- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.141
esincim allah şifasını versin..umarım toparlanır kalkar ayağa..çok gençmiş daha..dirayetlidir o ümidinizi yitirmeyin..
Kıymet ne yaptı pelin:)) aşağı yukarı tahmin ediyorum ama..:))
seyhancım toparlan bakalım..zor bir süreç olur tahminim senin için..yerleşince herşey biter ama..kendine dikkat et.bu dönemde en cok sen lazımsın evdekilere:))
Yasemin iklim kuzuya kocaman maşallah.özgür yiğidomun henüz arabada 5 dk dan uzun oturduğu görülmemiştir..onu tutmaktan kollarım poppeye kası oldu:)
Öznurcum çok zayıflama..azcık popo kalsın bacak da..sonra benim gibi şepit popoyla üzerine hiçbişye güzel durmaz..benden demesi..
Seyhancım, dün yazamamıştım, tayininiz hayırlı olsun, eşinden ayrılmayacak olmana ayrıca çok sevindim.. Serhan kuzusuna da çok geçmiş olsun, bugün daha iyiymiş, gece mamalarından kurtulursunuz inşallah canım..
sağol canımhepinize günaydınlar....
Öznur azmine hayranım canım böyle devam et balım benim
Burcu geçmiş olsun sana canım
Gülşan ailecek gezinize ve resminize bayıldım canımsizlere
Biz gayet iyiyiz Hilal kuzum her geçen gün çok çabuk bişeyler kapıyor artık...İşler yoğun sadece yoruluyorum ama eve gidince ANNE gel MEMMİ diyip bana sarılmasına bayılıyor....
Bu arada Hilal tadımlık emsede beni ayrıca oyuncak bebeğini de getirip bana ANNE MEMMİ diyip onu da emzircekmişim bende yatırıyorum oyuncağı hemen kıskanıyor alıyor elimden kendisi emiyor:))
tamam ama birazdanonu bunu bilmem nasıl rezil olduğumu bilirim..kardeşim hadi tolere eder de annem var yaa..
burcu gecmiş olsun..kendine dikkat etmiyorsn sanırım..daha yeni iyileştin sen..
yasemin, gülşan gülün gülün yarın öbürgün basınıza gelince ben de güleceğimm
gülşan ben face kullanmayrum..ben de isteyrumm buraya da koy resimleri..
Yüce Rabbim şifasını verir inşallah canımgünaydınlar çok canım sıkkın eserin çok sevdiğim bir kuzeni benimle yaşıt üstelik henüz 27 yaşında aort damarında genişleme olmuş hemen acile göndermişler ordanda adanaya acil ameliyata alınmış ameliyat 7 saat sürmüş akşam 9 da çıktı şu an uyutuluyor öğlen uyandıracaklarmış ama doktorlar ümitsiz konuşuyoruş eser orda gelmedi gece lütfen dua edin daha çok gençve çok iyi bir çocuk lütfen bişey olmasın allahım lütfen tüm gece dua ettim uyuyamadım
kolay gelsin canım şimdiden, taşınmak çok zor bilirim, bu yıl bize lojman çıkacak ama kamil bey sırf taşınmaya üşendiği için her ay 400 tl kira ve 75 tl yakıt vermeye devam edecek galibagünaydın son sayfadaki kötü haberi okudum çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah sağlığına kavuşur hemen akrabanız canım çok üzüldüm gerçekten allahım duysun dualarımızı inşallah
günler sonra serhan uyudu dün gece bugün biraz daha iyi gibi düne göre en azından bu arada bu hastalık süresi boyunca serhan gece mamalarını içmedi üç gündür gece mama içmiyor derler ya her şerde bi hayır vardır diye belkide bırakacak gece mamasını ki inşallah öyle olur artık bende deliksiz uyumak istiyorum çok yoruluyorum çünkü hiç bir sabaha enerjik uyanamıyorum bütün günüm de öyle geçiyor gerçio iyi olsunda ben bişey istemiyorum hastalık çok zor rabbim tüm bebişlere sağlık versin
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah artık ben yavaş yavaş toparlanırım eşim 10 gün içinde gidip ev tutacak eşyalar gidince biz bi 10 gün annemlerde kalıcaz sonra izmir sonrada erzurum allah bi mani keder vermezse inşallah
sbs var sene sonunda cnm bi nevi üniversite sınavı.. Ona hazırlanıyolar..
Aman neler yaptığını hatırlamak bile istemiyorum!!
3saat boyunca yolda tepemde zıp zıp zıpladı.. 200tl verip de aldığımız oto koltuğu da yer kaplamaktan başka bi işe yaramadı..
