2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam,
Fazla kalamayacam, işler çok yoğun, hızlıca göz atayım dedim..

Gülşancım, iyi yolculuklar, Ankara nın havasına güven olmaz, kışlık al yanına ama yazlıkta bir tane aldım diyorsun, yeter bunlar, zaten kısa süre kalacakmışsınız, dün hem dolu yağdı hemde yağmur, buzz gibiydi, şu an güneşli ama öğlen ne olur bilemem :))

Aylin, Kero iyileşmeye başlamış ama sen doktora kontrole götür yine de..

Tanyacım, Allah kavuştursun demeyeceğim, mümkün olduğunca uzak dursun kv..

Esincim, ağlama arkadaşım yaa, ilgi gördükleri yere-kucağa gidiyorlar işte, bu bizi istemedikleri anlamına gelmez, bence sevinmelisin, demek ki eltinde mutlu oluyor, ya sürekli ağlasaydı gitmemek için..

Burcu, maşallah Doruka, çok tatlı olmaya başladılar büyüdükçe, ye benim için akşam eve gidince keratayı :))

Zelihacım, Tuğra da herhangi bir halsizlik-yorgunluk isteksizlik belirtisi yoksa, ateş etkilemiyor demek ki, bazen İklim in de öyle elleri-ayakları-alnı sıcak oluyor, ölçtüğümde yüksek derece görmüyorum, bakıyorum oynamaya-yaramazlığa deveam ediyor, ben bişey yapmıyorum açıkçası, sadece üzerine daha ince şeyler giydiriyorum, sen yine de takip et elbette ama ben ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, geçmiş olsun kuzuya aşısını da olmuş..

Amin :)
Çok yemelik çok, ben uykuya dalana kadar yiyorum valla, hiç boş bırakmıyorum :)

Yaz da serin geçecek deyip duruyorlar, hep böyle mi olacak ki?

Hepinize Günaydınlar;
Herkes iyidir umarım.
Gülşahcım size hayırlı yolculuklar iyi haberlerle dönün canım Mert paşamızı bizim için öp oldumu bol bol

İyiyiz şükür, Hilal nasıl oldu?

Geçmiş olsun... Dişten de olabili ateşten de, çok huzursuz değilse bence de gerek yok fitile falan. Ama takipte ol tabi.

Sık sık başıma gelen şey... Ya anneannesinden ya bakıcıdan bana gelmek istemiyor çoğu zaman. Her seferinde içimde bişey cızzz ediyor. Anlıyorum seni ama üzülmemeye çalış, gezmiş ya onlarla, tadı damağında kaldı demek ki...

Günaydın,
Dün Doğuhan 21 30 da yattı ve yarım saat arayla kalktı.Deli danalar gibi kendini nasıl sağa sola atıyor birden kalkıp yatak başlığına tırmanıyor sonra yine inip sağa sola atıyor kendini Gece yarısına kadar böyle devam etti.Geri uyudu fakat uykusundada sağ sol tekmeler tokatlar babasıyla beni dövdü resmen.Diş den sanırım.Başka herhangi bir sıkıntısı yokdu.Jel sürdüm ve bugun 9 da kalktı.Şimdi kuduruyor evin içinde.
Birde şu dr"un yeni verdiği Omega 3 ballı balık yağlı portakallı vitamin iştahını feci şekilde açtı.Doyuramıyorum çocuğu.

teşkür ederimmmm:))
esincim canını sıkma.bu durumu yaşayan çok insan var cevremde.bence çocuğun dışa dönüklüğü ile alakalı bu durum..benim sıpa da kimseye kolay kolay gitmez..kucağımdan inmez..babasına bile gitmez coğu zaman.bu kadarı da kötü..bir de cevresindeki insanlara da güvendiğini gösterir ki bu da önemli ..

sağol şekerim:) ben de yoğunum ama bir yazasım var anlatamam:))kv gitti keyfim geldi:)

ayy dikkat et canım,sen busene her salgında hasta oldun zaten

bence düzelmeye başlamış korocan ama sen yinede dr götür bana güvenme

bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz ama izin tarihimiz belli değil rezervasyon yaptıramıyorum

