- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.941
aaa süper olmuş kamera işi, bakıcıyı değiştirdinmi burcu:26:
dün uçakta gelirken mert ağlıyo deli gibi uçak havalanmadığı için kemeri bağlı ama o bi oyana atıyo kendini bi buyanabi bağırdım yeter artık otur oturduğun yerde diye tüm uçak inledi ama, çok pişman oldum herzamanki gibi, vede utandım mert içini çeke çeke ağlamaya başladı sessizce, sarıldım ona sevdim okşadım sakinleşti, kudurmaya bıraktı sonra hostes geldi bebekle ilgili yardımcı olabileceğimiz bi şey varmı dedi, bende sizin olabilir istiyosanız dedim kahkahayı patlattı,herkes gülmeye başladı busefer en önde oturuyoduk kaçıp kaçıp hosteslerin oraya gidiyo sıpa, perdeyi aralayıp onları seyrediyo sonra ikram edilen keki ve benim sandiviçimi yedi rahatladı kahkahalar atarak babasıyla oynamaya başladı kötü olan ben oldum tabi cadı anne ve bebeğini güldüren baba durumuna dönüştü olay
Esincim hakkaten, ne yoruyorsun kendini yaa, sevmek isteyen özleyen size gelsin sevsin, sen ne diye koşturup duruyorsun.. Kendine verdiğin sözler nerede kaldı..?
Ayrıca Cemy sevmeye gelenlerde yabancı değil, babanne-anneanne-dede v.s., onlara hizmet etmene gerek yok, siz Cemy i severken bende yetiştiremediğim işlerimi yapayım deyip evin işlerini yapacaksın o sırada, bu arada ocağın üstüne bir çay konulabilir, yanına da Allah ne verdiyse ikram yapılır ama kendini paralamana hiç gerek yok bence..
Benim tutarlı olduğum tek konu bu sanırım, birkaç kez kv ve görümce laf etmeye kalktı, biz gelince iş yapıyorsun diye, ''bana bir faydanız dokunsun, sadece kızı sevip gidecekseniz, üstüne de ben yorulacaksam ne anladım ben bu işten, misafir misiniz siz, istediğiniz gibi hareket edin, hatt geçin mutfağa bir çay yapında benimde popom bir koltuk yüzü görsün sayenizde, arkanızdan dua edeyim'' dedim, bir daha da lafını bile edemediler, şimdi geldiklerinde kendileri diyor ''hadi sen işini yap biz kızı oyalarız'' diye :)))
yaw bişey soracam sizin bebişlerde memeye düşkünleştimi bu aralar, bizimki çıldırıyo resmen, herkesin içinde memeye yapışıyo ağlıyo, kıyafellerimin üstünden emecek neredeysegece uykularımızda mahvoldu yine , 4-5 kez emmek için kalkıyo gece, su asla içmiyo ve emzirmeyince alamaya başlıyo offff offfff ne zaman bitecek bu çile yaw
Burcu, İklim in peşinden koşarken aynı bende öyleyim, yalnız değilsin yani, kendimi çok kötü-salaş hissettiğim çok oluyor, hatta geçenlerde anneme dert yandım, kendimden hiç memnun değilim, eski bakımlı günlerimi özlüyorum diye, bu da bir süreç ve geçecek inşallah, kendimi avutup oturuyorum..
Dün akşam beni çileden çıkardı resmen, altını değiştirmeme izin vermiyor, pijamalarını giymek istemiyor, kan-ter içinde kaldım, annem çok acımış halime, bütün kaprisini-nazını bana yapıyor zilli...
Gülşan, uçak dedin korkuttun şimdi beni, Temmuz da yurt dışına gidecem İklim le, toplamda 4 saat falan havada olacaz, nasıl zaptedecem ben, gözüm korktu...
