2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw bişey soracam sizin bebişlerde memeye düşkünleştimi bu aralar, bizimki çıldırıyo resmen, herkesin içinde memeye yapışıyo ağlıyo, kıyafellerimin üstünden emecek neredeyse gece uykularımızda mahvoldu yine , 4-5 kez emmek için kalkıyo gece, su asla içmiyo ve emzirmeyince alamaya başlıyo offff offfff ne zaman bitecek bu çile yaw

Burcu, İklim in peşinden koşarken aynı bende öyleyim, yalnız değilsin yani, kendimi çok kötü-salaş hissettiğim çok oluyor, hatta geçenlerde anneme dert yandım, kendimden hiç memnun değilim, eski bakımlı günlerimi özlüyorum diye, bu da bir süreç ve geçecek inşallah, kendimi avutup oturuyorum..
Dün akşam beni çileden çıkardı resmen, altını değiştirmeme izin vermiyor, pijamalarını giymek istemiyor, kan-ter içinde kaldım, annem çok acımış halime, bütün kaprisini-nazını bana yapıyor zilli...

Gülşan, uçak dedin korkuttun şimdi beni, Temmuz da yurt dışına gidecem İklim le, toplamda 4 saat falan havada olacaz, nasıl zaptedecem ben, gözüm korktu...
Hafta sonu belki ararsın diye beklemedim dersem yalan olur, ama sonra ablanlarla falan vakit geçiriyorsunuzdur diye düşündüm, daha uygun bir zamanda mutlaka görüşecez eminim :))

selam ben geldim:)
gülşancım hoşgeldin..çok sevindim Mert in iyi olmasına:))
şebnem geçmiş olsun..talihsiz kaza..önemli bişey olmamasına sevindim..
doruk sıpasının yaptıklarına hiç şaşırmadım burcu..özgür de öyle çünkü..bisikletine binmemek için kavga ediyor benle..şimdiki favorimiz mama sandalyesine tımanmak bisiklete beni bindirip sürmeye çalışmak
yasemin..kv lere güzel söylemişsin ..ağzına sağlık..dediklerine aynen katılıyorum..
esin hanım..o kadar gaz verdik ne oldu? insanlara ne kadar verirsen ver tatmin edemezsin..hep daha fazlasını isterler..ara sıra almayı dabileceksin...
son cümle tuhaf oldu ama fesatlık etmezsiniz demek istediğimi anlarsınız..:))
hepinizi öperek güzel günler dileyrum..

ya benden adam olmaz kimseyi üzmiyim kırmiyim dedikçe parçalanıyorum hafta sonu koşturmaını geçtim yine o şunu dedi bu bunu dedi vukuatları oldu onlar daha çok yoruyor beni diyet faln hak getire zaten sinirlendikçe ne bulduysam yedim bööle diildim ben bi iştahım açılmış ki sormayın öff yazın kv ye taşınacağımı düşündükçe afakanlar basıyor bu perşembe kardeşim geliyo çok özledim onunla olmak biraz kafamı dağıtır belki

Yok, bakıcı aynı, gayet sevecen hatta, bir kamera nelere kadir :)
Offf bu bağırma işi çok fena... Ben çok nadir bağırıyorum ama fena bağırıyorum, çok korkuyor Doruk, hemen boynuma sarılıyor, yapışıyor hatta ve dediğin gibi içini çeke çeke ağlıyor, mahvoluyorum vicdan azabından.
Tatile biz de uçakla gidecez (nereye gideceğimize karar verebilirsek) ve ben başıma geleceklerden çok korkuyorum.

Ben de misafir statüsünde olmayan biri geldiği zaman aynı şekilde davranıyorum. Banyo yaptığım bile oluyor :)

Biz bıraktık biliyorsun, o yüzden bişey diyemeyecem.

Aynen, Doruk'un da bütün kaprisi bana, canıma okuyor, resmen intikam alıyor benden akşamları... Dün acayip huysuzdu mesela, annem de bana acımış valla, o uyuyunca sen de yat uyu, evinin işini yarın ben yaparım dedi :)
Tabi, geçecek bugünler, hatta çok özleyeceğiz, o yüzden hep tadını çıkarmaya çalışıyorum ama ara sıra çıldır geliyor işte

