2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyku iyi geldi evet Burcu, simdi biraz daha iyi cok sükür...yine mizirdaniyor ama önecki gibi degil en azindan.

İyi iyi, toparlar yavaş yavaş...

Ben onu bi yerim, kimse elimden alamaz... Aç diyor öyle mi Maaşallah kuzuma...

Bende memeyi azaltsin istiyorum ama fayda etmedi....
Yatmada önce süt iciyor ama hemen arkasina emmek istiyor...emmeden asla uyumuyor ve gecede hala 3-4 defa kalkiyor emmek icin

aynı...gece kalkmazdı uzun zamandır ama son hastalığından beri kalkıyor.genelde 12ye kadar 1-2 kez kalkıyor sonrasında 1 kez...o yüzden kalkması zorlamıyor ama meme işini cidden abarttı.günde 8-10 kez emiyordur.emdikçe süt de artmaya başladı tam azaltmıştık.aslında emince yemek yemekten vazgeçmese hiç karışmıycam ama iştahı kesiliyor en temizi oyalayıp memeyi unutturmak sanırım.

Memeden kestim diye vicdan azabı çekiyordum ama siz böyle anlattıkça iyi ki kesmişim dedim valla... Meme emip de yemek yememesi beni de çok sinir ediyordu.

sağolun canlarım tavsiyeleriniz için inatlaşmıyorum ilk gün çok inatlaştım ama hep serhan galip geldi bende pes ettim
sallıyorum burcum ama benim yaramaz ayağımda da rahat durmuyo illa yüz üstü yatacak deli gibi dönüp duruyo uyusa valla sabaha kadar sallıycam ama yok beşiğine yatırınca da anında açıyo gözünü ne yapıcamı şaşırdım ve maalesef içmiyo kesinlikle çay yada başka bişey
sıpa emmiyoki bende emerek uyutayım uykusuzluktan bayılıyo kendide uyumuyo geçen gece tırlattım dedim sallamıycam seni kendin uyuyacaksın öğlen 3 de kalktığı halde gece 1.5 oldu uyumuyo neler yaptım yok asla kendi uyumuyo sonra dayanamadım salladım bayıldı resmen
hanife teyzesi browniyi ben çamaşırı toplarken bi an gözümün önünden kayboldu ben yanına gidene kadar çıkarmış paketinden fare gibi tırtıklıyodu
bu arada yürümeyi de ilerletti iyiden iyiye ama henüz bi yere tutunmadan kalkamıyo ayağa

şu hallerin benim 1 ay önceki halim..şimdi de çok farkımız yok ama en azından yemek yiyor biraz biraz..
seni gördüğü sürece süte zor alışır canım..özgür kuşum hiç ben varken süt içmiyor..devam sütünden 1 yudum aldı tükürdü..ben yokken emme dedikçe annem süt veriyormuş..50-60 cc içiyormuş..biberon tutmadı benimki de hala deniyorum amaeve gdince bir atlıyor bana tamm ..
dişiydi stresiydi v.b. derken nasıl bırakacak bilmem..ehli keyf oldular iyice..

Memeden kestim diye vicdan azabı çekiyordum ama siz böyle anlattıkça iyi ki kesmişim dedim valla... Meme emip de yemek yememesi beni de çok sinir ediyordu.

Memeyi birakinca yemesi düzeldimi Doruk Pasanin?
Ben memeyi kesince deliksiz uyur ve yemeside düzelir diye umutediyorum ama önümüzde daha epey zaman var gibi görünüyor.

İyi iyi, toparlar yavaş yavaş...

Ben onu bi yerim, kimse elimden alamaz... Aç diyor öyle mi Maaşallah kuzuma...

ye teyzesi.bizim kız konuşma işini halletti sayılır.anne,baba,dede,hala,hatta teese(teyze) de diyor.bir dayı dedirtemedim küçük dayısı burda üni.öğrencisi haftada 3-4 gün görüyor,deli oluyor onunla oynamaya ama ona dayı demiyor
kolle (kolye),meraba,düşünce düş,bir şeyi kapatınca kaa ,açınca açtııı diyor.sanırım sadece bu konuda bana benzemiş

Memeyi birakinca yemesi düzeldimi Doruk Pasanin?
Ben memeyi kesince deliksiz uyur ve yemeside düzelir diye umutediyorum ama önümüzde daha epey zaman var gibi görünüyor.

