2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Acaip kilo mu almış ben hapını değil meyvesini kullanıyorum ve ağzıma 2-3 tane atınca o öğünü atlayabiliyorum bayağı tokluk hissi veriyor,dünyanın en lifli meyvesiymiş, meyve olduğu halde kilo mu yapıyor ki acep :26:

Günaydın, iyi haftalar,
Şirkette herşey çok gergin, bu aralar beni fazla göremeyebilirsiniz, cuma günü kötü şeyler oldu, genel müdür internet ve msn kullananı görürsem atarım dedi, benimle alakası yok ama yine de dikkatli olmam lazım.
Geçen hafta Doruk yürümeye başladı demiştim, bu hafta resmen koşuyor sıpa, bir de çığlık atıyor koşarken, bütün hafta sonu eğlendirdi bizi :)
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir her şey yolundadır umarım, öpüyorum hepinizi...

Günaydııınn..
Perşembeden beri bir yoğunluk içindeyim, hem evde hemde şirkette koşturup duruyorum.. Şu altın çilek kilo aldırıyorsa hemen başlayım zira 48 kiloya düştüm, zar-zor 50 ye çıkmıştım geri verdim (
Kıyafetlerim bol geliyor, moralim bozuldu beaa, gardrobumu yenilemek zorunda kalacam sanırım..

Asi Kero yu ısırmak istiyorum..
Koşan Doruk a da kocaman bir aferin ve maşallah..
Deniz kuzusu hastaymış, çabucak iyileşsin inşallah..
Başka ne yazacaktım unuttum, affola..

gunaydun anne kişilerrr nasılız bakalım bugün şööle bi baktım asayiş berkemal iidir ii
hafta sonu kardeşim gelmişti gezdik tozduk çok özlemişim yeğeniyle takıldılar bol bol öznur şu dukan diyetine bende bakayım diyeti salladım iice olmuyo bööle haftaya daha azimle başladım inşallah bitmez gazım benim meşeyle yine bozuğuz yazlığa gitme tarihi yaklaştıkça geriliyorum haliyle onuda geriyoum of ofo
benim sıpacan bu ara çok mız mız şımarık bi adam oldu istediği bişey olmayınca nasıl gözünden yaş gele gele bağıra çağıra ağlıyo anlatamam o sakin çocuk gitti yerine şımarık of dedirten bi çocuk geldi napacağımı şaşırdım dün babasını deli etti sonunda baba bi bağırdı buna sesi 2 katına şıka çıka çıktı gitti odadan bide yukarı odasına çıktı yani trip bile atıyo sinirlenince suratımıza kapı falan çarpıyo ve bunların hepsi 1 haftanın içinde gelişti napcam ben:26:

hapını kullanıyordu.
ya moralını bozmaya calısmıyorum fakat gorumcemın kızıda meyvesını kullanıyor kac aydır bı etkısını gormedı.sabah kahvaltısı ve aksam yemegını proteın olarak tuket ınan kı cok tok tutuyor.

kosmaya calısmaları yok mu onları alıp kalbıme sıgdırasım gelıyor

cok cok cok tavsıye ederım canım.
ben hıc zorlanmıyorum.hatta o kadar ıstahım kapandıkı evlenmeden oncekı gunlerıme dondum resmen.saglıklı beslenıyorum ve enerjım cok yuksek.cok sevdıgım yıgenlerım var onlara bıle tavsıye ettım.ablamda baslayacak.hatta bızım pınar bıle yapıyor.benım ıcın en onemlısı karnımın ınmesı.nasıl mutlu oldum anlatamam

seninki yine iyiymiş.Doğuhan sinirlendi mi öyle okkalı bir tokat atıyorki resmen Osmanlı tokadı ayol insanın gözünde şimşekler çakıyor.
bi benden çekiniyor geri kalan millet onun oyuncağı resmen.

ay Esin çok güldüm ve çok şaşırdım aman Allahım demek trip atıp kapı çarpıp odasına çıkıyo
bizim asi çocuk istediği olmazsa kendi yüzüne vuruyor,hiiiç sallamıyorum her istediğini yapacak değiliz,eskiden kafasını yere vuruyordu onu azalttı,bu da geçer.
Bu arada size komik bi olay anlatayım,dün kahvaltıya gitmiştik, ben oğluşla döndüm eşim eve gelmedi,yatak odasını bi açtım içeri kuş girmiş, ben elimi bile süremem,neyse enişteyi çağırdık geldi kuşu çıkardı,yatak odasına bi girdim ki s.çmadığı yer kalmamış, temizle temizle fenalık geçirdim, acaba piyango falan mı alsam ki

seninki yine iyiymiş.Doğuhan sinirlendi mi öyle okkalı bir tokat atıyorki resmen Osmanlı tokadı ayol insanın gözünde şimşekler çakıyor.

