- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.101
anaaaa kısa kol ve bermudaya geçmişlerben hala uzun kollu giydiriyorum çocuğa, istanbul halkı geçtiniz mi kısa kollulara
sabahtan beri bakıcı arıyorum melek 15 haziranda bırakıyo çünkü, ama bulamıyorum bitürlü, bulduklarım ya sigara içiyor, yada başka bi şey çıkıyor offf offf, dua edin bana noolur:78:
deniz iyileşmiş şeymacım çok sevindim
burcu doruk paşama maaşallah ve aferim
seyhan gözün aydın canım, ama üzüldüm keşke buraya gelseydiniz
tanya yiğit özgürü ye benim için olurmu
yasemin mertte aynen iklim gibi kendini yerden yere atıyo istediği olmayıncanası düzelecekler bilmiyorum ve hiç sevmiyorum bu huyunu
dün midyata gezmeye gittik, kociş bana gümüş takı seti aldıresmini çekersem koyarım burayada
başka ne yazacaktım acaba unuttum:26:
callan egzersizi de ne bacım yeni şeyleri hep senden öğreniyorum ben:26:Günaydınnnnnnn,
Zayıflık ve fit vücud düşkünü arkadaşınız olan benbugün callan egzersizlerine başlıyorum.
Bugün ve 21 gün sonraki resmimi çekip sonuçları sizede bildireceğim.
callan egzersizi de ne bacım yeni şeyleri hep senden öğreniyorum ben:26:
Günaydın,
Faranjit olmuş sürünen bir anneden hepinize sevgiler :) Su bile içemiyorum, amaaannn, bu sene ne çok hasta oldum ben yaa...
İstanbul'da da hava güzel, güneşli, sıcak ama ben henüz çorapsız çıkamıyorum.
Bugün bizimkiler toplantıda olacaklar, uzun uzun sizinle takılma hayali kuruyorum, hadi bakalım.
eee benim gibi kuduruk bi arkadaşın olursa öğrenirsin tabeeee
bitanem bu egzersiz pilatesin bi üst modeli gibi birşey.hareketler çok yavaş ve vücudunda daha önce kullanmadığın tüm kasları kullanıyorsun.özellikle sarkmış bölgeleri 21 günde topluyor.zayıfladıkça göbeğimde toparlanıyor fakat ben çok sabırsızım.toparlanmayı bu egzersizlerle desteklemek istiyorum.
Burcu geçmiş olsun canım.Bak hele ben bu callan egzersizlerinden sonuç alırsam sende yapacaksın söz müüüüüüüüüüüü ?
öznur işe yararsa bende yapmak istiyorumevde kendim yapabilirmiyim, cd si falanmı var yoksa spor salonuna mı gidiyosun:44:
burcu tam performans bekliyorum senden bugün, ama kendim için söz veremem bugün malum aöf sınavı yaklaştı burdaki arkadaşlara ders çalıştırıyorum
yasemin dualarım seninle o zaman
ben cd falan bulamadım canım.Pınar netden indirdi bana.du ben sonuç alırsam tam destek yardımcı olacağım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?