- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.701
Kalıba para vermeye değmez bence de.. Dr. Oetker in hazır kurabiye karışımlarından yapmıştım d.gününde, herkes çok beğendi, birde kendim ayrıca kurabiye yaptım, onun tarifi de şöyle;
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kremşanti
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Malzemelerin hepsini karıştırıp kalıpla kesmiştim, pişince de üzerine tarçın-pudra şekeri karışımı serptim.
oyyy maaşallah yerim seni cimcime
cokkkk fena bi gece geçirdik ege 3 bucuk oldu zor uyuttum .. sebeb aksam yemege kv cagırdı görümcede ordaydı ben görmeden 1 fincn kahve içirmiş çocuga ..
zaten gidişimiz oraya ayrı bi olay eve gittim cocugu aldım annemden yemek yaptım 7:30 beyfendi annem cagırmıstı yemege diye haber veriyo unutmus sölemeyi kızdım ben de ona ..
orada yemege oturduk eşimin anneannesi babannesi yedirsin yemeğini ona verin diyo eşimde annem bakar ona dedi benim canıma minnet yedirdi biraz tabi oğlum geri geldi bana
kolay gelsin canım, geçen hafta urfaya geldik ama seni arayamadım programımız yoğundu:78:slm millet
haşatım haşat okul perişan ediyor bu ara işler diz boyu.
geçmişi okudm ama yazacaklarımın hepsini unuttum bir tek
ESİİİİN fazla yeme pişman olursun :84:
gıcıklaaaar
kolay gelsin canım, geçen hafta urfaya geldik ama seni arayamadım programımız yoğundu:78:
biz kayseri buluşması yapacaktık amaÇoook yorgunum. Nedendir bilinmez Pelin gece nerdeyse hiç uyumadı(( Saat 5te de kesin kalkış yaptı...Şimdi de 1:30dan beri sallıyorum ama uyumuyo O uyusa da uyusam....
Bu arada eşim Bursa'dan gelmiş. Kesin cvbı cuma günü söyleyeceklermiş ama olumlu geçti diyo. Beklediğinden daha yüksek bi maaş teklif etmişler..
Ayrıca Bursa olayına şiddetle karşı çıkan ben, bi cümleyle tav oldum!! Bursa'dan İstanbul 2 saatmiş. Mudanya'dan İstanbul'a deniz otobüsü varmış.. Eşim bunu söylersöylemez hemen aklıma buluşmalar geldi!!!!Bursa'ya taşınırsak eğer artıkım buluşmalara biz de dahil olcaz :118::119::124:
cokkkk fena bi gece geçirdik ege 3 bucuk oldu zor uyuttum .. sebeb aksam yemege kv cagırdı görümcede ordaydı ben görmeden 1 fincn kahve içirmiş çocuga ..
zaten gidişimiz oraya ayrı bi olay eve gittim cocugu aldım annemden yemek yaptım 7:30 beyfendi annem cagırmıstı yemege diye haber veriyo unutmus sölemeyi kızdım ben de ona ..
orada yemege oturduk eşimin anneannesi babannesi yedirsin yemeğini ona verin diyo eşimde annem bakar ona dedi benim canıma minnet yedirdi biraz tabi oğlum geri geldi bana
kahveden başka içirecek şey bulamamış mı o akıllı görümcebenimkilerden biri de çay içmeyi öğretmişti unutturana kadar perişan oldum
çok üzülme ceylanpınarına sırf seni görmek için gelicem inşallah bize daha yakınmış ceylanpınarı, 1buçuk saat falan diyolar
sağ ol canım yaaaa
şansa bakbiz de hafta sonu çok yoğunduk eşim açıköğretim sınavlarında görevliydi evden dışarı adım atamadım
....
kero nun iyi olmasına sevindim..maşşalah güçlü erkeke...
mert in sacları bence on numara olmuş annesi..küçük askercik.:)
iklim inde problemi diş gibi gelio bana.. kankileri aylar önce mısır gibi paatlatırken guzucuk hepsini bi anda cıkarıcak sanırım..
biz kayseri buluşması yapacaktık amaşaka şaka kayınvaldeden kurtulacaksın daha ötesi varmı beee ayrıca buluşmalara sende dahil olacan biz burda iyice çatlıycaz
kahveden başka içirecek şey bulamamış mı o akıllı görümcebenimkilerden biri de çay içmeyi öğretmişti unutturana kadar perişan oldum
Kurtulacak mıyım yoksa daha da beter mi olcaz bilmiyorum. Bana öyle geliyo ki bu kadın oğlumu özledim, torunumu özledim deyip çıkıp çıkıp gelecek..Ben tümden şeytanlaşacağım!!!!biz kayseri buluşması yapacaktık amaşaka şaka kayınvaldeden kurtulacaksın daha ötesi varmı beee ayrıca buluşmalara sende dahil olacan biz burda iyice çatlıycaz
Meralcim, hoşgeldin, Eyo nun alerjisi geçti mi?
Ayşegül, görümcene hayret ettim doğrusu, ne gıcık insanlar yaa, küçücük çocuğa kahve içirmek haa, benimkilerde çaya alıştırmaya çalışıyorlar..
:78:Sen benimle bir Ankara buluşması yap önce :))
herşey karşılıklı butür konularda ,onunki anne de seninki değilmibenim kocam annemi aramadı anneler gününde yazık kadın gece tel caldı arıyo işte dedim baskası cıktı diyo ...bundan sonra ben de annesini aramıyorum benimki anne değilse onunkide deil dimi .. ara demedim ben hatırlatmadım biliyo daha önce arardı .sonra benden ilgi alaka bekliyo annesine karsı daha cokkkkk bekler tel açıp hatır bile sormam bundan sonra ...
ohhhh içimi döktüm rahatladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?