2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Wuuuu Kıymet, çok optimist gördüm seni :))
Haklısın, her şeyi irdelemekte zarar veriyor bize aslında, biraz rahat olmak lazım..

Biz parka kaçıyoruz, iyi muhabbetler..
ben de açıkçası kayu'yu en zararsız çizgifilmlerden biri olarak görüyorum, en azından kavga dövüşv.s. yok içinde. Ama elbette ki çocukları herhangi bişeye çok bağımlı olmaktan korumaya çalışmalıyız, adı kayu ya da başka ne olursa olsun, dozunda olmalı herşey

Ne kadar çok bilirsen o kadar huzursuz oluyorsun, buna katılıyorum. Sadece çocuk bakımında değil, her konuda böyle bu...
Ben tv izletmemeye devam ediyorum, nasıl olsa bir dönem tv bağımlısı olacak, bunu ne kadar geciktirebilirsem o kadar iyi.

Hoşgeldin Meralcim geçmiş olsun bu arada....
Kayu için yazılanlar herşey tozpembe gibi göstermelik olmamalı .Yeğenim bile Kayu gibi konuşmaya başladı korku olayı en üst saffa da karanlıkta asla durmaz

Wuuuu Kıymet, çok optimist gördüm seni :))
Haklısın, her şeyi irdelemekte zarar veriyor bize aslında, biraz rahat olmak lazım..

Ben de kendimi çok optimist gördüm
Ben oldu bitti hep karşıyım zaten bilgi küpü modunda yaşamaya...
Yaşasın cahil cesareti!!:))

Son düzenleme:
Hilal müziklere bayılıyor tvde babamız RENGARENK şarkısını kaydetti canı sıkıldığında açarız sarmaş dolaş oynarız babaya git derim başlar babasıyla dans etmeye müziği daha çok seviyor SEN SÖYLE derim kendince mırıldanır ...Ayaklarımı oynatırım SEN YAP derim peşimden yapmak ister çok çabuk kapıyor herşeyi ...
Fa..ce profilimde gözüküyormu bilmiyorum ama babamız bugün video çekmiş kitap okumaya hatta yazmaya çalışıyor kitaplara bayılıyor bu aralar 3 tane resimli Hikaye kitabı aldım kendince anlatıyor bişeyler önce ben gösteriyorum sonra o aynısını yapıyor ....Tv bizim için en son şey

ben geldim
yasemin söylediklerinde haklısın canım tek sorun benim bu gün fena halde moralsiz olmam okulda birkaç bayan son zamanlarda sık sık canımı sıkıyor geçmişte okulda bir takım gruplaşmalar vardı gittiler kurtulduk derken benzer bir gruplaşma gene yaşanıyormişin ucu bana dokunuyor anlamazlıktan gelsem de sık sık yakalıyorum ve çok alınıyorum ve şunu öğreniyorum bir yerde çok eski olmayacaksın bu her zaman sıkıntı yaratan bir durum. böyle zamanlarda daha bir hissediyorum yalnızlığımı o yüzden de burada durmaya tahammül edemez hale geldim neyse ya boşverin
meral çok geçmiş olsun
lens kazasına da çok geçmiş olsun siz çizdirin en iyisi başka türlü bu veletlerle daha çok sıkıntı yaşayacaksınız
kayu meselesi epeydir ilgimi çekiyor zaten çocukların hepsinin dilinde bir de her gören denizi ona benzetince ister istemez ilgilenmeye başladım ama bizde izlenmiyor, tv sürekli açık ama reklamlar dışında deniz asla dönüp bakmaz bir de yemek yedirmeye çalışırken trt çocuk açıyorum pepe falan rast gelirse biraz kolaylaşıyor işim pepe hiç fena değil bu arada izletilebilir

geri geldim:))
yasmin burcu ben ameliyat olamam( dr önermiyor..zaten önerse de tamamen gecmez..çünkü...ben de nadide göz hastalığı var:)) bir gözüm miyp astgmat diğeri hiprmetrp astgmat..sağ gözümde de göz tembelliği var..ama görebiliyorum :)) eşim gözlüksüz hiç göremediğimi zannediyor da:)
e tabi gözlerim bu kadar güzel olunca nazarlık da kusuru olsun bu da züürt tesellisi..:)

şu maden suyu gül suyunu deneyeceğim ama..

