- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.801
yemek yedim geldim..bu gün sokağa çıkmadım..:) ay sonu malum..
o zaman olur tabi..gerçi arabasız da gidilir..
teşkür ederimmm:))gitti ya..kardeşim geldi..10 gün sonra falan senin memlekete yolluyoruz onu da..(karıştırmadım demi..ç.kale li sendin..)
yahu bu mart bebekleri evde pişen herşeyden yiyorlar mı artıkın???
benim sıpacık alışamadı daha..
son 3 banyomuzu svaşarak yaptık..ayfer hilal için verdiğim tüm önerilerimi geri çekiyorum..ne oldu oğluşa anlamadım..
benim evet yedek subay değil mi meraketme için rahat olsun acemilikte biraz çeker belki ama bizden genellikle doğuya pek göndermiyorlar, acemilikte nasıl bilmem ama ustalıkta çok rahat oluyor 116dakiler boyuna gezip ünv li tavlıyorlar
ben vermeye çalışıyorum ama beyefendinin çiğnemekle pek arası yok çorbanın pirinçlerini bile yutmayıp ağzında biriktiriyor :84: deli olcam ya var mı başka deniz gibi inatla çiğnemeyen
Merhaba canlar,
Eyoyu uyutunca hemen damlıyorum azıcık bakayım diye:))
Gülşancım hayırlı yolculuklar cnm, herşey yolunda gider inşallah
Tanya gözünaydın
Tuğraya çok geçmiş olsun Zelihacım inşallah önemli bişeyi yoktur
Esintoşş çok normal cnm günün kaç saatini onunla geçiriyor bi de gezmeden geliyolar, tekrar gitmek istemesi çok olağan, merak etme anne ayırımını yapacağı zamana çok az kaldı
Burcito dikkat et kendine cnm, inşllah fena olmadan atlatırsın
Zaten her gün gezecek halimiz yok, ben durağan bir tatil istiyorum, bir gün kiralar, gezeriz. Kocam kişisi de araba kullanmak istemiyormuş.
Her şeyden yiyor evet ama iyice ezilmiş olmalı. Kaşıkla verdiğim şeylerin içinden tane çıkarsa öğürüyor. Ama elimle tek tek taneli şeyler verirsem çiğneyip yutuyor. Sinir oluyorum.
Başka bir cinsi var, kafayı yedirtiyor bana...
Hoşgeldin Merolaynnn :)
Sağol canım, şimdilik sürünüyorum.
Kahvaltı ettin mi ki ?
Hoşbuldum arkadaşlar
Şu an bi yandan kaşarı tost kemiriyorum Burcucum:))
Eymen de öyle kaşıkla verdiğimn şeylerde kesinlikle parça hatta pütür istemiyor ama elimle verdiğim parçaları çiğneyip yutuyor..ya tam katı olcak ya da tam sıvı:))
benim psikoda kaşıkla verdiklerimi ağzından çıkarıp eline alıyor ve kendisi yiyor.
adamımın başkasının beslemesine tahammülü yok
slmmmm herkes iyidir inşallah
bi off çeksem karşıki dağlar yıkılır diyerek içinizi sıkmaya geldim
uyumuyoruzz sebebi yok sadece uyumuyoruz sallıyorum beşiğine yatırıyorum dönüp suratıma bakıyo yada ayağını beşiğin tahtalarına vurup sırıtıyo ne gece ne gündüz uyumuyoruz gece ayrıbi kabus gündüz ayrı aslında problem uykuya geçişte derin uyuyana kadar ayağımda tutsamda beşiğine yatırırnca tekrar uyanıyo uyanmazsaçok güzel uyuyor hatta öyleki gece 1 yada 2 kez belki uyanıyor ama o uykuya geçişler ömrümden ömür gidiyo gece 1.5 larda yatar olduk iki gündür gündüz uykusu yok işte sallarken ne uyuyorsa o delirmek üzereyim kontrolümü kaybetmemek için zırıl zırılağlıyorum sinirden ve üzüntüden
Hoşgeldin Hanifecim, ben de çok bakamadım geçmişe ama sanırım herşey yolundadır:))
Mert paşa Anakaraya gidiyo yine bu akşam ikinci operasyon için, Tuğra ve Burcu azıcık hasta gibi, Serhan paşa uyumayıp annesini üzüyo onun dışında asayiş berkemal sanırım
bence de uyutmak için inat edince iş daha da uzuyor...Nihan 2 gündür sabah postasını uyumuyor öğleden sonra emerken sızıp kalıyor sallamıyorum bile:)))
inşallah böyle alışır artık.
