- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.741
bizimde aynı canım geceleri ağlıyor inliyor...balgam geliyor çıkarmaya çalışıyor sonra migdeside bulanıyr
Haticecim biraz yüksek bi yastık kullanmayı denedin mi? Başı yüksekte olursa balgam genzine akmaz..
ne kırılgan bi welet çıktı bu cucuk yaw:) meroo naber canım:)Geçti Tanyacım alerjisi çok şükür şimdilik ama tabi çok dikkatli olmak zorundayım, bilmediğim önceden yemediği bişeyi vermekten çok çekiniyorum artık
ayy ew herşey üstüste dün annem benim kıyaftlerimi creninkileri yerleştrmiş kaynana hiç bişey yapmamış mutfakta buzdolabını dahi silmemiş.. girer girmez saymaya başladım çoğul konuşarak ne bu yaa dedim naptınız dün insan bi şunu siler mutfagı yerleştirirdi ne işe yarıyosunuz yapamicaksanız kadın tutayım falan dedim!!!Maşallah Eymen'e, kolaylıkla çıkarır inşallah dişlerini..
Hasretcim, gözün aydın, güle güle otur, çok yorma kendini ev yerleştirirken, dikkatli ol..
eyonun peşinde hızlı werirsin dedim ama..
inşallah kurtuluruz artık o da ben de
şükürler olsun çok hareketli bir adamla uğraşıyorum gece gündüz hayatım ondan ibaret tatlım
günden güne daha da azmanlaşıyor sınırı yok zannımca
he sorma çok kilo verdim vallahi spor ve yememe rağmen çok az veriyorum
kestrme yaaaa keroya yakışıyoooYaaa demeyin öyle,kızı olanlar kestirmiyor niye sadece oğlanları 1 ye 2 ye vurduruyoruz ki??? Çocuğumun saçları yeni yeni gürleşmeye başladı bi de altları lüle lüle telefon kablosu gibi,kestirirsem bi daha böyle güzel çıkmaz
kocim şuan kayseride kıymet geziolar:) gelrken pastrma sucuk falan alcak oraların başka nesi meşhur??Çoook yorgunum. Nedendir bilinmez Pelin gece nerdeyse hiç uyumadı(( Saat 5te de kesin kalkış yaptı...Şimdi de 1:30dan beri sallıyorum ama uyumuyo O uyusa da uyusam....
Bu arada eşim Bursa'dan gelmiş. Kesin cvbı cuma günü söyleyeceklermiş ama olumlu geçti diyo. Beklediğinden daha yüksek bi maaş teklif etmişler..
Ayrıca Bursa olayına şiddetle karşı çıkan ben, bi cümleyle tav oldum!! Bursa'dan İstanbul 2 saatmiş. Mudanya'dan İstanbul'a deniz otobüsü varmış.. Eşim bunu söylersöylemez hemen aklıma buluşmalar geldi!!!!Bursa'ya taşınırsak eğer artıkım buluşmalara biz de dahil olcaz :118::119::124:
küt saçlı şirineeemm:) bnmde aşkım olsanaaaaa
hahayyy eyoda azıttı:)Selam canlar,
2 gün giremedim hiç, nedense artık ev işlerine yetişemiyorum sanırım bana nazar değdiniz
Havalar ısınınca günde 1-2 saat dışarda geçiyo zaten, Eymen de artık süpürgeden korkmadığı için temizliği de sabah yapıyorum velhasıl zaman su gibi akıp gidiyor
Bizde problem yok iyiyiz çok şükür, şimdi uyuttum eyoyu, kalkıp kahvaltı edicem midem kazınıyo
İnşallah herkes iyidir
anlamadım un yokmu detay wersene yaw krem santiiyi nasıl yapcaz..Kalıba para vermeye değmez bence de.. Dr. Oetker in hazır kurabiye karışımlarından yapmıştım d.gününde, herkes çok beğendi, birde kendim ayrıca kurabiye yaptım, onun tarifi de şöyle;
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kremşanti
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Malzemelerin hepsini karıştırıp kalıpla kesmiştim, pişince de üzerine tarçın-pudra şekeri karışımı serptim.
