- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.981
canım benim bir an önce iyileşir inşallah, mertinde yapışıklığı vardı ama %30 luk bir kısmı yapışmış onunuda yarası sulanıyo beyazlıyo falan ama bir ayı bulacağını sanmam bol bol banyo yaptırmanı tavsiye ederim sabunlu suyla yıkanınca hem mikroplar ölüyo hemde yarası daha çabuk iyileşiyo, ayrıca o bölgeyi banyo ile nemlendirince yarası daha az acıyocanım benim 3 dr a götürdüm atayı atanın %90 yapışıklığı varmış o yüzden çok zor olmuş iyileşmesi 1 ayı bulur dediler şuanda o sulanması geçti normale döndü sayılır
neden iznin iptal işlerin yetişmedimi yoksaGünaydın,
İstanbul soğuk ve karanlık, hatta biraz sonra yağmurlu da olacak. Daha fenası, kendimi çok alıştırdığım halde, cuma günkü izin planım güme gitmek üzere. Velhasıl domuz gibiyim :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM, İNŞALLAH ANLIK BİŞEYDİR GEÇER HEMEN,DAYISI İLE OYUNLAR OYNAR KUZUMgünaydınnn desemde ben henüz ayamadım oğluş ateşlendi dün adana çok sıcakmı avm ye gitmişler içeri gir dışarı çık oynamış o çarpmış eltim çok üzgün o yüzden bişeydiyemedim ama yarın kardeşim geliyor ve sadece oğlumu görmek için geliyor oğlum hasta olmasın iyleşsin bugün dayısını neşeyle karşılasın
yaşasııın yarın tatil, kışlıklar ortada dolanıyo iki haftadır onları kaldırmam lazım buraya yaz geldi maalesef çok sıcak yine inşallah deli gibi yağmur yağar da taş atan çocuklar evinden çıkamazgünaydın:)
yine zindan gibi hava..yaz geldi dediğim an hava bozuyor..
yoğun bir iş gününün ardından yoğun bir trafik vardı evde.eşim sağolsun misafir gelecceğini son dakka söyledi.ve yemeğe geleceklerini demedi..yemeği az yapmıştım..hatta çok şey bilen adam çok bu yemek falan dedi ama yetmedi nasıl bir rezillik ..kahvaltılık falan koydum da idare ettim.allahtan yakın arkadaşlarımız dı..yinede çok utandım..
tabe oğluş kudurdu onları görünce..gece de rüyasında da kudurmaya devam ettiği için uyandı sık sık beni de uyutmadı..
neyse..yarın tatil:))1 günde olsa ilaç gibi gelecek. :)) güzel bir gün olsun hepimize:)
çok moralim bozukbenim karşı adamın işleri yin benimkilere engel olacak gibi
öğretmen alımları var..antalya 2 kişi alıyor kurumlar arası gecişlee..evlendiğimde de antalya yok diye tercih yaptırmamıştı bana..tek tercih memurluk yazıp buraya geldim..şimdi de oturum izni için haber bekliyoruz diye.tercih yapamıyorum...8 ay ücretsizim var büyük ihtimal olmaz ama olada bilir..off atanabilecekken atanamamayı yaşamak istemiyorum tekrar..umarım haber çabuk gelir ya da hizmet süresi aşağı inmez(
inşallah hayırlısı ile istediğin gibi olur herşey canım, insanın eşinden yana ve işinden yana mutlu olması çok önemli çünküama ben her şerde bir hayır arayanlardanım öğretmenliği bırakıp polis olmasaydım kamille tanışamazdım mesela
Ebrucum, dediğim gibi istikrarlı olabildiğim ve tavrımı kesin olarak koyabildiğim tek konu bu oldu kv ye karşı, zamanla diğer konularda da elimdeki maşayı gösterecem inşallah :)))
Top havuzu alma bence, İklim sıkıldı bile, topları evin dört bir köşesine dağıtmaktan başka bişey yapmıyor, daha çok yoruluyorum o topları toplayacam diye...
valla diğer bebeler pek sevmemiş sanırım ama benim kuzu bayılıyo havuza eve girer girmez hemen tek başına yukarıçıkıp kendini havuza atıyo yada sabah uyanır uyanmaz atlıyo havuza topları dışarı atıyo sonra çıkıp toplayıp içeri atıyo ben biraz büyük aldım havuzu bende giriyorum beraber oynuyoruz havuzda eğlenceli oluyo
günaydın,
istanbul soğuk ve karanlık, hatta biraz sonra yağmurlu da olacak. Daha fenası, kendimi çok alıştırdığım halde, cuma günkü izin planım güme gitmek üzere. Velhasıl domuz gibiyim :)
haklısın belki..ama oğlumla zaman gecirememek beni çok üzüyor canım..o zaman daha fazla zamanım olacak..günde 2-3 saat ancak görüyorum..o nedenle taktım kafaya işte
e bir de amannn neyse..hayırlısı olsun..
eşimi de severim ayrıca:) düşkünüzdür birbirimize ama son dönemde azcık mesafe var biraz da benden kaynaklı..iyi adamdır kociş...herşeye muhalif olması dışında
mutluyum ben bu adamla bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?