2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar canım çok sıkkın ata sünnet olalı tam 1 hatfa oldu ama hala iyileşemedi pipisinin ucu hep sulanıyo beze veya gazlı beze yapışıyor har çıkardığımdada kanıyo ve tekrar başa dönüyoruz bugün yine doktora gitiim sordum normal dedi %90 yapışıklık vardı çok ince bir deri o çok yıprandı zaman alır iyileşmesi dedi en doğrusu bağlamayın çıplak gezsin dedi
tamam bağlamayayımda henüz koruyamazki kendini kamyonuna çıkıyo sehpaya çıkıyo biryere vururda dikişleri açılır diye korkuyorum son çare en küçük boyundan sünnet kilodu aldım gece onu koyucam yapışmasın diye gündüzde nerdeyse 2 saatte bir bez değiştiriyorum yapışmasın diye offff offf çok yoruldum ve ço içim acıyo bir görseniz kıpkırmızı bir deri ve sürekli yenilenen yırtıklar ve sızan kan ( yeter artık iyileşsin ne olur dua edin

babalardan bahsetmişsiniz valla atanın babasının maşallahı var buraya geldiği an itibariyle atanın her işini o yapıyo uyutmak,yemek yedirmek,altını değiştirmek,yıkamak ,oyun oynamak ...vs vs.....
darısı bütün babaların başına :)

şebnem burada sünnet olan çocuklara rif adında bir pansuman ilacı variyorlar iğne sularının şişeleri gibi küçük şişelerde normalde şeker hastalarının yaralarında hızlı kapansın diye kullanılıyormuş. çok hızlı iyileştiryor doğal olarak. doktoruna yada güvendiğin birine danış istersen

oyyyy kıyamam kuzulara, Mert ve Ataya çok geçmişler olsun, bi an evvel iyileşirler inş.,

Haftasonu İstanbulda hava muazzamdı çok şükür sonunda iki gün çok gezdik çok eğlendik ve çok yorulduk walla:)) ben 3 gtünlük rapor almak için uğradım gece gece perşembeye kadan yokum buralarda, okulda işlerim var, bi gün vize işleri var bi başka gün de dayımda olucam ameliyat oldu..perşembe de tatil bu durumda bu hafta hiç görüşemicez, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum anacım:)) şimdiden herkese iyi tatiller

Günaydın, iyi haftalar,
İstanbul'da hava nihayet çooook güzel, hafta sonu da böyleydi ve biz çok eğlendik. Ben cuma akşamı işten çıkarken o kadar hastaydım ki, hafta sonu yataktan kalkamam diyordum ama kalktım ve hiç yatmadım, güneş ve Doruk ilaç gibi geldi :)
Ata kuzum bir an önce iyileşir inşallah, kolay gelsin Şebnemcim.
Mert'imin ameliyatı da çok iyi geçmiştir inşallah.
Meral Hanım, raporsuz halinizin de raporludan pek farkı yok zaten bu aralar, devamsızlıktan kalırsın bu sene, söyleyeyim !
Benim yine çok çalışmam lazım, cuma günü de izin alıp 4 gün bu tımarhaneden uzak kalmak istiyorum, ara ara uğrarım yine, öpüyorum hepinizi...

hepinize günaydın iyi haftalar
bu güzel güneşli sabahta yorgunluktan ölsemde havanın güzel olması insanı bir nebze olsun neşelendiriyor...
Haftasonu çok güzeldi kuzumla bol bol gezdik dün babasının yanına gittik öğle yemeği yedik babası ve Hilal yemek sonrası bol bol oyun oynadılar sonra ablam geldi miniğimi oyun parka götürdük ve saat 6,30 da sızdı kızım 21.00 kalktı sonra yine yemek yedi oyun oynadık ...Bu arada kızımın boynu isilik oldu banyodan sonra daha da bir kızardı pudra sürdüm bende...
Hilal bana ANNE diyor bende HİLAL diyorum o da bana LAL diyor sanırım kendi adını söylüyorr
Ben başka odadayken HİLAL diyorum o bana ANNİİİ diyor o bana ben ona sesleniyorum:))) Ses çıkmıyorsa biliyorum ki yaramazlık yapıyor:))))
Yolda ve eşimin iş yerinde herkese ABİİİİ diye sesleniyor .....

Mert paşam ameliyattan çıkmış geçmişler olsun tekrardan yawruma
ATA paşama da geçmiş olsun doktorun dediği gibi bez de tahriş etmiş olabilir.....
Meral dayına geçmiş olsun acil şifalar.....

