2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyhancım, dün yazamamıştım, tayininiz hayırlı olsun, eşinden ayrılmayacak olmana ayrıca çok sevindim.. Serhan kuzusuna da çok geçmiş olsun, bugün daha iyiymiş, gece mamalarından kurtulursunuz inşallah canım..

esincim allah şifasını versin..umarım toparlanır kalkar ayağa..çok gençmiş daha..dirayetlidir o ümidinizi yitirmeyin..
Kıymet ne yaptı pelin:)) aşağı yukarı tahmin ediyorum ama..:))
seyhancım toparlan bakalım..zor bir süreç olur tahminim senin için..yerleşince herşey biter ama..kendine dikkat et.bu dönemde en cok sen lazımsın evdekilere:))
Yasemin iklim kuzuya kocaman maşallah.özgür yiğidomun henüz arabada 5 dk dan uzun oturduğu görülmemiştir..onu tutmaktan kollarım poppeye kası oldu:)
Öznurcum çok zayıflama..azcık popo kalsın bacak da..sonra benim gibi şepit popoyla üzerine hiçbişye güzel durmaz..benden demesi..

Arabada durmayan tek çocuğun Pelin olmadığını öğrenmek beni biraz rahatlattı Tanya Allah bize sabır versin..

sağol canımm inşallah çok sevinicem bırakırsa mamayı onada banada iyi gelecek sabaha kadar deliksiz uyumayı çok özledim yazacaktım ama kardeşim doğduğundan beri ben hiçbi gece deliksiz uyumadım ki gece kalkardım hep kardeşimin üzerini örterdim terlerdi sırtına havlu koyardım yada komple üzerini değiştirdim evlendim aynı uygulamayı eşime yapmaya başladım şimdi de serhan sanırım benim kaderimde gece deliksiz uyumak yok

sağol canım
yerim ben hilal zillisini yaaaa

tamam ama birazdan

Yüce Rabbim şifasını verir inşallah canım

kolay gelsin canım şimdiden, taşınmak çok zor bilirim, bu yıl bize lojman çıkacak ama kamil bey sırf taşınmaya üşendiği için her ay 400 tl kira ve 75 tl yakıt vermeye devam edecek galiba

netice de çocuk daha ama bunları yaşaman kötü tabii herşeyden çok çabuk sıkılan tipler maalesef o yüzden bozma moralini düzelir en kısa zamanda bir bakmışsın kuzu gibi olucak ....

kıymet mert arabaya bindiğimizde oto koltuğuna oturtulunca cıngar çıkarıyo bir ağlıyo sorma, ama 5-10 dakika sonra oturtunca normal bişeymiş gibi oturuyo hele uyurken çok rahat oluyo,alışır zamanla merak etme mertte uçakta ayakkabılarını çıkarıp koridorda gezmişti)))))

Son düzenleme:

bence İzmir"e gitmesenizde olur

işte o imkansız.traktor tekeri iner mi hiç ? hayır. benimkide bi nevi öyle

kızlaaar bebişlerinizin günlük yemek listesini yazarmısınız,karşılaştırma yapalım,özellikle gece yatmadan önce ne veriyosunuz ve nekadar veriyosunuz:26: bizimkini yazayım ben:
sabah 07:00 emiyo, 08:15 gibi kahvaltı, bir yumurta, bir dilim peynir, bir kaşık bal veya pekmez bunlar ayrı ayrı veriliyo, bir kase inek sütü,bir ceviz rendesi, 1-2 bebe bisküvisi karıştırılıp içiriliyo.
10:00 bir bardak ayran içiyo
11:30 öğle yemeği, bir büyük kase çorba veya yemek olarak ne varsa onu yiyo
12:15 emiyo
16:30 bir kase çorba veya yemek ne varsa onu yiyo
17:30 emiyo
19:30 meyveli ve bisküvili yoğurt yiyo bir kase
20:30 emiyo saat 21:30-22:00 arası uyuyo

Kıymetcim, zor bir yolculuk olmuş senin için anlaşılan, sıkma canını, bugünlerde geçecek ve akılları erdiğinde ellerinden tutup gezmelere gidecez inşallah, hele biraz daha büyüsünler kol kola girer gezeriz :))

Geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim, evet, kendime hiç dikkat etmiyorum, sabah duş alıp çıkıyorum, terliyorum, rüzgarlanıyorum falan filan...

