- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.681
inşallah kurtuluruz artık o da ben de
şükürler olsun çok hareketli bir adamla uğraşıyorum gece gündüz hayatım ondan ibaret tatlım
günden güne daha da azmanlaşıyor sınırı yok zannımca
he sorma çok kilo verdim vallahi spor ve yememe rağmen çok az veriyorum
Yaaa demeyin öyle,kızı olanlar kestirmiyor niye sadece oğlanları 1 ye 2 ye vurduruyoruz ki??? Çocuğumun saçları yeni yeni gürleşmeye başladı bi de altları lüle lüle telefon kablosu gibi,kestirirsem bi daha böyle güzel çıkmaz
Pınarrr ne zaman buluşuyoruz :)))
Ben dukan diyetine başlayacağım.
e canım erkek çocukları başlarından terlıyorlar kızlar öyle değil.sende aklına gelene bak maşallah
ne zaman istersen buluşuruz canım
ben diyet gibi şeyleri yapamıyorum malum yemek yapmaya zor fırsat buluyorum
kendimce birşeyler tasarladım ona uymaya çalışıyorum
dukana bakmıştım ama uygula bakalım hele fıstık gibi olacam diyorsun ille daha kilo verdin mi ?
selam kızlar.
hiç bakamaz oldum buraya.
umarım herkes iyidir özellikle de bebişler.
diş buğdayı yapacağım minnoşuma. hatıra olsun diye diş şeklinde çubuklu süsler aldım.içimde kalmasın diye tüm ritüelleri yapacapım kızıma.
Yap tabi, bir kere yaşanacak bunlar, istesekte yapamayız sonra, o süsleri nerden aldın, bende yapacam İkoşa diş buğdayı..
Ben diş şeklinde pasta yaptıracam bir de :))
yarın buluşalım mı ? bebeleri sahile götürelim ne dersin?
yok anacım o günden bu güne aynı kilodayım.ama sıkılaşıyorum enteresan biçimde.birde her akşam pehlivanlar gibi kremlenip yağlanıp yatıyorum
olsun o da güzel ne yağı kız bana da söyle
yarın kayınvalide günüm 4-5 e kadar olursa olur canım
yasemin sana özelden yazayım adını. belki yasaktır. bir de kurabiye alayım diyorum
Tamam özelden yaz, kurabiyeyi de nerden alacağını yaz, ben evde yapabiliyorum kurabiye ama diş temalı yapabileceğimi sanmıyorum, özel şeyler olsun istiyorum :))
tarifini yazar mısın bana. diş şeklinde kalıp var.ama ona da 9 tl vereceksin. hazır al daha iyi.
Gözde, verdiğim tarifteki kurabiyeleri kalıpla kesmeyip, içine lokum koyarak yuvarlak şekil veripte pişirebiliyorsun..
cokkkk fena bi gece geçirdik ege 3 bucuk oldu zor uyuttum .. sebeb aksam yemege kv cagırdı görümcede ordaydı ben görmeden 1 fincn kahve içirmiş çocuga ..
zaten gidişimiz oraya ayrı bi olay eve gittim cocugu aldım annemden yemek yaptım 7:30 beyfendi annem cagırmıstı yemege diye haber veriyo unutmus sölemeyi kızdım ben de ona ..
orada yemege oturduk eşimin anneannesi babannesi yedirsin yemeğini ona verin diyo eşimde annem bakar ona dedi benim canıma minnet yedirdi biraz tabi oğlum geri geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?