2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi krem şanti kurabiyenin hamurunamı??? ve toz halindemi??
meolyn kesin nazar değdiren hatun minimm

Çoook yorgunum. Nedendir bilinmez Pelin gece nerdeyse hiç uyumadı(( Saat 5te de kesin kalkış yaptı...Şimdi de 1:30dan beri sallıyorum ama uyumuyo O uyusa da uyusam....
Bu arada eşim Bursa'dan gelmiş. Kesin cvbı cuma günü söyleyeceklermiş ama olumlu geçti diyo. Beklediğinden daha yüksek bi maaş teklif etmişler..
Ayrıca Bursa olayına şiddetle karşı çıkan ben, bi cümleyle tav oldum!! Bursa'dan İstanbul 2 saatmiş. Mudanya'dan İstanbul'a deniz otobüsü varmış.. Eşim bunu söylersöylemez hemen aklıma buluşmalar geldi!!!! Bursa'ya taşınırsak eğer artıkım buluşmalara biz de dahil olcaz :118::119::124:

gıcıklaaaar

slm millet
haşatım haşat okul perişan ediyor bu ara işler diz boyu.
geçmişi okudm ama yazacaklarımın hepsini unuttum bir tek
ESİİİİN fazla yeme pişman olursun :84:
kolay gelsin canım, geçen hafta urfaya geldik ama seni arayamadım programımız yoğundu:78:

gıcıklaaaar

kolay gelsin canım, geçen hafta urfaya geldik ama seni arayamadım programımız yoğundu:78:

sağ ol canım yaaaa
şansa bak biz de hafta sonu çok yoğunduk eşim açıköğretim sınavlarında görevliydi evden dışarı adım atamadım

....
kero nun iyi olmasına sevindim..maşşalah güçlü erkeke...
mert in sacları bence on numara olmuş annesi..küçük askercik.:)
iklim inde problemi diş gibi gelio bana.. kankileri aylar önce mısır gibi paatlatırken guzucuk hepsini bi anda cıkarıcak sanırım..

biz kayseri buluşması yapacaktık ama şaka şaka kayınvaldeden kurtulacaksın daha ötesi varmı beee ayrıca buluşmalara sende dahil olacan biz burda iyice çatlıycaz

Meralcim, hoşgeldin, Eyo nun alerjisi geçti mi?

Ayşegül, görümcene hayret ettim doğrusu, ne gıcık insanlar yaa, küçücük çocuğa kahve içirmek haa, benimkilerde çaya alıştırmaya çalışıyorlar..

Son düzenleme:

kahveden başka içirecek şey bulamamış mı o akıllı görümce benimkilerden biri de çay içmeyi öğretmişti unutturana kadar perişan oldum

Bizim de bi çay maceramız olmuştu da şimdi anlatıp o şahsın dedikodusunu yapıp da günaha girmeyeyim.. Kimin çay verdiğini ve benim nasıl hışmıma uğradığını tahmin ediyosunuzdur...
Dedikodu olmadı şimdi di mi

sağ ol canım yaaaa
şansa bak biz de hafta sonu çok yoğunduk eşim açıköğretim sınavlarında görevliydi evden dışarı adım atamadım
çok üzülme ceylanpınarına sırf seni görmek için gelicem inşallah bize daha yakınmış ceylanpınarı, 1buçuk saat falan diyolar ama nezaman geliriz bilmiyorum:44:

sağol teyzesi ben alışamadım ya bitürlü garip geliyor bana bakıcısı melek bayıldı bu haline ,zaten onun ısrarlarına dayanamayıp kestirdim

Şeyma ve Ebru sizde hoşgeldiniz..

Ebru Mamur çok tatlı olmuş yaa, tam yemelik, maşallah.. Krem şanti toz halinde canım, hamuruna değil şantiyi un niyetine kullanacan, baktın az geldi biraz un ilave edebilirsin, unu elemeni tavsiye ederim..

Kıymetcim, eşinin iş durumu hayırlı olacaksa gidin be anacım, kv den de uzaklaşmış olursun işte, keşke benimkide başka şehirlere gideceğimiz bir işte çalışsa :))

benim kocam annemi aramadı anneler gününde yazık kadın gece tel caldı arıyo işte dedim baskası cıktı diyo ...bundan sonra ben de annesini aramıyorum benimki anne değilse onunkide deil dimi .. ara demedim ben hatırlatmadım biliyo daha önce arardı .sonra benden ilgi alaka bekliyo annesine karsı daha cokkkkk bekler tel açıp hatır bile sormam bundan sonra ...

ohhhh içimi döktüm rahatladım :)))

Tam 1 saattir ayağımın üstünde 11kg sallıyorum.. Dizlerim uyuştu artık!!!!!
biz kayseri buluşması yapacaktık ama şaka şaka kayınvaldeden kurtulacaksın daha ötesi varmı beee ayrıca buluşmalara sende dahil olacan biz burda iyice çatlıycaz
Kurtulacak mıyım yoksa daha da beter mi olcaz bilmiyorum. Bana öyle geliyo ki bu kadın oğlumu özledim, torunumu özledim deyip çıkıp çıkıp gelecek..Ben tümden şeytanlaşacağım!!!!
Bu arada Kayseri buluşması hakkım saklı.. Yazı dört gözle bekliyorum.

Bizimkiler akraba işte diyorum ben!!!

kötü bir gün geçiriyorum.kafam davul gibi oldu
aklımda kaldığı kadarıylan yazıyorum..
ebruuu maşallah fıstığaa nasıl tatlı o ymuk ellerini öp yerime:)
meral sana benim gözüm değmiştir..delikanlı nasıl oldu..gecti mi alerjisi? dikkat et lur mu benim sıpanın ki egzma oldu sonradann
kv mağdurları..hepinizi selamlıyorum..az önce tüm mart anneleri kv lerine sevgilerimi yolladımgıyabında :)) kivi kuşu tepsin kepsini..hala evdeler hala ses yok..
yasemin sana da bişey diiyecektim unuttum..gülşana da ..

Son düzenleme:
Sen benimle bir Ankara buluşması yap önce :))
:78: çok isterim tabiki yıllık iznimizi alınca soluğu sizin kapıda alıcam ben kayınvaldeni tenhada kıstırıp korkutacam daha

herşey karşılıklı butür konularda ,onunki anne de seninki değilmi iyi yapıyosun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…