- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.921
kızlar slm ben çok kötüyüm suratım perşembe pazarı gibi :) şuan gülüyorum ama çok canım yanıyo neler olduğunu anlatayım
evde üst katta dolp yerleştiriordum atada yanımdaydı kapıyı kapatmıştım ata bir anda kapıyı açıp dışarı çıktı anneme seslendim ama buarada arkasından koşuyordum kiimde ayağım kaydı ve ben o hızla suratımı kapının pervazına vurdum bütün evde yankılandı ses dedimki burnum içine göçtü dedim anlatamam acıyı sonra kaltım burnum kanıyo üstü yarılmış ve üç boğum olmuş kırık yok neyseki çenem davul gibi oldu öndişlerim hala sızlıyo ve acıyo hiçbirşey yiyemiyorum suratım hala ağrıyo ....
tabii bu arada ata çok korktu meğersem ben anneme ata dışarı çıktı dedğimde annem kapıdaymış ve atayı tutuyormuş :)) ben boşuna koşmuşum ama ne yapayım analık zor iş ben çokrktum ata düşücek diye ama kendim yamuldum
canım bence atayı başka bi dr daha göster, kötü haber vermek gibi olmasın ama sünnet işi hüner istiyo bazı dr lar işini doğru dürüst yapamadığı için çocukların sünneti işkenceye dönüşüyo,ben merti iki ayrı dr gösterdim içim rahat etsin diye, yapışma vardı merttede başka bi dr söyledi bunu bizekızlar canım çok sıkkın ata sünnet olalı tam 1 hatfa oldu ama hala iyileşemedi pipisinin ucu hep sulanıyo beze veya gazlı beze yapışıyor har çıkardığımdada kanıyo ve tekrar başa dönüyoruz bugün yine doktora gitiim sordum normal dedi %90 yapışıklık vardı çok ince bir deri o çok yıprandı zaman alır iyileşmesi dedi en doğrusu bağlamayın çıplak gezsin dedi
tamam bağlamayayımda henüz koruyamazki kendini kamyonuna çıkıyo sehpaya çıkıyo biryere vururda dikişleri açılır diye korkuyorum son çare en küçük boyundan sünnet kilodu aldım gece onu koyucam yapışmasın diye gündüzde nerdeyse 2 saatte bir bez değiştiriyorum yapışmasın diye offff offf çok yoruldum ve ço içim acıyo bir görseniz kıpkırmızı bir deri ve sürekli yenilenen yırtıklar ve sızan kan( yeter artık iyileşsin ne olur dua edin
ayyy canım benim bi okutsan kendini ve atayı keşkekızlar slm ben çok kötüyüm suratım perşembe pazarı gibi :) şuan gülüyorum ama çok canım yanıyo neler olduğunu anlatayım
evde üst katta dolp yerleştiriordum atada yanımdaydı kapıyı kapatmıştım ata bir anda kapıyı açıp dışarı çıktı anneme seslendim ama buarada arkasından koşuyordum kiimde ayağım kaydı ve ben o hızla suratımı kapının pervazına vurdum bütün evde yankılandı ses dedimki burnum içine göçtü dedim anlatamam acıyı sonra kaltım burnum kanıyo üstü yarılmış ve üç boğum olmuş kırık yok neyseki çenem davul gibi oldu öndişlerim hala sızlıyo ve acıyo hiçbirşey yiyemiyorum suratım hala ağrıyo ....
tabii bu arada ata çok korktu meğersem ben anneme ata dışarı çıktı dedğimde annem kapıdaymış ve atayı tutuyormuş :)) ben boşuna koşmuşum ama ne yapayım analık zor iş ben çokrktum ata düşücek diye ama kendim yamuldum
sağol canım iyi çok şükürAmirim dönmüşsün. Mert nasıl?
Aramak istedim ama başın kalabalıktır diye aramadım.
hepinize günaydın
çok yorgunum,ama oğlumun ameliyatı sorunsuz oldu ve pipisindeki yapışıklığı açtılar, bikaç güne kadar iyileşir oda inşallah
kahvaltı yapıp gelecem şimdi
burcu bende sadece mertte var sanıyordum bu her şeyi tersten yapma huyubizimkide binmek yerine itiyo,kaydıraktan kaymak yerine tırmanmaya çalışıyo,meyveliri yemek yerine yerlerde sürüyo...vs
Günaydın..
Şebnemcim çok geçmiş olsun, iyi ki kırılmamış burnun, çocukları koruyalım derken kendimiz heba oluyoruz, Gülşana katılıyorum, bir kurşun döktür, okut, Ata yı da kendini de..
Gülşancım, hoşgeldin, başın kalabalıktır-telefonlardan sıkılıyorsundur diye aramadım bende, yoksa aklım hep sizdeydi, dualarımda sizinleydi, ameliyatın sorunsuz geçmesine sevindim..
