- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.781
burcu gülşan aylin çok teşkür eerim:)aydınlığın içinde olun siz de:))
kero ancak iyileşir annesi..biraz zaman alır..
burcu bu sıpalar tam yemelik ayol..nasıl da biliyorlar kime gidip gitmeyeceklerini..
gülşan kazasız gidin gelin canım..merte dikkat et ankara soğuğu eşekten düşmüşe benzetir insanı:)
Evet ya, baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söylemeyiz inşallah Eylül de
ateş çıkmıyor dediğin kaç gösteriyor ateş ölçer?
önce üstünü falan soyup beklesen zeliha? olmadı ılık duş aldır hala geçmezse fitil atarsın
Hepinize Günaydınlar;
Herkes iyidir umarım.
Gülşahcım size hayırlı yolculuklar iyi haberlerle dönün canımMert paşamızı bizim için öp oldumu bol bol
Günaydin....
umarim herkes iyidir...o kadar sey yazdim Tugra bir tusa basti hepsi gitti....offf
kusura bakmayin tekrar yazamiyorum...beyfendi izin vermiyor
Bizimki dün aksam huysuzlanmaya basladi halada devam ediyor.
Son asimizida vurulduk dün...2015e kadar baska asi yok..
bitek hepatit A asisi istege bagliymis zorunlu degilmis ve sigorta ödemiyormus onu isterseniz yapariz dedi.
Gece ilk defa ateslendi cücüüm...ama asidanmi yoksa baska bir derdimi var bilemedim.
Su anda elleri, ayaklari ve alni ates gibi ama ölcünce atesi yok cikiyor. nasil oluyor anlamadim.
Fitil felan atsammi onuda bilemedim.
Disde geliyor olabilir, agzini asla acmiyor bakamiyorum. Sanki bir sislik var gibi. Salyada ztn su gibi.
günaydınnnnn
GÜLŞANCIM iyi yolculuklar şimdiden geçmişler olsun
TANYA allah kavuştursun
dün akşam çooookkkk mutsuz oldum içimden bişeyler aktı sanki eltim bebekle dışarı çıkmış işten çıktığımda yoklardı sen git biz eve bırakırız dediler getirdiler kucağıma gelmek istemedi onları uğurlayalım die aşağı indim dışarı çıktım yine gelmek istemedi aldım arklarından bir ağladı anlatamam çığlık kıyamet gözünden gerçekten yaş geldi biraz dolaştırdım sonra eve döndüm hüngür sümük ağladım
günaydınnnnn
TANYA allah kavuştursun
dün akşam çooookkkk mutsuz oldum içimden bişeyler aktı sanki eltim bebekle dışarı çıkmış işten çıktığımda yoklardı sen git biz eve bırakırız dediler getirdiler kucağıma gelmek istemedi onları uğurlayalım die aşağı indim dışarı çıktım yine gelmek istemedi aldım arklarından bir ağladı anlatamam çığlık kıyamet gözünden gerçekten yaş geldi biraz dolaştırdım sonra eve döndüm hüngür sümük ağladım
Selam,
Fazla kalamayacam, işler çok yoğun, hızlıca göz atayım dedim..
Gülşancım, iyi yolculuklar, Ankara nın havasına güven olmaz, kışlık al yanına ama yazlıkta bir tane aldım diyorsun, yeter bunlar, zaten kısa süre kalacakmışsınız, dün hem dolu yağdı hemde yağmur, buzz gibiydi, şu an güneşli ama öğlen ne olur bilemem :))
Aylin, Kero iyileşmeye başlamış ama sen doktora kontrole götür yine de..
Tanyacım, Allah kavuştursun demeyeceğim, mümkün olduğunca uzak dursun kv..
Esincim, ağlama arkadaşım yaa, ilgi gördükleri yere-kucağa gidiyorlar işte, bu bizi istemedikleri anlamına gelmez, bence sevinmelisin, demek ki eltinde mutlu oluyor, ya sürekli ağlasaydı gitmemek için..