28 yıl ankarada yaşadım canım çok iyi biliyorum ankaranın soğuğunu, sabah işe gitmek için otobüs beklerken mümüğümüz donardı

ateş en iyi dudaklarından anlaşılır,bazen gizli ateş olabiliyomuş dikkat et, çok halsiz ise dudaklarından öp sıcakmı diye gülmeyin sakın binde bir ihtimal ama belirtisi çok halsiz olması ve sıcak olmasına rağmen ateşinin olmaması, bu durumda ağzının sıcaklığı ölç demişti dr. bişeyi yoktur tuğra paşamın inşallah

Hepinize Günaydınlar;
Herkes iyidir umarım.
Gülşahcım size hayırlı yolculuklar iyi haberlerle dönün canım Mert paşamızı bizim için öp oldumu bol bol
olur teyzesi öperim sende hilal kuzumu öp yerime

sağol canım mertte bazen aynı şeyi yapıyo bana üzülme sakın seni istemediğinden yada eltini istediğinden değil sokakta gezmek istediğinden

aynı mert gece burnumun kırıldığından bile şüphelendim valla:92:

Bazı geceler Doruk da öyle oluyor, çok büyük ihtimalle diştir.

KV burdayken resmen hasta oluyorum, gidince aniden iyileşiyorum

Bu sene grip aşısı olmadım, bi de bu ........ tiroid bağışıklık sistemimi zayıflatıyor anacım ya, bu sene tam 4 defa korkunç grip oldum sahiden.

Gülşan, erken rezervasyondan yararlanmak lazım aslında, şimdi bir çok tur şirketi erken rezervasyon sigortası yapıyor, 25 lira falan karşılığında. 3 gün kalana kadar iptal edebiliyorsun rezervasyonunu. Ben Kıymet'in de söylediği Voyage Sorgun'la ilgileniyorum aslında da, parası çok geliyor gözüme, kıyamıyorum :)
Üstüme bir pintilik geldi ki, nerdeyse kv nin yazlığına gidecem para harcamamak için

Ben kaçıyorum kızlar Hepinizin dualarını bekliyorum,sizi seviyorum Vakit bulursam ankaradan takip ederim sizi

Hee bak bu konuyu konuşacaktık, unuttum. Özelden yazsana Tanyacım bana önerilerini. Ya da mail adresimi vereyim istersen. Bir de Çıralı'ya ulaşım zor olur mu, uçakla gidelim diyoruz çünkü biz, sıpayı arabada o kadar saat zaptedemeyiz...

Ben kaçıyorum kızlar Hepinizin dualarını bekliyorum,sizi seviyorum Vakit bulursam ankaradan takip ederim sizi

Dualarımız sizinle, her şey yolunda gidecek inşallah... Biz de sizi seviyoruz

tmm gidenin arkasından ağlıyo da bende ağlatmasın diye dışarı çıktım gezmeye götürdüğümü NLASIN DİYE TERS İSTİKAMETE GİTTİM AMA O ARABAYA BİNİP GİDEN ELTİMİN ARKASINDAN AĞLADI HEMDE ÖÖLE BİKAÇ SANİYE DİİL UZUN UZUN ÇOK AZ İLGİLENİYORUM BENDE FARKINDAYIM AMA FAZLASINA VAKTİM YOK GÜCÜM YOK DAHA FAZLA VAKİT AYIRDIĞIMDA Bİ BAKIYORUM KENDİME BİŞEY KALMAMIŞO ZAMAN MUTSUZ OLUYORUM ONADA Bİ HAYRIM KALMIYO NE YAPMALI NASIL YAPMALI

tamam canım mailini yaz atarım sana daha kolay olur bana da ..

bu konuyu araştırmak lazım çok fazla şey söyleyemayeceğimdir..yine de biraz vakit gecirsen tatil falan yapsanız bolca oyun oynasan onun istediği gibi..sana doysa..

bu arada burcucum bence arabyala daha iyi olur.bu tarafı düşünürseniz.gezecek o kadar çok yer var ki..mesela phaselis e gitmemek hata olur:)dalga yok, tarihi şehir, orman içi, 300 mt git yine de dizlerine gelir su..tam sıpalar için:)

Arabayla çok zor canım ya, Doruk acayip sıkılıyor. Uçakla gelip araba kiralarız belki...

