2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret bunu şakayla karışık söylemiş zaten hem de o karnı burnunda haliyle o kadar işi kendi yapamaz ki. Mutlaka birilerinin yardımına ihtiyacı var. kv de ayda yılda bi işe yarasın işte...

Aylincim, yağ çok fazlaymış gibi görünüyor evet ama ben denedim bu tarifi ve çok güzel oldu :))

Şeymacım, un yok evet, ama istersen biraz un da katabilirsin, hamurun kıvamına ve durumuna göre, krem şanti pişiyor, çok ta güzel oluyor valla :))

Burada 1 saatir feci yağmur yağıyor, hatta bir ara dolu yağdı, ben bahardan da yazdan umudumu kesmiş durumdayım ((

Çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar.

Hasret bunu şakayla karışık söylemiş zaten hem de o karnı burnunda haliyle o kadar işi kendi yapamaz ki. Mutlaka birilerinin yardımına ihtiyacı var. kv de ayda yılda bi işe yarasın işte...
tabi canım ikisine söledi m zaten ama çatladım yani ne diye geliyo ozamn! sorsalar tüm ewi ben temizledim yerleştrdim die hawa atar! az bile dedim ya yapsın adam gibi yada hiç oğluna yaranacak die ortalarda dolaşıp kalabalık etmesin zaten tahammülüm yok!!!
aman işte alcakmış bişeyler neyse alsın artık :) kırmiim hewesini
maçç
için geldi canım malum bjk tribün liderlerinden benim holigan:)
hayatım cengiz annesini we benim annemi eşyaları yerleştrsinler diye çağırdı! daha öncede temizlik için gittiler bütün ewi anneme temizletmiş kendi oturup çay sigara içmiş sadece banyoyu yıkamış!!!!
hadi tamam yorgundur dedik annemden yaşlı sonuçta
dün gittiler eşyalar yerleşmiş annem yatak odasını halletmiş cerenin odasını halletmiş bu ise cengizin ortağı serpil ablayla mutfakta çay sigara kahwe!!! önünde ki buzdolabını insan temizlemezmi yaa kolileri açıp bardağı çanağı yerleştirmezmi ne yaptın mutfakta 6dan akşam 10 a kadar!! gelde sus! bugün sabah 10da gitti biz 1de gittik ne yapıyo dersin bahçeye çiçek ekiyo!!!!!
we cengiz dün yola çıkarken annesine ewi bitirin perşembe günü ewimizde kalıcaz demiş...
yine bugünde o bahçede çiçek ekip sigara çay keyfi yapacaktı annemde mutfağı salonu dizecekti! sonrada oğluna tüm ewi kenid yapmış gibi anltcaktı

Günaydın,
Bu ay biraz zor geçecek gibi görünüyor, işler yoğun ve gergin... Çok giremeyebilirim. Çok şükür ki Doruk'un keyfi yerinde, bir huysuzluğu yok da, evde fazla yorulmuyorum. Azıyor o ayrı, dün bebek arabasının tepesinde buldum, sadece ellerimi yıkamaya gitmiştim, bir döndüm ki arabaya tırmanmış, camdan dışarı bakıyor :)
Herşeyi anlıyor, her soruya cevap veriyor artık, sürekli taklitler, muhabbetler, sokulmalar, kedicik gibi bişey yafu, bayılıyorum :)
Hasret, yeni evine geçiyormuşsun, hayırlı olsun, güle güle oturun.
Herkes gelene kadar biraz çalışayım, uğrarım yine.

günaydın:)
mayısın ortası antalya soğuk kküresel ısınma sanırım yüzünü insanlara gösteriyor artık..
vee kv gittiiiii:))) omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış gibi oldu valla..çookkk snra görürüm umarım..
sabah evden cıkarkene kardeşim geldi kapıda sarıldık işe geldim.ilk defa oğluş da ben evden cıkarken uyuyordu..özleyerek geldim..akşam olsa bir an önce...
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık..oğluşum bir yedi bir yedi..minicik ağzını açıyor içine koyuyorum kopuduk kopuduk yiyor miniğim
babannesi giderken de memeye yapıştı bırakmadı..emerken bye yaptı ..hala onun kucağına gitmiyor..ağlıyor varınca nasıl bir elektrik veriyorsa çocuğuma..
neyse bugünü kötü gecirmek istemeyrum..size de güzel bir gün diliyorum..

tanyacım allah kavuştursun demiycem sana tabiki gözün aydın
yasemin daha gelmedimi yaw, ankarada hava soğuk dedi ablam kalın kıyafetler getiriyorum neolur ne olmaz diye yazlık alcam bir takım, ama son hava durumunu senden alayım dedim yasemincim:78:

sağol canım pazartesi öğlen uçağıyla döncez inşallah:)

