- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.961
kızlar slm ben çok kötüyüm suratım perşembe pazarı gibi :) şuan gülüyorum ama çok canım yanıyo neler olduğunu anlatayım
evde üst katta dolp yerleştiriordum atada yanımdaydı kapıyı kapatmıştım ata bir anda kapıyı açıp dışarı çıktı anneme seslendim ama buarada arkasından koşuyordum kiimde ayağım kaydı ve ben o hızla suratımı kapının pervazına vurdum bütün evde yankılandı ses dedimki burnum içine göçtü dedim anlatamam acıyı sonra kaltım burnum kanıyo üstü yarılmış ve üç boğum olmuş kırık yok neyseki çenem davul gibi oldu öndişlerim hala sızlıyo ve acıyo hiçbirşey yiyemiyorum suratım hala ağrıyo ....
tabii bu arada ata çok korktu meğersem ben anneme ata dışarı çıktı dedğimde annem kapıdaymış ve atayı tutuyormuş :)) ben boşuna koşmuşum ama ne yapayım analık zor iş ben çokrktum ata düşücek diye ama kendim yamuldum
hepinize günaydın
çok yorgunum,ama oğlumun ameliyatı sorunsuz oldu ve pipisindeki yapışıklığı açtılar, bikaç güne kadar iyileşir oda inşallah
kahvaltı yapıp gelecem şimdi
burcu bende sadece mertte var sanıyordum bu her şeyi tersten yapma huyubizimkide binmek yerine itiyo,kaydıraktan kaymak yerine tırmanmaya çalışıyo,meyveliri yemek yerine yerlerde sürüyo...vs
Bu arada, ben artık gün içinde istediğim zaman oğlumu görebiliyorum, kameramız takıldı, bilginize...
yaw bişey soracam sizin bebişlerde memeye düşkünleştimi bu aralar, bizimki çıldırıyo resmen, herkesin içinde memeye yapışıyo ağlıyo, kıyafellerimin üstünden emecek neredeysegece uykularımızda mahvoldu yine , 4-5 kez emmek için kalkıyo gece, su asla içmiyo ve emzirmeyince alamaya başlıyo offff offfff ne zaman bitecek bu çile yaw
ya emziren annelere sorum var..emerkene uyuyakalıyor ya..memeyi bırakmıyor ben de çekiyorum.daha doğrusu parmağımla ağzını aralayıp alıyorum memeyi..içim ahat etmiyor ama almasam uyku süresince bırakmıyor.durup durup emiyor emzik niyetine..sizin bıdıklar da mı ööle??
bir de bu saatten sonra biberon tutturma şansım var mı acepp?? deniyorum da hala..sağlıklı değil ama başka türlü memeyi bırakmaz bu sıpa..
valla diğer bebeler pek sevmemiş sanırım ama benim kuzu bayılıyo havuza eve girer girmez hemen tek başına yukarıçıkıp kendini havuza atıyo yada sabah uyanır uyanmaz atlıyo havuza topları dışarı atıyo sonra çıkıp toplayıp içeri atıyo ben biraz büyük aldım havuzu bende giriyorum beraber oynuyoruz havuzda eğlenceli oluyoselam...
yasmin ne kaa güldüm sana..helal valla..demek isteyince elin maşa tutuomuş kv ye...şöyleki..esin bende senden aşşaga deeilim..ilk dogdugu zmanlar mamur kv ler dedesi falan sık sık ziyarte ediolardı..tamam iyi insanlarfalan ama kimseye annem ailem gibi sende şunu yap bak burdada iş var sende bunu yap bulaşıgım var bilmem ne diyemiorum şahsen cünki demekten ziyade onlar düşünsün sormasın istiorum..her sefreindede böyle bi yükümlülükj altına girmek istemiorum ve 2 haftada bire kadar düştüm kv ye gitme hususunda..ben götürüorum yagmuru özlemişlrdir diye..herseferinde evim toplu olmuyo belki yemegim olmuyo hatta belki başım kalabalık götrmüyo..şimdi böyle bi yok izliorum...biz gidioruz seviolar 2 3 saat oturuorz gelioruz..ama kesnlikle sevmediğimden degil onları..sadece hayatı kendime göre yaşıorum ve artık kızıma göre...
mert e ve atayaşebnemede gecmiş olsun..uzun uzadıya okuyamıorum..bi sürü işim var aslında..şimdi uyanır..düper hava var samsun da..belki dışarı cıkarız..
ha birde top havuzu almak istiorum..sümoşa sordum havuzu ayrı topları ayrı almış..ne dersnz alayımmı..oynarmıkine..
gezin hanımlar gezinn:)) çatlatın beni burda..
bu gün bana bişeyler oldu ..kıprdanıp duryorum..kurtlarım epey irileşmiş sanırım
sanrsam bu gün itibariyle yaz geldi buraya:)
deniz de öyle demek..biberona alışsın diye çok özenmiştim..çeşit çeşit aldım.kullanmadık.emzik de..
tuğra paşaya da kocaman maşallah..benim oğluş bi kaç kez yalandan anne dedi..şimdi gene tık yok..emememm diyor en fazla:)
ne yazacaktım unuttum yine..
bu gün de nöbetçi benim
topici yalnız bırakmak olmazdı tabi
alakasız bir sorum var..
yeni nesil seramik tencere-tava kullanan var mı? memnun musunuz..?görüntüleri çok şık ama teflon gibi kolay mı çiziliyor?..
BEN PARKEDİP GİDİYORUM:)
cılkım çıktı..enerjim bu kadarmış..
biberonda daha 50 ml içtiği görülmedi..
göbeğinden nefret etme sev bence:)) ayva olanı hoş durur:)göğüs estetiği mi düşünüyorsun?
neden?
alakasız bir sorum var..
yeni nesil seramik tencere-tava kullanan var mı? memnun musunuz..?görüntüleri çok şık ama teflon gibi kolay mı çiziliyor?..
Esmiragül, çok geçmiş olsun kuzuya, en kısa zamanda toparlar inşallah..
Yazgıcım, keyifli ve mutlu olmana sevindim, yolculuk nasıl geçti, otobüste ne yaptın Alpişle.?
Zelihacım, maşallah Tuğra ya, hayran kaldım yaptıklarına, aferin oğluma, öp benim için adamımı :))
Öznur, Yazgı ile de bir buluşma ayarlarsın artık, maşallah iyi geziyorsun haa..
canım bence atayı başka bi dr daha göster, kötü haber vermek gibi olmasın ama sünnet işi hüner istiyo bazı dr lar işini doğru dürüst yapamadığı için çocukların sünneti işkenceye dönüşüyo,ben merti iki ayrı dr gösterdim içim rahat etsin diye, yapışma vardı merttede başka bi dr söyledi bunu bize
ayyy canım benim bi okutsan kendini ve atayı keşkenazarmı vardır nedir üstünüzde çok geçmiş olsun atama ve sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?