- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.901
kızlar canım çok sıkkın ata sünnet olalı tam 1 hatfa oldu ama hala iyileşemedi pipisinin ucu hep sulanıyo beze veya gazlı beze yapışıyor har çıkardığımdada kanıyo ve tekrar başa dönüyoruz bugün yine doktora gitiim sordum normal dedi %90 yapışıklık vardı çok ince bir deri o çok yıprandı zaman alır iyileşmesi dedi en doğrusu bağlamayın çıplak gezsin dedi
tamam bağlamayayımda henüz koruyamazki kendini kamyonuna çıkıyo sehpaya çıkıyo biryere vururda dikişleri açılır diye korkuyorum son çare en küçük boyundan sünnet kilodu aldım gece onu koyucam yapışmasın diye gündüzde nerdeyse 2 saatte bir bez değiştiriyorum yapışmasın diye offff offf çok yoruldum ve ço içim acıyo bir görseniz kıpkırmızı bir deri ve sürekli yenilenen yırtıklar ve sızan kan( yeter artık iyileşsin ne olur dua edin
Merhaba canlar
Pek kimse yok :44:
Mert ve Ata kuzuya çok geçmiş olsun biran önce iyi olurlar inşallah..
tebrikler6kilo gitmiş darısı başıma diyerek bravoo diyorum
ve hoşgeldin
Merhaba canlar
Pek kimse yok :44:
Mert ve Ata kuzuya çok geçmiş olsun biran önce iyi olurlar inşallah..
tebrik ederim canım 6 kg nasıl verdin bana da söylesene bende 4 kg mu atayım...62 kg'um yine 57 lere düşmek istiyorum ama mutlaka vermem lazım göbek var çok şükür diyet yapmadan 7 kg verdim ama 4 -5 kg daha vermem lazım
sağ ol canım ben ilk 4 kiloyu abur cubur ve tatlı-şekerli herşeyi keserek 40 günde verdim
tabi bunun yanı sıra haftada beş gün en az 1 saat spora gidiyorum
şimdi dukan diyetine başladım ama bu biraz ağır daha çok kilo vermek isteyenler için
bence sen o 4-5 kiloyu abur cubur tatlı şekerli ve unlu gıdalardan vazgeçerek kısa sürede verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?