- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.021
hepinize günaydın
ve geçmiş olsun dün akşam deprem olmuş ama biz duymadık haberlerde görünce tekrardan insan korkmaya başladı ...Allahım beterinden korusun gazete başlıklarına baktım da zor bir gece olmuş....
Dün ailecek evdeydik Hilal ve babası pazara gittiler gündüz bende evimi toparladım yemek yaptım Hilal arabasında uyuyakalmış saat 8 'e kadar uyudu biz bezelye ayıklamaya başladık Hilalde bize yardım etti sağolsun bezelyelerin içine girmeye çalışıyor alıyor döküyor kabukları yiyiyor babasına YEEE diyor ANNE mama YEEE diyor ve sonunda bezelye ayıklamamız saat 23,40 oldu....Depremi bile duymadık anlayacağınız.....
Şebnem ATA paşamın iyi olmasına sevindim...
Seyhan canım hakkınızda hayırlısı olsun canım....
geçmiş olsun canım..ikinize de..günaydın canlar
seyhan hayırlı haberini yazarsın inşallah
ben hastayım eymen nezle gibi
dün hasreti aradım evine taşınmış doğurmamış hepinize çok selamı var
günaydınlar sevgili anneler dün tatildim antakyaya gittim orda kaldım annem bize harika bi kahvaltıhazırlamıştı çok sevdiğim 2 teyzemiz gelmişti sohpet muhabbet kuzu da kudurdu balkonda ettik kahvaltıyı keyifliydi buralara çoktan yaz geldi ama hava sıcak nemli bulutlu bi tuhf kasvetli fakat ben sevinçli ve pozitifim kardeşim geldi çok özlemişim kuzumu kendime yeni bi bluz almıştım üzerimde harika durdu o yüzdende çok neşeliyimbu arada dün lazere başladım nihayet daha önce genital ve kol altı yaptırmıştım şimdide baak ve kola başladım o da keyiflendirdi oğluşu antakyada bıraktım kardeşim çok özlemiş yarın sabah birlikte gelecekler hafta sonu bendeler yani bu gece deliksiz uyiycam hatta akşamda dışarda yemek ve sinema yaparım diyorum yinede içimde bi burukluk var ilk kez kuzudan ayrı kalıyorum bi tuhafım yani
lazere başamadan sordum tam vakti 1 hafta sonra gelsenizyapamazdık dediler ii hemen yapalım dedim birde güzellk merkezi deil cilt doktoruna gidiyorum güvendim ööle diyince bi sorun da yok şimdilik bakalım
koam olacak meşe aradı akşama gidip oğlumuzu alalımmış yalnız kalmasınmış tabi uyku haram ya bana
inşallah canım hasta olmasın çok üzülüyorum
sorma öznur bu gidişle haftaya kalıcak sanırım bi hafta daha bekliycez yani şunu baştan net bişekilde söyleseler insan bu kadar stresolmaz ama ha bugün ha yarın olunca çok sinir bozucu oluyo
Seyhan hani sende benim gibi agliyordun ya zayiflamak icin ben dukan diyeti yapiyorum ve su an 67 500 kg oldum.sanada tavsiye ederim.
ayyy bu neee kimsecikler yok bugün, bende muhabbeti kaçırdım diye üzülüyodum
poligona atış yapmaya gittim anca gelebildim ben:82:
seyhan hayırlı haber olsunda inşallah, isterse geç olsun, üzülme canımtabiki inşallah mardine gelirsiniz diye içimden dua etmeye de devam ediyorum
atamın iyi olmasına çok sevindim
öznur bende 69 kiloya düşmüşüm,sana yetişmeme az kaldı, ayrıca diyet miyet yapamıyorum ben
burcu ,yasemin, şeyma ve tanya nerelerde yaw, meral ve yazgı zaten devamsızlıktan sınıfta kaldılar onları hiç saymıyorum yani
ayfer ve esin beni güldürdünüz sabah sabah
seyhan hayırlı haber olsunda inşallah, isterse geç olsun, üzülme canımtabiki inşallah mardine gelirsiniz diye içimden dua etmeye de devam ediyorum
öznur bende 69 kiloya düşmüşüm,sana yetişmeme az kaldı, ayrıca diyet miyet yapamıyorum ben
burcu ,yasemin, şeyma ve tanya nerelerde yaw, meral ve yazgı zaten devamsızlıktan sınıfta kaldılar onları hiç saymıyorum yani
wuuuuuu süpersin öznur 60'lara düşersin inşallahhhh
bakayım hemen bende sağol canımmm
yaww ben et yemeği sevmemkii ööğğğ diyesim geldi hep et hep et ilk hafta öznurcummm balım ben yapamam bu diyeti sanırsam
Selam,
İşler çok yoğun ancak fırsat bulup girebildim, merak edenler olmuş, sağolun arkadaşlar, ben iyiyim, İkoşta iyi, yeni diş geliyor sanırsam yine nezle gibi oldu ve damakları mosmor yavrumun..
Dün şirket tatildi, babaannemi ziyarete gittim İkoşla, çok keyifli bir gün geçirdim, mutlu ettim ve mutlu oldum :))
Ve sizden bir ricam var, duanın gücüne inananlardanım, lütfen sizde benim için dua edin, eşime yurt dışından bir iş fırsatı çıktı, eğer olursa bende gidecem ve uzun bir süre yurt dışında yaşayıp orada çalışacaz, imkanları çok iyi, ayrıca evime evliliğime huzur gelecek, çok istiyorum bu işin olmasını, bizim için dua edin lütfen...
Aysegul bacim cok gecmis olsun.Umarim bi sikinti yoktur depremden dolayi.
Tanyacım, Ru.sya-Azer.baycan-Türk.men.stan üçünden biri olacak, şirketin merkezi M.skova da, yediğin üç öğün yemek bile şirketten, maaş burda aldığımın 3 katı, ikramiye-prim-mesai ücreti, servis v.s. dediğim gibi imkanları çok cazip geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?