- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.861
Bu sıpacık tesisat işlerinden anlayacak gibime geliyor diyeceğim ama ne var ki bozmuş zilli çok zor bir durum yaa hele ki temizlik yapmaya başladığın an olması kötü kolay gelsin sana ne diyeyimbu hafta sonunu iş yapmadan geçireceğim umarım..geçen hafta sonu oğluşu babasına emanet ettim..yemek yapıyorum.babası arkasında sandalye de oturup bakıyor oğluş alt dolabı boşaltmakla meşgul..neyse salona gittiler..annem geldi.mutfağın kilimi hafif ıslanmış.anneme dedim sen mi su döktün..bi tarftan tezgahı topluyorum..lafımı bitrmemle ayaklarımın altından bir ses vuccık vıccık comb!! sıpacık mtezgahın altındaki lavabo bağlantısını çıkarmışşmutfakta gecen süredeki tüm kullandığım su yerde dolapta!!:88:
kime kızayım..oğluşa mı babasına mı..sadece 1 saatimi yerleri silerek gecirdim..babamıza da kalay gectim..
Günaydın, güzel cumalar,
Sürünüyorum, boğazım berbat, bütün hücrelerim ağrıyor, kulaklarım ağrıyor, gözlerim akıyor. Sabahları duş alıp çıkmaktan oldu galiba, anneme söylemeyin sakın, parçalar beni :)
Bugün diğer günlere göre sakin geçecek gibi görünüyor, burdayım inşallah.
bu hafta sonunu iş yapmadan geçireceğim umarım..geçen hafta sonu oğluşu babasına emanet ettim..yemek yapıyorum.babası arkasında sandalye de oturup bakıyor oğluş alt dolabı boşaltmakla meşgul..neyse salona gittiler..annem geldi.mutfağın kilimi hafif ıslanmış.anneme dedim sen mi su döktün..bi tarftan tezgahı topluyorum..lafımı bitrmemle ayaklarımın altından bir ses vuccık vıccık comb!! sıpacık mtezgahın altındaki lavabo bağlantısını çıkarmışşmutfakta gecen süredeki tüm kullandığım su yerde dolapta!!:88:
kime kızayım..oğluşa mı babasına mı..sadece 1 saatimi yerleri silerek gecirdim..babamıza da kalay gectim..
Ay Şeyma çok güldüm, şaka gibiNasıl farkedememiş cidden böyle bişeyi hayret, Allahtan gelip alan kişi kv.miş:))
Meral ve Şeyma hoşgeldiniz..
Şeymacım Denize çok geçmiş olsun, çok üzülüyorum bebeklerimiz bir türlü iyileşemediler yaww..
Ayrıca eşine çok güldüm, erkeğe bebek emanet etmek tam bir hata olur, Allah tan çocuğu alan yabancı değil ama kaçırabilirlerdi de..
Dün sabah işe gelecem evden çıkamıyorum bir türlü, eşimde yatıyor hala, kızım paçama yapışmış vaziyette, neyse eşime seslendim antreden ''ben çıkıyorum kalk çocuğa bak'' diye, ''tamam,tamam sen git'' dedi, kapıyı açtım kapattım ama antredeyim hala gitmedim, içerde sessizce bekliyorum, eşim kalkıp çocuğu alacak mı diye, baktım gelen giden yok, ayakkabılarımı çıkarıp kızı da alıp mutfağa geçtim, kahvaltı yaptık beraber kızımla, sonra mutfağın kapısında eşim belirdi, ''aaa sen gitmedin mi, e geç kalmışsın, hadi git'' bu cümleyi söylediğinde yani ben gidiyorum diye seslendiğimin üzerinden tam 47 dk. geçmişti, ne var yani uyuyakalmışım diyor, gerçekten gitsem çocuk 47 dk. belki de daha fazla bir süre yalnız başına evde dolaşacaktı, acıkmıştı zaten, kendine zarar verebilirdi, üzerine bişey düşebilirdi, kaza olabilirdi v.s v.s.
Annelik zor zenaat...
slm millet
kimsecikler yok gerçi ama olsun
deniz uyuyorken yazayım dedim. uynınca doktora gidicez gene sesi kısık ve kuru öksürüğü var iyileşemedi yavrum. gene ilaç verecekler diye de korkuyorum her ilaç seansında savaş yaşıyoruz ağlıyor debeleniyorbıktım ilaç içirmekten
esin kararların için tebrik ettim. sen niye koşturacakmışsın sevecek olan gelsin sevsin işte. bu lipo işini anlamadım yalnız, niye 15 kilo veriyorsun ki zaten veremediğinden yapılmıyor mu o :26: neyse hayırlısı olsun.
