2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten her gün gezecek halimiz yok, ben durağan bir tatil istiyorum, bir gün kiralar, gezeriz. Kocam kişisi de araba kullanmak istemiyormuş.

Her şeyden yiyor evet ama iyice ezilmiş olmalı. Kaşıkla verdiğim şeylerin içinden tane çıkarsa öğürüyor. Ama elimle tek tek taneli şeyler verirsem çiğneyip yutuyor. Sinir oluyorum.

Başka bir cinsi var, kafayı yedirtiyor bana...

Hoşgeldin Merolaynnn :)
Sağol canım, şimdilik sürünüyorum.
Kahvaltı ettin mi ki ?

Hoşbuldum arkadaşlar
Şu an bi yandan kaşarı tost kemiriyorum Burcucum:))
Eymen de öyle kaşıkla verdiğimn şeylerde kesinlikle parça hatta pütür istemiyor ama elimle verdiğim parçaları çiğneyip yutuyor..ya tam katı olcak ya da tam sıvı:))

benim psikoda kaşıkla verdiklerimi ağzından çıkarıp eline alıyor ve kendisi yiyor.
adamımın başkasının beslemesine tahammülü yok

Afiyet olsun.
Hey Allahım, ne prensip sahibi çocuklar bunlar böyle yaa :84:

slmmmm herkes iyidir inşallah

bi off çeksem karşıki dağlar yıkılır diyerek içinizi sıkmaya geldim
uyumuyoruzz sebebi yok sadece uyumuyoruz sallıyorum beşiğine yatırıyorum dönüp suratıma bakıyo yada ayağını beşiğin tahtalarına vurup sırıtıyo ne gece ne gündüz uyumuyoruz gece ayrıbi kabus gündüz ayrı aslında problem uykuya geçişte derin uyuyana kadar ayağımda tutsamda beşiğine yatırırnca tekrar uyanıyo uyanmazsaçok güzel uyuyor hatta öyleki gece 1 yada 2 kez belki uyanıyor ama o uykuya geçişler ömrümden ömür gidiyo gece 1.5 larda yatar olduk iki gündür gündüz uykusu yok işte sallarken ne uyuyorsa o delirmek üzereyim kontrolümü kaybetmemek için zırıl zırılağlıyorum sinirden ve üzüntüden

Hoşgeldin Özo, napan,nassın?? sanırsam çorba içiremiyosun artık bu durumda paşaya:))

Evet Burcu sorma pek bi prensip sahibi bunlar:))
fatmayla konuşan oldu mu hiç aranızda? nedir durumu?

Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tsk ederim canlarim....
Tugrayi uyuturken bende dalmisim...2 saat uyumusuz, icerde TV acik Laptop acik

Yemek konusunda Tugrada cani isterse herseyi yiyor ama bizde tam tersine asla püre seklinde olmayacak ve sivida olmayacak. Normal bizim yedigimiz gibi istiyor yoksa yemiyor. Corba artik hic istemiyor. Bizim sorunumuz az yemesi. 1 kaseyi genelde bitiremiyor beyfendi.

benim psikoda kaşıkla verdiklerimi ağzından çıkarıp eline alıyor ve kendisi yiyor.
adamımın başkasının beslemesine tahammülü yok

Hepsi bir enteresan bunların, naptık da böyle oldular bilmem

Seyhancım, çok yormuş seni minik adam...
Derin uykuya dalmasını kolaylaştıracak bişiler içirmeyi denesen, iyi geceler çayı gibi, melisa çayı gibi falan, işe yarar mı acaba... Ya da beşiğine koyma, bırak seninle uyusun, belki uyanmaz o zaman. Alışmasın diyeceksin belki ama bu perişanlıktan iyidir.
Aklıma gelenler bunlar, Allah kolaylık versin arkadaşım.

hay Allah dönem dönem böyle yapıyolar Seyhnacım, sen sakin durmaya çalış cnm, bizim negatif enerjimizi hemen alıyorlar inan..eymen de zaman zaman öyle yapıyo,o uyumadıkça ben uyutmak için inat ediyorum o uyumamak için ve sonra anlıyorum ki bu inatlaşma onları daha fena yapıyo..uyku saatini biraz geçir,iyice uykusunun geldiğinden emin ol cnm uyutmak için sonrada sallamaya başladığın an baktın ki yine niyeti yok, inatlaşmadan yar4ım saat ara ver bence sonra tekrar dene, kolay gelsin

