2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annecikler ben artık cook fazla gıremıyorum nete bır yandan hamilelik bir yandan didosum uğrasıp duruyorum onlarla
Kızlar su çiçeğisalgını varmıs szler bebişlere yaptırdınızmı su ciceği asısı yada yaptırmayı dusunuyormusunuz.

gençlik ve spor bayramınız kutlu olsunn

şebnemcim atanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür atlattı ben onun plates yapışını yerim bücürük yaa zaten çok tatlı bide o hallerini düşünemiyorum ve bizde seni özledik

eylül_ce bizde yaptırdık aşıyı bu arada allah yardımcın olsun bebeğinde sağlıkla gelsin inşallah

yarın büyük ihtimalle tayin yerimiz belli olacak rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım sabaha kadar uyuyamam artık:18:

seyhan sonucu bize bildirmeyi unutma çatlarım

zaten aile fertleri ile sabahın köründe yapacağım telefon görüşmeleri sonrası ilk işim buraya yazmak olacak midem kasılıyo ağrıyo valla aklıma geldikce
bu benim için bir çok ilk olacak ilk kez ailemden ayrılıcam istanbuldan dönmemek üzere ayrılıcam (kader başka yazı yazmasza planlanan bu) evlendiğimin sanırım yeni farkına varıcam eşimi daha iyi anlıycam aileden anneden babadan kardeşten ayrı kalmanın nedemek olduğunu(
ayrılık acısı hüzün endişe birde inşallah olmaz ama eşimden ayrı kalma durumu olursa onun getireceği sorunlar ve korku da eklenince karmakarışığım bugün sabah ola hayrola demişler inşallah hayırlısı olur bizim için

mrb kızlarrr
ewimize geldik şükür insanın ewi gibisi yokmuş bizim ewimizin sıcağına alışan kızım dondu babannesigilde yeleğiyle yatırdığım oldu. ewde çorapsız gezen melike orda 3 çorapla gezdi şükür hasta olmadan geldik
mama sandalyesi olmadığı için bütün öğünlerimiz kabusa dönüştü oturup adam gibi yemediği için hem onu oyalamak hem kucagımda tutmak hemde bişiler tıkmak epey zor oldu. yolda yorulmuş olmalıki şimdi sızdı kaldı. yarın bir sürü işim war çamaşır temizlik valizler boşalcak. hepinizi özledim umarı herkes iyidir. görüşmek üzere..

günaydın:)
zorlu bir geceden çıktım..oğluş hasta oluyor sanırım umarım diş nezlesi falandır..gelirken bir yandan arkamdan bağırıp bir yandan da müüğünü yiyordu..
1 günlük tatil süper oldu..bugünden sonra 2 gün daha:))kuaföre gittim..manikür ve diğer işlerimi hallettim..çekirdek aile olarak gezdik dolaştık..sabah kadar saat başı uyandık, ağladık ..gece 2.5 kucakta gezdik..öyle bir gündü işte..

Seyhancım gönlünüze görre bir yer olsun ..hayırlısı..

ah canim cok iyi bilirim mama sandalyesi olmadan bizim oglan yemekleri kabusa ceviriyor.
i=kea dan 40 tl ya olan mama sandalyelerinden alacagim bi tane.malum yazin gezmelerde var.portatifmisde.cok ise yarar.

hepinize günaydın
ve geçmiş olsun dün akşam deprem olmuş ama biz duymadık haberlerde görünce tekrardan insan korkmaya başladı ...Allahım beterinden korusun gazete başlıklarına baktım da zor bir gece olmuş....

Dün ailecek evdeydik Hilal ve babası pazara gittiler gündüz bende evimi toparladım yemek yaptım Hilal arabasında uyuyakalmış saat 8 'e kadar uyudu biz bezelye ayıklamaya başladık Hilalde bize yardım etti sağolsun bezelyelerin içine girmeye çalışıyor alıyor döküyor kabukları yiyiyor babasına YEEE diyor ANNE mama YEEE diyor ve sonunda bezelye ayıklamamız saat 23,40 oldu....Depremi bile duymadık anlayacağınız.....

