2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgı hoşgeldin İSTANBUL'UMA çalışmasam buluşurdum yaaa haftasonu düğün var perşembe günü eşimle karşıyla geçicez onun izni var 19 mayıs tatil sonunda eşimle bir gün geçiricez:)))
Hilal kuzum çok iyi maşallahı çok iyi konuşmalar bıdı bıdı anlatamam ....
ÖZNUR gez bakalım gez bakalım benim yerime de gez

selam...
yasmin ne kaa güldüm sana..helal valla..demek isteyince elin maşa tutuomuş kv ye...şöyleki..esin bende senden aşşaga deeilim..ilk dogdugu zmanlar mamur kv ler dedesi falan sık sık ziyarte ediolardı..tamam iyi insanlarfalan ama kimseye annem ailem gibi sende şunu yap bak burdada iş var sende bunu yap bulaşıgım var bilmem ne diyemiorum şahsen cünki demekten ziyade onlar düşünsün sormasın istiorum..her sefreindede böyle bi yükümlülükj altına girmek istemiorum ve 2 haftada bire kadar düştüm kv ye gitme hususunda..ben götürüorum yagmuru özlemişlrdir diye..herseferinde evim toplu olmuyo belki yemegim olmuyo hatta belki başım kalabalık götrmüyo..şimdi böyle bi yok izliorum...biz gidioruz seviolar 2 3 saat oturuorz gelioruz..ama kesnlikle sevmediğimden degil onları..sadece hayatı kendime göre yaşıorum ve artık kızıma göre...
mert e ve atayaşebnemede gecmiş olsun..uzun uzadıya okuyamıorum..bi sürü işim var aslında..şimdi uyanır..düper hava var samsun da..belki dışarı cıkarız..

ha birde top havuzu almak istiorum..sümoşa sordum havuzu ayrı topları ayrı almış..ne dersnz alayımmı..oynarmıkine..

slm millet

şebnem çok geçmiş olsun, çok şükür ki kırılmamış burnun..

gülşan çok geşmiş olsun tekrar.
o saydığın terslikler hepsinde mevcut bence

Bu arada, ben artık gün içinde istediğim zaman oğlumu görebiliyorum, kameramız takıldı, bilginize...

gözün aydın umarım bakıcın da sorunsuz olarak işine devam eder

ben bu ara azaltabilmek için insan üstü çaba harcıyorum ama hep o kazanıyor bırakmayacak bunlar bizi korkarım

emerken uyuya kalmak ne demek hala emerek uyuyor daldığı zaman ben ağzından çekiyorum kaçmasın diye dişleriyle sıkıyor resmen biberon bizde de mesele kolay kolay almıyor aldığı zaman da normalde yediğinin yarısı kadar bile içmiyor biberondan, annem sütten kesince alışır biberona diyor bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Esmiragül, çok geçmiş olsun kuzuya, en kısa zamanda toparlar inşallah..

Yazgıcım, keyifli ve mutlu olmana sevindim, yolculuk nasıl geçti, otobüste ne yaptın Alpişle.?

Zelihacım, maşallah Tuğra ya, hayran kaldım yaptıklarına, aferin oğluma, öp benim için adamımı :))

Öznur, Yazgı ile de bir buluşma ayarlarsın artık, maşallah iyi geziyorsun haa..

Ebrucum, dediğim gibi istikrarlı olabildiğim ve tavrımı kesin olarak koyabildiğim tek konu bu oldu kv ye karşı, zamanla diğer konularda da elimdeki maşayı gösterecem inşallah :)))

Top havuzu alma bence, İklim sıkıldı bile, topları evin dört bir köşesine dağıtmaktan başka bişey yapmıyor, daha çok yoruluyorum o topları toplayacam diye...

gezin hanımlar gezinn:)) çatlatın beni burda..
bu gün bana bişeyler oldu ..kıprdanıp duryorum..kurtlarım epey irileşmiş sanırım
sanrsam bu gün itibariyle yaz geldi buraya:)
deniz de öyle demek..biberona alışsın diye çok özenmiştim..çeşit çeşit aldım.kullanmadık.emzik de..
tuğra paşaya da kocaman maşallah..benim oğluş bi kaç kez yalandan anne dedi..şimdi gene tık yok..emememm diyor en fazla:)
ne yazacaktım unuttum yine..

