2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pınarrr ne zaman buluşuyoruz :)))
Ben dukan diyetine başlayacağım.

e canım erkek çocukları başlarından terlıyorlar kızlar öyle değil.sende aklına gelene bak maşallah

Pınarrr ne zaman buluşuyoruz :)))
Ben dukan diyetine başlayacağım.

e canım erkek çocukları başlarından terlıyorlar kızlar öyle değil.sende aklına gelene bak maşallah

ne zaman istersen buluşuruz canım
ben diyet gibi şeyleri yapamıyorum malum yemek yapmaya zor fırsat buluyorum
kendimce birşeyler tasarladım ona uymaya çalışıyorum
dukana bakmıştım ama uygula bakalım hele fıstık gibi olacam diyorsun ille daha kilo verdin mi ?

selam kızlar.
hiç bakamaz oldum buraya.
umarım herkes iyidir özellikle de bebişler.
diş buğdayı yapacağım minnoşuma. hatıra olsun diye diş şeklinde çubuklu süsler aldım.içimde kalmasın diye tüm ritüelleri yapacapım kızıma.

yarın buluşalım mı ? bebeleri sahile götürelim ne dersin?
yok anacım o günden bu güne aynı kilodayım.ama sıkılaşıyorum enteresan biçimde.birde her akşam pehlivanlar gibi kremlenip yağlanıp yatıyorum

Yap tabi, bir kere yaşanacak bunlar, istesekte yapamayız sonra, o süsleri nerden aldın, bende yapacam İkoşa diş buğdayı..
Ben diş şeklinde pasta yaptıracam bir de :))

olsun o da güzel ne yağı kız bana da söyle
yarın kayınvalide günüm 4-5 e kadar olursa olur canım

Pınar canım sıhatler olsun Eymen paşaya da saçlar gitmiş....
Hasret hayırlısı olsun şimdiden evin oturmaya da geliriz artık yakınlaştın bize.....Yatak odasında yer yoksa artık oturma odasına koyursun artık ne yapıcan ?
Öznur-Pınar buluşmasımı var yine ne güzel imrendim.....
Yasemin zor bir gece olmuş walla ben Hilal'e karnıyarık verdiğimde azcık vermiştim bişey olmamıştı...
Gözde hayırlı olsun diş buğdayınız yap tabii içinde kalmasın ....
Hilalin de dişleri toplam 13 oldu dün omuzumu bir ısırdı anlatamam size birde öpeyim derken yanağımı ısıracaktı zilli....

tarifini yazar mısın bana. diş şeklinde kalıp var.ama ona da 9 tl vereceksin. hazır al daha iyi.

Kalıba para vermeye değmez bence de.. Dr. Oetker in hazır kurabiye karışımlarından yapmıştım d.gününde, herkes çok beğendi, birde kendim ayrıca kurabiye yaptım, onun tarifi de şöyle;
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kremşanti
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Malzemelerin hepsini karıştırıp kalıpla kesmiştim, pişince de üzerine tarçın-pudra şekeri karışımı serptim.

Selam canlar,
2 gün giremedim hiç, nedense artık ev işlerine yetişemiyorum sanırım bana nazar değdiniz
Havalar ısınınca günde 1-2 saat dışarda geçiyo zaten, Eymen de artık süpürgeden korkmadığı için temizliği de sabah yapıyorum velhasıl zaman su gibi akıp gidiyor
Bizde problem yok iyiyiz çok şükür, şimdi uyuttum eyoyu, kalkıp kahvaltı edicem midem kazınıyo
İnşallah herkes iyidir

cokkkk fena bi gece geçirdik ege 3 bucuk oldu zor uyuttum .. sebeb aksam yemege kv cagırdı görümcede ordaydı ben görmeden 1 fincn kahve içirmiş çocuga ..

zaten gidişimiz oraya ayrı bi olay eve gittim cocugu aldım annemden yemek yaptım 7:30 beyfendi annem cagırmıstı yemege diye haber veriyo unutmus sölemeyi kızdım ben de ona ..

orada yemege oturduk eşimin anneannesi babannesi yedirsin yemeğini ona verin diyo eşimde annem bakar ona dedi benim canıma minnet yedirdi biraz tabi oğlum geri geldi bana

slm millet
haşatım haşat okul perişan ediyor bu ara işler diz boyu.
geçmişi okudm ama yazacaklarımın hepsini unuttum bir tek
ESİİİİN fazla yeme pişman olursun :84:

kahveden başka içirecek şey bulamamış mı o akıllı görümce benimkilerden biri de çay içmeyi öğretmişti unutturana kadar perişan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…