2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcum biz burada kilo vereceğiz diye ölürken sizin gibi inceler şu lafları söyledimi delleniyorum acayip sinirleniyorum Allahıma

Karnım löpür löpür Pınarım yaw, belim de popomla aynı seviyeye erişmek üzere, diködörtgen oldum olacam diyorum be kadın :)

önce doktoruna sor bakem kavitasyon herkese yapılmıyor diye biliyorum.

Öyle miiii? Ne doktoruna soracam, jinekolog mu?

Son düzenleme:
slmmmmmm ewet kızlar nihayet gideceğimiz yer belli oldu erzurum oltu ya gidiyoruz çok şükür korktuğum başıma gelmedi bu kez üzerimden ağır bi yük kalktı resmen hüzünlüyüm ama mutluyumda

serhan hasta teyzeleri geçen yazmıştım öksürmeye başladı diye sabah doktora götürdük 3 gündür toplasanız 5 saat uyumamışımdır perişanım gittiğimiz doktoru sevdim iyi bi dr tahlil ilaç falan hiç arası yok doğal yollardan ilerlemeyi seviyo çok güzel muayene etti serhanı heryerine baktı gelişimi çok iyi dedi sevdi öptü mıncıkladı aferin veriyorum dedim devam edin dedi ama 5 günden fazla vermeyin antibiyotik yazdı ama kullanmayın eğer ateşi çıkmazsa dedi sadece evde bulunsun diye veriyorum dedi cep tlfnunu verdi bişey olursa arayın ne zaman isterseniz dedi boğaz enfeksiyonu biraz kızarıklık varmış burnu akıyo birde gece de tıkandığı için uyuyamıyo kuzucuğum böyle işte
hee unutmadan erkek çocuklar için artık çıtçıtlı badı kullanmazsanız daha iyi olur dedi
gördüğüm bu sayfada doruk kuzum yürümüyomuş koşuyomuş maşallah ona birden atağa kalktı demekki yerim onu ben serhan da daha yürümeden top oynamaya başladı evi dolaşıyo top önde kendi arkada

Karnım löpür löpür Pınarım yaw, belim de popomla aynı seviyeye erişmek üzere, diködörtgen oldum olacam diyorum be kadın :)

Öyle miiii? Ne doktoruna soracam, jinekolog mu?

kıs ne jinekoloğu kopardın beni burada. . sende tiroid yok mu ? ilaç kullanmıyor musun ?
kendi doktoruna sor bakem sana kavitasyon yapılıyormuymus ?

slm millet
deniz iyi allaha şükür ama dilinde bir yara var beyefendi uyumazsa bşrazdan doktora gideceğiz
dün internet üzerinden sütyen aldım 47 liracık, satandart dışı olmak ne kötü yav herkes en fazla 20 verir ben 2 yıldır 30un altında vermedim hiç güzel çıksa bari :26:

seyhan hakkınızda hayırlı olsun, senin adına çok sevindim olayların yoğun olmadığı bir bölge olmasına çok sevindim

mrb kızlar nasılsınız yakışıklılar ve güzeller nasıl hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırlar bu mart bebiklerinin hepsi aynı ya benim oğlumda istediği olmasın ortalığı yıkıyo küsüyo dizlerinin üstüne çöküyo ağlamaya başlıyo göz yaşları nasılda hemen akıyo anlammıyorum ayyy inşallah böyle devam etmez hiç tahammülüm yoktur öyle çocuklara günden güne daha şekey oluyolar ama

gözünüz aydın canım umarım herşey daha iyi olur tayin için
Serhan paşama da çok geçmiş olsun....

Seyhan çok sevindim sizin adınıza. Hayırlı olsun...
Bu arada crazy 8 diye bi site keşfettim, yurtdışı markaları pek uygun fiyatla...

selam nicedir yoktum...geçmiş birikmiş..inşallah bakabilirim.pek keyifli bir tatil olmadı havalar nedeniyle ama evimize döndük hamdolsun.Nihan güldü oynadı çok eğlendi...sevdiklerimi gördüm o da bana yetti..
herkes iyidir inşallah.son sayfada Seyhanın Erzurum bahsini gördüm...hayırlı olsun inşallah.doğuda gelinebilecek en güzel yerlerden biri Erzurum.Oltuya hiç gitmedim ama hep iyi şeyler duydum orayla ilgili...eşinden ayrılmayacak olması en süper kısmı zaten:))

selam:)
ancak fırsat bulup selam verebiliyorum..
herkes iyidir umarım..
antalya nın sıcakları başladı..klimalar çalışıyor yanıyorum...az işim var geliyorum..

