2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm ben çok kötüyüm suratım perşembe pazarı gibi :) şuan gülüyorum ama çok canım yanıyo neler olduğunu anlatayım

evde üst katta dolp yerleştiriordum atada yanımdaydı kapıyı kapatmıştım ata bir anda kapıyı açıp dışarı çıktı anneme seslendim ama buarada arkasından koşuyordum kiimde ayağım kaydı ve ben o hızla suratımı kapının pervazına vurdum bütün evde yankılandı ses dedimki burnum içine göçtü dedim anlatamam acıyı sonra kaltım burnum kanıyo üstü yarılmış ve üç boğum olmuş kırık yok neyseki çenem davul gibi oldu öndişlerim hala sızlıyo ve acıyo hiçbirşey yiyemiyorum suratım hala ağrıyo ....

tabii bu arada ata çok korktu meğersem ben anneme ata dışarı çıktı dedğimde annem kapıdaymış ve atayı tutuyormuş :)) ben boşuna koşmuşum ama ne yapayım analık zor iş ben çokrktum ata düşücek diye ama kendim yamuldum

geçmiş olsun canım.soğuk kompres yapmayı ihmal etme.

Günaydın,

Çok yorgunum, güzel geçen hafta sonunun etkisi kısa sürdü, işler acayip sıkıyor beni. Dün iş çıkışı Doruk'u bisikletiyle sahile götürdüm, canıma okudu, neymiş, bisiklete binmeyecekmiş, yürüyerek ittirecekmiş. Başka şeyle oyalayınca da sinirlenip ağladı sıpa, belim koptu koptu.

Şebnemcim çok geçmiş olsun, iyi ki kırılmadı burnun...

canım bence atayı başka bi dr daha göster, kötü haber vermek gibi olmasın ama sünnet işi hüner istiyo bazı dr lar işini doğru dürüst yapamadığı için çocukların sünneti işkenceye dönüşüyo,ben merti iki ayrı dr gösterdim içim rahat etsin diye, yapışma vardı merttede başka bi dr söyledi bunu bize

ayyy canım benim bi okutsan kendini ve atayı keşke nazarmı vardır nedir üstünüzde çok geçmiş olsun atama ve sana

hepinize günaydın
çok yorgunum,ama oğlumun ameliyatı sorunsuz oldu ve pipisindeki yapışıklığı açtılar, bikaç güne kadar iyileşir oda inşallah
kahvaltı yapıp gelecem şimdi
burcu bende sadece mertte var sanıyordum bu her şeyi tersten yapma huyu bizimkide binmek yerine itiyo,kaydıraktan kaymak yerine tırmanmaya çalışıyo,meyveliri yemek yerine yerlerde sürüyo...vs

Amirim dönmüşsün. Mert nasıl?
Aramak istedim ama başın kalabalıktır diye aramadım.
sağol canım iyi çok şükür geçen ameliyatta nasıl korkuttuysam artık herkesi kimse aramadı melek dışında annemler bile kamili aramışlar şaka bi yana telefon hep çantamdaydı ben hep gezdim mertle hiç oturmadık gezdik durduk alışveriş merkezleri oyun parkları ve hayvanatbahçesinde

Günaydın..
Şebnemcim çok geçmiş olsun, iyi ki kırılmamış burnun, çocukları koruyalım derken kendimiz heba oluyoruz, Gülşana katılıyorum, bir kurşun döktür, okut, Ata yı da kendini de..

Gülşancım, hoşgeldin, başın kalabalıktır-telefonlardan sıkılıyorsundur diye aramadım bende, yoksa aklım hep sizdeydi, dualarımda sizinleydi, ameliyatın sorunsuz geçmesine sevindim..

Burcu, çok güldüm Doruk a, bu çocuklar niye tersine hareket ederlerki hakkaten anlamış değilim, bazen İklim de de var buna benzer davranışlar, dün yine sabah-öğlen-akşam parkta oynatmışlar İklimi eşim ve annesi, sağolsunlar, ilgilenmişler ama gece sabaha kadar canıma okudu, tepindi-ağladı, içine cin kaçmış gibi, uykusunda da oyun oynuyordu sanki parkta :))

Çok sevindim, gözünüz aydın Gülşancım, Allah iyilik sağlık versin kuzuya...

Kahvaltı ettim, makyaj yaptım, oje sürdüm, ayakkabılarımı boyadım. Aylin'in dediği gibi, yakında pijamalarla gelip burda giyinecem.

