2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımsın hanifecim tabiki öylesin sen ve buradaki herkes çok iyi niyetlisiniz teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bilmukabele

sen kacırmıssın şekerim,salı aksamı görümce 1 fincan kahve içirmiş ben görmedn istedi die, o gece 3.30 da zor uyuttum tiryaki oldu ondan sonra sanırım saldrdıgına göre fincanlara

evet birçokşeyi kaçırdığım gibi bunudas kaçırmışım ee ne diyim ben görümcene bebek bu tabiki her gördüğüne saldıracak bende çay vermesinler diye çok yırttım kendimi arada bi dinlediler ama kaçamaklarda olmadı değil ki benimkine versem bi fincan çay içer

iki dk biş yazıp çıkim diorm ama geçmişe dalıyorum çıkamıorm herkes ii gibi son iki üç sayfada:)
yarın babanneye gidiyoruz bisürü işim war. 3 gibi çıkcaz. sabah duş alcam valizleri hazırlicam ewi süpürcem e haliyle toplicam. mutfak duman olcak melikeye yolda yemelik bişiler hazırlicam bize köfte ekmek yapcam. yolda vakit kaybetmeyelim yemek molası diye. yoksa melikenin uyku saati kaçacak. dua edinde yetiştiriyim hepsini.
bugün kafaltısını kustu çok üzüldüm. mama sandalyesine alışkınız komşu kafaltıya çaardı hazırladım indim aklımada geldi son kaşıklar kalmıştı ki zorlandı bende wermeyi bıraktım sonra bu durdu durdu öö dedi ağzında bişi yokken aman bi fışkırttı bi fışkırttı üstü başı üstüm başım komşunun halısı heryer mafoldu komşununda midesi bulandı kusa yazdı oda. heryeri topla üstünü deiş derken çok üzüldüm kustuğuna kusmak çok yıpratıcı bişi her seferinde diormki bidaa zorlamicam ama bazen hepsini bitirio bazen bitirmio bende doyup doymadığını bilemiorm ikinci kaşıkta bile kfasını çeviren son kaşık mı diil mi bilemiorm neyse çok yazdım hala içimde bugün yumurta yemedik:) görüşürüz kızlarrr
aaa bu arada 10.200 gram olmuşuz çok çok sewindim yanakları fln doluverdi elleri yumuklaştı çok mutlu oldum yaa e o kadar üstüne düşüyorum olsun o kadarcık. maşş maşş kuzumaaa:))
son bu wala:) emme düşkünlüğümüz aynen devam kucaama glemeye görsün hemen tshirtümü sıyırıo. gündüz emerek uyuo ama gece yapmıo artık şükür. kesin gittim:)

Günaydın, Cumamız hayır olsun arkadaşlar.
Yine yağmurlu ve karanlık-boğucu bir Ankara sabahı..
İşler bugünde yoğun, hafta sonu bile çalışabilirim, ara ara uğramaya çalışacam, hepinize sevgiler..

sağol canım benim 2-3 gündür böyle yoğunluğum omuzlarımı hissetmiyorum walla

Ayferciğim Eymen iyi şükür kendi çapında uykusu bölük iştahı kesik full time kıpırık bir çocuk
ben onu öyle kabul ettim artık
Hilal kuzu nasıl ?

Ayferciğim Eymen iyi şükür kendi çapında uykusu bölük iştahı kesik full time kıpırık bir çocuk
ben onu öyle kabul ettim artık
Hilal kuzu nasıl ?

Hilal kuzum geçen haftasonu rahatsızlanmıştı ama şimdi daha iyi üst solunum enfeksiyonu başlangıcı var demişti doktor çok şükür neşesi iyi 1-2 defa ateşlendi gece çok öksürüyordu uyurken ilaçlardan olsa gerek 2 gündür gece uyurken öksürmüyoruz mışıl mışıl uyuyor kuzum...
Kıpırık oğlun kime çekmiş acaba babası da küçükken böylemiymiş acaba olsun sağlıklı olsunda neşesi yerinde olsun paşamın

geçmiş olsun prensese uyusun mışıl mışıl
evet bende aynen öyle diyorum ayferciğim sağlıklı olsun da varsın olsun...

babası da ben de çocukluk da ona yetişemeyiz

Günaydın, güzel cumalar,
Sürünüyorum, boğazım berbat, bütün hücrelerim ağrıyor, kulaklarım ağrıyor, gözlerim akıyor. Sabahları duş alıp çıkmaktan oldu galiba, anneme söylemeyin sakın, parçalar beni :)
Bugün diğer günlere göre sakin geçecek gibi görünüyor, burdayım inşallah.