Hafta sonu belki ararsın diye beklemedim dersem yalan olur, ama sonra ablanlarla falan vakit geçiriyorsunuzdur diye düşündüm, daha uygun bir zamanda mutlaka görüşecez eminim :))
sağol bacım sen nasılsınızSilammmmmmm
napanız bacılar nasılsınız
esin neden kv lerde kalacaksını? zorunlu bir durm mu var??
ya bir de kızma ama bu koşturmacayı sen kendin yaratıyorsun sanki..ne yaparsan yap illa birilkeri bi laf eder..bu bizim kültürümüzde var ..bırak çekirdek takılın biraz..hatta oğlunla yalnız bir hafta sonu gecir..bak neler değişecek ..oğlunda da sende de..
gülşancım..meme konusunu sorma..özgr bey dağda kırda arabada..heyerde mem diye başlayıp sonunda istediğini alıyor..gece 4 defa kalktı yine hepsi de emmek için..n gec 18 ayda bırakıcaz biz..ama nasıl bilmiyorum...
oğlum balık istedi gene biz de aldık..ve yedi:))önce yerde tvada kızartma girişimi oldu tabi..
bu çocuğun tencere tava ve yemek yapma sevdası ne zaman biter acaba..büyük bir aşçı potansiyeli görüyorum..
merttede var tencere tava sevdasıesin neden kv lerde kalacaksını? zorunlu bir durm mu var??
ya bir de kızma ama bu koşturmacayı sen kendin yaratıyorsun sanki..ne yaparsan yap illa birilkeri bi laf eder..bu bizim kültürümüzde var ..bırak çekirdek takılın biraz..hatta oğlunla yalnız bir hafta sonu gecir..bak neler değişecek ..oğlunda da sende de..
gülşancım..meme konusunu sorma..özgr bey dağda kırda arabada..heyerde mem diye başlayıp sonunda istediğini alıyor..gece 4 defa kalktı yine hepsi de emmek için..n gec 18 ayda bırakıcaz biz..ama nasıl bilmiyorum...
oğlum balık istedi gene biz de aldık..ve yedi:))önce yerde tvada kızartma girişimi oldu tabi..
bu çocuğun tencere tava ve yemek yapma sevdası ne zaman biter acaba..büyük bir aşçı potansiyeli görüyorum..
geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzumherkese merhaba!insan iyi olana çabuk alışır-ben güneşli havalara çok çabuk alıştım,benmsedim şimdiden:)
kızım bugün iyi ..günlerdir (3 cü gün)ishal (dişten mı?salyalardan dolayı çenenin alt kısmı kızardı,ishal da var,ateş de zaman zaman oluyor ..diş de gördüm...yada pis elleri ile birşey yemiş de olabilir..parktan sonra çok acıkıyor,hemen orada saldırıyor ..)ama dün de ,bugün daha iyi ..iştahı açıldı ..hasta iken o da çok emiyordu ..gıda alamayınca ve ağrı duyunca ..tek sığınak memedir :)
dün iyileştiğine rahmen bir doktora götüreyim dedim..sgk anlaşmalı olana ..bugüne kadar hep özel sigortadan faydanlandığımız için ,kızımı sgk ya kayıt etmeye unuttuk veya otomatik olacacağını düşündük...almadılar bizi..yüksek ücret istediler,sistem kabul etmiyor diye..
bugün sgk ya (bağkur ve ssk için geçerli bu durum)kaydetmem lazım..dün acil değildi ama lazım olacak sonuçta
benim gibi unutmuş olanlar duyurulur!
Bize gelince...cok sükür iyiyiz hersey yolunda....
Benim hic susmayan oglum artik bayagi bayagi birseyler anlatiyor anlasilir sekilde ve beni cok sasirtiyor.
Mesela kapiya gidip, "Akka (Ayakkabi) giiii hadi didek" diyo.
Tugra yapma deyince kafasini saga sola sallayip "Niyeeee" diyo. Cvp vermeyince yanima gelip "Niye Niyeeee" diyo.
Winnie Pooh oyuncagi var, onu kanepenin altina atmis sonra alamamis.
Yanima geldi "winniiiii oydaaa altindaaa" dedi cok sasirdim.
Annecigim hadi yemegimizi yiyelim diyorum, cani istemedigi zaman "miyom" diyo yani yemiyom
Bu ara kafayi Mickey Mouse´a takdi...Nerde görse Mikkiii mikkiii diye bagiriyor.
