- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.821
Uyku iyi geldi evet Burcu, simdi biraz daha iyi cok sükür...yine mizirdaniyor ama önecki gibi degil en azindan.
ben de çok özledim.bu hafta yoğunum...bu aralar son sınavlar karne vs. derken iyice yoğunlaşır her şey..19 Mayıstan sonrası sıkıntılı..bir tatilimiz yapabilseydik:))
ısrar etmiyorum...devam sütü de içmiyor.ara ara farkı şekillerde veriyorum ama olmadı henüz sevdiremedim.çok memeci oldu hasatlığından sonra tamam emsin ama dakka başı üstüme tırmanıyor bu aralar.üstümü çekiştiriyor aç ,meme,emcem diyor bu yaz millet içine çıkamıycaz sanırım.
Bende memeyi azaltsin istiyorum ama fayda etmedi....
Yatmada önce süt iciyor ama hemen arkasina emmek istiyor...emmeden asla uyumuyor ve gecede hala 3-4 defa kalkiyor emmek icin
Hepsi bir enteresan bunların, naptık da böyle oldular bilmem
Seyhancım, çok yormuş seni minik adam...
Derin uykuya dalmasını kolaylaştıracak bişiler içirmeyi denesen, iyi geceler çayı gibi, melisa çayı gibi falan, işe yarar mı acaba... Ya da beşiğine koyma, bırak seninle uyusun, belki uyanmaz o zaman. Alışmasın diyeceksin belki ama bu perişanlıktan iyidir.
Aklıma gelenler bunlar, Allah kolaylık versin arkadaşım.
hay Allah dönem dönem böyle yapıyolar Seyhnacım, sen sakin durmaya çalış cnm, bizim negatif enerjimizi hemen alıyorlar inan..eymen de zaman zaman öyle yapıyo,o uyumadıkça ben uyutmak için inat ediyorum o uyumamak için ve sonra anlıyorum ki bu inatlaşma onları daha fena yapıyo..uyku saatini biraz geçir,iyice uykusunun geldiğinden emin ol cnm uyutmak için sonrada sallamaya başladığın an baktın ki yine niyeti yok, inatlaşmadan yar4ım saat ara ver bence sonra tekrar dene, kolay gelsin
bence de uyutmak için inat edince iş daha da uzuyor...Nihan 2 gündür sabah postasını uyumuyor öğleden sonra emerken sızıp kalıyor sallamıyorum bile:)))
inşallah böyle alışır artık.
bu cadı süt içmiyor teyzeleri ne yapsam?
canımsın:))sağol özetlediğin için...
hasta bebişlerimize ve annelerimize geçmiş olsun diyeyim o zaman.
inşallah Mert kuzum kolay atlatır bu operasyonu da.
Serhan brownileri yesinsonra enerjiyi harcayamayınca uyuyamaz tabi...şaka bir yana oluyor böyle dönem dönem çok üstelememk lazım..ama insanı çok yıpratıyor cidden.inşallah kısa sürer:))
Nihan ancak 3-4 yudum alıyor.biberon haytta almaz..hele uyurken asla...ne yaptımsa almadı.
sütü soğuk,sade,bisküvili,şekerli,muzlu,nesquikli denedim ama içmiyor.yien daha çok kek yerken birkaç yudum alıyor.kahvaltısını ve tahıllı mamsını sütle hazırlıyorum onlarda sorun yok...ama süt içsin memeyi azaltsın istiyorum.
aynı...gece kalkmazdı uzun zamandır ama son hastalığından beri kalkıyor.genelde 12ye kadar 1-2 kez kalkıyor sonrasında 1 kez...o yüzden kalkması zorlamıyor ama meme işini cidden abarttı.günde 8-10 kez emiyordur.emdikçe süt de artmaya başladı tam azaltmıştık.aslında emince yemek yemekten vazgeçmese hiç karışmıycam ama iştahı kesiliyor en temizi oyalayıp memeyi unutturmak sanırım.
Memeden kestim diye vicdan azabı çekiyordum ama siz böyle anlattıkça iyi ki kesmişim dedim valla... Meme emip de yemek yememesi beni de çok sinir ediyordu.
İyi iyi, toparlar yavaş yavaş...
Ben onu bi yerim, kimse elimden alamaz... Aç diyor öyle miMaaşallah kuzuma...
Memeyi birakinca yemesi düzeldimi Doruk Pasanin?
