2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn desemde ben henüz ayamadım oğluş ateşlendi dün adana çok sıcakmı avm ye gitmişler içeri gir dışarı çık oynamış o çarpmış eltim çok üzgün o yüzden bişeydiyemedim ama yarın kardeşim geliyor ve sadece oğlumu görmek için geliyor oğlum hasta olmasın iyleşsin bugün dayısını neşeyle karşılasın

günaydın:)
yine zindan gibi hava..yaz geldi dediğim an hava bozuyor..
yoğun bir iş gününün ardından yoğun bir trafik vardı evde.eşim sağolsun misafir gelecceğini son dakka söyledi.ve yemeğe geleceklerini demedi..yemeği az yapmıştım..hatta çok şey bilen adam çok bu yemek falan dedi ama yetmedi nasıl bir rezillik ..kahvaltılık falan koydum da idare ettim.allahtan yakın arkadaşlarımız dı..yinede çok utandım..
tabe oğluş kudurdu onları görünce..gece de rüyasında da kudurmaya devam ettiği için uyandı sık sık beni de uyutmadı..
neyse..yarın tatil:))1 günde olsa ilaç gibi gelecek. :)) güzel bir gün olsun hepimize:)

Selam,
Ankara güneşli bugün, keyfimde yerinde :))
İnşallah yağmur yağmaz, sabah pek bir özene bezene giyindim-kuşandım, kendimi iyi hissediyorum..

Cemy'e geçmiş olsun, ben dediydim sevmedim bu Adana gezmesini diye, hemen toparlar inşallah.

Tanya, eşine çok güldüm, nasıl bu kadar şaşkın olabiliyorlar anlamıyorum. Benzer bi tane de bende var, hafta sonu iki teyzesi bir eniştesi geliyormuş bize, daha dün haberim oldu, dayak yemiş gibi oldum, ama benim planlarım vardı falan diye inledim, az kalacaklar zaten, cmt-pazar sadece diyor, sanki ben diğer günler gezip tozabiliyorum !

Yasemin iyi hissetmene sevindim, hava güzel olunca kaçınılmaz olarak bir olumluluk hali geliyor insana, bugün hava bozdu, benim huysuzluğum geri geldi :)

Gece Doruk da çok sık uyandı, ağladı, eve gittiğimde de çok keyifsizdi zaten, sanırım 8. diş geliyor ve umarım sadece ondandır.

canım benim 3 dr a götürdüm atayı atanın %90 yapışıklığı varmış o yüzden çok zor olmuş iyileşmesi 1 ayı bulur dediler şuanda o sulanması geçti normale döndü sayılır
canım benim bir an önce iyileşir inşallah, mertinde yapışıklığı vardı ama %30 luk bir kısmı yapışmış onunuda yarası sulanıyo beyazlıyo falan ama bir ayı bulacağını sanmam bol bol banyo yaptırmanı tavsiye ederim sabunlu suyla yıkanınca hem mikroplar ölüyo hemde yarası daha çabuk iyileşiyo, ayrıca o bölgeyi banyo ile nemlendirince yarası daha az acıyo

Günaydın,
İstanbul soğuk ve karanlık, hatta biraz sonra yağmurlu da olacak. Daha fenası, kendimi çok alıştırdığım halde, cuma günkü izin planım güme gitmek üzere. Velhasıl domuz gibiyim :)
neden iznin iptal işlerin yetişmedimi yoksa

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, İNŞALLAH ANLIK BİŞEYDİR GEÇER HEMEN,DAYISI İLE OYUNLAR OYNAR KUZUM

yaşasııın yarın tatil, kışlıklar ortada dolanıyo iki haftadır onları kaldırmam lazım buraya yaz geldi maalesef çok sıcak yine inşallah deli gibi yağmur yağar da taş atan çocuklar evinden çıkamaz
eşin çok ayıp etmiy yaaa erkekler hep öyle zaten hiç önemsemezler öyle şeyleri,sonra olan bize oluyo

çok moralim bozuk benim karşı adamın işleri yin benimkilere engel olacak gibi
öğretmen alımları var..antalya 2 kişi alıyor kurumlar arası gecişlee..evlendiğimde de antalya yok diye tercih yaptırmamıştı bana..tek tercih memurluk yazıp buraya geldim..şimdi de oturum izni için haber bekliyoruz diye.tercih yapamıyorum...8 ay ücretsizim var büyük ihtimal olmaz ama olada bilir..off atanabilecekken atanamamayı yaşamak istemiyorum tekrar..umarım haber çabuk gelir ya da hizmet süresi aşağı inmez (

burcu senin eşinin sülalesinden ben bile bıktım valla yerinde olsam eşime resti çekerdim hafta sonu misafir istemiyorum diye geleceklerse hafta içi gelsinlerde fazla muhatap olmak zorunda kalmayasın bune yawww keşke acil bir işi gezisi çıksa sana yalandan:79: sende dorukla birlikte iş gezisine gidiyorum diye öğretmenevinde falan kalsan tüm gün gezsen yiyip içip yatsan