valla diğer bebeler pek sevmemiş sanırım ama benim kuzu bayılıyo havuza eve girer girmez hemen tek başına yukarıçıkıp kendini havuza atıyo yada sabah uyanır uyanmaz atlıyo havuza topları dışarı atıyo sonra çıkıp toplayıp içeri atıyo ben biraz büyük aldım havuzu bende giriyorum beraber oynuyoruz havuzda eğlenceli oluyo

ben de krtluyum bu ara ama hava burada bile tam düzelmedi gündüz çok güzel tam gezme havası ama deniz şu saatlerde uyuduğu için dışarı çıkacak vaktim kalmıyor 5.30 da babamız geliyor ve yemek yiyoruz deniz uyandıktan sonra ancak yemek yetişiyor. akşamları da hala serin deniz üşür diye çıkamıyoruz. bu akşam için çok hevesliydim ama akşam sendikada toplantı varmış kociş gecikecek gene çıkamayacağız
her türlü biberon denendi sonuç sıfır biz hala 125likdeyiz zaten büyük biberon hayal yani

ben şu an itibariyle sauna belt kullanmaya başladım her gün deniz uyurken kullanmayı hayal ediyorum umarım başarılı olurum göbeğimden nefret ediyorum

Son düzenleme:
merhabalar .. günler cok hızlı geçiyo bu ara yetişemiyorum hiç bir şeye .yarın aksam mis var ev felaket oysa ctesi günü toplamıstım daha.. bakliyat kavanozları su an itibariyle oturma odasında ,holde paket corbalar var :))) tabi egoşun yüzünden erzak dolabından cıkarıp evin muhtelif köşelerine dağıtıyo ... sabah biraz topladım baktım sonu yok geldim büroya aksama toplanacaklar inşallah :))

deniz siyah dikiş makaramı kaybetti iki gün önce evin neresinden çıkacak ya da ne zaman bulup getirecek meraktayım

göğüs estetiğine bakıyorum ve hayal kuruyorum, daha çok vaktim var ama hayal kurmak da parayla değil ya. ayrıca bu iş için sağlık raporu alınarak devlet tarafından karşılanması sağlanabiliyormuş hepsini karşılamaz tabi ama genede sevindirici. fakülte hastanelerinde de yapılabiliyormuş ben bunu bilmiyordum

alakasız bir sorum var..
yeni nesil seramik tencere-tava kullanan var mı? memnun musunuz..?görüntüleri çok şık ama teflon gibi kolay mı çiziliyor?..

biz kırk yılda bir 75e dayanıyoruz ama çok aç olması lazım,
benimki ayvadan ziyade kavun kıvamında göğüs mecburen düşünüyorum ama 2.yi yaptıktan sonra, benimkiler hep büyüktü zaten 95ti şimdi 100 oldu bir de genetik olarak küçülmüyor bizimkiler 2.de kesin 105-110olur o yüzden yavaştan hazırlıyorum kendimi 5-10 yıl sonrasına

alakasız bir sorum var..
yeni nesil seramik tencere-tava kullanan var mı? memnun musunuz..?görüntüleri çok şık ama teflon gibi kolay mı çiziliyor?..

duydum ama hiç kullanana rastlamadım ben de değiştircem teflonları güzelseler onlardan alırım öğrenirsen bizimle de paylaş

aman napayım canım evde sıkılıyorum.eşimde yurtdışına gitti cuma günü.o gelene kadar yani düne kadar gezdim durdum.hee bide arada Bursa yaptım
ya benim gibi gezgin hatuna kocam gibi ev aşığı bir insan nasıl denk gelir hala anlamıyorum

canım benim 3 dr a götürdüm atayı atanın %90 yapışıklığı varmış o yüzden çok zor olmuş iyileşmesi 1 ayı bulur dediler şuanda o sulanması geçti normale döndü sayılır

Günaydın,
İstanbul soğuk ve karanlık, hatta biraz sonra yağmurlu da olacak. Daha fenası, kendimi çok alıştırdığım halde, cuma günkü izin planım güme gitmek üzere. Velhasıl domuz gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…