Tanya, Özgür'e çok güldüm, gerçekten maymun ediyorlar insanı sıpalar.

Esin, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin Eser'in kuzenine...

Kıymet, Doruk da arabada çok çabuk sıkılıyor, çok yoruyor beni, ama ben gezmekten bir türlü vazgeçmiyorum.

Daha da ne yazacaktım unuttum...

07:30-08:00 Kahvaltı - Yumurta (Menemen,yağda pişmiş,kuymak,haşlama,omlet şeklinde dönüşümlü olarak), yerse zeytin, peynir mutlaka yer, domates-salatalık, reçel, çay niyetine ıhlamur veya sulandırılmış pekmez, eğer kahvaltıyı iyi yapamadığını düşünürsem muhallebi ile destekliyorum.

10:30-11:00 Ara Öğün olarak Meyve

12:30-13:30 Öğlen Yemeği olarak genelde 1 kase çorba oluyor, çorba yoksa yemeklik olarak ne varsa

16:00-16:30 Ara Öğün olarak Yoğurt

18:00-19:00 Akşam Yemeği olarak evde ne pişerse ondan, haftada 2 gün ona özel balık yapılıyor, diğer günlerde bir sebze bir etli yemek olmak üzere 2 çeşit yemek mutlaka oluyor.

21:00-21:30 Gece Uykusu Öncesi Sütü içiyor 200-250 cc. kadar

Uyku arasında uyandığında su içiyor.

Gün içerisinde aralarda elinde devamlı-kek-börek-kraker-meyve yiyor birde.

Kahvaltıda bir yumurta, beyaz peynir, tereyağ, ceviz-fındık, kuru meyve, bunları bazen biraz kahvaltı maması ile sulandırıyorum, bazen tek tek yediriyorum, karışımda daha başarılıyım.
11.00 gibi meyve (bazen tek-bazen 2 çeşit)
13.00-13.30 gibi bir kase çorba veya yemek
16.30-17.00 gibi bir kase yoğurt, içinde meyve oluyor genelde, bazen de kurabiye
19.00-19:30 gibi bir kase çorba ya da yemek
21.30 150-180 cc devam sütü

Yemekleri haftalık menü olarak belirliyoruz genelde, haftada iki defa balık, iki defa bakliyat, ayrıca tavuk-balık-sebze dönüşümlü olarak yemesine dikkat ediyorum.

Aralarda da kuru ekmek, meyve, kek falan kemiriyor, İklim gibi :)

Güzel yiyor çok şükür ama kudurmaktan kilo almıyor :)

sıpacımın mönüsünü yazmak isterdim ama hala yemek sorunluyuz biz..
kahvaltıda yumurta peynir zeytin..bazen ona özel tost:)
ara ögün meyve
öğlen çorba -yemek
ara ögün içerse süt ve ya meyve
akşam..ben evdeyim..:))
büyük olasılıkla yemiyor
hergün 1 öğünde kırmızı et var haftada en az defa 1 balık var..
bal yeni vermeye başladım..
tırtıkladığı şeyler mönüye dahil değildir.
hafta sonu tüm düzen bozuluyor..

