2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim durumları biliyosun ya Tanya, çok acele etmiyorum o yüzden. Hem ilk etapta eşimin gidip bi fizibilite yapması gerekiyor, ev tutacak, çevre edinecek.. Bakıcı fln bulmamız lazım.. Zaten tayin dönemini de kaçırdım.
Ayrıca da ben kv yi tanıyosam, eşimle birlikte o da gider Bursa'ya...Onlar biraz yüreklerini çalkalasınlar, birbirlerine doysunlar, biz Pelinle daha sonra gideriz..
Bu arada bizim tatil planları da badem oldu...

Bizim uyku kevgire döndü valla...
Saol. Senin eşinin iş durumu noldu?

Yurtdışı sitelerinden alışveriş yapan var mı?
Ya da yurtdışı markaları satan Türk sitelerinden? markabebe, ebrubazaar gibi...
Bu günlerde çok alışveriş canavarıyım da yerli siteler paklamıyor beni artık!! Burdaki stelereden almadığım bişe kalmamış ..Ben de yurtdışına açılıyorum..

kıymetcim zor bir yıl olacak o zaman senin için..kv için söylediğine güldüm valla:))

bıdıklara gelince ...9 gibi uyur özgür..12 ye dek enaz 1 defa kalkar..12 den sabah 7 ye kadar (ki en gec uyanma saatimiz 7 .30 o da 2 defa falan oldu..) 3-4 defa uyanırız..uykumuz açılmazsa benim için süper bir gece olur..
yaa benim gibi uykuya düşkün biri nasıl uykusunu feda etti..
nasıl bir sevgiyse bu uyku sinir hiçbişey kalmadı ben de..oğlum deyince akan sular duruyor Rabbim bir sabır veriyor...
offf çok pis gaza geldim yine..

Kıymetcim, eşim Elektrik-Elektronik bölümü mezunu, iş konusuna girince sinirlerim tavan yapıyor, özellikle ailesinin tutumundan dolayı çok muzdaribim, bu konuda fazla yazmayım en iyisi, yoksa çenem düştükçe düşer..

Sabahtan beri çalışıyorum, hala bitmedi ama sıkıldım bıraktım.
Pazartesi yaparım geri kalanları, beklesin şantiyeler napim...
Kıymet, yeni düzeniniz hayırlı olsun ailenize, umarım her şey daha güzel olur.
Babalara çok güldüm, Allah akıl fikir versin. Bizim babamız da Hanife'nin eşine yakın bir formatta, devamlı bakmıyor ama emanet ettiğim zamanlarda bir yanlışını görmedim çok şükür :)
Daha da ne yazacaktım unuttum.

Eko ya da kocaman bir aferin o halde, maşallah :))

sorumluluk vermemek ne demek aynı seninki gibi öğlene kadar da benimki bakıyor ama ben evdeyken hiç oralı olmamaya çalışıyor sağ olsun

nasıl yani ŞEYMA CİCİ K.V sen evdeyken geliyor hasan eşinde yanında( benim eşimin adı da HASAN ) bu arada ve DENİZ yok haberi de yok Allah iyiliğinizi versin sizin ...Pencereden neden geliyor cici K.V onu anlamadım?

ya bizim evin giriş kapısında bir oda büyüklüğünde balkon var oturma odasının penceresi de o balkona bakıyor, kadın gelmiş deniz de onu camda görünce uzatmış kolları "al beni" diye (çok seviyor kadını) e haliyle o da almış götürmüş hasan yanında olup bitmesine rağmen görmemiş :84:

şu an itibariyle bu yıl yaz mevsimini yaşayacağımızdan şüpheliyim..gök gürlüyor nasıl bir yağmur var ve hava soğuk..

buraya bile hala gelmedi yaz ki çoktan çatılarda yapmaya başlamış olması lazımdı milletin. tabi biz bu durumdan memnunuz geldi mi gölgede 45 derece geliyor çünkü :18: ne kadar geç o kadar iyi

son dakika işleri:)) hallettim neyse ki..
eşim oğluşa minik sandalye almış..sıpacım üstüne oturup bacak bacak üstüne atıyormuşşgörmek için deliriyorumm

söylemeden gecemiycem..eşlerinize maşallah burcu-yasemin..bakmayı geçtim..özgür daha elinden tutup yürürkene 44 numara ayklarıyla üstelik ayağında terlikle çocuğun ayağına defalarca bastı eşim..bir de gülüyordu..sıpa da alıştı sesi çıkmıyordu..sağolsun biraz izansızdır..e haliyle ben de herşeye dikkat ede ede bu hale geldik..gel de gözetme gelde karışma..

mert 5 dakika önce ameliyata girdi çok endişeli bi şekilde bekliyoruz, inşallah bir daha bu durumları yaşatmaz Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…