Burcu, maşallah Doruka, çok tatlı olmaya başladılar büyüdükçe, ye benim için akşam eve gidince keratayı :))
Zelihacım, Tuğra da herhangi bir halsizlik-yorgunluk isteksizlik belirtisi yoksa, ateş etkilemiyor demek ki, bazen İklim in de öyle elleri-ayakları-alnı sıcak oluyor, ölçtüğümde yüksek derece görmüyorum, bakıyorum oynamaya-yaramazlığa deveam ediyor, ben bişey yapmıyorum açıkçası, sadece üzerine daha ince şeyler giydiriyorum, sen yine de takip et elbette ama ben ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, geçmiş olsun kuzuya aşısını da olmuş..
ayy dikkat et canım,sen busene her salgında hasta oldun zatenHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Wuuuu, ne kadar az kaldı kv :) İki hafta sonu bile geçirmedi sizde kadın yaw, aferin
Şaka bir yana, gözün aydın, Allah geç kavuştursun... Benimki olsa, bugünü bulmuşken ya cumartesi ya pazar giderdi, hafta sonumuzu da yerdi yani. Doruk da babaanneyi sevmiyor, artık eskisi gibi ağlamıyor ama onunla oynamıyor, kucağında durmuyor, herkesi öpüyor onu öpmüyor
Çok fena üşüyorum, hatta titriyorum, boğazım yanıyor, burnum hafif akmaya başladı, grip geliyorum diyor :18:
bence düzelmeye başlamış korocanGünaydınn
Tanya gözün aydın pis kv den kurtulmuşsun :)
Gülşancım hayırlı yolculuklar şekerim,güzel haberlerle dönersin inşallah
Burcucuk kolay gelsin
Benim pipilinin öksürüğü azaldı ama öksürdüğünde yine balgamlı öksürüyor ama mesela gece falan hiç öksürmüyor,şimdi düzelmeye başlamış mı oluyor yoksa durum hala değişmemiş mi? cuma günü başlamıştık ilaçlara. c.tesi tekrar kontrole götürücem, ne deysunuz?
bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz ama izin tarihimiz belli değil rezervasyon yaptıramıyorum
Götür götür, inşallah bütmiş gitmiştir...
Benimki de ya bu ay sonu ya da haziranda gelir, korkum kızıyla gelip yine geçen yıkli gibi uzun uzun kalması... Acilen tatil orgnizasyonu yapmam lazım.
Sabah nurofen içtim kahvaltıdan sonra, bakalım nolacak.
Hava burda da çok kötü, bildiğin kış, soğuk, karanlık, yağmurlu, nefret ettim valla artık!
28 yıl ankarada yaşadım canım çok iyi biliyorum ankaranın soğuğunu, sabah işe gitmek için otobüs beklerken mümüğümüz donardıburcu gülşan aylin çok teşkür eerim:)aydınlığın içinde olun siz de:))
kero ancak iyileşir annesi..biraz zaman alır..
burcu bu sıpalar tam yemelik ayol..nasıl da biliyorlar kime gidip gitmeyeceklerini..
gülşan kazasız gidin gelin canım..merte dikkat et ankara soğuğu eşekten düşmüşe benzetir insanı:)
ateş en iyi dudaklarından anlaşılır,bazen gizli ateş olabiliyomuş dikkat et, çok halsiz ise dudaklarından öp sıcakmı diyeGünaydin....
umarim herkes iyidir...o kadar sey yazdim Tugra bir tusa basti hepsi gitti....offf
bitek hepatit A asisi istege bagliymis zorunlu degilmis ve sigorta ödemiyormus onu isterseniz yapariz dedi.
Gece ilk defa ateslendi cücüüm...ama asidanmi yoksa baska bir derdimi var bilemedim.
Su anda elleri, ayaklari ve alni ates gibi ama ölcünce atesi yok cikiyor. nasil oluyor anlamadim.
Disde geliyor olabilir, agzini asla acmiyor bakamiyorum. Sanki bir sislik var gibi. Salyada ztn su gibi.
olur teyzesi öperimHepinize Günaydınlar;
Herkes iyidir umarım.
Gülşahcım size hayırlı yolculuklar iyi haberlerle dönün canımMert paşamızı bizim için öp oldumu bol bol
sağol canımgünaydınnnnn
TANYA allah kavuştursun
aynı mertGünaydın,
Dün Doğuhan 21 30 da yattı ve yarım saat arayla kalktı.Deli danalar gibi kendini nasıl sağa sola atıyor birden kalkıp yatak başlığına tırmanıyor sonra yine inip sağa sola atıyor kendiniGece yarısına kadar böyle devam etti.Geri uyudu fakat uykusundada sağ sol tekmeler tokatlar babasıyla beni dövdü resmen.Diş den sanırım.Başka herhangi bir sıkıntısı yokdu.Jel sürdüm ve bugun 9 da kalktı.Şimdi kuduruyor evin içinde.
