- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.841
valla hiç de öyle bir niyetim yoktu...insan zaman zaman kendinden nefret bile ediyor...bugün böyle hissediyor olabilirsin zaten ben ne desem de değişmez..ben seninle ilgili kendi fikrimi söyledim ki iltifat değildi...ayrıca ses tonunda çok tatlı.beni az çok biliyorsunuz... ne düşünüyorsam onu söylüyorum
sen kacırmıssın şekerim,salı aksamı görümce 1 fincan kahve içirmiş ben görmedn istedi die, o gece 3.30 da zor uyuttumtiryaki oldu ondan sonra sanırım saldrdıgına göre fincanlara
Günaydın
Günaydın, Cumamız hayır olsun arkadaşlar.
Yine yağmurlu ve karanlık-boğucu bir Ankara sabahı..
İşler bugünde yoğun, hafta sonu bile çalışabilirim, ara ara uğramaya çalışacam, hepinize sevgiler..
Ayferciğim Eymen iyi şükür kendi çapında uykusu bölük iştahı kesik full time kıpırık bir çocuk
ben onu öyle kabul ettim artık
Hilal kuzu nasıl ?
Hilal kuzum geçen haftasonu rahatsızlanmıştı ama şimdi daha iyi üst solunum enfeksiyonu başlangıcı var demişti doktor çok şükür neşesi iyi 1-2 defa ateşlendi gece çok öksürüyordu uyurken ilaçlardan olsa gerek 2 gündür gece uyurken öksürmüyoruz mışıl mışıl uyuyor kuzum...
Kıpırık oğlun kime çekmiş acaba babası da küçükken böylemiymiş acaba olsun sağlıklı olsunda neşesi yerinde olsun paşamın
Günaydın, güzel cumalar,
Sürünüyorum, boğazım berbat, bütün hücrelerim ağrıyor, kulaklarım ağrıyor, gözlerim akıyor. Sabahları duş alıp çıkmaktan oldu galiba, anneme söylemeyin sakın, parçalar beni :)
Bugün diğer günlere göre sakin geçecek gibi görünüyor, burdayım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?