2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çatlatanlar kervanına katılcan yani
şaka bir yana hayırlısı olsun canım

çok üzülme ceylanpınarına sırf seni görmek için gelicem inşallah bize daha yakınmış ceylanpınarı, 1buçuk saat falan diyolar ama nezaman geliriz bilmiyorum

:81::81: ay çok sevinirim, o kadar yakınmış demek ben daha uzak diye biliyorum. hayırlısı inşallah kısmet olur çok sevinirim.

Şeyma ve Ebru sizde hoşgeldiniz..

hoş bulduk yasemin özledim sizleri

rahatlamakla iyi yaptın eşin ayıbetmiş üzüldüm

ne diyecektin

Mamur çok tatlı çıkmış annesi sanırım bu ara tüm bebiklerde saç kesme operasyonu var:) biz de önceki gün kestirdik ilk kez ama sıfıra vurmadık önden ve yanlardan kestirttim sadece o da gözüne girmesin diye, arkalar hala uzun..hiç durmadı tabi benim sıpa, benim kucağımdayken kesti kesebildiği kadar adam o da pek güzel olmadı haliyle
Eprucum evet seni kastedmişştim zaten bana nazar değen kişi açısından
Yasemin ve Gülşancım hoşbuldum sağolunn
Ayşegül gıcık oldum kaynanana, nasıl kahve içirirler yaw
kıymetcim hakkınızda hayırlısı olsun inş. cnm

Geçti Tanyacım alerjisi çok şükür şimdilik ama tabi çok dikkatli olmak zorundayım, bilmediğim önceden yemediği bişeyi vermekten çok çekiniyorum artık

valla benim anamı zahmet edip aramayanın anasını bende aramam!
kıymatlım hayırlısı olsun hakkınzda..bende kociden tayin istesem en azından yıllık izin ilk uçakla ist ...
merolyn valla fırsat bulup giremedikçe sen gelivereon aklıma şimdi mero catır catır akıodur muhabbete diyehırsımdan alkole veriorum kendimi

Mamurumum resmine bayıldımmmm yawrum benim aşkısı diyen annesi de ne güzelll Mimmm diyen ağzından öperimmm....
Kıymet hadi bekleriz Yalova hattı var İstanbula feribot Bursa'dan yok henüz ....İstanbul buluşmaları çoğalsın var mı gelen başka taşınan ?

oğlana yeni hamak aldım, yer hamağı küçük kaldı geceleri arada uyanınca orda uyutuyorum ben .dün 3 e kadar uyutamadım hamakda karaya oturan gemiler gibi sallanmıyomu ay nasıl sinir oldum .yeni aldıgım hamak 4 yasına kadar kullanılıyomus biliyorum odasını ayırmak gibi bi hayalim de var cok gereksiz bu hamak ama uykusuzluk cok feci bişey ayrıca cok kızgınım eşime ödesin işte :)))

Selam arkadaşlar nasılsını bebişler nasıllar oğlum uyudu şükür bende bir bakayım dedimmm

bu arada geçmiş Bütün Annelerin Anneler günü kutlu ıolsun...

prima premiumcare kullanan hanımlar deniz 10.5 kilo 81cm bunun 4numarasını alsam rahat kullanır mı biz bu ara 4+ kullanıyıorduk ama 5 mi alsam yoksa, o da büyük gelir değil mi kampanyayı da kaçırmak istemiyorum lütfen acil cevap hemen almak istiyorum

Bence 5 numara al, 4+ ile 5 nerdeyse aynı, bizde 4+ kullanıyorduk 5 numaraya geçtik, iklim de 10600 gr.

4 küçük gelir sızdırır egoş da aynı ölçülerde 4 + kullanıyorum hatta 5 e terfi etmeyi düşünüyorum ama kilo kactan baslıyo 5 te bilmiyorum

Arkadaşlar dün oğlum uyanmış ve ben mutfaktayken çıkmış yataktan salonun kapısı pek açık tutmam ama dün açıktı oğlum. gümüşlük takımı vitrin falan oluyor ya hani büyük bir ayna vaar gümüşllük diyorlar sanırım.. onun önünde sehba vardı sehbaya çık ordan da gümüşlüğe çekmecesi varya açma kulupları oraya ayağı koy ordan da üzerine çık bayram şekerlerinin olduğu tabak vardı onun yanına çıkmış oturmuş güzelce açmış açmış yememişş bende diyorum sesde gelmyor sonra gel gel Hatice dedi baktım sanki biri otutturmuş korktum Dedim Allah nasıl bir çocuk bu böyleee bu kadar tahmin etmiyordum ama acayip kortktummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…