Aynı aynı, Doruk da dediğin gibi, erik veriyorum eline, top gibi yerde yuvarlıyor, kaydırağa tırmanıyor, bisikleti ve puseti ittirmek istiyor, bir tek salıncağı amacına uygun kullanıyor çocuğum

Amirim hepimizi korkutmuş anlaşılan

Valla bilmiyorum Yasemincim, iyice azdı sıpa, canıma okuyor, zaptetmek mümkün değil.
Hee alın size haber, istediği zaman gayet güzel yürüyor, 10-12 adım atabiliyor, ama emeklemeyi tercih ediyor.

mert erikleri misket sanıyor galiba,yuvarlıyo diziyo tabağa koyup tekrar boşaltıyo
burcu iyi hatırlattın rujumu süreyim kahvaltıyla birlikte rujumuda yemişim
yasemin mert ankarada sabah 09:00-10:00 arası uyanmaya başladı, evde saat 07:00 de kurulmuş saat gibi kalkardı bugün 07:30 oldu uyandırmak için öpmeye başladım merti, beni tekmeliyo bırak yatıcam diye,sonra yastığın altına kollarını sokuyo iyice yerleşiyo yatağa çok komikti yaaaa,ankarada çok yorulduğu için geç kalkıyodu galiba:26:

doruk paşama maaşallah yakında koşmaya başlar
mert evde koşarken ayağı kayıyodu halıda bile:18: tabanı kaymaz çoraplardan aldım ona dün ilk kez giydirdim koşuyo koşuyo düşmüyo tabi ama oda farketti düşmediğini bi ayağına bakıyo bi babasına bakıyo ,sonra koşuyo bıdı bıdı bişyler anlatıyo o kadar komiktiki hali ayağı kaymadığı için çok mutlu oldu oğlum

Günaydın hepinize
Gülşan'cım hoşgeldiniz Mert paşama tekrardan geçmiş olsun...
Şebnem büyük geçmiş olsun sana canım

Dünkü performans düşüklüğünüz bugünde sürmez inşallah

Burcucum, Doruk yakında koşarsa şaşırma, işlerine geldiği gibi hareket ediyor bu sıpalar, İklim de arada emekliyor hala, neden yapıyor bilmiyorum ama seviyor yerde sürünmeyi sanırım, sonra bir bakıyorum koşarak geziyor, özellikle dışarıda koşmayı tercih ediyor, annesi de peşinden koşsun iyice yorulsun-zayıflasın diye heralde :))

Gülşancım, yorulunca çok uyuma olayı Mert te tam yerli yerine oturmuş bence, birde ters oğlum diyorsun, İklimse tam tersine yorulunca zıvanadan çıkıyor, daha da uyumaz ve hareketli oluyor..
Pazar günü Ank. da hava güzeldi, ben sadece yakındaki bir parka gidebildim ancak, siz iyi gezmişsiniz, sevindim sizin adınıza, ohhh sefanız olsun..

günaydınlarrrr kafam dvul gibi banyo yapmak istiyorum duş deil banyo uzunnnn uzunnnn ben geçen hafta çok büyük kararlar almıştım ya kendimin kafasına mıçayım daha önce cumartesi bi dedeye pazar bi dedeye götürüyodum bu hafta bütün cumartesi babamız için tatlı oğlu için poğaça eve yemek yapmakla ve minik herifimn peşinden koşmakla geçti 1 dk uyumadı pazarda çok özlemişler önce babaanneye sonra basıp antakyaya annemlere gittik babam pazartesi yurtu dışına gidecekti mecbur gittik ama babaanneye de babamız kırılmasın die gittik allam hafta sonu gelmesinnnn bugün de oğlum adanaya gezmeye gitti ki ben bundan hiç hoşlanmadım esere sormuşlar suratımdan anlamışlardır heralde istemediğimi ama bişey diyemedim artık
ŞEBNEMCİM çok geçmiş olsun ataya bişey olmamamış çok şükür
BURCU dün aynı şeyi benim sıpam yaptı öğle arası parka götürdüm bisiklete binelim diye yok efendim arkadan itecekmiş biraz itti sıkıldı kumlarda oynuyodu bi çocuk bisikletiyle oynamaya başladı benimki koştu paylaşamicak mı acaba dedim meğer kornasını gösterecekmiş bisikletin özelliklerini gösterdi bide bıdı bıdı anlattı bişeyler ama öbür çocuk hırçındı ittirdi benimkini anasının umrunda olmadığından ben oğlumu alıp başka yere gitmek zorunda kaldım

Son düzenleme:
Esin, tam dayaklıksın, kendinden çok fazla veriyorsun, canına yazık, yapma arkadaşım. Bak Doruk için yapmayacağım şey yoktur, her türlü yorgunluğu perişanlığı göze alırım, biliyorsunuz zaten, ama başka kimse için yoramam kendimi, çünkü o zaman oğluma bişey kalmıyor. Tamam bu hafta sonu bazı şeyler biraz istem dışı gelişmiş, ama gelecek hafta aynı şeyleri yazmayı yasaklıyorum sana, oğlunla ve kocanla gezip tozacaksın sadece! Ayrıca, Adana gezmesinden ben de hiç hoşlanmadım.