günaydınlarrr güzel bir hatay sabahından sevgiler saygılar
sevgili günlük tadında bir sabah mesajı yazıyorum bugün cuma haftanın son mesai günü olma sebebiyle haklı bir gurur ve mutluluk içerisindeyim zira bütün bir hafta sonumu oğluma ayırıcam tüm planlarımı iptal ettim bununla birlikte dün kendime bir psikanaliz yaptım ve yorgunluğumun dağınıklığımdan kaynaklandığına karar verdim bide burcumun(başak burcuyum da) ve benim en belirgin özelliğim olan aceleciliğim her işim hemen olsun özelliğim beni yoruyor bunu aşmaya çalışıcam bunun içinde her sabah yapılması gerekenleri listelicem ve listeye uyucam böylelikle ay bide şu iş var u boş 5 dk da eve koşup şunu yapıyım psikolojisine girmicem herşeyin bi zamanı olacak en çok da yetişmeyen işleri düşünüp durmaktan vazgeçmek konusunda kendimi terbiye edicm uzun süredir makyaj yapmıyorum çünkü silecek vaktim olmuyor öyle makyajla uyuyorum kendime ayıracağım ilk vakit bu olacak öğle araları spor sürmi de kısalttım 30 dakika yapıyorum zaten program öyleydi ben biraz uzatmıtım fakat sürekli koşmak zorunda kaldığımdan hiç keyif alamıyordum şimdi rahat rahat duşumu bile alabilcem pazartesi diyete yeniden başlıyoru bu hafta biraz bozmuştum perşembe kardeşim geliyor antakyaya gidicem bide lazer randevusu aldım bebeği anneme bırakıp yarım bıraktığm lazer işimi bitiricem bu arada size yazmayı unutmuştum lipo yaptıramıyorum doktor en az 15 kilo vermem gerektiğini ancak sonra yapabileceklerini söyledi o da mutsuz etmişti beni geçen haftaki bunalımım ondandı birazda ha bu arada herkei mutlu edicem diye kendimi paralamicam annemler çocuğu görsün cumartesi antakyaya git pazar babası bizimle kahvalı etmek ister diye akşamına dön aman babannesi görmek ister pazar onlara koştur hası özlemiş kalk git bu arada hepsinde bi vukuuat olsun sen alttan al eve gel babasını sev sevmezen zaten o istesin sev beni niye sevmiyosun die trip atsın yok yooook bundan sonra ben ne zaman hangisini yapmak istiyosam onu yaparım sadece babasını ihmal etmicem diğerleri sıraya girsin
çok uzun oldu ama OKUYUN YORUMLAYIN DESTEKLEYİN GAZ LAZIM BANA

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine sıcak bişeyler iç bitki çayı filan varsa yada limonlu çay iç

BURCUMCUK geçmişler olsun anacım hemen bi bitki çayı bal akşama da bi teraflu sıkıca örtün terle sabaha bişi kalmasın hafta sonunu yatakta geçirme

Esintoş, yazdıklarını sonuna kadar okudum, yorum yapmadan geçmek istemedim..
Bacım sen niye koşturuyorsun ki, Cemy i özleyen ve sevmek isteyen senin ayağına gelsin, sen neden onların ayağına götürüyorsun, yorma kendini boş yere özleyen gelir-sever çocuğu..
Ben kimsenin ayağına bebek götürmüyorum şahsen, özledik diyenlere buyurun gelin sevin diyorum, gelene kapım açık, gelmeyen de kendi bilir valla..
Oğlunla ilgili programlarını kimse için bozma bence, biz başkalarına göre değil, herkes bize göre ayak uydursun.. Bugünleri bir daha yaşayamacaz, sen oğlunla geçireceğin zamanın keyfini çıkarmaya bak..
Kilo konusunu da kafana takma, verirsin elbet, eşine zaman ayırma konusuna katılıyorum, o da önemli bir konu, hatayı burda yapıyoruz bazen, hep çocuğa öncelik veriyoruz, arada eşler kaynıyor :))
Zamanla herşey bir rutine oturacaktır, üzme kendini sakın..
Bende birçok şeye yetişemiyorum, saldım gitti valla, hiç suçluluk duygusu hissetmiyorum, titizliği-temizliği bir kenara bıraktım, evimi süpürüp siliyorum elbette ama derinlemesine işlere girmiyorum, kalan zamanımı kızımla geçirmeliyim, bugünler geri gelmeyecek..

Son düzenleme:
BURCU geçmiş olsun..sinyallerini vermişti zaten sana..hemen geçer umarım..
ESİN..herşeyi yazmışsın zaten..ben yoruldum okurken..herşeye birden yetişemezsin arkadaşım..bırak önceliklerin dışındakiler sana koştursun sen onlara değil..
sana bol şans diliyorum..tam destek veriyorum:))

Ayfercim, Esincim, teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.

Esin, yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Bir defa, çok fazla yük almışsın sırtına, sen kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilsin, oğlunla kocana zaman ayır yeter, diğerleri sana destek olsunlar, olmuyorlarsa en azından yormasınlar fazladan.
Yasemin çok güzel söylemiş, temizlik titizlik geçici bir süre için hizmet dışı bizde de, haftanın bir günü temizlikçi geliyor, ben sadece döküleni saçılanı alıyorum ve ortalığı toplu tutmaya çalışıyorum. Bazen astığım çamaşırları 3 gün toplayamadığım oluyor, canım sağolsun.
Kendine zaman ayıracak olman güzel, bir manikür bile insana kendini iyi hissettirmeye yetiyor, sen de yarım kalan işlerini tamamla, ferahlayacaksın.
Bütün desteğim ve gazım seninle, yürü Esin kim tutar seni

Esin'cim yazdıklarım iptal olmuş o arada net gitmiş o kadar çok şey yazmıştım ki şimdi kafamı toplarlayıp yazamam balım walla ama şunu bil kızlarda aynısını söylemiş Cemmy sevmek isteyen buyursun gelsin öyle sen götür sevsinler yok yani başka ......Psikoanaliz yapman güzel bişey ama bunu uygulamaya başlaman en güzeli yapmak istediklerinin karşısına engel çıkmaz inşallah ben hamilelik döneminde yapmıştım 10/4 'ü yapabilmişim maalesef iş yüzünden hersey kalıyor maalesef en kötü yanım kendime tam gün ayıramamam ama senelik iznimde eşimle ben artık ailecek tadını çıkarıcaz herşeyin onun çalışma şartları belli hafta içi bir gün izni var haftasonu bilerek öğlen gidiyor işe ki kahvaltımızı yapabiliyoruz beraber ....
Hersey dilediğin gibi olur canım kızların dediği gibi KİM TUTAR SENİ.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…