- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.001
Selam annecikler ben artık cook fazla gıremıyorum nete bır yandan hamilelik bir yandan didosum uğrasıp duruyorum onlarla
Kızlar su çiçeğisalgını varmıs szler bebişlere yaptırdınızmı su ciceği asısı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz.
selam annecikler ben artık cook fazla gıremıyorum nete bır yandan hamilelik bir yandan didosum uğrasıp duruyorum onlarla
kızlar su çiçeğisalgını varmıs szler bebişlere yaptırdınızmı su ciceği asısı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz.
seyhan sonucu bize bildirmeyi unutma çatlarım
mrb kızlarrr
ewimize geldik şükür insanın ewi gibisi yokmuş bizim ewimizin sıcağına alışan kızım dondu babannesigilde yeleğiyle yatırdığım oldu. ewde çorapsız gezen melike orda 3 çorapla gezdi şükür hasta olmadan geldik
mama sandalyesi olmadığı için bütün öğünlerimiz kabusa dönüştü oturup adam gibi yemediği için hem onu oyalamak hem kucagımda tutmak hemde bişiler tıkmak epey zor oldu. yolda yorulmuş olmalıki şimdi sızdı kaldı. yarın bir sürü işim war çamaşır temizlik valizler boşalcak. hepinizi özledim umarı herkes iyidir. görüşmek üzere..
günaydın:)
zorlu bir geceden çıktım..oğluş hasta oluyor sanırım umarım diş nezlesi falandır..gelirken bir yandan arkamdan bağırıp bir yandan da müüğünü yiyordu..
1 günlük tatil süper oldu..bugünden sonra 2 gün daha:))kuaföre gittim..manikür ve diğer işlerimi hallettim..çekirdek aile olarak gezdik dolaştık..sabah kadar saat başı uyandık, ağladık ..gece 2.5 kucakta gezdik..öyle bir gündü işte..
Seyhancım gönlünüze görre bir yer olsun ..hayırlısı..
Seyhan`i merak ettim yaf hayirlisi ile haber almistir insallah.
hepinize günaydın
ve geçmiş olsun dün akşam deprem olmuş ama biz duymadık haberlerde görünce tekrardan insan korkmaya başladı ...Allahım beterinden korusun gazete başlıklarına baktım da zor bir gece olmuş....
Dün ailecek evdeydik Hilal ve babası pazara gittiler gündüz bende evimi toparladım yemek yaptım Hilal arabasında uyuyakalmış saat 8 'e kadar uyudu biz bezelye ayıklamaya başladık Hilalde bize yardım etti sağolsun bezelyelerin içine girmeye çalışıyor alıyor döküyor kabukları yiyiyor babasına YEEE diyor ANNE mama YEEE diyor ve sonunda bezelye ayıklamamız saat 23,40 oldu....Depremi bile duymadık anlayacağınız.....
Şebnem ATA paşamın iyi olmasına sevindim...
Seyhan canım hakkınızda hayırlısı olsun canım....
günaydınlar sevgili anneler dün tatildim antakyaya gittim orda kaldım annem bize harika bi kahvaltıhazırlamıştı çok sevdiğim 2 teyzemiz gelmişti sohpet muhabbet kuzu da kudurdu balkonda ettik kahvaltıyı keyifliydi buralara çoktan yaz geldi ama hava sıcak nemli bulutlu bi tuhf kasvetli fakat ben sevinçli ve pozitifim kardeşim geldi çok özlemişim kuzumu kendime yeni bi bluz almıştım üzerimde harika durdu o yüzdende çok neşeliyimbu arada dün lazere başladım nihayet daha önce genital ve kol altı yaptırmıştım şimdide baak ve kola başladım o da keyiflendirdi oğluşu antakyada bıraktım kardeşim çok özlemiş yarın sabah birlikte gelecekler hafta sonu bendeler yani bu gece deliksiz uyiycam hatta akşamda dışarda yemek ve sinema yaparım diyorum yinede içimde bi burukluk var ilk kez kuzudan ayrı kalıyorum bi tuhafım yani
Seyhan senin yerine ben uyuz oldum beklemekden nefret ederim
Serhan pasam da hasta olmaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?