Yasemin, dün sahil yolunda tipimi bir görecektin... Eşofmanım düşmüş, güneş gözlüğüm burnumun ucuna inmiş, saçlarım ağzıma giriyor, ter içindeyim ve Doruk'un peşinden koşuyorum. Bir an acıdım valla halime, gelen geçen önden bisiklete tutunup koşan minik adama, sonra da tipi kaymış anasına bakıp tebessüm ediyordu. Ben de bizimkilerden küçük bebeği olanlara, hamilelere içimden sataştım hep, gülün gülün, seneye bu zamanlar sizi de görecem diye

Bu arada, ben artık gün içinde istediğim zaman oğlumu görebiliyorum, kameramız takıldı, bilginize...

sağol teyzesi hilal nasıl anlatsana bıcırıklıklarını

yasemin gece 4-5 kez emmeye kalkılyo pek uyutmuyo zaten ama sabahları geç kalkmaya başladı sıpa hafta içi böyle geç kalkar haftasonu sabahın köründe dikilir kesin
sanada haber vermek istedim aslında ama biz çok kalabalıktık 10 kişi kadar çoluk çocuk kalabalıktan sıkılırsınız diye vazgeçtim:26:

abooooow delimisin yaw, haftasonu evde dinlensene ne dolanıyon öyle kapı kapı özleyen kendi gelsin sevsin çocuğu, gerçi aynı hesap, bu seferde sen onlara hizmet edecen
paylaşımcı cemy e kocaman bir alkış yolluyorum burdan

gülşancım merte de çok geçmişolsun bi daha hastaneye yolu düşmez inşallah

amiiiiin canım inşallah cümlemize:)

aaa süper olmuş kamera işi, bakıcıyı değiştirdinmi burcu:26:
dün uçakta gelirken mert ağlıyo deli gibi uçak havalanmadığı için kemeri bağlı ama o bi oyana atıyo kendini bi buyana bi bağırdım yeter artık otur oturduğun yerde diye tüm uçak inledi ama, çok pişman oldum herzamanki gibi, vede utandım mert içini çeke çeke ağlamaya başladı sessizce, sarıldım ona sevdim okşadım sakinleşti, kudurmaya bıraktı sonra hostes geldi bebekle ilgili yardımcı olabileceğimiz bi şey varmı dedi, bende sizin olabilir istiyosanız dedim kahkahayı patlattı,herkes gülmeye başladı busefer en önde oturuyoduk kaçıp kaçıp hosteslerin oraya gidiyo sıpa, perdeyi aralayıp onları seyrediyo sonra ikram edilen keki ve benim sandiviçimi yedi rahatladı kahkahalar atarak babasıyla oynamaya başladı kötü olan ben oldum tabi cadı anne ve bebeğini güldüren baba durumuna dönüştü olay

Esincim hakkaten, ne yoruyorsun kendini yaa, sevmek isteyen özleyen size gelsin sevsin, sen ne diye koşturup duruyorsun.. Kendine verdiğin sözler nerede kaldı..?
Ayrıca Cemy sevmeye gelenlerde yabancı değil, babanne-anneanne-dede v.s., onlara hizmet etmene gerek yok, siz Cemy i severken bende yetiştiremediğim işlerimi yapayım deyip evin işlerini yapacaksın o sırada, bu arada ocağın üstüne bir çay konulabilir, yanına da Allah ne verdiyse ikram yapılır ama kendini paralamana hiç gerek yok bence..
Benim tutarlı olduğum tek konu bu sanırım, birkaç kez kv ve görümce laf etmeye kalktı, biz gelince iş yapıyorsun diye, ''bana bir faydanız dokunsun, sadece kızı sevip gidecekseniz, üstüne de ben yorulacaksam ne anladım ben bu işten, misafir misiniz siz, istediğiniz gibi hareket edin, hatt geçin mutfağa bir çay yapında benimde popom bir koltuk yüzü görsün sayenizde, arkanızdan dua edeyim'' dedim, bir daha da lafını bile edemediler, şimdi geldiklerinde kendileri diyor ''hadi sen işini yap biz kızı oyalarız'' diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…