Burcu, çok güldüm Doruk a, bu çocuklar niye tersine hareket ederlerki hakkaten anlamış değilim, bazen İklim de de var buna benzer davranışlar, dün yine sabah-öğlen-akşam parkta oynatmışlar İklimi eşim ve annesi, sağolsunlar, ilgilenmişler ama gece sabaha kadar canıma okudu, tepindi-ağladı, içine cin kaçmış gibi, uykusunda da oyun oynuyordu sanki parkta :))
sağol teyzesiGünaydın hepinize
Gülşan'cım hoşgeldiniz Mert paşama tekrardan geçmiş olsun...
Şebnem büyük geçmiş olsun sana canım
Dünkü performans düşüklüğünüz bugünde sürmez inşallah
yasemin gece 4-5 kez emmeye kalkılyo pek uyutmuyo zaten ama sabahları geç kalkmaya başladı sıpaBurcucum, Doruk yakında koşarsa şaşırma, işlerine geldiği gibi hareket ediyor bu sıpalar, İklim de arada emekliyor hala, neden yapıyor bilmiyorum ama seviyor yerde sürünmeyi sanırım, sonra bir bakıyorum koşarak geziyor, özellikle dışarıda koşmayı tercih ediyor, annesi de peşinden koşsun iyice yorulsun-zayıflasın diye heralde :))
Gülşancım, yorulunca çok uyuma olayı Mert te tam yerli yerine oturmuş bence, birde ters oğlum diyorsun, İklimse tam tersine yorulunca zıvanadan çıkıyor, daha da uyumaz ve hareketli oluyor..
Pazar günü Ank. da hava güzeldi, ben sadece yakındaki bir parka gidebildim ancak, siz iyi gezmişsiniz, sevindim sizin adınıza, ohhh sefanız olsun..
abooooow delimisin yaw, haftasonu evde dinlensene ne dolanıyon öyle kapı kapıgünaydınlarrrr kafam dvul gibi banyo yapmak istiyorum duş deil banyo uzunnnn uzunnnn ben geçen hafta çok büyük kararlar almıştım ya kendimin kafasına mıçayım daha önce cumartesi bi dedeye pazar bi dedeye götürüyodum bu hafta bütün cumartesi babamız için tatlı oğlu için poğaça eve yemek yapmakla ve minik herifimn peşinden koşmakla geçti 1 dk uyumadı pazarda çok özlemişler önce babaanneye sonra basıp antakyaya annemlere gittik babam pazartesi yurtu dışına gidecekti mecbur gittik ama babaanneye de babamız kırılmasın die gittik allam hafta sonu gelmesinnnn bugün de oğlum adanaya gezmeye gitti ki ben bundan hiç hoşlanmadım esere sormuşlar suratımdan anlamışlardır heralde istemediğimi ama bişey diyemedim artık
ŞEBNEMCİM çok geçmiş olsun ataya bişey olmamamış çok şükür
BURCU dün aynı şeyi benim sıpam yaptı öğle arası parka götürdüm bisiklete binelim diye yok efendim arkadan itecekmiş biraz itti sıkıldı kumlarda oynuyodu bi çocuk bisikletiyle oynamaya başladı benimki koştu paylaşamicak mı acaba dedim meğer kornasını gösterecekmiş bisikletin özelliklerini gösterdi bide bıdı bıdı anlattı bişeyler ama öbür çocuk hırçındı ittirdi benimkini anasının umrunda olmadığından ben oğlumu alıp başka yere gitmek zorunda kaldım
gülşancım merte de çok geçmişolsun bi daha hastaneye yolu düşmez inşallah
aaa süper olmuş kamera işi, bakıcıyı değiştirdinmi burcu:26:Esin, tam dayaklıksın, kendinden çok fazla veriyorsun, canına yazık, yapma arkadaşım. Bak Doruk için yapmayacağım şey yoktur, her türlü yorgunluğu perişanlığı göze alırım, biliyorsunuz zaten, ama başka kimse için yoramam kendimi, çünkü o zaman oğluma bişey kalmıyor. Tamam bu hafta sonu bazı şeyler biraz istem dışı gelişmiş, ama gelecek hafta aynı şeyleri yazmayı yasaklıyorum sana, oğlunla ve kocanla gezip tozacaksın sadece! Ayrıca, Adana gezmesinden ben de hiç hoşlanmadım.
Yasemin, dün sahil yolunda tipimi bir görecektin... Eşofmanım düşmüş, güneş gözlüğüm burnumun ucuna inmiş, saçlarım ağzıma giriyor, ter içindeyim ve Doruk'un peşinden koşuyorum. Bir an acıdım valla halime, gelen geçen önden bisiklete tutunup koşan minik adama, sonra da tipi kaymış anasına bakıp tebessüm ediyordu. Ben de bizimkilerden küçük bebeği olanlara, hamilelere içimden sataştım hep, gülün gülün, seneye bu zamanlar sizi de görecem diye
Bu arada, ben artık gün içinde istediğim zaman oğlumu görebiliyorum, kameramız takıldı, bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?