Esin, seninle ilgilenmiyorum sanma, yorumlarımı yemekten sonra yapacam, zira çok açım, ciddi konularda yorum yapamıyorum şu an.

slm millet
günaydıınnn
bu akşam ankara yolcusuyuz inşallah
burcu kolay gelsin sana canım
lalla lalla lalla

hayırlı yolculuklar canım delikanlıma şimdiden geçmiş olsun umarım her şey yoluna girmiştir.

gözün ayın kız gitmiş kv :86: ben de dondurulmuş hamsi aldım bir kaç gün sonra kızartıp deneyeceğim. burada taze balık bulmak imkansız o yüzden bu mevsimde bile dondurulmuş balık alıyoruz

çok geçmiş olsun

yemek yedim geldim..bu gün sokağa çıkmadım..:) ay sonu malum..

o zaman olur tabi..gerçi arabasız da gidilir..

teşkür ederimmm:))gitti ya..kardeşim geldi..10 gün sonra falan senin memlekete yolluyoruz onu da..(karıştırmadım demi..ç.kale li sendin..)

yahu bu mart bebekleri evde pişen herşeyden yiyorlar mı artıkın???
benim sıpacık alışamadı daha..
son 3 banyomuzu svaşarak yaptık..ayfer hilal için verdiğim tüm önerilerimi geri çekiyorum.. ne oldu oğluşa anlamadım..

teşkür ederimmm:))gitti ya..kardeşim geldi..10 gün sonra falan senin memlekete yolluyoruz onu da..(karıştırmadım demi..ç.kale li sendin..)

benim evet yedek subay değil mi meraketme için rahat olsun acemilikte biraz çeker belki ama bizden genellikle doğuya pek göndermiyorlar, acemilikte nasıl bilmem ama ustalıkta çok rahat oluyor 116dakiler boyuna gezip ünv li tavlıyorlar

ben vermeye çalışıyorum ama beyefendinin çiğnemekle pek arası yok çorbanın pirinçlerini bile yutmayıp ağzında biriktiriyor :84: deli olcam ya var mı başka deniz gibi inatla çiğnemeyen

Merhaba canlar,
Eyoyu uyutunca hemen damlıyorum azıcık bakayım diye:))

Gülşancım hayırlı yolculuklar cnm, herşey yolunda gider inşallah
Tanya gözünaydın
Tuğraya çok geçmiş olsun Zelihacım inşallah önemli bişeyi yoktur
Esintoşş çok normal cnm günün kaç saatini onunla geçiriyor bi de gezmeden geliyolar, tekrar gitmek istemesi çok olağan, merak etme anne ayırımını yapacağı zamana çok az kaldı
Burcito dikkat et kendine cnm, inşllah fena olmadan atlatırsın

Şeymacım eyonun çüğneme problemi yok ama yeme problemi var:97: yani tavuk,pilav,makarna v.s. verdiğimde çiğneyip yutuyor ama en fazla 5 parça yutar sonra atmaya başlar

çiğnemekte probelm yok canım..isteyince löp löp yutar heşeyi..tadını sevmiyor yemeklerin sanki..iştahı da emmek üzerine yoğun yemeklere karşı değil..ama dün güzel yedi teyzesi:)
ver eline bütün elmayı havucu..ben öyle alıştıdım..kemirsin dursun..elmanın yarısını ısırarak yiyebiliyor şimdi..
kardeşim uzun dönem yapacak canım..neresi çıkarsa..hepsi sağsalim gitsin gelsinler o yeter..

hoşgeldin şekerim:)teşkürederim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…