2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hilal kuzu coşmuş yine:)) o yee diyen dillerini, ben yerim şimdi..:))
teyzesi benim oğlum da süper konuşuyor ama işaret diliyle:)
bezelye ayıklamayı biz de seviyoruz..zaten çok büyük bir aşçı potansiyeli var oğlumda..beraber kurabiye yapacağım diyordum..inşallah olacak mutfağa sadece yemek için girmeyecek minik erkekimm
günaydın canlar

seyhan hayırlı haberini yazarsın inşallah

ben hastayım eymen nezle gibi

dün hasreti aradım evine taşınmış doğurmamış hepinize çok selamı var
geçmiş olsun canım..ikinize de..

seni okudukça gülümsedim..çok optimist gördüm seni..sevindim valla:))
ya lazere başalmak için doğru zaman mı??malum yaz geldi sayılır..güneş olumsuz etki yaratmasın sonra??
cemy özlersin tabi ben bile burda bi hoş oldum..alışmak lazım ama..bağlılık bağımlılık olmasın..yine de henüz senin kadar cesur değilim...

lazere başamadan sordum tam vakti 1 hafta sonra gelsenizyapamazdık dediler ii hemen yapalım dedim birde güzellk merkezi deil cilt doktoruna gidiyorum güvendim ööle diyince bi sorun da yok şimdilik bakalım

koam olacak meşe aradı akşama gidip oğlumuzu alalımmış yalnız kalmasınmış tabi uyku haram ya bana

e ii o zaman bana dr ekim ayından sonra demişti..
senin meşe yine güldürdü beni
ya sen antakya falan dedikçe tam da öğle yemeği amanı canım nasıl künefe çektiii

kızlar face de hasretle konuştum çok selamı var iyilermiş yerleşmişler koltuk takımı gelecekmiş bugün onu bekliyomuş cengiss abi yine üzmüş biraz hasretciğimi işler azalınca sanırım bunalım yaptı biraz diye konuştuk
ceryy azmaya devam ediyomuş herzamanki gibi oğluşu 3300 olmuş maşallah az kaldı tabii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herkese çok selamı var öptüm dedi telden giremiyomuş net bağlanınca artık kuzucuklardan fırsat buldukca girerim topice dedi havadisler böylee

Seyhan hani sende benim gibi agliyordun ya zayiflamak icin ben dukan diyeti yapiyorum ve su an 67 500 kg oldum.sanada tavsiye ederim.

ayyy bu neee kimsecikler yok bugün, bende muhabbeti kaçırdım diye üzülüyodum
poligona atış yapmaya gittim anca gelebildim ben:82:
seyhan hayırlı haber olsunda inşallah, isterse geç olsun, üzülme canım tabiki inşallah mardine gelirsiniz diye içimden dua etmeye de devam ediyorum
atamın iyi olmasına çok sevindim
öznur bende 69 kiloya düşmüşüm,sana yetişmeme az kaldı, ayrıca diyet miyet yapamıyorum ben
burcu ,yasemin, şeyma ve tanya nerelerde yaw, meral ve yazgı zaten devamsızlıktan sınıfta kaldılar onları hiç saymıyorum yani
ayfer ve esin beni güldürdünüz sabah sabah

amin canım inşallah yaa
ewet kimsecikler yok çalışan anneler uğramayınca ıssız kaldı buralar nerdeler hakikaten kaç gündür merak ettim doğrusu neyse benim cücük uyandı dün geceki uykusuzluğun acısını çıkardı 3 saat 20dk uyudu öptüm şimdilik off öksürüyo yine yaa

burdayı şekerim:)
işler sıkı bu ara:)) her yere bişeyler yazıyorum durmadan gülşancım:) sizin oraya yazarsam senin dikkatine diye not düşücem:))
yasemini ben de merak ettim.seni de etmiştim geldin:) burcu sanki bu gün izinli olabilir diye aklımda kalmış ama emin değilim..

bu arada havan batsın poligon falan

wuuuuuu süpersin öznur 60'lara düşersin inşallahhhh
bakayım hemen bende sağol canımmm

yaww ben et yemeği sevmemkii ööğğğ diyesim geldi hep et hep et ilk hafta öznurcummm balım ben yapamam bu diyeti sanırsam

yok kis ne hep eti.
saf protein tuketeceksin onlarida her zaman degil.sigir eti balik sut yogurt tavuk eti vs bunlarin hepsi protein

canimmmmm sen benim gibi evde oturmuyorsun ki . masallah sana yavrum.

Selam,
İşler çok yoğun ancak fırsat bulup girebildim, merak edenler olmuş, sağolun arkadaşlar, ben iyiyim, İkoşta iyi, yeni diş geliyor sanırsam yine nezle gibi oldu ve damakları mosmor yavrumun..
Dün şirket tatildi, babaannemi ziyarete gittim İkoşla, çok keyifli bir gün geçirdim, mutlu ettim ve mutlu oldum :))
Ve sizden bir ricam var, duanın gücüne inananlardanım, lütfen sizde benim için dua edin, eşime yurt dışından bir iş fırsatı çıktı, eğer olursa bende gidecem ve uzun bir süre yurt dışında yaşayıp orada çalışacaz, imkanları çok iyi, ayrıca evime evliliğime huzur gelecek, çok istiyorum bu işin olmasını, bizim için dua edin lütfen...

yasemincim çok sevindim:)) gönlünüze göre versin ..
bu arada neresi merak etmedim değil:))

hepatit mrh ozelden atamiyorum yazdim 100 msj hakki dolmadigi icin kabul olmadi maalesef.gidecegin yerin bolgesi cok onemli alto adice bolgesinde oturuyorum ben yeri yazarsan sorular hakkinda daga iyi yorumlar yapabilirim , kolayliklar diliyorum cnm

Son düzenleme:
Aysegul bacim cok gecmis olsun.Umarim bi sikinti yoktur depremden dolayi.

tşk ederim arkadasım çok korktum ne yalan söleyim,tam egeyi uyutuyodum yatak nasıl sallandı .kocam hatun cabuk kalk die geldi içerden .boxer atlet kapıya cıkıyo gir dedim karsı komsu cıkcak şimdi deprem oluyo sen ne düşünüyosun diyo :) bütün apt bosaldı biz cıkmadık sonra sabaha kadar hafif hafif salladı

Tanyacım, Ru.sya-Azer.baycan-Türk.men.stan üçünden biri olacak, şirketin merkezi M.skova da, yediğin üç öğün yemek bile şirketten, maaş burda aldığımın 3 katı, ikramiye-prim-mesai ücreti, servis v.s. dediğim gibi imkanları çok cazip geldi..

özel mesaj yerim gibi oldu bugün:)) araştırma peşindeyim mart anneleri idare edin azcık:)
italya arkadaşım teşkür..özelden yazarım sana az sonra:)
yasemin süpermiş..öz. türkmenistanda falan çok daha az para harcarsınız..hayırlısı olsun..umarım denkgelir birisi:) ne yalan sööliim önce ohh be dedim .kv den kurtulacak o da

AYŞEGÜL..çok geçmiş olsun canım..çok korkmışsunuzdur..bir daha göstermesin..
öznur sana da bişey diyecektim unutum yine

Canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım yaaa ama ne yalan söyleyeyim özleriz seni gitmeden İstanbul'a gelseniz Tüm imkanları da çok iyiymiş sorunlardan uzak olmanız dileğimleeee ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…