- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.121
Sağol Öznur...
Hmmmm... Valla söz veremem. Mümkünse beni ekstra hareket etmek zorunda bırakmadan inceltecek bi yöntem bulalım
günaydın:))
gözlerimin içinde dikenli tel var sanki..gece oğluşu uyuturkene yanında uyuyakalmışım..lensler gözümde..çıkardığımda çok gec olmuştu..elimde gözyaşı damlası geziyorum..
herkesler iyidir umarım..
çok ısındı burası birdenbire..dün eve gittiğimde oğluşa annem şort giydirmiş.. içim eridi nasıl büyümüş geldi gözüme bir anda
dün bir de biz rezil etti sıpam..herkes salonda oturuyor..annem kardeşim eşim..beni elimden tutup babasının yanına götürdü beni gösterip babasının dudağını işaret ediyor muck yaıyor ..yerin dibine girdik nerden biliyor anlamadım..nasıl bir utançç.
neyse ilgisini çekip başka yere geçiştirdik..
bu gün yine yoğun olabilirim ama kararlıyım burada olmaya:))yazamasam da okurum sizi..
hepinize günaydınlar....
Öznur azmine hayranım canım böyle devam et balım benim
Burcu geçmiş olsun sana canım
Gülşan ailecek gezinize ve resminize bayıldım canımsizlere
Biz gayet iyiyiz Hilal kuzum her geçen gün çok çabuk bişeyler kapıyor artık...İşler yoğun sadece yoruluyorum ama eve gidince ANNE gel MEMMİ diyip bana sarılmasına bayılıyor....
Bu arada Hilal tadımlık emsede beni ayrıca oyuncak bebeğini de getirip bana ANNE MEMMİ diyip onu da emzircekmişim bende yatırıyorum oyuncağı hemen kıskanıyor alıyor elimden kendisi emiyor:))
günaydınlar çok canım sıkkın eserin çok sevdiğim bir kuzeni benimle yaşıt üstelik henüz 27 yaşında aort damarında genişleme olmuş hemen acile göndermişler ordanda adanaya acil ameliyata alınmış ameliyat 7 saat sürmüş akşam 9 da çıktı şu an uyutuluyor öğlen uyandıracaklarmış ama doktorlar ümitsiz konuşuyoruş eser orda gelmedi gece lütfen dua edin daha çok gençve çok iyi bir çocuk lütfen bişey olmasın allahım lütfen tüm gece dua ettim uyuyamadım
günaydınlar çok canım sıkkın eserin çok sevdiğim bir kuzeni benimle yaşıt üstelik henüz 27 yaşında aort damarında genişleme olmuş hemen acile göndermişler ordanda adanaya acil ameliyata alınmış ameliyat 7 saat sürmüş akşam 9 da çıktı şu an uyutuluyor öğlen uyandıracaklarmış ama doktorlar ümitsiz konuşuyoruş eser orda gelmedi gece lütfen dua edin daha çok gençve çok iyi bir çocuk lütfen bişey olmasın allahım lütfen tüm gece dua ettim uyuyamadım
Günaydın bacılar... Okulda öğrenci yok, ders yok ama biz burdayız... Herkes ii mi?
19Mayıs'ta Ankara'daydık. Yasemin'i arayıp buluşmak hep aklımdaydı ama Pelin yolda da otelde de canımıza okudu!!! Bi daha Pelinle yolculuk mu TÖVBEEE!!!!
Çocukla yolculuğa gidenler nasıl gidiyolar hayret ediyorum valla..Bizim kızda bi sorun var heralde.:26:
SBS var sene sonunda cnm bi nevi üniversite sınavı.. Ona hazırlanıyolar..nereye gitti çocuklar :)))) sende buraya katıl bari ...Ne yaptı PELİN' de TÖVBEEE dedin bu kadar annesi olsun büyüsün biraz daha hep gezmek isteyeceksin demedi deme bak:))
Esincim, çıkmadık candan ümit kesilmez derler, dualarım kuzenle olacak, Rabbim sevdiklerine bağışlasın, inşallah atlatır ve yürüyerek sağ salim çıkar hastaneden..
Kıymet, çok üzüldüm şimdi, yazmasaydın bari((
Kısmet değilmiş diyelim neyse, bir dahakine ara ama mutlaka.. Pelincik neden öyle yaptı ki, İklim bayılıyor yolculuklara, otobüste-dolmuşta sessiz sessiz oturur etrafı izler, ama uzun yolculukta sıkılıyor çocuklar daracık arabanın içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?