2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabahtan beri bakıcı arıyorum melek 15 haziranda bırakıyo çünkü, ama bulamıyorum bitürlü, bulduklarım ya sigara içiyor, yada başka bi şey çıkıyor offf offf, dua edin bana noolur:78:
deniz iyileşmiş şeymacım çok sevindim
burcu doruk paşama maaşallah ve aferim
seyhan gözün aydın canım, ama üzüldüm keşke buraya gelseydiniz
tanya yiğit özgürü ye benim için olurmu
yasemin mertte aynen iklim gibi kendini yerden yere atıyo istediği olmayınca nası düzelecekler bilmiyorum ve hiç sevmiyorum bu huyunu
dün midyata gezmeye gittik, kociş bana gümüş takı seti aldı resmini çekersem koyarım burayada
başka ne yazacaktım acaba unuttum:26:

Geçmedik ama dün Doruk'un kollarını ve paçalarını katlamak zorunda kaldım, çok sıcaktı :)

Evde uzun kollu giydirmeye devam, serin oluyor henüz.

Gülşan, güzel aile tablonuza maaşallah diyelim. Bakıcı işini çeken bilir, Allah yardımcın olsun.

canlarım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun sizlerden

yazıp çıkmak zorunda kaldım serhan uyandı bi dışarı çıkalım hava alsın dedik dolaştık geldik iyi de oldu uyudu gelir gelmez iyi olsa artık allah beterinden korusun ama çok zor oluyo hastalık özellikle geceleri nefes alamıyo çocuğum uyuyamıyo ne yapsam memnun olmuyo geceyi sabah ediyoruz bu sabaha karşı uyudu zorla dayanamadı artık o perişan ben perişan inşallah düzelir biran önce neyse yemek yapayım öpüyorum hepinizi

anaaaa kısa kol ve bermudaya geçmişler ben hala uzun kollu giydiriyorum çocuğa, istanbul halkı geçtiniz mi kısa kollulara

ONLAR GAYET KALIN GİYİNMİŞLER O GÜN GÜZELİM biz askılılara geçtik gece pencereler açık yatmaya bile başladık burası şimdiden dayanılmaz sıcak, yaz bir geldi pir geldi perşembe 38 derece bekleniyormuş :18:

şu tepinen veletlerden bizim evde de var yere yatıp ağlıyor ama bana değil bana sökmediğini öğrendi babası varken yapıyor. bana yaptığı tek naz kucağıma oturup kımıldamamak ve kımıldamama izin vermemek

gülşann meleğin adına sewindim inşş karnında bebişiyle döner nusaybine ama snein adına üzüldüm iyi bi insan gibiydi anlattığın kadarıyla UMARIM iyi birilerini bulursun sen nie ücretsiz izin almadın ki mert paşa önce ananeye alıştı sonram eleğe şimdi bi başkasına.. keşke azcık izin alsaydın.bnmde midyat gümüş takım war dehşet takılar war orda yaa 2 saat dolaştım her dükkanda favori takım wardı sonra birini aldım ama aklıma hala onlarda:)

mrb kızlar ya gündüz imkansız giremiyorum asla rahat wermiyor bazen okuyup okuyup cıkıyorum
melikede inanılmaz haylaz huysuz bişey oldu. dediği olmadımı kendini yerden yere atıo burası sakatmış başımı yararmışım hiç umuru diil paat atıo kendini. geçen gün arabada öne geçmek istio kısa mesafe die koltuğa bağlamamıştım bende geri alınca bi attırdı kendini geriye benim kafama çarptı yıldızları saydım inan ki. artık bende kızıyorum bağırıyorum napim. nolcak böle bilmiorm ama sizinkilerde öyle olunca sevindim debilirim tek diiliz demekki:) nası yola getircez beraber bakalım.
öğle uykumuz kabus esnio ama o kadar zor dalıor ki eme eme uyumayada devam iyice benle yağpışık gezmek istio çok düştü bana nereye kadar gitcez bilmiorm kucaamda otursun beraber uyuyalım beraber oynayalım istio.
iştahımız iyi şükür yanaklandık bile maşş diim çok seviniyorum. şimdilik haberler bu kadar. muhabbetleri kaçırıyorum üzülüyorum yaa akşam azcık bakabiliyorum şimdi bitonişim war al işte saat 11 e gelio ooff off. görüürz kızlarrr

Günün ilk günaydını benden olsun :)))
Güneşli, sıcak, huzurlu ve mutlu, en önemlisi sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle, sevgiler..

