2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

9a
:))) bizimkide deprem oluyor dedi bi kaç saniye bekledik artınca ben oğlanın odaya o da merdivenin basına gitti.hani biraz daha sallansak aklımız sıra oğlanı kurtaracağız :))
buyuk gecmıs olsun canım.

hadı hayırlısı ıınsallah

Canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım yaaa ama ne yalan söyleyeyim özleriz seni gitmeden İstanbul'a gelseniz Tüm imkanları da çok iyiymiş sorunlardan uzak olmanız dileğimleeee ....

aman yawrum oradada ınternet var.bı kullanıcı ısmı bıde sıfre gırmeye bakar :)

bu ne yaa hiç konuşmamışsınız..yaz geldi kimse durmuyor yerinde..
Öznur hatırladım:) diyet yapıyormuşun ya..dukan diyeti..adı bile ürküttü beni o ne öyle nazi ismi gibi..
ben seni 1 defa burda bir resimde gördüm hiç de kilolu durmuyordun..çok zayıflama bence..
yasemin topic senle bana kaldı bu gün:)
sizin iş ne zaman belli olacak?
gülşan nerde? çenem düştü..hem buraya hem bizimkilere laf yetiştiriyorum..
bu gün eşime yazık valla..konuşmaya başlayınca pilim bitene dek durduramıyorum kendimi..

Son düzenleme:
Ben aslında nickimi parkedip gitmiştim ama :)))
İşler çok yoğun, yoksa benimde çenem durmaz bugün..
Eşimin iş durumun ne zaman belli olacağını bende bilemiyorum, aracı olan kişiye bağlıyız..

yok anacım fransız adam ısmı pıerre dukan :)))
kılolu durmuyorum ama kıloluyum aa du ben proffıl resmı ekleyem yuzumu sıze cok hos cıkmısımda uzun aradan sonra makyaj gıyım suslen puslen yapmıstımda.

depmem yaşayan arkadaşlarım varsa çok geçmiş olsun
babannemde afyonda yalnız acaba hissetti korktumu yalnız ve telefonuda yok
akrabaları arayıp bi ziyaret etmelerini söyleyeyim annemlerde bizde
oğluş hiç uyumuyor kızlar
bende habire zayıflıyorum gece boyu emzirmekten
yasemin hadi hayırlısı eşininde işi olursa güzel ama iklim ne olacak onun için güzel eğitim imkanı olan bir yer olsun

yasemincim hayırlısı olsun..haber ver:)
öznur kızım çok güzel görünüğyon valla..maşallahh..dukan diyeti deyince diktatör adı gibi geliyor kulağa:))
mutlu cum..korkma bişey yktur..bizim herkeşler afyonda..işey olsaydı şimdiye kv çoktan bana gelmek iin yola çıkmıştı:))
sdece hissettirmiş orda deprem..rahat ol canım.
emzirme konusunda aynı durumdayım..dün gece ki son düellomu< yatarak emmek istemediği için di..tabi o kazandı ben işe davul gibi gözlerle geldim...

bol makyaj guzellıgı

merhaba!
Simenay,hayırlı olsun!eminim,senin için ve ailen için iyi tecrübe olacaktır.hem bebeğin çok dil öğrenir,daha değişik imkanlara (piyano ,spor dalları vb)Türkiye den daha cüzi paraları harcayarak bebeğin tanışmış olacaktır o yaşta..

slm millet
okullara perşembe cuma tatil olduğu ve eşim de evde olduğu için dün hiç giremedim. tatil bize hiç yaramadı perşembe ev işleriyle geçti gece deniz hastalandı 4-5 defa kustu ilk aylardaki kusmaları dışında hiç kusmamıştı oğlum midesini üşüttü sanırım iki yudum su bile çıkarken iki bardak olarak çıktı çok korktuk bütün gece nöbet bekledik başında onun ve bizim olmak üzere neredeyse 10 parça nevresim yıkanmak üzere kirli sepetine atıldı(yastık kılıfları dahil bu listeye ) artı oturma odası halım mahvoldu. derdini anlatabilecek kadar büyüseydi

dün kuaföre gittim sarı balyajlı saçlarımı kumarala boyadım eski tarzıma kızıl ve patlıcan moruna döneceğim tekrar, balyajlar sarılar bir kaç yıl daha beklesin koyu renkler genç gösteriyor insanı aynaya bakınca emin oldum

oğlumun olmayan saçlarını kazıttık garip oldu çok be yaaaaa

kuaför sonrası gene ev işlerine boğuldum bu tatiller olmasa bu ev ne olacak bilmem bu sabah da banyo operasyonu vardı herşey çıktı yıkandı ve yerine yerleşti oturma odasının halısını çıkardık akşam üstü yıkamacılar gelip alacak burada çok ucuz bu işler 6metrekare halı 9 tl tatile giderken bütün halıları yıkatacağım

bunun dışında her akşam ailecek dışardayız buraya yaz fena geldi 3-4 gündür neredeyse klima açacağız

gülşan yukarıda anlattım canım nerelerde olduğumu başım kalabalık olduğundan giremedim özledim sizi yaw

yaswmin dualaım seninle

canım geçmiş olsun mınık pasaya.

herkese günaydın
yasemin inşallah hayırlısı ile istediğin gibi olur herşey
ayşegül geçmiş olsun canım depremden çok korkarım inşallah bukadarı ile kalır canım:18:
ben bi kahvaltı yapayım geliyorum sonra devam edicem yazmaya ama aç ayı oynamıyo

Herkeslere günaydıııın
Yasemincim allah gönlüne göre versin arkadaşım
Öznur Duk-an diyetini ben de duydum ama ben şimdilik altın ç.ilekle idare ediyorum bakalım nolcak,sana bol şans ve bol kilo kaybı.
Bugün burda hava çok güzel, beyazları giymeye başladık yaşasın oğluşta iyi, havalardan istifade dışarıda koşturup duruyor,hiç korkusu yok anacım bu çocuğun alıp başını gidiyor ve bir kere bile dönüp annem nerde diye bakmıyor,asi ve özgür çocuk Kero :82: dişlerini artık saymıyorum 13-14 oldu sanırım

Günaydın canım.
Şimdiden 2 kilo 700 gram verdim.Hamile kalmadan önceki kiloma 500 gram kaldı.Göbeğimde indi.Tabi yağlı bölge hala duruyor.Ona da emzirme bitince lipo-cryo vs denerim artık.
Altın çilek"i halamın kızı kullandı ve acayip kilo almış bilgine canım.
Senin asi ve özgür oğluşunun minik burnunuda yerim :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…