inşallah hayırlısı ile istediğin gibi olur herşey canım, insanın eşinden yana ve işinden yana mutlu olması çok önemli çünkü ama ben her şerde bir hayır arayanlardanım öğretmenliği bırakıp polis olmasaydım kamille tanışamazdım mesela

haklısın belki..ama oğlumla zaman gecirememek beni çok üzüyor canım..o zaman daha fazla zamanım olacak..günde 2-3 saat ancak görüyorum..o nedenle taktım kafaya işte
e bir de amannn neyse..hayırlısı olsun..
eşimi de severim ayrıca:) düşkünüzdür birbirimize ama son dönemde azcık mesafe var biraz da benden kaynaklı..iyi adamdır kociş...herşeye muhalif olması dışında
mutluyum ben bu adamla bea

:44::44::26::44::44:
kafamı kartırdnz ulen
neyse cogunluk al diyor oynar dior sever diorr pikiii alıcam .
günaydın...
esinn gecmiş olsun cemy e..
ayıptr sölemesi güneş samsuna göz kırpıo bugün..

Son düzenleme:
günaydın geçmişe bakıyordum ki gülşancım videoyu izledim ve yorum yapmadan geçmek istemedim

yazıklar olsun yazıklar olsun ki bu bayrağın altında özgürce yaşayıp onları koruyan insanlara devlet memurlarına polise askere doktora öğretmene bu şekil davranan bu şahsiyetsizlere beğenmeyen defolsun gitsin bu topraklardan nedir bu yaa bu öfke bu hırs nedir yaa kim kimin tavuğuna kış diyo ne yetmiyor iş istemeyen aş istemeyen gelene git diyen birde üstüne utanmadan eline taş alan akılsızlar onun bunun oyuncağı olan beyni çalışmayanlar şu vatanı kurtaranların kemikleri sızlıyodur bu uğurda şehit olanların kaç annenin babanın yüreği yandı bu yüreksizlerin yüzünden kendi kuyunuzda boğulursunuz inşallah diyorum
çok sinirlendim allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun
iç savaş emellerine ulaşamayacaklar nankörler

ahhh seyhancım demin geldiğim yolları görsen araba girmeyecek ara sokaklardan geçmek zorunda kaldım valla sırf taş yememek için,ama napıcan 2 yıl daha idare edicez burda
melek haziran 15 inde işi bırakmak zorunda ankaraya tüp bebek tedavisine gidiyo, bakıcı arıyorum eve gelebilecek, burda çalışan bi memurun komşusu varmış dul kadın 33 yaşlarında boşanmış oğlu varmış ama babası almış oğlunu, kadın tamam demiş burdaki arkadaşa ben bakarım iş arıyordum zaten diyomuş ama ailesi polis olduğumuzu duyunca istememiş,niye dedim polise güven olmaz diyolarmış biz onlara güvenmiyoz onlarda bize çok komik geldi bana yaaa bize niye güvenmiyolarsa anlamadım:26: arabamızı taşlayan onlar, lojmanı,bankayı tüm kamu kurumlarını molotoflayan onlar,ama güvenilmeyen biz oluyoruz:26: onlar taş attı diye gaz bombası attığımız içinmi acaba

Son düzenleme:
epruuuu mert top havuzu ile hala oynuyo, eve geldiğimizde ben yemek yaparken oda oyun odasına gidiyo ve önce arabalarıyla oynuyo bi süre sonrada top havuzuna girip öyyylece oturuyo taki ben yada babası yanına gidene kadar, bende gidip havuza oturunca kudurmaya başlıyo çok eğleniyo orda oynarken

selam ozlem ben italya dan kusura bakma burdan yazabiliyorum ancak henuz ozel mesaj gonderemiyormusum,o bakimdan,hangi sehire geleceginz bellimi,ben MODENA dayim oldukca guzel zaten italyanin en guzel yerleri ust kisimlari bizde ordayiz,5 yildir burdayim ben evlendim geldim,tereddutlerin olmasi normal sonucta dilini,insanini bilmedign yabanci bi yere geliyorsun ama alisirsin sorularina yardimci olabilirm ama bu topik pek yeri deil,istersen bana ozelden mail adresini yaz oraya mail atayim sen nasil uygun gorursen.

kızlar slm sizlerle sohbet etmeyi çok özledim ama görüyorum ki buaralar topik çok saki hayırdır ne oldu size
ata iyileşti çok şükür normale döndük bütün gün doışarlarda geziyo akşam benim gelişimi balkonda bekliyo ve beraber parka gidiyoruz oyunlar oynuyoruz köpekleri sevip geliyoruz sonra evde yaramazlığa devam :)
ne zamandır anlatıcam hep unutuyorum ata her gün plates yapıyo :)) akşamnları gelincede bana gösteriyo anneannesi her sabah yapıyo oda onu taklit ediyo hele şu ebru şallının nefes sesi varya onu taklit ediyo :)) çok şeker yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…