Al benden de o kadar, kavitasyon buldum çorluda sonunda aklımda var ama hep masraf hep masraf

Burcum biz burada kilo vereceğiz diye ölürken sizin gibi inceler şu lafları söyledimi delleniyorum acayip sinirleniyorum Allahıma

deme öyle pınar ya, bıngıl bıngıl karnımız dar hiçbişey giyemiyorum

Seyhan çok sevindim sizin adınıza. Hayırlı olsun...
Bu arada crazy 8 diye bi site keşfettim, yurtdışı markaları pek uygun fiyatla...

biri kıymeti durdursun,coştun alışveriş konusunda kocan gidiyo mu bursaya kesin?

bi erzurum zorunlusu daha katılıyo yanına
gezip eğlenmene çok sevindim,değişiklik oldu senin için ve nihancık için, bu arada kero da geçen gün digo digo diye dolanıyodu

evet:)) ama ben de tayinciyim...gidebilirim..gitmezem buluşuruz Seyhanla inşallah.
istediğimiz gibi olmadı ama yine de çoook iyi geldi tatil...
onun digo digo diyen dillerini yerim...

Son düzenleme:
kıs ne jinekoloğu kopardın beni burada. . sende tiroid yok mu ? ilaç kullanmıyor musun ?
kendi doktoruna sor bakem sana kavitasyon yapılıyormuymus ?

Ne bilim be, ilk o geldi aklıma
Hee, tamam, doktoru bu aralar aramam lazım, erteliyordum, bu bahaneyle ararım artık :)

Seyhancım, hayırlısı olsun, korktuğun gibi olmamasına sevindim.

Bu çıtçıtlı badi konusu doktora göre değişen konulardan sanırım. Zaten bez bağlıyoruz, bodynin ne zararı olacak, anlamıyorum bir türlü...

selam:)
ancak fırsat bulup selam verebiliyorum..
herkes iyidir umarım..
antalya nın sıcakları başladı..klimalar çalışıyor yanıyorum...az işim var geliyorum..

Heee ısındı mı nihayet?
12 Haziran'da gelebilir miyiz yani :)

Fonilerden alabilirim ancak, zira çok fena batmış durumdayım, üstelik daha tatil masrafları yok bu batık halimde...

Hanifecim hoşgeldin, özledik

Meral bu hafta mı raporlu?

çok tatlıolacak o kadar..Nihan'a uslu derdim hep biliyorsun o ki bu kadar hareketlendi sizinkileri düşünemiyorum ben...Allah güç kuvvet versin hepimize:))

Çok tatlı evet, içimi eritiyor minik
Huysuz değil, kimsenin bir şeyine zarar da vermiyor, ama sürekli hareket halinde olmak istiyor, bıraktığım yerde bulmak bir yana evin içinde kaybediyorum artık :)
Ama bu hareketlilik özellikle biz evdeyken pik yapıyor, bakıcı varken böyle değil, oturup oynuyor çoğu zaman. Sanırım biz evde olunca keyifleniyor, şov zamanı deyip kuduruyor :)))

şimdilik sakinledik gibi..
aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum unuttuğum varsa kusura bakmasın..
Seyhancım hayırlı olsun:)) umarım rahat edersiniz..biraz soğuk biyer ama birliktesiniz ..
Burcu doruk sığası direk koşmaya başlamış:)) e kolay gelsin canım..koltuklara tırmanıp oyulmadık kabağın içine girdiği günler seni bekler..güç kuvvet diliyorum sana..
evet çok ısındı burası birden..gelin gelin..kesinleşti mi:)?
istediği şey için ağlama biz de de var ama en çok benimle oyun oynamak için yapıyorduu bu hafta sonuna dek..balkona kum koydum koymaz olaydım..damacanadan kuma su taşımak için yıktı ortalığı..sonra balkondaki musluktan..izinvermeyince nasıl ağlıyor sanırsın dayak yiyor..
zor bir hafta sonu geçirdim..sıpam hasta oldu.burnu çeşme gibi krup olcak diye ödüm koptu dr a koştum hemen..dr gülüyor halimize..allahtan iyileşti kısa sürede..ama saçlarım hafta sonu boyunca oğluşun burnuna mendil vazifesi gördü..bir de eline siliyor sora neresi olursa..
pasaklı oldu bu kimeçekti bilmem:))
bir de oğluş at yarışı manyağı oldu..tv ye gidip gidip tuhaf bir hareketle at taklidi yapıyor ve yarışan atlara bakıyor..
off sabahtan yazamayınca böyle oluyor işte

hepatit geçmiş olsun
bizimde badiler mendil misali
omuzlarda diş kaşıyıcı sanırsam ısırılmadık yerimiz kalmadı
ama mümükten nefret ediyor
ağzına girmesin diye devamlı tükürüyor şükür 20 gün sonra iyileştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…