- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.061
Günaydın canım.
Şimdiden 2 kilo 700 gram verdim.Hamile kalmadan önceki kiloma 500 gram kaldı.Göbeğimde indi.Tabi yağlı bölge hala duruyor.Ona da emzirme bitince lipo-cryo vs denerim artık.
Altın çilek"i halamın kızı kullandı ve acayip kilo almış bilgine canım.
Senin asi ve özgür oğluşunun minik burnunuda yerim :86:
Acaip kilo mu almışben hapını değil meyvesini kullanıyorum ve ağzıma 2-3 tane atınca o öğünü atlayabiliyorum bayağı tokluk hissi veriyor,dünyanın en lifli meyvesiymiş, meyve olduğu halde kilo mu yapıyor ki acep :26:
Günaydın, iyi haftalar,
Şirkette herşey çok gergin, bu aralar beni fazla göremeyebilirsiniz, cuma günü kötü şeyler oldu, genel müdür internet ve msn kullananı görürsem atarım dedi, benimle alakası yok ama yine de dikkatli olmam lazım.
Geçen hafta Doruk yürümeye başladı demiştim, bu hafta resmen koşuyor sıpa, bir de çığlık atıyor koşarken, bütün hafta sonu eğlendirdi bizi :)
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir her şey yolundadır umarım, öpüyorum hepinizi...
gunaydun anne kişilerrr nasılız bakalım bugün şööle bi baktım asayiş berkemal iidir ii
hafta sonu kardeşim gelmişti gezdik tozduk çok özlemişim yeğeniyle takıldılar bol bol öznur şu dukan diyetine bende bakayım diyeti salladım iice olmuyo bööle haftaya daha azimle başladım inşallah bitmez gazım benim meşeyle yine bozuğuz yazlığa gitme tarihi yaklaştıkça geriliyorum haliyle onuda geriyoum of ofo
benim sıpacan bu ara çok mız mız şımarık bi adam oldu istediği bişey olmayınca nasıl gözünden yaş gele gele bağıra çağıra ağlıyo anlatamam o sakin çocuk gitti yerine şımarık of dedirten bi çocuk geldi napacağımı şaşırdım dün babasını deli etti sonunda baba bi bağırdı buna sesi 2 katına şıka çıka çıktı gitti odadan bide yukarı odasına çıktı yani trip bile atıyo sinirlenince suratımıza kapı falan çarpıyo ve bunların hepsi 1 haftanın içinde gelişti napcam ben:26:
gunaydun anne kişilerrr nasılız bakalım bugün şööle bi baktım asayiş berkemal iidir ii
hafta sonu kardeşim gelmişti gezdik tozduk çok özlemişim yeğeniyle takıldılar bol bol öznur şu dukan diyetine bende bakayım diyeti salladım iice olmuyo bööle haftaya daha azimle başladım inşallah bitmez gazım benim meşeyle yine bozuğuz yazlığa gitme tarihi yaklaştıkça geriliyorum haliyle onuda geriyoum of ofo
benim sıpacan bu ara çok mız mız şımarık bi adam oldu istediği bişey olmayınca nasıl gözünden yaş gele gele bağıra çağıra ağlıyo anlatamam o sakin çocuk gitti yerine şımarık of dedirten bi çocuk geldi napacağımı şaşırdım dün babasını deli etti sonunda baba bi bağırdı buna sesi 2 katına şıka çıka çıktı gitti odadan bide yukarı odasına çıktı yani trip bile atıyo sinirlenince suratımıza kapı falan çarpıyo ve bunların hepsi 1 haftanın içinde gelişti napcam ben:26:
seninki yine iyiymiş.Doğuhan sinirlendi mi öyle okkalı bir tokat atıyorki resmen Osmanlı tokadı ayol insanın gözünde şimşekler çakıyor.
bi benden çekiniyor geri kalan millet onun oyuncağı resmen.
ay Esin çok güldüm ve çok şaşırdım aman Allahım demek trip atıp kapı çarpıp odasına çıkıyo
bizim asi çocuk istediği olmazsa kendi yüzüne vuruyor,hiiiç sallamıyorum her istediğini yapacak değiliz,eskiden kafasını yere vuruyordu onu azalttı,bu da geçer.
Bu arada size komik bi olay anlatayım,dün kahvaltıya gitmiştik, ben oğluşla döndüm eşim eve gelmedi,yatak odasını bi açtım içeri kuş girmiş, ben elimi bile süremem,neyse enişteyi çağırdık geldi kuşu çıkardı,yatak odasına bi girdim ki s.çmadığı yer kalmamış, temizle temizle fenalık geçirdim, acaba piyango falan mı alsam ki
seninki yine iyiymiş.Doğuhan sinirlendi mi öyle okkalı bir tokat atıyorki resmen Osmanlı tokadı ayol insanın gözünde şimşekler çakıyor.
bi benden çekiniyor geri kalan millet onun oyuncağı resmen.
facete bunlailgili bi espiri geziyo görmuşsündür yorum yapmiyim valla bende duymamazlıktan görmemezlikten gelicem de babasını zaptedemiyorum bağırıyo çocuğa ki bu onu azdırıyo
ya hayat boyu nefret etmişimdir kendini yere ata ata ğlayan çocuklardan ve öyle bi çocuğa dönüşüyor ne yapacağımı şaşırdım haziranda istanbul düşünüyodum bi pedagoga gidip fikir alayım diyorum ha bu arada beni sinir etmesi bişey değil eser sinirlerine hakim olamıyor bağıra çağıra terbiye etmeye kalkıyor olmaz böyle bi çözüm bulmam lazım
bu arada bu dukan diyetini okuyorum şimdi kendimi hazırlayıp başlıyayım diyorum kitabının da siparişini vericem şimdi hadi hayırlısı
Bu diyete göre 1 günde neler yediğiniz yazar mısın Öznur?
Kero da yatan birini görürse tokat atıyor,dün ben uyurken bi patlattı yıldızları saydım
Günaydın iyi haftalar canlarım;
Herkesin iş yerinde gerginlik ve yoğunluk var benimde öyle eskisi gibi değilim sizlerde öyle....
Burcu DORUK paşama KOCAMAN
ÖZNUR canım tebrik ediyorum senizayıflama konusunda
Yasemin canım aynı işler benimde yoğun....
Hasta olan bebişlerimiz mi var tam okuma fırsatım olmadı geçmiş olsun ozaman
İstediği bir şey olmayınca Doruk da avaz avaz ağlıyor, gözünden yaş geliyor. Hiç sallamıyorum, ağlayınca istediğini elde edebileceğini düşünmesin.
Bu aralar bisiklet, puset, mama sandalyesi vb. boyunun 3-5 katı şeyleri sürmek istiyor, izin vermezsem çok sinirleniyor. Bir de gündüz uykuları fena sapıttı, evdeysek sorun yok ama dışarda uyumuyor.
Aylin, sen al yine de bi piyango, olur belki, ne belli :)
İnce belli-düz karınlı kadınlara ağzımın suyu akarak bakmaya başladım. Geçen yaz yeni doğum yapmıştım, sonra kışın fazla gözüme çarpmıyordu, ama bu yaz sinir oluyorum. Ben de mi diyet yapsam diyecem ama zaten 51 kiloyum, ölür kalırım bi yerde. Kavitasyona gideyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?