2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh dilli bıdık, sürprizi nerden öğrenmiş yaaa Maaşallah kuzuya :)

D vitamini vermiyoruz uzun zamandır, flor da yok, 1 ay kadar sonra sadece baık yağı kalacak devam ettiğimiz, hiç bir zararı yok dedi doktor.

Oooo, ben bu hafta sonu kendim için başka şeyler de yaptım, kocam beni konsere gönderdi anneler günü hediyesi olarak, Doruk'a da kendi baktı. Her 15 dk'da bir telefonuma baksam da, acayip keyifliydi. Bu haftaya sağlam başladım :)

Sağol Yasemin teyzesi, evet uzun boylu olacakmış oğlum, olsun Allah'ın izniyle, anası çok sever uzun boy, ama denk getiremedi

Kozyatağı Carrefour'da var.
Bağdat Caddesi üzerinde, Suadiye'de var bi de, başka bilmiyorum.

:))) oraları bende biliyorum bacım.Şu an D--ukan diyetine taktım da.Kitabını bir an önce edinmeye çalışıyorum.Bizim civarda yürüyerek gidilecek bi yer olsa hemen gidip alacağım.

Senin kocaya da 10 puan
Benim koca da Kero hastayken beni uyandırmayıp 2 gece sabaha kadar salladı,hayatında ilk defa benden 10 puan aldı
Kero da 80 cm ama bizim dr. 1,78 civarı olur dedi, aaaa kısa dedim sana çekmemiş, sana çekse 1,90 ı bulurdu zaten sizden daha uzun bi çocuk beklerdim dedi

Aaaa Tanya, dün yazmayı unuttum, hafta sonu kendim için alışveriş yaptım, İklime bir çöp dahi almadım, hep kendime aldım, çok mutluyum :)) Tebrik edebilirsin artık beni :))

Ben de tebrik ediyorum seni ve aynen benim de ihtiyacım var

kıyamam hilalime...çok geçmiş olsun canım.hemen atlatır umarım.hasta ya harareti vardır şimdi onun..adaçayı falanda mı içmedi.ben özgre balıklı çay diye adaçayı veriyorum..dene belki içer..

sağol canım ıhlamur verdim almadı adaçayı poşet çay vardı ama bayatlamıştır diye vermedim fırsatımda olmadı benim dışarıya çıkmak zaten bankamatik kartımı da kaybettim dün atm de kesin unuttum canım sıkkın kayıp olduğunu söyledim yenisi gelecek....Uykum var iş var Hilal hala uyuyor muş ateş yok Allahtan

Hilal kuzuma geçmiş olsun,iştahı düzemeye başladıysa iyileşiyor demektir
Perşembe günü ankara yolcusuyuz bize dua edin mert ikinci ameliyatını olacak ve ikinci kez sünnet olacak:18:
çapkın cemy ve dedeci doruğa çok güldüm
Mertte sabah kalkıp yatağın ucuna gidip babasının ayağını gıdıkladı ,tabi babası bu şekilde uyandığına çok memnun öpüştüler koklaştılar Mert saçı kesilince bambaşka biri oldu resmen çirkin ördek yavrum benim
Başka ne yazacaktım unuttum:44:
Haaa hasret dr kontrolünü unutma diyecektim çok ihmal ediyosun gibi geldi bana Taşınma telaşı falan ulaş kuzumuzu unuttun Zilli ceryi öp yerime

canım sıkılıyor.çalışasım yok bugün..
yasminn sevindirik oldum valla:)) ohh iyi yapmışsın..iyi günlerde kullan hepsini..
burcu sen de iyi yapmışsın..manikür insana kendini çok iyi hissettiren bir eylem bence..bakıp bakıp ellerine moral buluyor insan:))
bugün sıpacımı erken özledim...dün çok güzel vakit geçirtti bana evdekilere rağmen:))
gülşan saç traşı olmuş mert sıhhatler olsun..ben ilk traşda çok yadırgamıştım.uzun bir süre sac kesimi düşünmüyorum..

Bu arada Yasemin 2 yaşına kadar d vitaminini bizim dr. söyledi.