yasemin aslında mert uçakta çok huysuzluk yapmazdı çoook kez seyehat ettiğinden biliyorum6 kez yani busefer en önde olmamızın cezasını çektik sanırım, normalde öndeki yolcunun saçlarıyla oynardı, onlarda sevme bahanesiyle onu kucağına alırdı, sonra onların kucağında, bi öndekinin tokasına sarılır derken en ön koltuktaki yolcunun kucağına kadar giderdi, derken hostesin kucağında yine bana teslim edilirdi korkma yani aslında yiyecek bişeyler almayı unutma baya bi oyalanıyolar ymek yerken
esin yasemine katılıyorum tamamen evine gelsinler sevmek istiyorlarsa sende işini gücünü bitir
burcu gerçekten iyi olmuş,bakıcıda kendine çeki düzen vermiş oldu böylece, bağırma işinden dolayı kendimden nefret ediyorum,heleki babasına kızdığımda merte daha çok bağırdığımı farkettim
tanyacım sağol iyi dileklerin için

esin neden kv lerde kalacaksını? zorunlu bir durm mu var??
ya bir de kızma ama bu koşturmacayı sen kendin yaratıyorsun sanki..ne yaparsan yap illa birilkeri bi laf eder..bu bizim kültürümüzde var ..bırak çekirdek takılın biraz..hatta oğlunla yalnız bir hafta sonu gecir..bak neler değişecek ..oğlunda da sende de..

gülşancım..meme konusunu sorma..özgr bey dağda kırda arabada..heyerde mem diye başlayıp sonunda istediğini alıyor..gece 4 defa kalktı yine hepsi de emmek için..n gec 18 ayda bırakıcaz biz..ama nasıl bilmiyorum...

oğlum balık istedi gene biz de aldık..ve yedi:))önce yerde tvada kızartma girişimi oldu tabi..
bu çocuğun tencere tava ve yemek yapma sevdası ne zaman biter acaba..büyük bir aşçı potansiyeli görüyorum..

herkese merhaba!insan iyi olana çabuk alışır-ben güneşli havalara çok çabuk alıştım,benmsedim şimdiden:)

kızım bugün iyi ..günlerdir (3 cü gün)ishal (dişten mı?salyalardan dolayı çenenin alt kısmı kızardı,ishal da var,ateş de zaman zaman oluyor ..diş de gördüm...yada pis elleri ile birşey yemiş de olabilir..parktan sonra çok acıkıyor,hemen orada saldırıyor ..)ama dün de ,bugün daha iyi ..iştahı açıldı ..hasta iken o da çok emiyordu ..gıda alamayınca ve ağrı duyunca ..tek sığınak memedir :)

dün iyileştiğine rahmen bir doktora götüreyim dedim..sgk anlaşmalı olana ..bugüne kadar hep özel sigortadan faydanlandığımız için ,kızımı sgk ya kayıt etmeye unuttuk veya otomatik olacacağını düşündük...almadılar bizi..yüksek ücret istediler,sistem kabul etmiyor diye..
bugün sgk ya (bağkur ve ssk için geçerli bu durum)kaydetmem lazım..dün acil değildi ama lazım olacak sonuçta
benim gibi unutmuş olanlar duyurulur!

Selaaaam...

herkes iyidir umarim...

Sebnem canim cok gecmis olsun, düsmüssün galiba yanlis anlamadiysam.

Gülsan, yakisikli Mertin iyi olmasina cok sevindim. Ucak konusuna gelince cok bende cok tedirginim.
4 saat nasil oyalacagim bilmiyorum :26:. gecen sene kücükdü hep uyumustu ne güzel.
Heee birde evet aynen...Meme manyagi oldu Tugrada iyice Emmesi bittigi halde uzun bir süre birakmiyor. Bende mecburen burnunu sIkiyorum, agzini acsinda biraksin diye .

Yasemin, bizde ayni öyleyiz...bir günümüz daha hareketli gecince uykusu berbat oluyor.
Birde millet iyi iste bu gece iyi uyur diyor. Nerdeeee...

Burcu, Doruk Pasaya bende cok güldüm. Minik Adam . Bizimki baska Bebeklerin Pustelerini yitmeye ve sallamaya cok merakli, kendi koca adam olduya, Bebekleri gezdiriyor.
Kamera iside gercekten cok iyi olmus. Hic tepki verdimi Bakici yada yorum yaptimi Kamera ile ilgili?

Esin, aynen katiliyorum arkadaslara kendini bu kadar yorma. Sevmek isteyen özleyen kendi gelsin. Sen neden yoruyorsunki kendini böyle.

