- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.761
Hasret yorum yapamadan geçemeyeceğim, benim gelinim niye hiç bi iş yapmadınız yapmayacaksanız kadın tutayım vs gibi senin dediğin kelimeleri bana kullansa o geline ağzının payını verir bir daha da evine adım atmam, höh yani amma abartmışsın, daha geçen gün evimi topluyor diyordun,kimse mecbur değil ki senin işini yapmaya, doğruya doğru yani, biraz sakin ol ve ağır konuşma bence. Yaparsa allah razı olsun yapmazsa canı sağolsun.
tabi canım ikisine söledi m zaten ama çatladım yani ne diye geliyo ozamn! sorsalar tüm ewi ben temizledim yerleştrdim die hawa atar! az bile dedim ya yapsın adam gibi yada hiç oğluna yaranacak die ortalarda dolaşıp kalabalık etmesin zaten tahammülüm yok!!!Hasret bunu şakayla karışık söylemiş zaten hem de o karnı burnunda haliyle o kadar işi kendi yapamaz ki. Mutlaka birilerinin yardımına ihtiyacı var. kv de ayda yılda bi işe yarasın işte...
aman işte alcakmış bişeyler neyse alsın artık :) kırmiim hewesiniAllah'ım bana nasıl bir sabır verdin yarabbimmmm!!
Pelin yeni uyudu yahu..Bu saatte uyyunca bu sefer de gece hortlayacak.. Yine uykusuz geceler beni bekler..
Güle güle otur hasret evinde..Kıyafetlerini de taşımadan verseydin kerşke birilerine...
Kayseri'de napıyo eşin? Yine girişimci ruhu mu depreşti yoksa?:82:
Sucuk pastırmayı Şahin marka alsın.Bi de sucuk içi die bişey var, acılı kıyma kavurma gibi bişey. Bi de malum mantısı meşhur buranın, ayrıca yağ mantısı, yağlama fln da var ama onlar uzak yola gidemez. İstanbul'daki avm lerde var ya Kaşıkla restaurant..Orda vardır bu saydıklarım. Bi de nevzine die bi tatlısı var Pekmezli ve şerbetli bişey,su böreği var.. Onlar da satılıyo Kaşıkla'da aslında..Burdan taşıdığına değmez.
hayatım cengiz annesini we benim annemi eşyaları yerleştrsinler diye çağırdı! daha öncede temizlik için gittiler bütün ewi anneme temizletmiş kendi oturup çay sigara içmiş sadece banyoyu yıkamış!!!!Hasret yorum yapamadan geçemeyeceğim, benim gelinim niye hiç bi iş yapmadınız yapmayacaksanız kadın tutayım vs gibi senin dediğin kelimeleri bana kullansa o geline ağzının payını verir bir daha da evine adım atmam, höh yani amma abartmışsın, daha geçen gün evimi topluyor diyordun,kimse mecbur değil ki senin işini yapmaya, doğruya doğru yani, biraz sakin ol ve ağır konuşma bence. Yaparsa allah razı olsun yapmazsa canı sağolsun.
günaydıınnn
bu akşam ankara yolcusuyuz inşallah
burcu kolay gelsin sana canım
lalla lalla lalla
Sağol amirim...
Siz de hayırlısıyla gidip dönün inşallah, şimdiden geçmiş olsun. Ne kadar kalacağınız belli mi?
sağol canımpazartesi öğlen uçağıyla döncez inşallah:)
günaydın:)
mayısın ortası antalya soğukkküresel ısınma sanırım yüzünü insanlara gösteriyor artık..
vee kv gittiiiii:))) omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış gibi oldu valla..çookkk snra görürüm umarım..
sabah evden cıkarkene kardeşim geldi kapıda sarıldık işe geldim.ilk defa oğluş da ben evden cıkarken uyuyordu..özleyerek geldim..akşam olsa bir an önce...
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık..oğluşum bir yedi bir yedi..minicik ağzını açıyor içine koyuyorum kopuduk kopuduk yiyor miniğim
babannesi giderken de memeye yapıştı bırakmadı..emerken bye yaptı ..hala onun kucağına gitmiyor..ağlıyor varınca nasıl bir elektrik veriyorsa çocuğuma..
neyse bugünü kötü gecirmek istemeyrum..size de güzel bir gün diliyorum..
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Wuuuu, ne kadar az kaldı kv :) İki hafta sonu bile geçirmedi sizde kadın yaw, aferin
Şaka bir yana, gözün aydın, Allah geç kavuştursun... Benimki olsa, bugünü bulmuşken ya cumartesi ya pazar giderdi, hafta sonumuzu da yerdi yani. Doruk da babaanneyi sevmiyor, artık eskisi gibi ağlamıyor ama onunla oynamıyor, kucağında durmuyor, herkesi öpüyor onu öpmüyor
Çok fena üşüyorum, hatta titriyorum, boğazım yanıyor, burnum hafif akmaya başladı, grip geliyorum diyor :18:
Günaydınn
Tanya gözün aydın pis kv den kurtulmuşsun :)
Gülşancım hayırlı yolculuklar şekerim,güzel haberlerle dönersin inşallah
Burcucuk kolay gelsin
Benim pipilinin öksürüğü azaldı ama öksürdüğünde yine balgamlı öksürüyor ama mesela gece falan hiç öksürmüyor,şimdi düzelmeye başlamış mı oluyor yoksa durum hala değişmemiş mi? cuma günü başlamıştık ilaçlara. c.tesi tekrar kontrole götürücem, ne deysunuz?
Benim kv de haziranda geliyor ama ben seviyorum kadını o yüzden yazık falan demeyin
Bugün hava buzzzz ve kapalı o yüzden alerjik durumum kalmadı,demek ki bahar alerjim varmış hakikaten:26:
Sana da geçmiş olsun bi aferin falan iç de önlemini erken al
Götür götür, inşallah bütmiş gitmiştir...
Benimki de ya bu ay sonu ya da haziranda gelir, korkum kızıyla gelip yine geçen yıkli gibi uzun uzun kalması... Acilen tatil orgnizasyonu yapmam lazım.
Sabah nurofen içtim kahvaltıdan sonra, bakalım nolacak.
Hava burda da çok kötü, bildiğin kış, soğuk, karanlık, yağmurlu, nefret ettim valla artık!
Günaydin....
umarim herkes iyidir...o kadar sey yazdim Tugra bir tusa basti hepsi gitti....offf
kusura bakmayin tekrar yazamiyorum...beyfendi izin vermiyor
Bizimki dün aksam huysuzlanmaya basladi halada devam ediyor.
Son asimizida vurulduk dün...2015e kadar baska asi yok..
bitek hepatit A asisi istege bagliymis zorunlu degilmis ve sigorta ödemiyormus onu isterseniz yapariz dedi.
Gece ilk defa ateslendi cücüüm...ama asidanmi yoksa baska bir derdimi var bilemedim.
Su anda elleri, ayaklari ve alni ates gibi ama ölcünce atesi yok cikiyor. nasil oluyor anlamadim.
Fitil felan atsammi onuda bilemedim.
Disde geliyor olabilir, agzini asla acmiyor bakamiyorum. Sanki bir sislik var gibi. Salyada ztn su gibi.
Evet ya, baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söylemeyiz inşallah Eylül de
ateş çıkmıyor dediğin kaç gösteriyor ateş ölçer?
önce üstünü falan soyup beklesen zeliha? olmadı ılık duş aldır hala geçmezse fitil atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?