yan yatır canım yada yükselt göwdesini:) ceryde bi kaç gündür öyleydi..bizimde aynı canım geceleri ağlıyor inliyor...balgam geliyor çıkarmaya çalışıyor sonra migdeside bulanıyr
hahayy koptum welede:)Arkadaşlar dün oğlum uyanmış ve ben mutfaktayken çıkmış yataktan salonun kapısı pek açık tutmam ama dün açıktı oğlum. gümüşlük takımı vitrin falan oluyor ya hani büyük bir ayna vaar gümüşllük diyorlar sanırım.. onun önünde sehba vardı sehbaya çık ordan da gümüşlüğe çekmecesi varya açma kulupları oraya ayağı koy ordan da üzerine çık bayram şekerlerinin olduğu tabak vardı onun yanına çıkmış oturmuş güzelce açmış açmış yememişş bende diyorum sesde gelmyor sonra gel gel Hatice dedi baktım sanki biri otutturmuş korktum Dedim Allah nasıl bir çocuk bu böyleee bu kadar tahmin etmiyordum ama acayip kortktummm
cery 12ye yakın 81cmdi bn 4 kullanıyorum uzun zamandır..prima premiumcare kullanan hanımlar deniz 10.5 kilo 81cm bunun 4numarasını alsam rahat kullanır mı biz bu ara 4+ kullanıyıorduk ama 5 mi alsam yoksa, o da büyük gelir değil mi kampanyayı da kaçırmak istemiyorum lütfen acil cevap hemen almak istiyorum
Bence 5 numara al, 4+ ile 5 nerdeyse aynı, bizde 4+ kullanıyorduk 5 numaraya geçtik, iklim de 10600 gr.
4 küçük gelir sızdırır egoş da aynı ölçülerde 4 + kullanıyorum hatta 5 e terfi etmeyi düşünüyorumama kilo kactan baslıyo 5 te bilmiyorum
Arkadaşlar dün oğlum uyanmış ve ben mutfaktayken çıkmış yataktan salonun kapısı pek açık tutmam ama dün açıktı oğlum. gümüşlük takımı vitrin falan oluyor ya hani büyük bir ayna vaar gümüşllük diyorlar sanırım.. onun önünde sehba vardı sehbaya çık ordan da gümüşlüğe çekmecesi varya açma kulupları oraya ayağı koy ordan da üzerine çık bayram şekerlerinin olduğu tabak vardı onun yanına çıkmış oturmuş güzelce açmış açmış yememişş bende diyorum sesde gelmyor sonra gel gel Hatice dedi baktım sanki biri otutturmuş korktum Dedim Allah nasıl bir çocuk bu böyleee bu kadar tahmin etmiyordum ama acayip kortktummm
bizimki yastıkta yatmıyor.. ama alıştırmaya başlayacam zaten bende dişten mi acaba diyorum ama arkdaşımda bebeği ağlıyormuş böyle doktorda boyu uzarken eklem yeri açırmış ondan da olabilir demişşşş
cery 12ye yakın 81cmdi bn 4 kullanıyorum uzun zamandır..
Hasret yorum yapamadan geçemeyeceğim, benim gelinim niye hiç bi iş yapmadınız yapmayacaksanız kadın tutayım vs gibi senin dediğin kelimeleri bana kullansa o geline ağzının payını verir bir daha da evine adım atmam, höh yani amma abartmışsın, daha geçen gün evimi topluyor diyordun,kimse mecbur değil ki senin işini yapmaya, doğruya doğru yani, biraz sakin ol ve ağır konuşma bence. Yaparsa allah razı olsun yapmazsa canı sağolsun.
kocim şuan kayseride kıymet geziolar:) gelrken pastrma sucuk falan alcak oraların başka nesi meşhur??
bursaya gelicen demek süper yaaa daha iyi olur ama bu defada kaynana zırt cırt yatıya gelir bnce:)))))
[/B]
Yastıkta yatmayı dene canım hem genizi açık oluyor hemde burnu tıkanmaz ben hep yastıkla ....
Yasko o nası bi kurabiye anacım, 1 paket margarin yarım bardak sıvı yağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?