geliyor gene hafta sonu. ben hafta sonları daha fazla yoruluyorum yaw hiç bitmiyor bu evin işi
geçmiş olsun ben de daha iyileşemedim hala boğazım ağrıyor
evet eşini tebrik ettimbu kadar dikkatsiz olmak sadece erkeklere mahsus sanırım. geçen gün bizimki de yanındaki çocuğu kaybetti mutfaktaydım oturma odasına bir döndüm çocuk yok hasana soruyorum bilmiyorum diyor evi talan ettik yok meğer cici kv gelmiş açık olan pencereden almış gitmiş ve kocamın olduğu odadan. uyudun mu be adam nasıl anlamdın çocuğun yokluğunu :84:
ben de kimse yokken selamımı vereyim gelince alan olur elbet.Nihan'ı uyuttum yemek yapmam lazım....
eleştirmek istemem ama şok oldum ben bu kocalarınızın haline.hadi sürekli bakamazlar ama tuv. girdiğnizde bir işiniz olduğunda idare edebilir olmaları lazım.Tanyaya katılıyorum sorumluluk vermediniz mi hiç.
eşim sadece gece ilgilenmez Nihan la zaten öğleye kadar o bakıyor biliyorsunuz.Nihan arada ona da anne diyor eşim de çocuk haklı bir emzirmedim diyor ben yatıyorum yerlere gülmekten
ama burda çocuk bakımından ziyade göz kulak olma durumu var.hadi yediremesin altını temizleyemesin anlarım ama başına bir iş gelir diye tetikte olmaları lazım.kızdım doğrusu.
ben de kimse yokken selamımı vereyim gelince alan olur elbet.Nihan'ı uyuttum yemek yapmam lazım....
eleştirmek istemem ama şok oldum ben bu kocalarınızın haline.hadi sürekli bakamazlar ama tuv. girdiğnizde bir işiniz olduğunda idare edebilir olmaları lazım.Tanyaya katılıyorum sorumluluk vermediniz mi hiç.
eşim sadece gece ilgilenmez Nihan la zaten öğleye kadar o bakıyor biliyorsunuz.Nihan arada ona da anne diyor eşim de çocuk haklı bir emzirmedim diyor ben yatıyorum yerlere gülmekten
ama burda çocuk bakımından ziyade göz kulak olma durumu var.hadi yediremesin altını temizleyemesin anlarım ama başına bir iş gelir diye tetikte olmaları lazım.kızdım doğrusu.
Hanifecim hoşgeldin..
Bende kızdım kocama ama ne yapabilirim ki kızmakla olmuyor işte malesef..
İklim altını değiştirir, yemeğini yedirir, banyosunu yaptırır, ama gel gör ki göz kulak olma konusunda benim kadar ince fikirli değil, bu sabah yapmadı aynı şeyi Allah tan hatasını anlamış, erkenden kalktı, kızın altını-üstünü değiştirdi, giydirip babannesine götürdü..
Senin eşini de çok takdir ettim doğrusu, maşallah diyeyim...
Oyyyy! Yorgunluktan ölüyoruumm!!! Pelin 1 haftadır isyan bayraklarını dikti, ne gece ne gündüz uyuyor!!! Eşim yine Bursa'ya gitti, sözleşme imzalamışlar, 6Haziran'da orda başlayacak. Ben bir yıl daha burdayım inşallah...
Gece eşim yok die annem geldi yardıma.. Pelin annemin de canına okudu sabaha kadarGecenin 12sinde göbek atıp gerdan kırıyomuş annem söylüyor Yavrumdaki enerji patlamasını şok içinde takip ediyorum..
Ben zamanında bişeyi yanlış yaptım ama neyi...:26:Folik asidi fln mı fazla kaçırdım aceba:86: Nalları dikmek üzereyim amanınnnn!!!:18:
ya aynısını benim sıpa da yapıyor canım..takla atamayıp devriliyor birde:)eğilip bacaklarının arasından bakıyor sürekli..Hilal'in neşesi 2 gündür çok iyi bu aralar AMUDA kalkmaya çalışıyor misafir getiriecek diyorlar komşularda sonra biraz durup takla atacak mış gibi yana yatıyor ödüm koptu dün akşam boynuna bişey olucak diye...
aynı aynı hatta poposuna vurmaya da bayılıyor bekliyor ki poposuna vurmamıişleri koyverdim gene..çok sıkıldım..haftaya yol su olarak halledicem hepsini
çok güldüm..12 de gerdan kıryor ha
sanırım fındık fıstık yemek etkili oldu :))
hayırlı olsun olmuş işiniz..neden 1 sene kalacaksın orda?hemen tayin isteyemiyormusun? kocayı cok yalnız bırakmamak lazım bence..
ya aynısını benim sıpa da yapıyor canım..takla atamayıp devriliyor birde:)eğilip bacaklarının arasından bakıyor sürekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?