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Wuuuu, ne kadar az kaldı kv :) İki hafta sonu bile geçirmedi sizde kadın yaw, aferin
Şaka bir yana, gözün aydın, Allah geç kavuştursun... Benimki olsa, bugünü bulmuşken ya cumartesi ya pazar giderdi, hafta sonumuzu da yerdi yani. Doruk da babaanneyi sevmiyor, artık eskisi gibi ağlamıyor ama onunla oynamıyor, kucağında durmuyor, herkesi öpüyor onu öpmüyor

Çok fena üşüyorum, hatta titriyorum, boğazım yanıyor, burnum hafif akmaya başladı, grip geliyorum diyor :18:

Günaydınn
Tanya gözün aydın pis kv den kurtulmuşsun :)
Gülşancım hayırlı yolculuklar şekerim,güzel haberlerle dönersin inşallah
Burcucuk kolay gelsin
Benim pipilinin öksürüğü azaldı ama öksürdüğünde yine balgamlı öksürüyor ama mesela gece falan hiç öksürmüyor,şimdi düzelmeye başlamış mı oluyor yoksa durum hala değişmemiş mi? cuma günü başlamıştık ilaçlara. c.tesi tekrar kontrole götürücem, ne deysunuz?

Benim kv de haziranda geliyor ama ben seviyorum kadını o yüzden yazık falan demeyin
Bugün hava buzzzz ve kapalı o yüzden alerjik durumum kalmadı,demek ki bahar alerjim varmış hakikaten:26:
Sana da geçmiş olsun bi aferin falan iç de önlemini erken al

Götür götür, inşallah bütmiş gitmiştir...

Benimki de ya bu ay sonu ya da haziranda gelir, korkum kızıyla gelip yine geçen yıkli gibi uzun uzun kalması... Acilen tatil orgnizasyonu yapmam lazım.
Sabah nurofen içtim kahvaltıdan sonra, bakalım nolacak.
Hava burda da çok kötü, bildiğin kış, soğuk, karanlık, yağmurlu, nefret ettim valla artık!

burcu gülşan aylin çok teşkür eerim:)aydınlığın içinde olun siz de:))
kero ancak iyileşir annesi..biraz zaman alır..
burcu bu sıpalar tam yemelik ayol..nasıl da biliyorlar kime gidip gitmeyeceklerini..
gülşan kazasız gidin gelin canım..merte dikkat et ankara soğuğu eşekten düşmüşe benzetir insanı:)

Günaydin....

umarim herkes iyidir...o kadar sey yazdim Tugra bir tusa basti hepsi gitti....offf
kusura bakmayin tekrar yazamiyorum...beyfendi izin vermiyor

Bizimki dün aksam huysuzlanmaya basladi halada devam ediyor.
Son asimizida vurulduk dün...2015e kadar baska asi yok..
bitek hepatit A asisi istege bagliymis zorunlu degilmis ve sigorta ödemiyormus onu isterseniz yapariz dedi.

Gece ilk defa ateslendi cücüüm...ama asidanmi yoksa baska bir derdimi var bilemedim.
Su anda elleri, ayaklari ve alni ates gibi ama ölcünce atesi yok cikiyor. nasil oluyor anlamadim.
Fitil felan atsammi onuda bilemedim.
Disde geliyor olabilir, agzini asla acmiyor bakamiyorum. Sanki bir sislik var gibi. Salyada ztn su gibi.

Hepinize Günaydınlar;
Herkes iyidir umarım.
Gülşahcım size hayırlı yolculuklar iyi haberlerle dönün canım Mert paşamızı bizim için öp oldumu bol bol

Evet ya, baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söylemeyiz inşallah Eylül de

ateş çıkmıyor dediğin kaç gösteriyor ateş ölçer?
önce üstünü falan soyup beklesen zeliha? olmadı ılık duş aldır hala geçmezse fitil atarsın

Gece 38-39 arasi gidip geldi....
Uyandiginda ve az önce ölctügümde 36,5 ve 36 cikti. Üstünde su anda ztn sadece Atlet yani Body var. Ama dedigim gibi Elleri, Ayaklari ve Alni resmen yaniyor.

günaydınnnnn
GÜLŞANCIM iyi yolculuklar şimdiden geçmişler olsun
TANYA allah kavuştursun
dün akşam çooookkkk mutsuz oldum içimden bişeyler aktı sanki eltim bebekle dışarı çıkmış işten çıktığımda yoklardı sen git biz eve bırakırız dediler getirdiler kucağıma gelmek istemedi onları uğurlayalım die aşağı indim dışarı çıktım yine gelmek istemedi aldım arklarından bir ağladı anlatamam çığlık kıyamet gözünden gerçekten yaş geldi biraz dolaştırdım sonra eve döndüm hüngür sümük ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…