artık saatli olarak vermiyoruz ne zaman acıkırsa uyku öncesi uyku sonrası diye adlandırdık biz....
Sabah 240 ml süt bazen içine cici bebe
Sabağ ögle arası kahvaltı en çok zeytin (bayılıyor yemeğe) haftasonu menemen (sade yumurta sevmiyor) peynir- meyva suyu sıkılmış --(hafta içi ablamda ne var bilmiyorum:) )
Öğlen öncesi yoğurt
GÜN İÇİNDE KRAKER-CİCİBEBE BİSKÜVİ BAYILIYOR MUZLU SÜT (ILIK OLUCAK)
Uyku
Uyku sonrası meyva yada sıkılmış meyva suyu
İkindi çorba (her türlü çorbadan)
İşten gelir gelmez emmek ister
Akşam bizimle beraber yemek
Uyku öncesi süt yine (240 bazen 200 bazen hiç içmiyor)

slm millet
tatsız bir gün geçiriyorum, sıcak bir taraftan saçma sapan bir karamsarlık başka taraftan boğuldum
bizim tayin isteme işi sakata girdi eşimin 2 yıl önce girdiği müdür yardımcılığı sınavının puanlarında mahkeme kararına bağlı bir değişiklik oldu ve bu değişikliğe bağlı olarak sınavı kazandı sevinmem gerkir normalde ama sevinemiyorum çünkü bu hakkı kullanabilmesi için buradan ayrılmamamız gerekiyor. bütün arkadaşlarım geçen yıl eş durumundan gittiği için yapayalnızım ve bu yüzden bu yılı çok zor geçiriyorum tek omudum tayindi o da gitti :44:
yalnızım mutsuzum karamsarım aman yaaaaa bu gidişle bitmez bu işkence...

çok hızlı büyüyorlar uyurken seyrediyoruz da bayağı çocuk oldular artık bizimki de dudaktan öpmeyi öğrenmiş öp deyince dudaklarıma uzanıyor

allah yadımcısı olsun dualarımız sizinle

allah kolaylık versin taşınmak kelimesi bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor :18:

GÜMÜŞ demişsiniz he he zekat düşecek kadar çok gümüşüm var ve hala her gördüğüme sulanıyorum çok güzeller ne yapayım en son kociş anneler günü hediyesi olarak hürrem kolyesi aldı :89: ama bu ara fena hade pahalılandı kendime engel olmam lazım midyata gidince kendini kaybediyor insan

bizim yemek listemiz epey bozuk beyefendi yemek konusunda gıcık olduğundan.
sabah babasıyla kahvaltı ediyor peynir yumurta yoğurt neyi beğenirse
öğlen ben gelince emiyor ve genellikle sızıyor
uyandığında çorba içirmeye çalışıyorum maksimum bir kaze içiyor zaten
akşam yemeğine kadar emiyor elma falan veriyorum eline kemirmeye çalışıyor
akşam yemeğinde ne varsa ondan pilav türü şeyleri yoğurtla karıştırarak yedirmeye çalışıyorum
gece de bazen meyve bazen muhallebi evde bulunanların durumuna göre
çok az yiyor tadımlık desem yeri var
nasıl normalleşecek bu çocuk bilmiyorum çiğnemeyi hala doğru düzgün beceremiyor zaten

Merhaba arkadaşlar, çok olmuş yazmayalı şimdi yazınca farkettim:)) özlemişim
Geçen hafta oldukça yoğun geçti, üstüne perşembe günü de eyo ateşlendi ve 3-4 gün onunla uğraştım, şimdi iyi çok şükür..
Özlüyoum ama artık fırsat bulup yazamıyorum hatta okuyamıyorum bile, herşey yolundadır inşallah..şimdi uyuttum bıcırığı ve kalkıp yemek yapmam lazım:97: uyanınca karnını doyurup parka çıkarırım yine, off işte öyle gün geçip gidiveriyor

Seyhanın iş durumu belli oldu mu? Eşiyle gidiyodur inşallah

bi slm verip kacayım bugün kdv lerin son günü cok işim var yani (( umarım herkes ii dir.oglus anneme bırakırken 2 gündür arkamdan aglıyo gitme die .biraz daha ısınsın burası getirecem sanırım büroya içim acıyo o aglarken ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…