Ben memeyi kesince deliksiz uyur ve yemeside düzelir diye umutediyorum ama önümüzde daha epey zaman var gibi görünüyor.
benim pıtırcık uyandı, azıcık kendine gelsin çorbasını içirip parka götürücem yine, öptüm çookk
sabah uykusunu uyumadı şimdi deniyim inşallah uyur çok öptüm
ye teyzesi.bizim kız konuşma işini halletti sayılır.anne,baba,dede,hala,hatta teese(teyze) de diyor.bir dayı dedirtemedim küçük dayısı burda üni.öğrencisi haftada 3-4 gün görüyor,deli oluyor onunla oynamaya ama ona dayı demiyor
kolle (kolye),meraba,düşünce düş,bir şeyi kapatınca kaa ,açınca açtııı diyor.sanırım sadece bu konuda bana benzemiş
Memeden kestim diye vicdan azabı çekiyordum ama siz böyle anlattıkça iyi ki kesmişim dedim valla... Meme emip de yemek yememesi beni de çok sinir ediyordu.
şu hallerin benim 1 ay önceki halim..şimdi de çok farkımız yok ama en azından yemek yiyor biraz biraz..
seni gördüğü sürece süte zor alışır canım..özgür kuşum hiç ben varken süt içmiyor..devam sütünden 1 yudum aldı tükürdü..ben yokken emme dedikçe annem süt veriyormuş..50-60 cc içiyormuş..biberon tutmadı benimki de hala deniyorum amaeve gdince bir atlıyor bana tamm ..
dişiydi stresiydi v.b. derken nasıl bırakacak bilmem..ehli keyf oldular iyice..
uyuttum şükür hattayine bayıldı desem yeridir eee sabah 7de kalktı 11 gibi salladım ayağımda uyuduğu toplasan 20dk bölük pörçük neredeyse 8 saattir uyanık çorbasını yaptım pc ye oturdum ağladı tekrar sallayıp yatırdım en azından 5'e kadar uyusa dinlense biraz çok huysuz oluyo böyle olunca ne güzel uyuyordu sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat gecede 9:30 10 gibi uyuyordu bi problemde yok çok şükür bende bitiğim gözlerimin etrafı mosmor resmen çökmüş durumdayım çok çirkinim iğrencimm kendimi hiç sevmiyorum şuan
beterin beteri var diye boşuna dememişler
valla en geç 12.30 da evdeyim hamdolsun...beni görmemesi imkansız...Trabzona gidince ilgileneni çok olur belki orda biraz unutur.
hadi bakalım inşallah uyur..yok sen çok güzelsin ya gülüşüne hastayım:))
uyuttum şükür hattayine bayıldı desem yeridir eee sabah 7de kalktı 11 gibi salladım ayağımda uyuduğu toplasan 20dk bölük pörçük neredeyse 8 saattir uyanık çorbasını yaptım pc ye oturdum ağladı tekrar sallayıp yatırdım en azından 5'e kadar uyusa dinlense biraz çok huysuz oluyo böyle olunca ne güzel uyuyordu sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat gecede 9:30 10 gibi uyuyordu bi problemde yok çok şükür bende bitiğim gözlerimin etrafı mosmor resmen çökmüş durumdayım çok çirkinim iğrencimm kendimi hiç sevmiyorum şuan
offf çok yoruldum işler çok yoğun bakamadım walla sizlerle ilgilenemedim canlarım yaaa
canım biz artık sabah uykusunu bıraktık 9 gibi uyanıyoruz ö.sonra 2-3 gibi annem uyutuyor sonra gece 11 e kadar genelde (kahve içirilmedikçe) ayaktayız ..
dün annemde mis vardı benimki alıştı ya kahvenin tadına saldırıyo fincanlara kimse vermedi tabi.. mutfakta masanın üstünde bitmiş fincanı almıs eline telveleri avuclamıs nasıl güzel yalanıyor :)))) bileklerine kadar kahve bulasmıs anneannesi meyve yıkarken farketmemiş
inşallah hanifecim
ayrıca çok sağol moral vermek istiyorsun balım ama ayna hiç öyle demiyo şuan
biz 7 de ayaktayız 9 da uyansa bende sabah uykusu uyutmam öğlen yatırırım akşam da 9:30 da uyuturum
kahve içirilmedikce derken bıdık kahvemi içmek istiyo nasıl alıştıki
sen kacırmıssın şekerim,salı aksamı görümce 1 fincan kahve içirmiş ben görmedn istedi die, o gece 3.30 da zor uyuttumtiryaki oldu ondan sonra sanırım saldrdıgına göre fincanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?