Şebnem ATA paşamın iyi olmasına sevindim...
Seyhan canım hakkınızda hayırlısı olsun canım....

Seyhan`i merak ettim yaf hayirlisi ile haber almistir insallah.

günaydın canlarım çok sağolun teşekkür ederim ama elim boş geldim yine açıklanmadı
bekleyiş ne zormuş yaa off her yıl açıklanır ben bekliyorumya bu sene gecikti de gecikti yani bi sürü söylenti var bi diyolar akşama açıklanır bi diyolar salı günü yada haftaya cuma bu belirsizliklere sinir oluyorum aynı stresle beklemeye devam maalesef

bu arada serhan hasta oluyo sanırım dün geceden beri kuru bi öksürük ara ara yokluyo gece 2 de uyandı 4:30 kadar ayağımda salladım yerine yatırıyorum kalkıyo yanıma yatırdım olmadı en son ümidi kestim yatağın içine oturdum böyle uyuyalım artık ne yapalım dedim bende uyumuşum gözümü açtım saat 4:30 son bi kez deniyim dedim yatırdım uyudu sabah da 7 de kalktık şimdi yine uyuyor inşallah hasta olmaz kuzum öksürük için ne kullanabilirim ıhlamur yaptım sabah zor içirdim yarım çay bardağı içmiyo sevmiyo gerçiçok öksürmeye başlarsa doktora götürücem hemen

günaydın canlar

seyhan hayırlı haberini yazarsın inşallah

ben hastayım eymen nezle gibi

dün hasreti aradım evine taşınmış doğurmamış hepinize çok selamı var

günaydınlar sevgili anneler dün tatildim antakyaya gittim orda kaldım annem bize harika bi kahvaltıhazırlamıştı çok sevdiğim 2 teyzemiz gelmişti sohpet muhabbet kuzu da kudurdu balkonda ettik kahvaltıyı keyifliydi buralara çoktan yaz geldi ama hava sıcak nemli bulutlu bi tuhf kasvetli fakat ben sevinçli ve pozitifim kardeşim geldi çok özlemişim kuzumu kendime yeni bi bluz almıştım üzerimde harika durdu o yüzdende çok neşeliyim bu arada dün lazere başladım nihayet daha önce genital ve kol altı yaptırmıştım şimdide baak ve kola başladım o da keyiflendirdi oğluşu antakyada bıraktım kardeşim çok özlemiş yarın sabah birlikte gelecekler hafta sonu bendeler yani bu gece deliksiz uyiycam hatta akşamda dışarda yemek ve sinema yaparım diyorum yinede içimde bi burukluk var ilk kez kuzudan ayrı kalıyorum bi tuhafım yani

Seyhancım beklemek zor tabii en kısa zamanda sonuçlanır canım yaa....Serhan paşama da dikkat et dediğin gibi inşallah hastalanmaz....
Pınar sizlere de geçmiş olsun HASRET'e artık hem ev hemde bebek görmeye gideriz artık....

hadi bakalım iyi gezmeler şimdiden sensiz durubailiyorsa kuzu arada bi kaçamak nefes almak lazım maalesef serhanın dilinden anlayan kimse yok şu an için o yüzden ben bırakamıyorum gündüz hadi bi süre oyalayabiliyorlar ama gece henüz şifreyi çözen olmadı

Seyhan senin yerine ben uyuz oldum beklemekden nefret ederim
Serhan pasam da hasta olmaz insallah.

inşallah canım hasta olmasın çok üzülüyorum
sorma öznur bu gidişle haftaya kalıcak sanırım bi hafta daha bekliycez yani şunu baştan net bişekilde söyleseler insan bu kadar stresolmaz ama ha bugün ha yarın olunca çok sinir bozucu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…