Günaydınnnnnnn,
Zayıflık ve fit vücud düşkünü arkadaşınız olan ben bugün callan egzersizlerine başlıyorum.
Bugün ve 21 gün sonraki resmimi çekip sonuçları sizede bildireceğim.

herkese günaydın
burda yaz çoktan geldi şeymanın dediği gibi haftasonu arabada klima çarpmasın diye kalın giydirdim merti, 31-35 derece arası oeğişiyo, evin içindeki derece gece 27 dereceyi gösteriyo, bizde pencere açık yatıyoruz şuan üzerimde tiril tiril beyaz üzeri çiçekli bir etek, üzerine beyaz bir bluz var çorap giymedim tabiki:82: istanbullular çatlasın
merve ücretsiz izin alamadım çünkü şark süremiz bir yıl daha uzayacaktı ve ben bu cehennemde değil bir yıl bir gün fazla çalışmam edirnede kalsam bir yıl bakardım oğluma midyat gümüşlerinde benimde aklım kalmadı dersem yalan olur
bakıcı dileklerinize ve aile tablomuza yaptığınız yorumlara teşekkür ederim
yasemin haber varmı yurtdışı işinden:26: biz buluşalımda öyle git bariii

Günaydınnnnnnn,
Zayıflık ve fit vücud düşkünü arkadaşınız olan ben bugün callan egzersizlerine başlıyorum.
Bugün ve 21 gün sonraki resmimi çekip sonuçları sizede bildireceğim.
callan egzersizi de ne bacım yeni şeyleri hep senden öğreniyorum ben:26:

Öznurcum, çok azimli gördüm seni, fotolarını merakla bekleyeceğim..

Gülşancım, aile tablonuza bende hayran kaldım, maşallah diyeyim, yaz gelmiş oralara, imrendim doğrusu, ben burada hala kısa kollu bile giyemiyorum, bugün yine yağmur yağacakmış, bende tiril tiril giymek istiyorum yaaa..
Yurt dışı işinden henüz bir haber yok, her an dua ediyorum olsun diye, olursa bile önce eşim gidecek ben eşimden 6 ay sonra falan ancak gidebilirim, her halukarda seninle görüşürüz yani :))

Günaydın,
Faranjit olmuş sürünen bir anneden hepinize sevgiler :) Su bile içemiyorum, amaaannn, bu sene ne çok hasta oldum ben yaa...
İstanbul'da da hava güzel, güneşli, sıcak ama ben henüz çorapsız çıkamıyorum.
Bugün bizimkiler toplantıda olacaklar, uzun uzun sizinle takılma hayali kuruyorum, hadi bakalım.

callan egzersizi de ne bacım yeni şeyleri hep senden öğreniyorum ben:26:

eee benim gibi kuduruk bi arkadaşın olursa öğrenirsin tabeeee
bitanem bu egzersiz pilatesin bi üst modeli gibi birşey.hareketler çok yavaş ve vücudunda daha önce kullanmadığın tüm kasları kullanıyorsun.özellikle sarkmış bölgeleri 21 günde topluyor.zayıfladıkça göbeğimde toparlanıyor fakat ben çok sabırsızım.toparlanmayı bu egzersizlerle desteklemek istiyorum.

Burcu geçmiş olsun canım.Bak hele ben bu callan egzersizlerinden sonuç alırsam sende yapacaksın söz müüüüüüüüüüüü ?

öznur işe yararsa bende yapmak istiyorum evde kendim yapabilirmiyim, cd si falanmı var yoksa spor salonuna mı gidiyosun:44:
burcu tam performans bekliyorum senden bugün, ama kendim için söz veremem bugün malum aöf sınavı yaklaştı burdaki arkadaşlara ders çalıştırıyorum
yasemin dualarım seninle o zaman

Sağol Öznur...
Hmmmm... Valla söz veremem. Mümkünse beni ekstra hareket etmek zorunda bırakmadan inceltecek bi yöntem bulalım

ben cd falan bulamadım canım.Pınar netden indirdi bana.du ben sonuç alırsam tam destek yardımcı olacağım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…