Umarim kimseyi unutmamisimdir....:26:

canım yazın eltim yazlığa taşındığından ve kayınvalidemlerle aynı sitede olduğundan bizde oraya taşınıyoruz eşimin işi orda ama bebeği getir götür yapamıyoruz çünkü çok erken gidiyo mecburen taşınıyoruz ki düşünmesi bile beni çıldırtmaya yetiyor geçen yazda bu nedenle orda kaldık ve benim kk a girme nedenimdir orda olanları anlatmak eserle aramız ilk bu nedenle bozulmuştu aynı şeyleri tekrar yaşayamam kaldıramam ewet bende kendi kendimi yorduğumun farkındayım ama ne yazık ki kimseye hayır diyemiyorum birde bitek hafta sonum olduğundan herşey o 2 günde bitsin istiyorum yetmiyor bana 48 saat ben en az hafta sonu uyuyorum hafta içi daha çok alıyorum uykumu peki bana b faydası var mı bir günden bir güne ohhh ne iyi oldu dediğim oldu mu hayır anneme gidiyorum biraz rahatliyim diye arkadaşlarımla çıkıyorum ertesi gün eser mutlaka keyfimi kaçıracak bişey söylüyo o 2 günün keyfi uçup gidiyo

günaydınnn
bir istanbul sabahından herkese merhaba.mutluyum,çünkü sevdiğim yerdeyim
perşembe günü geldik minik erkeğimle.ya bu haftasonu yada önümüzdeki hafta içi dönerim.tek eksiğimiz babamız,onu ikimizde özledik.hergün dışardayız.dün hande aradı,buluşalım diye,buluştuk.zaten sağolsun birtek hande aradı istanbul lu annelerden,bir onun göresi varmış demekki beniAlpiş te bende iyiyiz yani,merak eden olduysa diye yazdım işte.

merttede var tencere tava sevdası balığı ben hep fırında kızartıyorum yağlı yemek sevmiyoruz ailecek

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzum bizimkininde salyaları yüzünden yanakları çenesi kızarıklıkla dolu

Bize gelince...cok sükür iyiyiz hersey yolunda....
Benim hic susmayan oglum artik bayagi bayagi birseyler anlatiyor anlasilir sekilde ve beni cok sasirtiyor.

Mesela kapiya gidip, "Akka (Ayakkabi) giiii hadi didek" diyo.
Tugra yapma deyince kafasini saga sola sallayip "Niyeeee" diyo. Cvp vermeyince yanima gelip "Niye Niyeeee" diyo .
Winnie Pooh oyuncagi var, onu kanepenin altina atmis sonra alamamis.
Yanima geldi "winniiiii oydaaa altindaaa" dedi cok sasirdim.
Annecigim hadi yemegimizi yiyelim diyorum, cani istemedigi zaman "miyom" diyo yani yemiyom

Bu ara kafayi Mickey Mouse´a takdi...Nerde görse Mikkiii mikkiii diye bagiriyor.
Bunlara benzer bi kac bisey daha var...bi tuhaf oluyorum o konustukca
Heee birde onun adi "Tuya" öyle diyo. Yan yana cerceve icinde bi kac resmi var .
Tek tek gösterip "Tuya Tuya Tuya Tuya" diyo

eve gidecem ama nasıl gidecem bilmiyorum yollara barikat kurmuşlar yine ama tuğranın tatlı hallerini okuyunca keyfim yerine geldi maaşallah tuğraya bizimkinin dediğinden hiçbişey anlamıyorum yine tabiki

anladım.. zor bir durum ama insan herşeye alışır..kendini yormamaya özen göster ..herşey yetişmeyiversin..evimi görsen..off kiler üstüme yıkılıyor her seferinde tepmeleyipkapıyorum kapısını..yemekleri gaydırıguppak yapayrumyetişmiyor anam ne yapayım..dün yorgunluktan oğluşu emzirirkene yanında uyumuşum lensler gözümde..gece 3 te hatırladım da çıkardım..kurbağa kermit gibiyim şimd:velhasıl kelam..ne adamı salla ne kv yi..adama iki naz yap gönlünü al..kv yi aşağıya dinlet sinirini al

ohh ne güzel..beni yerimede gezşekerim:)
alp i de öperim..

ya emziren annelere sorum var..emerkene uyuyakalıyor ya..memeyi bırakmıyor ben de çekiyorum.daha doğrusu parmağımla ağzını aralayıp alıyorum memeyi..içim ahat etmiyor ama almasam uyku süresince bırakmıyor.durup durup emiyor emzik niyetine..sizin bıdıklar da mı ööle??
bir de bu saatten sonra biberon tutturma şansım var mı acepp?? deniyorum da hala..sağlıklı değil ama başka türlü memeyi bırakmaz bu sıpa..

sağol bacım sen nasılsınız

iyiyiz cok uyku bastirdi birdennnnn

vayyyyyyy demek oyle.bi arasaydiniz ya beni askolsun.ne bilim ben senin istanbul da oldugunu.hemen goruselim.zaten it ayagi yemis gibi geziyorum ben.

merhaba!bizimki çok emip (gece),ben daha erken almazsam,poposunu çevirip uyuyor...veya iyice dalıp ,bırakıyor zaten memeyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…