2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet neden uyanıp ağlıyorlar geceleri??en az 3 defa oluyor bu biz de 12 den sonra bir de..
umarım diştend,r çıkınca hepsi biter gider..

Ayyy, nasılda becerip çıkmış oraya, Allah korumuş valla, iyice haylaz oldular bunlar..
Benim kızımda da balgam vardı, atamıyordu ağlıyordu, çok şükür 2 gündür iyi, balgam midelerini çok bulandırıyor evet, inşallah en kısa zamanda düzelir senin kuzu da..
Gece uykusunun içinde ağlama olayı bizde de var, genzi yandığı için ağlıyor olabilir yada diş çıkarma döneminde, benim kızım zıvanadan çıkıyor resmen..

Haticecim biraz yüksek bi yastık kullanmayı denedin mi? Başı yüksekte olursa balgam genzine akmaz..

bizimki yastıkta yatmıyor.. ama alıştırmaya başlayacam zaten bende dişten mi acaba diyorum ama arkdaşımda bebeği ağlıyormuş böyle doktorda boyu uzarken eklem yeri açırmış ondan da olabilir demişşşş

hem çok yarmazlar hemde çok akkıllar nasıl düşünüyorlar anlamıyorum... köyde bahçe evimiz var tulumba var tabi bu tulumbayı çekcem diye altına tencereleri koy üzerine çık bir güzelll birde bağrıyor hadi gel hadi gell indirdiğin zaman mos mor oluyor ağlayacam diye... ama tekrar çıkar gülüyor...

Geçti Tanyacım alerjisi çok şükür şimdilik ama tabi çok dikkatli olmak zorundayım, bilmediğim önceden yemediği bişeyi vermekten çok çekiniyorum artık
ne kırılgan bi welet çıktı bu cucuk yaw:) meroo naber canım:)
Maşallah Eymen'e, kolaylıkla çıkarır inşallah dişlerini..

Hasretcim, gözün aydın, güle güle otur, çok yorma kendini ev yerleştirirken, dikkatli ol..
ayy ew herşey üstüste dün annem benim kıyaftlerimi creninkileri yerleştrmiş kaynana hiç bişey yapmamış mutfakta buzdolabını dahi silmemiş.. girer girmez saymaya başladım çoğul konuşarak ne bu yaa dedim naptınız dün insan bi şunu siler mutfagı yerleştirirdi ne işe yarıyosunuz yapamicaksanız kadın tutayım falan dedim!!!
şimdi tam gaz çalışıyo! (pislk) bnde igdaşa başwurdum biraz yatak odasını toparladım cery huysuzlukta yine tawan yaptı çıktım geldim annemlere.. onlar hala diziyo.. uff kolilerce kıyafetim war nereye sığacaklar( ayıklayıp atmam yada biyerlere wermem lazım

eyonun peşinde hızlı werirsin dedim ama..
bende toplamda 12 kilo aldım tabi 2 haftadır tartılmadım.. bnm maymunda öyle her an her yerde hadi kendi başına takılıp dağıtsa tamam bide yakama yapışıyo fecii(((
kestrme yaaaa keroya yakışıyooo
kocim şuan kayseride kıymet geziolar:) gelrken pastrma sucuk falan alcak oraların başka nesi meşhur??

bursaya gelicen demek süper yaaa daha iyi olur ama bu defada kaynana zırt cırt yatıya gelir bnce:)))))

soru: annesinin aşkı kim?
cevap: minnnn!! :))

selam
küt saçlı şirineeemm:) bnmde aşkım olsanaaaaa
hahayyy eyoda azıttı:)
anlamadım un yokmu detay wersene yaw krem santiiyi nasıl yapcaz..
melisa kurabiye istyo kola bi tarif weriiiiinnn!!!!

bizimde aynı canım geceleri ağlıyor inliyor...balgam geliyor çıkarmaya çalışıyor sonra migdeside bulanıyr
yan yatır canım yada yükselt göwdesini:) ceryde bi kaç gündür öyleydi..
hahayy koptum welede:)
cery 12ye yakın 81cmdi bn 4 kullanıyorum uzun zamandır..

Hasret yorum yapamadan geçemeyeceğim, benim gelinim niye hiç bi iş yapmadınız yapmayacaksanız kadın tutayım vs gibi senin dediğin kelimeleri bana kullansa o geline ağzının payını verir bir daha da evine adım atmam, höh yani amma abartmışsın, daha geçen gün evimi topluyor diyordun,kimse mecbur değil ki senin işini yapmaya, doğruya doğru yani, biraz sakin ol ve ağır konuşma bence. Yaparsa allah razı olsun yapmazsa canı sağolsun.

Bence 5 numara al, 4+ ile 5 nerdeyse aynı, bizde 4+ kullanıyorduk 5 numaraya geçtik, iklim de 10600 gr.

4 küçük gelir sızdırır egoş da aynı ölçülerde 4 + kullanıyorum hatta 5 e terfi etmeyi düşünüyorum ama kilo kactan baslıyo 5 te bilmiyorum

teşekkürler hanımlar

oğlumda hiç görmüyordum bu kapasiteyi anlattığın iyi oldu

hiç öyle şey duymadım ben yaw :26:

cery 12ye yakın 81cmdi bn 4 kullanıyorum uzun zamandır..

sağ ol canım, gıcık kaynanaya söylediklerin için tebriklerimi sunarım.

ben bu kurabiye işini anlamadım yaw un yoksa kremşantinin tozu mu pişecek hiç aklım kesmedi :26:

aylin haklısın da madem eşyayla birlikte eve gittin kendine güvendirdin ya bir işin ucundan tutacaksın ya da gölge etmeyeceksin herkes işine bakacak.
oldukça cansıkıcı bir durum aslında :26:

Allah'ım bana nasıl bir sabır verdin yarabbimmmm!!
Pelin yeni uyudu yahu..Bu saatte uyyunca bu sefer de gece hortlayacak.. Yine uykusuz geceler beni bekler..
kocim şuan kayseride kıymet geziolar:) gelrken pastrma sucuk falan alcak oraların başka nesi meşhur??

bursaya gelicen demek süper yaaa daha iyi olur ama bu defada kaynana zırt cırt yatıya gelir bnce:)))))

[/B]

Güle güle otur hasret evinde..Kıyafetlerini de taşımadan verseydin kerşke birilerine...
Kayseri'de napıyo eşin? Yine girişimci ruhu mu depreşti yoksa?:82:
Sucuk pastırmayı Şahin marka alsın.Bi de sucuk içi die bişey var, acılı kıyma kavurma gibi bişey. Bi de malum mantısı meşhur buranın, ayrıca yağ mantısı, yağlama fln da var ama onlar uzak yola gidemez. İstanbul'daki avm lerde var ya Kaşıkla restaurant..Orda vardır bu saydıklarım. Bi de nevzine die bi tatlısı var Pekmezli ve şerbetli bişey,su böreği var.. Onlar da satılıyo Kaşıkla'da aslında..Burdan taşıdığına değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…