Bunlara benzer bi kac bisey daha var...bi tuhaf oluyorum o konustukca
Heee birde onun adi "Tuya" öyle diyo. Yan yana cerceve icinde bi kac resmi var .
Tek tek gösterip "Tuya Tuya Tuya Tuya" diyo
anladım.. zor bir durum ama insan herşeye alışır..kendini yormamaya özen göster ..herşey yetişmeyiversin..evimi görsen..off kiler üstüme yıkılıyor her seferinde tepmeleyipkapıyorum kapısını..yemekleri gaydırıguppak yapayrumcanım yazın eltim yazlığa taşındığından ve kayınvalidemlerle aynı sitede olduğundan bizde oraya taşınıyoruz eşimin işi orda ama bebeği getir götür yapamıyoruz çünkü çok erken gidiyo mecburen taşınıyoruz ki düşünmesi bile beni çıldırtmaya yetiyor geçen yazda bu nedenle orda kaldık ve benim kk a girme nedenimdir orda olanları anlatmak eserle aramız ilk bu nedenle bozulmuştu aynı şeyleri tekrar yaşayamam kaldıramam ewet bende kendi kendimi yorduğumun farkındayım ama ne yazık ki kimseye hayır diyemiyorum birde bitek hafta sonum olduğundan herşey o 2 günde bitsin istiyorum yetmiyor bana 48 saat ben en az hafta sonu uyuyorum hafta içi daha çok alıyorum uykumu peki bana b faydası var mı bir günden bir güne ohhh ne iyi oldu dediğim oldu mu hayır anneme gidiyorum biraz rahatliyim diye arkadaşlarımla çıkıyorum ertesi gün eser mutlaka keyfimi kaçıracak bişey söylüyo o 2 günün keyfi uçup gidiyo
günaydınnn
bir istanbul sabahından herkese merhaba.mutluyum,çünkü sevdiğim yerdeyim
perşembe günü geldik minik erkeğimle.ya bu haftasonu yada önümüzdeki hafta içi dönerim.tek eksiğimiz babamız,onu ikimizde özledik.hergün dışardayız.dün hande aradı,buluşalım diye,buluştuk.zaten sağolsun birtek hande aradı istanbul lu annelerden,bir onun göresi varmış demekki beniAlpiş te bende iyiyiz yani,merak eden olduysa diye yazdım işte.
sağol bacım sen nasılsınız
günaydınnn
bir istanbul sabahından herkese merhaba.mutluyum,çünkü sevdiğim yerdeyim
perşembe günü geldik minik erkeğimle.ya bu haftasonu yada önümüzdeki hafta içi dönerim.tek eksiğimiz babamız,onu ikimizde özledik.hergün dışardayız.dün hande aradı,buluşalım diye,buluştuk.zaten sağolsun birtek hande aradı istanbul lu annelerden,bir onun göresi varmış demekki beniAlpiş te bende iyiyiz yani,merak eden olduysa diye yazdım işte.
anladım.. zor bir durum ama insan herşeye alışır..kendini yormamaya özen göster ..herşey yetişmeyiversin..evimi görsen..off kiler üstüme yıkılıyor her seferinde tepmeleyipkapıyorum kapısını..yemekleri gaydırıguppak yapayrumyetişmiyor anam ne yapayım..dün yorgunluktan oğluşu emzirirkene yanında uyumuşum lensler gözümde..gece 3 te hatırladım da çıkardım..kurbağa kermit gibiyim şimd: velhasıl kelam..ne adamı salla ne kv yi..adama iki naz yap gönlünü al..kv yi aşağıya dinlet sinirini al
ohh ne güzel..beni yerimede gezşekerim:)
alp i de öperim..
ya emziren annelere sorum var..emerkene uyuyakalıyor ya..memeyi bırakmıyor ben de çekiyorum.daha doğrusu parmağımla ağzını aralayıp alıyorum memeyi..içim ahat etmiyor ama almasam uyku süresince bırakmıyor.durup durup emiyor emzik niyetine..sizin bıdıklar da mı ööle??
bir de bu saatten sonra biberon tutturma şansım var mı acepp?? deniyorum da hala..sağlıklı değil ama başka türlü memeyi bırakmaz bu sıpa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?