- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.721
Çoook yorgunum. Nedendir bilinmez Pelin gece nerdeyse hiç uyumadı(( Saat 5te de kesin kalkış yaptı...Şimdi de 1:30dan beri sallıyorum ama uyumuyo O uyusa da uyusam....
Bu arada eşim Bursa'dan gelmiş. Kesin cvbı cuma günü söyleyeceklermiş ama olumlu geçti diyo. Beklediğinden daha yüksek bi maaş teklif etmişler..
Ayrıca Bursa olayına şiddetle karşı çıkan ben, bi cümleyle tav oldum!! Bursa'dan İstanbul 2 saatmiş. Mudanya'dan İstanbul'a deniz otobüsü varmış.. Eşim bunu söylersöylemez hemen aklıma buluşmalar geldi!!!!Bursa'ya taşınırsak eğer artıkım buluşmalara biz de dahil olcaz :118::119::124:
çok üzülme ceylanpınarına sırf seni görmek için gelicem inşallah bize daha yakınmış ceylanpınarı, 1buçuk saat falan diyolarama nezaman geliriz bilmiyorum
Şeyma ve Ebru sizde hoşgeldiniz..
benim kocam annemi aramadı anneler gününde yazık kadın gece tel caldı arıyo işte dedim baskası cıktı diyo ...bundan sonra ben de annesini aramıyorum benimki anne değilse onunkide deil dimi .. ara demedim ben hatırlatmadım biliyo daha önce arardı .sonra benden ilgi alaka bekliyo annesine karsı daha cokkkkk bekler tel açıp hatır bile sormam bundan sonra ...
ohhhh içimi döktüm rahatladım :)))
ne diyecektinkötü bir gün geçiriyorum.kafam davul gibi oldu
aklımda kaldığı kadarıylan yazıyorum..
ebruuu maşallah fıstığaa nasıl tatlı o ymuk ellerini öp yerime:)
meral sana benim gözüm değmiştir..delikanlı nasıl oldu..gecti mi alerjisi? dikkat et lur mu benim sıpanın ki egzma oldu sonradann
kv mağdurları..hepinizi selamlıyorum..az önce tüm mart anneleri kv lerine sevgilerimi yolladımgıyabında :)) kivi kuşu tepsin kepsini..hala evdeler hala ses yok..
yasemin sana da bişey diiyecektim unuttum..gülşana da ..
prima premiumcare kullanan hanımlar deniz 10.5 kilo 81cm bunun 4numarasını alsam rahat kullanır mı biz bu ara 4+ kullanıyıorduk ama 5 mi alsam yoksa, o da büyük gelir değil mi kampanyayı da kaçırmak istemiyorum lütfen acil cevap hemen almak istiyorum
prima premiumcare kullanan hanımlar deniz 10.5 kilo 81cm bunun 4numarasını alsam rahat kullanır mı biz bu ara 4+ kullanıyıorduk ama 5 mi alsam yoksa, o da büyük gelir değil mi kampanyayı da kaçırmak istemiyorum lütfen acil cevap hemen almak istiyorum
Selam arkadaşlar nasılsını bebişler nasıllar oğlum uyudu şükür bende bir bakayım dedimmm
bu arada geçmiş Bütün Annelerin Anneler günü kutlu ıolsun...
Allaha şükür öksürmüyor ama benimkide balgam var canım.. birde geceleri ağlıyor uykuda neden bilmiyorum
aynı bizde de öyle 2 gündür uykusunda ağlıyor gibi gözler kapalı IHHH IHH diyor bide sağına soluna döndüğünde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?