ya hayat boyu nefret etmişimdir kendini yere ata ata ğlayan çocuklardan ve öyle bi çocuğa dönüşüyor ne yapacağımı şaşırdım haziranda istanbul düşünüyodum bi pedagoga gidip fikir alayım diyorum ha bu arada beni sinir etmesi bişey değil eser sinirlerine hakim olamıyor bağıra çağıra terbiye etmeye kalkıyor olmaz böyle bi çözüm bulmam lazım
bu arada bu dukan diyetini okuyorum şimdi kendimi hazırlayıp başlıyayım diyorum kitabının da siparişini vericem şimdi hadi hayırlısı

facete bunlailgili bi espiri geziyo görmuşsündür yorum yapmiyim valla bende duymamazlıktan görmemezlikten gelicem de babasını zaptedemiyorum bağırıyo çocuğa ki bu onu azdırıyo

İklimde çok isyankar, istediği bişey olmayınca kendini yere atıp tepiniyor, aynı şekilde eşim kızarsa daha da zıvanadan çıkıyor ve küsüyor, nerden öğreniyorlar bunu anlamıyorum ama her istediğini yapmamaya özen gösteriyorum bende, ve sakin bir dille açıklama yapıyorum, umarım işe yarar, bende hiç sevmem bu tip çocukları..

Günaydın
nihayet yaz geldi
hasta olanlara çok geçmiş olsun biz 20 gün sonra atlattık
dün dışardaydık oğluş gönlünce eğlendi
sabah hala uyuyordu
gündüz 2 saat uyuyor iki sefer toplamda
ama gece 12 buçuktan önce uyumuyıor
sabahlarıda artık beni mızırdayarak uğurluyor

Bu diyete göre 1 günde neler yediğiniz yazar mısın Öznur?
Kero da yatan birini görürse tokat atıyor,dün ben uyurken bi patlattı yıldızları saydım

Günaydın iyi haftalar canlarım;
Herkesin iş yerinde gerginlik ve yoğunluk var benimde öyle eskisi gibi değilim sizlerde öyle....
Burcu DORUK paşama KOCAMAN
ÖZNUR canım tebrik ediyorum seni zayıflama konusunda
Yasemin canım aynı işler benimde yoğun....
Hasta olan bebişlerimiz mi var tam okuma fırsatım olmadı geçmiş olsun ozaman

İstediği bir şey olmayınca Doruk da avaz avaz ağlıyor, gözünden yaş geliyor. Hiç sallamıyorum, ağlayınca istediğini elde edebileceğini düşünmesin.
Bu aralar bisiklet, puset, mama sandalyesi vb. boyunun 3-5 katı şeyleri sürmek istiyor, izin vermezsem çok sinirleniyor. Bir de gündüz uykuları fena sapıttı, evdeysek sorun yok ama dışarda uyumuyor.
Aylin, sen al yine de bi piyango, olur belki, ne belli :)
İnce belli-düz karınlı kadınlara ağzımın suyu akarak bakmaya başladım. Geçen yaz yeni doğum yapmıştım, sonra kışın fazla gözüme çarpmıyordu, ama bu yaz sinir oluyorum. Ben de mi diyet yapsam diyecem ama zaten 51 kiloyum, ölür kalırım bi yerde. Kavitasyona gideyim mi?

hadi bakalım bu yıl incecik olalım inşallah

Bu diyete göre 1 günde neler yediğiniz yazar mısın Öznur?
Kero da yatan birini görürse tokat atıyor,dün ben uyurken bi patlattı yıldızları saydım

yıvrım şimdi bugun benim protein günüm.atak evresini geçip seyire başladım.
bugun süt,yoğurt,peynir,tavuk eti,dana biftek,hindi eti,jambon,balık,yumurta,çeşitli otlar,az soğan sarımsak tüketebilirim.diyetin ilk safhası atak zaten.kaç gün atak yapacaksan o günlerde yukarıda saydıklarımı sınırsız tüketebilirsin.
2.evrede sebzeler 3.evrede meyveler devreye giriyor.her evrede yulaf kepeği tüketiyorsun hergün.
gerisi için lütfen gel bize katıl Aylinciğim.Çok basit bi diyet.

sağol canımmmmmmmmmmmmm

Burcum biz burada kilo vereceğiz diye ölürken sizin gibi inceler şu lafları söyledimi delleniyorum acayip sinirleniyorum Allahıma

Son düzenleme:

önce doktoruna sor bakem kavitasyon herkese yapılmıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…