Yemesi epey düzeldi... Uykusu da toparladı ama ancak birlikte yattığımızda deliksiz uyuyor, yoksa çok uyanıyor.

benim pıtırcık uyandı, azıcık kendine gelsin çorbasını içirip parka götürücem yine, öptüm çookk

Hadi bakalım, iyi eğlenceler...

sabah uykusunu uyumadı şimdi deniyim inşallah uyur çok öptüm

İnşallah uyur...

Allahım, bak sen bıcıra yaaa
Doruk da çok konuşuyor, o da bana benzemiş ama ne dediği belli değil.
Anne, baba, anneanne, mama, attaa, appummm (attım), emmmmee (ekmek)... Anladıklarım bunlar :)

uyuttum şükür hattayine bayıldı desem yeridir eee sabah 7de kalktı 11 gibi salladım ayağımda uyuduğu toplasan 20dk bölük pörçük neredeyse 8 saattir uyanık çorbasını yaptım pc ye oturdum ağladı tekrar sallayıp yatırdım en azından 5'e kadar uyusa dinlense biraz çok huysuz oluyo böyle olunca ne güzel uyuyordu sabah 2 saat öğleden sonra 2 saat gecede 9:30 10 gibi uyuyordu bi problemde yok çok şükür bende bitiğim gözlerimin etrafı mosmor resmen çökmüş durumdayım çok çirkinim iğrencimm kendimi hiç sevmiyorum şuan

beterin beteri var diye boşuna dememişler

valla en geç 12.30 da evdeyim hamdolsun...beni görmemesi imkansız...Trabzona gidince ilgileneni çok olur belki orda biraz unutur.

hadi bakalım inşallah uyur..yok sen çok güzelsin ya gülüşüne hastayım:))

inşallah hanifecim
ayrıca çok sağol moral vermek istiyorsun balım ama ayna hiç öyle demiyo şuan

canım biz artık sabah uykusunu bıraktık 9 gibi uyanıyoruz ö.sonra 2-3 gibi annem uyutuyor sonra gece 11 e kadar genelde (kahve içirilmedikçe) ayaktayız ..

dün annemde mis vardı benimki alıştı ya kahvenin tadına saldırıyo fincanlara kimse vermedi tabi.. mutfakta masanın üstünde bitmiş fincanı almıs eline telveleri avuclamıs nasıl güzel yalanıyor :)))) bileklerine kadar kahve bulasmıs anneannesi meyve yıkarken farketmemiş

biz 7 de ayaktayız 9 da uyansa bende sabah uykusu uyutmam öğlen yatırırım akşam da 9:30 da uyuturum
kahve içirilmedikce derken bıdık kahvemi içmek istiyo nasıl alıştıki

inşallah hanifecim
ayrıca çok sağol moral vermek istiyorsun balım ama ayna hiç öyle demiyo şuan

valla hiç de öyle bir niyetim yoktu...insan zaman zaman kendinden nefret bile ediyor...bugün böyle hissediyor olabilirsin zaten ben ne desem de değişmez..ben seninle ilgili kendi fikrimi söyledim ki iltifat değildi...ayrıca ses tonunda çok tatlı.beni az çok biliyorsunuz... ne düşünüyorsam onu söylüyorum

biz 7 de ayaktayız 9 da uyansa bende sabah uykusu uyutmam öğlen yatırırım akşam da 9:30 da uyuturum
kahve içirilmedikce derken bıdık kahvemi içmek istiyo nasıl alıştıki

sen kacırmıssın şekerim,salı aksamı görümce 1 fincan kahve içirmiş ben görmedn istedi die, o gece 3.30 da zor uyuttum tiryaki oldu ondan sonra sanırım saldrdıgına göre fincanlara

sen kacırmıssın şekerim,salı aksamı görümce 1 fincan kahve içirmiş ben görmedn istedi die, o gece 3.30 da zor uyuttum tiryaki oldu ondan sonra sanırım saldrdıgına göre fincanlara

be kahve içmiştim.fincanı ulaşılabilir bir yere koymuşum..2 dk başka şeyle ilgilenirkene almış fincanı elineee telvesini kafasına gözüne yeni yıkanan halılaraaa..bir de bana ağız şapıldatıyor..elinden alana dek canım çıktı..kahve şekersizdi üstelik..o günden beri yanında kahve içsem dibime gelip istiyor..fincanı elimden almaya çalışıyor..oğluş da benim gibi kahve tiryakisi olacak sanırım:))
vermesek de sakınsak da bbüyüdükçe zararlı şeyleri de tadıp öğrenecekler.. benim en katı olduğum konu abur cubur ve gazlı içecekler..onlara alışmalarını daha tehlikeli buluyorum..

eveettt bu gün de akşam oldu..artık toparlanma vakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…