Herkes iyidir umarım

günaydın iyi haftalar
herkes iyidir umarım
mert ve ata ya çok geçmiş olsun rabbim ikisine de şifalar versin inşallah

meralcim dayına geçmiş olsun sana da iyi tatiller
hafta sonu güzel geçmiş hava güzel olunca insanın içi ferahlıyor biz bu hafta sonu evdeydik babamız nöbetciydi cumartesi de dinlenelim çıkmayalım biyere dedik ama hep parktaydık serhanla hiç eve gelmek istemiyo sürekli balkon kapısının sokak kapısınına gidip anahtarı çeviriyo kendince açacak çıkacak
dün de araba arıza yapmış ilk defa eşim işe giderken bugün izinli olacaktı normalde ama araba olmayınca bi yere gidemiyoruz o yüzden tamir olunca izin alıcak bugün yine parkta oluruz büyük ihtimalle şimdi uyuyor o uyurken bende evi toparlıyım biraz çok öptüm hepinizi

günaydın:)
işlerden ancak fırsat buldum selam vermeye..
hafta sonu pek bişey yapmadım dinleneyim diye yine de yorgun hissediyorum kendimi..gece uykuları hala felaket
anlatacak çok şey var ama çalışmam lazım..ilk molada buradayım:))
iyi haftalar

mert kuzuya da ata kuzuya da çok geçmiş olsun..acil şifa versn..

Son düzenleme:
Merhaba canlar

Pek kimse yok :44:

Mert ve Ata kuzuya çok geçmiş olsun biran önce iyi olurlar inşallah..

tebrik ederim canım 6 kg nasıl verdin bana da söylesene bende 4 kg mu atayım...62 kg'um yine 57 lere düşmek istiyorum ama mutlaka vermem lazım göbek var çok şükür diyet yapmadan 7 kg verdim ama 4 -5 kg daha vermem lazım

Selam,
Hepimize iyi bir hafta diliyorum..
Ankara da güneşli bugün ama yağmurlara alışmış olmamdan dolayı sanırım, güneş bile içimi ısıtamadı, keyfim yok (
İşlerde olabildiğince yoğun yine (
Ata ve Mert kuzularına çok geçmiş olsun.

Merhaba Arkdaşlar nasılsınız...Eskişehirde de hava çok güzel ama hafta sonu böceğimi biraz güneş çartı sanırım öksürüyor... bu günde çıkmaya korktuk.

hasta olan bebeklerimize Acil şifalar.....

sayfalar bomboş kalmış .. slm herkese .. güneş cıktı sonunda çok şükür havalar ısınmaya devam edecekmiş arkadaslar.. h.sonu cok güzeldi gerçi eşimle 1-2 tartısma yasadık onun dısında güzeldi ..

sağ ol canım ben ilk 4 kiloyu abur cubur ve tatlı-şekerli herşeyi keserek 40 günde verdim
tabi bunun yanı sıra haftada beş gün en az 1 saat spora gidiyorum

şimdi dukan diyetine başladım ama bu biraz ağır daha çok kilo vermek isteyenler için
bence sen o 4-5 kiloyu abur cubur tatlı şekerli ve unlu gıdalardan vazgeçerek kısa sürede verirsin

ben olmayınca epey sessiz kalmış topic
keyfim yerinde:) sabah kredi kartımı ödedim..allahtan bu online sistem çıktı da elinea almadan yapıyorsun herşeyi..yoksa o kadar parayı verirken kalpten gidebilirdim..
ee hal böyle olunca..anlamıyorsun çok fazla..uzatmayayım yine alış veriş yaptım geldim

abur cubur yada unlu gıdalardan pek fazla yemem makarna yarım porsiyon pilav yarım porsiyon yerim genelde spor olması en büyük etken ama çalışınca spor zor tabii haftasonları evde temizlik ve Hilal ile koşturmak benim sporum şuanda:))))
Çok iyi vermişsin gerçekten de 40 günde

Tekrar sağ ol canım evet spor şart yürümek en iyi spor eve giderken 2 3 durak önce inip hızlı tempoda gitmek yeterli olur sana denemek bedava

Son düzenleme:
Meral'e derkn, bütün mart anaları devamsızlıktan kalacak galiba, bu ne hal yafu
Topik sessizliğe gömülmüş, hiç hoş değil...
Herkesin işi çok anlaşılan, yalnız olmadığımı bilmek güzel :)
Biraz sonra kaçıcam yine, karma karışık burası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…