapcazhalaya da bravo oda için güzel hediye olmuş dedikoduları bende merak ettim arsa yaz kötü detayları da yaz bi ara cery 'yede geçmiş olsun umarım köpekle ilgisi yoktur bir hayvanı olması çok güzel çocuklar için bende istiyorum bi köpek almak
canımcım ilaçlar bitene kadar geçmiyo öksürük hatta bizimki ilaçlar bittiğinde hala geçmemişti daha uzun sürüyo sen bi hafta bekle 3. günden sonra azalmaya başlıyo 1 haftanın sonunda ciddi bir azalma göstermezs yine git göster bence
çok geçmiş olsun canım..hepinize Günaydın ve İyi Haftalar;
Hilal daha iyi neşesi süper kızımın ama gece yatarken öksürüğe boğulması beni çok üzdü haftasonu.Üst solunum enfeksiyonu yeni başlangıcıymış Allahtan ateş 1.5 gece sürdü burnu desenin çeşme gibi akıyor walla artık aktığında kendisi gelip SİL SİL diyor zillim....Mucomex ve Siprax verdi onun haricinde başka bişey verme dedi doktor bitki çayı önerdi...Ihlamur içti hemen miğdesi bulandı beğenmedi...Açık çay yaptım onun içine koydum ıhlamuru öyle içti...
Yatağı tahaf ediyoruz walla bir sağa bir sola olmadı ayaklar duvara yaslanıyor o da olmuyor ayaklar benim gövdemde olmuyor sonra kalkıp oturuyor babasını görüyor BABA diyor tekrar yatıyor 2 gece yatak içinde döndük dolandık...Bir kere yataktak düştük ağlamadı Allahtan ....İştah deseniz çok az hep su içmek istiyor doktorda zorlama dedi acıktığında kendisi ister dedi. Dün kızım mama yiyelim dedim kucağıma atladı resmen mutfağa gittik düğün çorbası yapmıştım 2 kase ondan içti yarım tabak pilav yedi üzerine sıkma portakal suyu içti dün gece de gayet iyiydi ateş olmadı ve aklım hilal de uyuyarak bıraktım kuzumu bugün daha iyi olur ilaçlar iyi gelir çünkü ......
yok bee cumaydı kontrolüm aradılar dr yokmuş cuma ptesiye aldık dünde gidemedim işte bugün gidicem 1 gibiHilal kuzuma geçmiş olsun,iştahı düzemeye başladıysa iyileşiyor demektir
Perşembe günü ankara yolcusuyuz bize dua edin mert ikinci ameliyatını olacak ve ikinci kez sünnet olacak:18:
çapkın cemy ve dedeci doruğa çok güldüm
Mertte sabah kalkıp yatağın ucuna gidip babasının ayağını gıdıkladı ,tabi babası bu şekilde uyandığına çok memnun öpüştüler koklaştılarMert saçı kesilince bambaşka biri oldu resmen çirkin ördek yavrum benim
Başka ne yazacaktım unuttum:44:
Haaa hasret dr kontrolünü unutma diyecektim çok ihmal ediyosun gibi geldi banaTaşınma telaşı falan ulaş kuzumuzu unuttun Zilli ceryi öp yerime
senin dr nasıl tahminde bulunmuş öyle yaa! 1.78 die brawo walla atış süper! basket oynayıp 2 mt olacak belkiSenin kocaya da 10 puan
Benim koca da Kero hastayken beni uyandırmayıp 2 gece sabaha kadar salladı,hayatında ilk defa benden 10 puan aldı
Kero da 80 cm ama bizim dr. 1,78 civarı olur dedi, aaaa kısa dedimsana çekmemiş, sana çekse 1,90 ı bulurdu zaten sizden daha uzun bi çocuk beklerdim dedi
Ben de tebrik ediyorum seni ve aynen benim de ihtiyacım var
günaydın
Allah nasip ederse perşembe günü istanbul uma gelmek için yola çıkıyorum Alpiş le.bukez gündüz yolculuğu yapmayı düşünüyorum,ancak şimdiden 8-9 saat ne yedirir ne içiririm diye düşünmeye başladım.o kavanoz yemekleri,çorbaları sevmiyor:44:bugün,yarın işim çok,nadiren uğrarım.bu arada dün kontrolü vardı Alp in sünnet sonrası,çok şükür bir problem yok.birde siz kızcaksınız belki ama ben şimdiden kocamı özlemeye başladım
bnde öyle umup üstelemiyorum ceryi kendi halinebıraktım:) kötü bişey war sizlerle paylaşmakistediğim ama burda anlatamam işte yerin kulağı war! ikinci bi üyelik açıp aktarmayı planlıyorumHasretcim, geçmiş olsun Cery e, hastalanınca hiç iştah kalmıyor malesef çocuklarda, sonra iyileşince nasılda saldırıyorlar yiyeceklere :))
Hastalığının köpekle alakası olduğunu düşünmedim ben, genel olarak herkeste var aynı belirtiler, İklim de yeni atlattı daha..
Taşınmanıza, ev ve iş durumlarının yoluna girmesine çok sevindim, herşey gönlünce olur umarım.. Ulaş konusunda Gülşana katılıyorum, bana da biraz ihmal ediyormuşsun gibi geldi, yeni evinize hayırlısı ile gelsin minik Ulaş, ve sende Ulaş gelmeden yeni evinde biraz keyif yapabilirsin inşallah..
Yazacağın dedikoduları bende merak ettim, ilk fırsatta yaz mutlaka.. Birde eşi hapse giren arkadaşınız vardı, ne oldu, bir gelişme var mı?
amanın alpimin pipisinimi kestilerrrrgünaydın
Allah nasip ederse perşembe günü istanbul uma gelmek için yola çıkıyorum Alpiş le.bukez gündüz yolculuğu yapmayı düşünüyorum,ancak şimdiden 8-9 saat ne yedirir ne içiririm diye düşünmeye başladım.o kavanoz yemekleri,çorbaları sevmiyor:44:bugün,yarın işim çok,nadiren uğrarım.bu arada dün kontrolü vardı Alp in sünnet sonrası,çok şükür bir problem yok.birde siz kızcaksınız belki ama ben şimdiden kocamı özlemeye başladım
Alpişin sünnetle ilgili bir probleminin olmamasına sevindim, senin İst. yolculuğuna da imrendim, benimde kaçıp bir yerlere gidesim var şu sıralar, uzun yolculuk çocukla zor oluyor malesef, börek-gözleme türü şeyleri seviyorsa yanına al, eline verirsin oyalanır, meyve al yanına mesela, başka da aklıma bişey gelmedi...
amanın alpimin pipisinimi kestilerrrrgeçmiş olsun we hayırlı olsun canım
bilo nereye gitti kız?
aa ok başını okumamışım kız alp nası gelecek o kadar yolu.. ben taksiyle şurdan şuraya gidemiyorum cweryleeegünaydın
aa ok başını okumamışım kız alp nası gelecek o kadar yolu.. ben taksiyle şurdan şuraya gidemiyorum cweryleee
teşekkür ederiz yasemin teyzesi.
mola yerinde çorba falan yediririm diye düşündüm ama oda zor,birde nekadar temizki,orasıda var.meyve püresi,cicibebeli-meyveli yoğurt yapsam falan,ama merak ettiğim şuki yoğurt falan dışarda duracağı için bozulmaz mı?aaayada muavinden rica etsem,varsa tabi otobüsün dolabına koysa olmaz mı?olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?