- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.881
Bizim durumları biliyosun ya Tanya, çok acele etmiyorum o yüzden. Hem ilk etapta eşimin gidip bi fizibilite yapması gerekiyor, ev tutacak, çevre edinecek.. Bakıcı fln bulmamız lazım.. Zaten tayin dönemini de kaçırdım.işleri koyverdim gene..çok sıkıldım..haftaya yol su olarak halledicem hepsini
çok güldüm..12 de gerdan kıryor ha
sanırım fındık fıstık yemek etkili oldu :))
hayırlı olsun olmuş işiniz..neden 1 sene kalacaksın orda?hemen tayin isteyemiyormusun? kocayı cok yalnız bırakmamak lazım bence..
ya aynısını benim sıpa da yapıyor canım..takla atamayıp devriliyor birde:)eğilip bacaklarının arasından bakıyor sürekli..
Kıymetcim, İklim de zıvanadan çıkmış durumda, mütemadiyen sabah 4-5 gibi uyanıyor ve kalkıp göbek atıyor aynen, cılkım çıkmış durumda benim de, şu sıralar bebelere bi haller oldu yine, Allah tan kaçta yatarsa yatsın 4-5 e kadar deliksiz uyuyor, yoksa hepten tırlatırdım heralde :))
Eşinin işi de hayırlı olsun, herşey gönlünüzce olur umarım..
Bizim uyku kevgire döndü valla...
Saol. Senin eşinin iş durumu noldu?
şu an itibariyle bu yıl yaz mevsimini yaşayacağımızdan şüpheliyim..gök gürlüyor nasıl bir yağmur var ve hava soğuk..
Hala arıyor bakalım, bulamadı, bir süre daha bulamayacakmış gibi geliyor bana..
Sabahtan beri çalışıyorum, hala bitmedi ama sıkıldım bıraktım.
Pazartesi yaparım geri kalanları, beklesin şantiyeler napim...
Kıymet, yeni düzeniniz hayırlı olsun ailenize, umarım her şey daha güzel olur.
Babalara çok güldüm, Allah akıl fikir versin. Bizim babamız da Hanife'nin eşine yakın bir formatta, devamlı bakmıyor ama emanet ettiğim zamanlarda bir yanlışını görmedim çok şükür :)
Daha da ne yazacaktım unuttum.
ben de kimse yokken selamımı vereyim gelince alan olur elbet.Nihan'ı uyuttum yemek yapmam lazım....
eleştirmek istemem ama şok oldum ben bu kocalarınızın haline.hadi sürekli bakamazlar ama tuv. girdiğnizde bir işiniz olduğunda idare edebilir olmaları lazım.Tanyaya katılıyorum sorumluluk vermediniz mi hiç.
eşim sadece gece ilgilenmez Nihan la zaten öğleye kadar o bakıyor biliyorsunuz.Nihan arada ona da anne diyor eşim de çocuk haklı bir emzirmedim diyor ben yatıyorum yerlere gülmekten
ama burda çocuk bakımından ziyade göz kulak olma durumu var.hadi yediremesin altını temizleyemesin anlarım ama başına bir iş gelir diye tetikte olmaları lazım.kızdım doğrusu.
nasıl yani ŞEYMA CİCİ K.V sen evdeyken geliyor hasan eşinde yanında( benim eşimin adı da HASAN ) bu arada ve DENİZ yok haberi de yok Allah iyiliğinizi versin sizin ...Pencereden neden geliyor cici K.V onu anlamadım?
şu an itibariyle bu yıl yaz mevsimini yaşayacağımızdan şüpheliyim..gök gürlüyor nasıl bir yağmur var ve hava soğuk..
mert 5 dakika önce ameliyata girdi çok endişeli bi şekilde bekliyoruz, inşallah bir daha bu durumları yaşatmaz Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?