Bizim doktorun dışında başka bir doktora götürmüştük bizde en son hastalandığında, o da dedi bize d vitaminine devam edin diye, offff ne diye kafa karıştırır ki bu dr. lar, bende takıldım kaldım şimdi, zararı olmaz diye düşünüyorum, bizim dr. mama alıyor diye kesmişti, mamanın içinde yeteri kadar var diye, ama şimdi mama içmediğine göre nereden alacak bu çocuk d vitaminini..? Güneşi de göremedik ki bir türlü...

gelişmeler war doruk paşada maşallah:) kilo iyi olmuş.. yürümeye başladı mı cnm?
mesajımı tek yorumlayan kişi olarak öncelkle teşekkür ediorum canım
değildir umarım üşütmüşte olabilir dün gece rahat uyudu bakalım bugünde dikkat ememiz sonucu umarım ilerlemeden atlatacak melekim:)
iwet iwet gelllll:) bahçeyle cek baya uğraşıyo sanırım keyifli bi hale dönüştürecek
çok geçmiş olsun canım..
ceryde öyle ancak süt içiriyorum uyuturken biberonla bide ıhlamur falan kaç gündür yemek yemiyo doğru düzgün zayıfladı kuzum

yok bee cumaydı kontrolüm aradılar dr yokmuş cuma ptesiye aldık dünde gidemedim işte bugün gidicem 1 gibi döndüğümde gelişmeleri aktarıırım
akıllı kocam en son nakliyeci arıyodu..
senin dr nasıl tahminde bulunmuş öyle yaa! 1.78 die brawo walla atış süper! basket oynayıp 2 mt olacak belki

Hasretcim, geçmiş olsun Cery e, hastalanınca hiç iştah kalmıyor malesef çocuklarda, sonra iyileşince nasılda saldırıyorlar yiyeceklere :))
Hastalığının köpekle alakası olduğunu düşünmedim ben, genel olarak herkeste var aynı belirtiler, İklim de yeni atlattı daha..
Taşınmanıza, ev ve iş durumlarının yoluna girmesine çok sevindim, herşey gönlünce olur umarım.. Ulaş konusunda Gülşana katılıyorum, bana da biraz ihmal ediyormuşsun gibi geldi, yeni evinize hayırlısı ile gelsin minik Ulaş, ve sende Ulaş gelmeden yeni evinde biraz keyif yapabilirsin inşallah..
Yazacağın dedikoduları bende merak ettim, ilk fırsatta yaz mutlaka.. Birde eşi hapse giren arkadaşınız vardı, ne oldu, bir gelişme var mı?

günaydın
Allah nasip ederse perşembe günü istanbul uma gelmek için yola çıkıyorum Alpiş le.bukez gündüz yolculuğu yapmayı düşünüyorum,ancak şimdiden 8-9 saat ne yedirir ne içiririm diye düşünmeye başladım.o kavanoz yemekleri,çorbaları sevmiyor:44:bugün,yarın işim çok,nadiren uğrarım.bu arada dün kontrolü vardı Alp in sünnet sonrası,çok şükür bir problem yok.birde siz kızcaksınız belki ama ben şimdiden kocamı özlemeye başladım

Alpişin sünnetle ilgili bir probleminin olmamasına sevindim, senin İst. yolculuğuna da imrendim, benimde kaçıp bir yerlere gidesim var şu sıralar, uzun yolculuk çocukla zor oluyor malesef, börek-gözleme türü şeyleri seviyorsa yanına al, eline verirsin oyalanır, meyve al yanına mesela, başka da aklıma bişey gelmedi...

bnde öyle umup üstelemiyorum ceryi kendi halinebıraktım:) kötü bişey war sizlerle paylaşmakistediğim ama burda anlatamam işte yerin kulağı war! ikinci bi üyelik açıp aktarmayı planlıyorum( ankaraya gelecek cek.. sözde benide getrecekti ama doğuma az süre akldığı için beni yola çıkarmak istemiyo( ewde dinlen dio 2 günlük işi warmış bakalım sanırım kendi gelecek((

ewet o arkadaş 22 ay hapis yatacak sanırım yani kızı 20 aylıkken falan çıkacak.. belki kısalma falan olursa orasını bilmem..
amanın alpimin pipisinimi kestilerrrr geçmiş olsun we hayırlı olsun canım
bilo nereye gitti kız?

Son düzenleme:

teşekkür ederiz yasemin teyzesi.
mola yerinde çorba falan yediririm diye düşündüm ama oda zor,birde nekadar temizki,orasıda var.meyve püresi,cicibebeli-meyveli yoğurt yapsam falan,ama merak ettiğim şuki yoğurt falan dışarda duracağı için bozulmaz mı?aaayada muavinden rica etsem,varsa tabi otobüsün dolabına koysa olmaz mı?olur bence.

aa ok başını okumamışım kız alp nası gelecek o kadar yolu.. ben taksiyle şurdan şuraya gidemiyorum cweryleee

Kesinlikle olur, muavine ver dolaba koysun, ben sıcak suyu hep muavinden istemiştim, mama yapmak için, dolapta var sonuçta su koyuyorlar ya, oraya koyar yoğurdu-püreyi v.s.

Mola yerindeki çorba içinde fazla takılma, o kadardan bişey olmaz, sonuçta bir sürü insan içiyor o çorbalardan, bende içirdim dışarda İklime öyle çorbalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…