Hoşgeldin Hanifecim, ben de çok bakamadım geçmişe ama sanırım herşey yolundadır:))
Mert paşa Anakaraya gidiyo yine bu akşam ikinci operasyon için, Tuğra ve Burcu azıcık hasta gibi, Serhan paşa uyumayıp annesini üzüyo onun dışında asayiş berkemal sanırım

bence de uyutmak için inat edince iş daha da uzuyor...Nihan 2 gündür sabah postasını uyumuyor öğleden sonra emerken sızıp kalıyor sallamıyorum bile:)))
inşallah böyle alışır artık.
bu cadı süt içmiyor teyzeleri ne yapsam?

canımsın:))sağol özetlediğin için...
hasta bebişlerimize ve annelerimize geçmiş olsun diyeyim o zaman.
inşallah Mert kuzum kolay atlatır bu operasyonu da.
Serhan brownileri yesin sonra enerjiyi harcayamayınca uyuyamaz tabi...şaka bir yana oluyor böyle dönem dönem çok üstelememk lazım..ama insanı çok yıpratıyor cidden.inşallah kısa sürer:))

Son düzenleme:

Tugrada yeni süt icmeye basladi bir kac gündür...cok denemistim daha önce ama istemiyordu.
Nasil olduysa birden icmeye basladi. Dogdugundan beri biberon tutmayan cocuk biberonuda tuttu.
Ilk verdigimide sütü biraz isitip icine cok az bir cay kasigi kadar seker kattim.
BAktim iciyor ertesi günde seker atmadan verdim yine icti. gerci fazla degil 60 - 80 cc arasi iciyor anca

Hoşgeldin Özo, napan,nassın?? sanırsam çorba içiremiyosun artık bu durumda paşaya:))

Evet Burcu sorma pek bi prensip sahibi bunlar:))
fatmayla konuşan oldu mu hiç aranızda? nedir durumu?

Çok merak ediyorum ama ters bir zamana denk gelir diye arayamıyorum.

ben geldim...sizi çok özledim...geçmişe bakamadım çok fazla..herkes iyi mi?

İyiyiz iyiyiz, hoşgeldin, özlettin :)

Uyumak iyi geldi mi Tuğra'ya, keyfi yerine geldi mi biraz?

Kesinlikle katılıyorum, ısrar ve inatlaşma daha beter ediyor her şeyi.

Israr etme :))))
Devam sütü de içmiyor mu?
Muzlu süt denedin mi?

Nihan ancak 3-4 yudum alıyor.biberon haytta almaz..hele uyurken asla...ne yaptımsa almadı.
sütü soğuk,sade,bisküvili,şekerli,muzlu,nesquikli denedim ama içmiyor.yien daha çok kek yerken birkaç yudum alıyor.kahvaltısını ve tahıllı mamsını sütle hazırlıyorum onlarda sorun yok...ama süt içsin memeyi azaltsın istiyorum.

ben de çok özledim.bu hafta yoğunum...bu aralar son sınavlar karne vs. derken iyice yoğunlaşır her şey..19 Mayıstan sonrası sıkıntılı..bir tatilimiz yapabilseydik:))

ısrar etmiyorum...devam sütü de içmiyor.ara ara farkı şekillerde veriyorum ama olmadı henüz sevdiremedim.çok memeci oldu hasatlığından sonra tamam emsin ama dakka başı üstüme tırmanıyor bu aralar.üstümü çekiştiriyor aç ,meme,emcem diyor bu yaz millet içine çıkamıycaz sanırım.

Son düzenleme:

Bende memeyi azaltsin istiyorum ama fayda etmedi....
Yatmada önce süt iciyor ama hemen arkasina emmek istiyor...emmeden asla uyumuyor ve gecede hala 3-4 defa kalkiyor emmek icin

haha eet bu veletler insanı rezil eder walla:)) toplum içinde memeye yapışmış bi bebekten daha kötü ne olabilir ki

Eyo da keyfi isterse 50ml kadar içiyo keyfi istemezse bi yudum dahi almıyor:97: muzlu süt falan denemedim ben ama bisküili denedim, o şekilde de yine isterse içiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…