Birde şu dr"un yeni verdiği Omega 3 ballı balık yağlı portakallı vitamin iştahını feci şekilde açtı.Doyuramıyorum çocuğu.
Günaydın,
Dün Doğuhan 21 30 da yattı ve yarım saat arayla kalktı.Deli danalar gibi kendini nasıl sağa sola atıyor birden kalkıp yatak başlığına tırmanıyor sonra yine inip sağa sola atıyor kendiniGece yarısına kadar böyle devam etti.Geri uyudu fakat uykusundada sağ sol tekmeler tokatlar babasıyla beni dövdü resmen.Diş den sanırım.Başka herhangi bir sıkıntısı yokdu.Jel sürdüm ve bugun 9 da kalktı.Şimdi kuduruyor evin içinde.
Birde şu dr"un yeni verdiği Omega 3 ballı balık yağlı portakallı vitamin iştahını feci şekilde açtı.Doyuramıyorum çocuğu.
teşkür ederimmmm:))
esincim canını sıkma.bu durumu yaşayan çok insan var cevremde.bence çocuğun dışa dönüklüğü ile alakalı bu durum..benim sıpa da kimseye kolay kolay gitmez..kucağımdan inmez..babasına bile gitmez coğu zaman.bu kadarı da kötü..bir de cevresindeki insanlara da güvendiğini gösterir ki bu da önemli ..
sağol şekerim:) ben de yoğunum ama bir yazasım var anlatamam:))kv gitti keyfim geldi:)
ayy dikkat et canım,sen busene her salgında hasta oldun zaten
bence düzelmeye başlamış korocanama sen yinede dr götür bana güvenme
bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz ama izin tarihimiz belli değil rezervasyon yaptıramıyorum
28 yıl ankarada yaşadım canım çok iyi biliyorum ankaranın soğuğunu, sabah işe gitmek için otobüs beklerken mümüğümüz donardı
ateş en iyi dudaklarından anlaşılır,bazen gizli ateş olabiliyomuş dikkat et, çok halsiz ise dudaklarından öp sıcakmı diyegülmeyin sakın binde bir ihtimal ama belirtisi çok halsiz olması ve sıcak olmasına rağmen ateşinin olmaması, bu durumda ağzının sıcaklığı ölç demişti dr. bişeyi yoktur tuğra paşamın inşallah
olur teyzesi öperimsende hilal kuzumu öp yerime
sağol canımmertte bazen aynı şeyi yapıyo bana üzülme sakın seni istemediğinden yada eltini istediğinden değil sokakta gezmek istediğinden
aynı mertgece burnumun kırıldığından bile şüphelendim valla :92:
çok sinirliyim..iyilik yaramıyor insanlara..vatandşa hiçç..hiç suçum yokken md den fırca yedim (
neyse..tatil planları yapanlar..şu adrese göz atın:)
Çıralı Pansiyonları Antalya Butik Hotel Fiyatları Pension Pensions Pansiyonlar Olympos Otel
uygun fiyatlı pek çok pansiyon var orda..reklem yasak mı bilmiyorum yazamıyorum o nedenle..öneerilerimi.
olimpos tan çıralı ya transfer olduk biz oğluştan sonra:)
Ben kaçıyorum kızlarHepinizin dualarını bekliyorum,sizi seviyorum Vakit bulursam ankaradan takip ederim sizi
tamam canım mailini yaz atarım sana daha kolay olur bana da ..Hee bak bu konuyu konuşacaktık, unuttum. Özelden yazsana Tanyacım bana önerilerini. Ya da mail adresimi vereyim istersen. Bir de Çıralı'ya ulaşım zor olur mu, uçakla gidelim diyoruz çünkü biz, sıpayı arabada o kadar saat zaptedemeyiz...
