- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.081
Burcum biz burada kilo vereceğiz diye ölürken sizin gibi inceler şu lafları söyledimi delleniyorum acayip sinirleniyorum Allahıma
önce doktoruna sor bakem kavitasyon herkese yapılmıyor diye biliyorum.
Karnım löpür löpür Pınarım yaw, belim de popomla aynı seviyeye erişmek üzere, diködörtgen oldum olacam diyorum be kadın :)
Öyle miiii? Ne doktoruna soracam, jinekolog mu?
slmmmmmm ewet kızlar nihayet gideceğimiz yer belli oldu erzurum oltu ya gidiyoruz çok şükür korktuğum başıma gelmedi bu kez üzerimden ağır bi yük kalktı resmen hüzünlüyüm ama mutluyumda
serhan hasta teyzeleri geçen yazmıştım öksürmeye başladı diye sabah doktora götürdük 3 gündür toplasanız 5 saat uyumamışımdır perişanım gittiğimiz doktoru sevdim iyi bi dr tahlil ilaç falan hiç arası yok doğal yollardan ilerlemeyi seviyo çok güzel muayene etti serhanı heryerine baktı gelişimi çok iyi dedi sevdi öptü mıncıkladı aferin veriyorum dedim devam edin dedi ama 5 günden fazla vermeyin antibiyotik yazdı ama kullanmayın eğer ateşi çıkmazsa dedi sadece evde bulunsun diye veriyorum dedi cep tlfnunu verdi bişey olursa arayın ne zaman isterseniz dedi boğaz enfeksiyonu biraz kızarıklık varmış burnu akıyo birde gece de tıkandığı için uyuyamıyo kuzucuğum böyle işte
hee unutmadan erkek çocuklar için artık çıtçıtlı badı kullanmazsanız daha iyi olur dedi
gördüğüm bu sayfada doruk kuzum yürümüyomuş koşuyomuş maşallahona birden atağa kalktı demekki yerim onu ben serhan da daha yürümeden top oynamaya başladı evi dolaşıyo top önde kendi arkada
slmmmmmm ewet kızlar nihayet gideceğimiz yer belli oldu erzurum oltu ya gidiyoruz çok şükür korktuğum başıma gelmedi bu kez üzerimden ağır bi yük kalktı resmen hüzünlüyüm ama mutluyumda
serhan hasta teyzeleri geçen yazmıştım öksürmeye başladı diye sabah doktora götürdük 3 gündür toplasanız 5 saat uyumamışımdır perişanım gittiğimiz doktoru sevdim iyi bi dr tahlil ilaç falan hiç arası yok doğal yollardan ilerlemeyi seviyo çok güzel muayene etti serhanı heryerine baktı gelişimi çok iyi dedi sevdi öptü mıncıkladı aferin veriyorum dedim devam edin dedi ama 5 günden fazla vermeyin antibiyotik yazdı ama kullanmayın eğer ateşi çıkmazsa dedi sadece evde bulunsun diye veriyorum dedi cep tlfnunu verdi bişey olursa arayın ne zaman isterseniz dedi boğaz enfeksiyonu biraz kızarıklık varmış burnu akıyo birde gece de tıkandığı için uyuyamıyo kuzucuğum böyle işte
hee unutmadan erkek çocuklar için artık çıtçıtlı badı kullanmazsanız daha iyi olur dedi
gördüğüm bu sayfada doruk kuzum yürümüyomuş koşuyomuş maşallahona birden atağa kalktı demekki yerim onu ben serhan da daha yürümeden top oynamaya başladı evi dolaşıyo top önde kendi arkada
İstediği bir şey olmayınca Doruk da avaz avaz ağlıyor, gözünden yaş geliyor. Hiç sallamıyorum, ağlayınca istediğini elde edebileceğini düşünmesin.
Bu aralar bisiklet, puset, mama sandalyesi vb. boyunun 3-5 katı şeyleri sürmek istiyor, izin vermezsem çok sinirleniyor. Bir de gündüz uykuları fena sapıttı, evdeysek sorun yok ama dışarda uyumuyor.
Aylin, sen al yine de bi piyango, olur belki, ne belli :)
İnce belli-düz karınlı kadınlara ağzımın suyu akarak bakmaya başladım. Geçen yaz yeni doğum yapmıştım, sonra kışın fazla gözüme çarpmıyordu, ama bu yaz sinir oluyorum. Ben de mi diyet yapsam diyecem ama zaten 51 kiloyum, ölür kalırım bi yerde. Kavitasyona gideyim mi?
Burcum biz burada kilo vereceğiz diye ölürken sizin gibi inceler şu lafları söyledimi delleniyorum acayip sinirleniyorum Allahıma
Seyhan çok sevindim sizin adınıza. Hayırlı olsun...
Bu arada crazy 8 diye bi site keşfettim, yurtdışı markaları pek uygun fiyatla...
selam nicedir yoktum...geçmiş birikmiş..inşallah bakabilirim.pek keyifli bir tatil olmadı havalar nedeniyle ama evimize döndük hamdolsun.Nihan güldü oynadı çok eğlendi...sevdiklerimi gördüm o da bana yetti..
herkes iyidir inşallah.son sayfada Seyhanın Erzurum bahsini gördüm...hayırlı olsun inşallah.doğuda gelinebilecek en güzel yerlerden biri Erzurum.Oltuya hiç gitmedim ama hep iyi şeyler duydum orayla ilgili...eşinden ayrılmayacak olması en süper kısmı zaten:))
Al benden de o kadar, kavitasyon buldum çorluda sonunda aklımda var ama hep masraf hep masraf
deme öyle pınar ya, bıngıl bıngıl karnımız dar hiçbişey giyemiyorum
biri kıymeti durdursun,coştun alışveriş konusundakocan gidiyo mu bursaya kesin?
bi erzurum zorunlusu daha katılıyo yanına
gezip eğlenmene çok sevindim,değişiklik oldu senin için ve nihancık için, bu arada kero da geçen gün digo digo diye dolanıyodu
kıs ne jinekoloğu kopardın beni burada.. sende tiroid yok mu ? ilaç kullanmıyor musun ?
kendi doktoruna sor bakem sana kavitasyon yapılıyormuymus ?
selam:)
ancak fırsat bulup selam verebiliyorum..
herkes iyidir umarım..
antalya nın sıcakları başladı..klimalar çalışıyor yanıyorum...az işim var geliyorum..
Al benden de o kadar, kavitasyon buldum çorluda sonunda aklımda var ama hep masraf hep masraf
deme öyle pınar ya, bıngıl bıngıl karnımız dar hiçbişey giyemiyorum
biri kıymeti durdursun,coştun alışveriş konusundakocan gidiyo mu bursaya kesin?
bi erzurum zorunlusu daha katılıyo yanına
gezip eğlenmene çok sevindim,değişiklik oldu senin için ve nihancık için, bu arada kero da geçen gün digo digo diye dolanıyodu
Burcu sağol canım:))
gözün aydın erkek güzeli oğluşum yürüyormuş...sağlıklı hayırlı adımlar atsın hep ileriye:))
Sağol canım, amin, bütün kuzularımızın adımları sağlıklı hayırlı olsun inşallah.
Çok fena azdı, çok fena, zaptedemiyorum artık.
çok tatlıolacak o kadar..Nihan'a uslu derdim hep biliyorsun o ki bu kadar hareketlendi sizinkileri düşünemiyorum ben...Allah güç kuvvet versin hepimize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?