Bizimle birlikte gelen başka arkadaşlar vardı, onların çocukları oto koltuğunda yattı uyudu yol boyunca..
Otel odasında da yemek yememek için elini kolunu çarptı kaşığa, her yere yemek döküldü yağlı yağlı!!!
Yatakların üstünde ayakkabıyla yürüyüp yerde de çorapla gezdi!!
Dışarı çıktığımızda da kucağımdan hiç inmedi, eşim boş puseti sürdü.. Benimde omuzlarım koptu..uyku saati geldiğinde dışarıda uyuyamadı, huysuzlandı, trafik yüzünden biz otele hemen varamadık.. Ağladı ağladı ağladı!! Vs vs..
Off şiştim!
ya yasemin inan hep aklımdaydı, bi fırsatını bulam hemen haber vercektim sana ama pelin çok huysuzlandı, avm nde kalabalıktan gürültüden fln hiç hoşlanmadı.. Bize yemeğimizi bile yedirmedi((
yazın tatil planları badem oldu die de üzülmüyorum artık bunları gördükten sonra..
günaydın son sayfadaki kötü haberi okudum çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah sağlığına kavuşur hemen akrabanız canım çok üzüldüm gerçekten allahım duysun dualarımızı inşallah
günler sonra serhan uyudu dün gece bugün biraz daha iyi gibi düne göre en azından bu arada bu hastalık süresi boyunca serhan gece mamalarını içmedi üç gündür gece mama içmiyor derler ya her şerde bi hayır vardır diye belkide bırakacak gece mamasını ki inşallah öyle olur artık bende deliksiz uyumak istiyorum çok yoruluyorum çünkü hiç bir sabaha enerjik uyanamıyorum bütün günüm de öyle geçiyor gerçio iyi olsunda ben bişey istemiyorum hastalık çok zor rabbim tüm bebişlere sağlık versin
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah artık ben yavaş yavaş toparlanırım eşim 10 gün içinde gidip ev tutacak eşyalar gidince biz bi 10 gün annemlerde kalıcaz sonra izmir sonrada erzurum allah bi mani keder vermezse inşallah
esincim allah şifasını versin..umarım toparlanır kalkar ayağa..çok gençmiş daha..dirayetlidir o ümidinizi yitirmeyin..
Kıymet ne yaptı pelin:)) aşağı yukarı tahmin ediyorum ama..:))
seyhancım toparlan bakalım..zor bir süreç olur tahminim senin için..yerleşince herşey biter ama..kendine dikkat et.bu dönemde en cok sen lazımsın evdekilere:))
Yasemin iklim kuzuya kocaman maşallah.özgür yiğidomun henüz arabada 5 dk dan uzun oturduğu görülmemiştir..onu tutmaktan kollarım poppeye kası oldu:)
Öznurcum çok zayıflama..azcık popo kalsın bacak da..sonra benim gibi şepit popoyla üzerine hiçbişye güzel durmaz..benden demesi..
günaydın:))
gözlerimin içinde dikenli tel var sanki..gece oğluşu uyuturkene yanında uyuyakalmışım..lensler gözümde..çıkardığımda çok gec olmuştu..elimde gözyaşı damlası geziyorum..
herkesler iyidir umarım..
çok ısındı burası birdenbire..dün eve gittiğimde oğluşa annem şort giydirmiş.. içim eridi nasıl büyümüş geldi gözüme bir anda
dün bir de biz rezil etti sıpam..herkes salonda oturuyor..annem kardeşim eşim..beni elimden tutup babasının yanına götürdü beni gösterip babasının dudağını işaret ediyor muck yaıyor ..yerin dibine girdik nerden biliyor anlamadım..nasıl bir utançç.
neyse ilgisini çekip başka yere geçiştirdik..
bu gün yine yoğun olabilirim ama kararlıyım burada olmaya:))yazamasam da okurum sizi..
günaydınlar çok canım sıkkın eserin çok sevdiğim bir kuzeni benimle yaşıt üstelik henüz 27 yaşında aort damarında genişleme olmuş hemen acile göndermişler ordanda adanaya acil ameliyata alınmış ameliyat 7 saat sürmüş akşam 9 da çıktı şu an uyutuluyor öğlen uyandıracaklarmış ama doktorlar ümitsiz konuşuyoruş eser orda gelmedi gece lütfen dua edin daha çok gençve çok iyi bir çocuk lütfen bişey olmasın allahım lütfen tüm gece dua ettim uyuyamadım
günaydın son sayfadaki kötü haberi okudum çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah sağlığına kavuşur hemen akrabanız canım çok üzüldüm gerçekten allahım duysun dualarımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?