Dualarımız sizinle, her şey yolunda gidecek inşallah... Biz de sizi seviyoruz
tmm gidenin arkasından ağlıyo da bende ağlatmasın diye dışarı çıktım gezmeye götürdüğümü NLASIN DİYE TERS İSTİKAMETE GİTTİM AMA O ARABAYA BİNİP GİDEN ELTİMİN ARKASINDAN AĞLADI HEMDE ÖÖLE BİKAÇ SANİYE DİİL UZUN UZUN ÇOK AZ İLGİLENİYORUM BENDE FARKINDAYIM AMA FAZLASINA VAKTİM YOK GÜCÜM YOK DAHA FAZLA VAKİT AYIRDIĞIMDA Bİ BAKIYORUM KENDİME BİŞEY KALMAMIŞO ZAMAN MUTSUZ OLUYORUM ONADA Bİ HAYRIM KALMIYO NE YAPMALI NASIL YAPMALI
bu arada burcucum bence arabyala daha iyi olur.bu tarafı düşünürseniz.gezecek o kadar çok yer var ki..mesela phaselis e gitmemek hata olur:)dalga yok, tarihi şehir, orman içi, 300 mt git yine de dizlerine gelir su..tam sıpalar için:)
günaydıınnn
bu akşam ankara yolcusuyuz inşallah
burcu kolay gelsin sana canım
lalla lalla lalla
günaydın:)
mayısın ortası antalya soğukkküresel ısınma sanırım yüzünü insanlara gösteriyor artık..
vee kv gittiiiii:))) omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış gibi oldu valla..çookkk snra görürüm umarım..
sabah evden cıkarkene kardeşim geldi kapıda sarıldık işe geldim.ilk defa oğluş da ben evden cıkarken uyuyordu..özleyerek geldim..akşam olsa bir an önce...
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık..oğluşum bir yedi bir yedi..minicik ağzını açıyor içine koyuyorum kopuduk kopuduk yiyor miniğim
babannesi giderken de memeye yapıştı bırakmadı..emerken bye yaptı ..hala onun kucağına gitmiyor..ağlıyor varınca nasıl bir elektrik veriyorsa çocuğuma..
neyse bugünü kötü gecirmek istemeyrum..size de güzel bir gün diliyorum..
Günaydin....
o zaman olur tabi..gerçi arabasız da gidilir..Arabayla çok zor canım ya, Doruk acayip sıkılıyor. Uçakla gelip araba kiralarız belki...
Esin, seninle ilgilenmiyorum sanma, yorumlarımı yemekten sonra yapacam, zira çok açım, ciddi konularda yorum yapamıyorum şu an.
slm millet
hayırlı yolculuklar canım delikanlıma şimdiden geçmiş olsun umarım her şey yoluna girmiştir.
gözün ayın kız gitmiş kv :86: ben de dondurulmuş hamsi aldım bir kaç gün sonra kızartıp deneyeceğim. burada taze balık bulmak imkansız o yüzden bu mevsimde bile dondurulmuş balık alıyoruz
çok geçmiş olsun
teşkür ederimmm:))gitti ya..kardeşim geldi..10 gün sonra falan senin memlekete yolluyoruz onu da..(karıştırmadım demi..ç.kale li sendin..)
yahu bu mart bebekleri evde pişen herşeyden yiyorlar mı artıkın???
benim sıpacık alışamadı daha..
son 3 banyomuzu svaşarak yaptık..ayfer hilal için verdiğim tüm önerilerimi geri çekiyorum..ne oldu oğluşa anlamadım..
benim evet yedek subay değil mi meraketme için rahat olsun acemilikte biraz çeker belki ama bizden genellikle doğuya pek göndermiyorlar, acemilikte nasıl bilmem ama ustalıkta çok rahat oluyor 116dakiler boyuna gezip ünv li tavlıyorlar
ben vermeye çalışıyorum ama beyefendinin çiğnemekle pek arası yok çorbanın pirinçlerini bile yutmayıp ağzında biriktiriyor :84: deli olcam ya var mı başka deniz gibi inatla çiğnemeyen
Merhaba canlar,
Eyoyu uyutunca hemen damlıyorum azıcık bakayım diye:))
Gülşancım hayırlı yolculuklar cnm, herşey yolunda gider inşallah
Tanya gözünaydın
Tuğraya çok geçmiş olsun Zelihacım inşallah önemli bişeyi yoktur
Esintoşş çok normal cnm günün kaç saatini onunla geçiriyor bi de gezmeden geliyolar, tekrar gitmek istemesi çok olağan, merak etme anne ayırımını yapacağı zamana çok az kaldı
Burcito dikkat et kendine cnm, inşllah fena olmadan atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?