bu cadı süt içmiyor teyzeleri ne yapsam?
Hoşgeldin Özo, napan,nassın?? sanırsam çorba içiremiyosun artık bu durumda paşaya:))
Evet Burcu sorma pek bi prensip sahibi bunlar:))
fatmayla konuşan oldu mu hiç aranızda? nedir durumu?
ben geldim...sizi çok özledim...geçmişe bakamadımçok fazla..herkes iyi mi?
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize cok tsk ederim canlarim....
Tugrayi uyuturken bende dalmisim...2 saat uyumusuz, icerde TV acik Laptop acik
Yemek konusunda Tugrada cani isterse herseyi yiyor ama bizde tam tersine asla püre seklinde olmayacak ve sivida olmayacak. Normal bizim yedigimiz gibi istiyor yoksa yemiyor. Corba artik hic istemiyor. Bizim sorunumuz az yemesi. 1 kaseyi genelde bitiremiyor beyfendi.
hay Allah dönem dönem böyle yapıyolar Seyhnacım, sen sakin durmaya çalış cnm, bizim negatif enerjimizi hemen alıyorlar inan..eymen de zaman zaman öyle yapıyo,o uyumadıkça ben uyutmak için inat ediyorum o uyumamak için ve sonra anlıyorum ki bu inatlaşma onları daha fena yapıyo..uyku saatini biraz geçir,iyice uykusunun geldiğinden emin ol cnm uyutmak için sonrada sallamaya başladığın an baktın ki yine niyeti yok, inatlaşmadan yar4ım saat ara ver bence sonra tekrar dene, kolay gelsin
bence de uyutmak için inat edince iş daha da uzuyor...Nihan 2 gündür sabah postasını uyumuyor öğleden sonra emerken sızıp kalıyor sallamıyorum bile:)))
inşallah böyle alışır artık.
bu cadı süt içmiyor teyzeleri ne yapsam?
Tugrada yeni süt icmeye basladi bir kac gündür...cok denemistim daha önce ama istemiyordu.
Nasil olduysa birden icmeye basladi. Dogdugundan beri biberon tutmayan cocuk biberonuda tuttu.
Ilk verdigimide sütü biraz isitip icine cok az bir cay kasigi kadar seker kattim.
BAktim iciyor ertesi günde seker atmadan verdim yine icti. gerci fazla degil 60 - 80 cc arasi iciyor anca
Çok merak ediyorum ama ters bir zamana denk gelir diye arayamıyorum.
İyiyiz iyiyiz, hoşgeldin, özlettin :)
Uyumak iyi geldi mi Tuğra'ya, keyfi yerine geldi mi biraz?
Kesinlikle katılıyorum, ısrar ve inatlaşma daha beter ediyor her şeyi.
Israr etme :))))
Devam sütü de içmiyor mu?
Muzlu süt denedin mi?
Nihan ancak 3-4 yudum alıyor.biberon haytta almaz..hele uyurken asla...ne yaptımsa almadı.
sütü soğuk,sade,bisküvili,şekerli,muzlu,nesquikli denedim ama içmiyor.yien daha çok kek yerken birkaç yudum alıyor.kahvaltısını ve tahıllı mamsını sütle hazırlıyorum onlarda sorun yok...ama süt içsin memeyi azaltsın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?