Son düzenleme:
lan düşününce bu bizim çocukların işi de zor haa ben olsa ben de eziyet ederim..
tv izleme, vurarak - koşturarak oynama çikolata yeme zararlı yok su saatte sunu ye süt iç onu yapma bunu yapma bıdı bıdı bıdı..hayat mı bu be..:)
burdan bakınca da onlar bize iyi katlanıyor:))
haa bunları yaparak iyi mi yapıyoruz düşünmeye başladım..az işim var hallediim anlatcamm

Şeymacım, eğitim camiasında işler daha farklı yürüyor anlaşılan, bizim sektörde en eski olmak daha bir ayrıcalık sağlarken, yeniler önünde saygıyla eğilirken sizin camiada eskiler göze batıyor heralde, senin yerinde olsam onlara dersini verirdim, uğraşmana değer mi bilmiyorum ama kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran, kimse için canını sıkma arkadaşım, bu da gelir bu da geçer elbet...

Güzel gözlü Tanya, çok güldürdün beni, çabuk hallet işini de gel, ne anlatacan merak ettim..
Bebelerin de işi zor haklısın, akılları ermeye başlayınca acısını çıkaracaklar bence :))

eğitim camiasından ziyade doğuda işler böyle yürüyor çünkü burqada daimi bir değişim var sürekli yenilenen kadro eskileri dışlıyor. ders verilecek pek fazla birşey yok sadece uzak durmaya çalışıyorum en uygunu da bu oluyor zaten, arada böyle canıma tak dediği zamanlar oluyor hepsi o. okuldan mı tayin istesem onun için de geç kalıyorum sanırım. tebdil i mekanda ferahlık vardır evden mi taşınsam evden kesin taşınayım zaten yoksa kayınpeder canımızı okuyacak dellendim ben idare edin bu gün

iyi mi yapıyoruz blemem.
özgür kuzum hiç şidde görmedi..bağırmadık tv de bişey çıksa uyurken bile kapattım hemen ..şimdi sokakta parkta bir akranını görse hemen sevmek istiyor..elini uzatıyor..karşısındaki çocuk %98 ihtimalle bunu tırmalayarak ya da vurarak karşılık veriyor..oysa özgr onla oynamak svmek istiyor..şey gibi sırıtıyor toplum içinde ..şimdi yükses sesle konuşsa bağırsa biri korkuyor..çocuk bilmiyor tabi garipsiyor..elbette öğrenecek hayatı ama içine kapanırsa diye korkuyorum. en kısa zaman da herşeyi bilen kocamdan habersiz bir çocuk psikoloğuna gidicem...

Şeyma cım eğitimciler kadar gürültücü, hizipçi ve de dedikoducu bir camia tanımıyorum:))
salla gitsin.

bu gün argo günümm

Hilal ise kendinden büyük abi ve ablalarını seviyor bazen pat diye vuruyor geçen pazar alışverişteydik tanımadığımız bir küçük kızı reyonun kenarına sıkıştırdı öpmeye çalışıyor şok olduk normalde öpmeyi yada öptürmeyi sevmez sonra elindeki oyuncağı verdi ona annesiyle biz şaşırdık Hilal yanından gitti diye ağlamaya başladı birde ....
Akşamları bazen huzursuz oluyor canı sıkıldığında mızmız oluyor hayır dediğim an ağlıyor HAYIR'ı kabullenmiyor hemen kucak istiyor evin içinde dolaşıyoruz maalesef....
Bence daha yolun başındayız canım Özgür'ü anlamaya çalışman için kafanın biraz dinlenmiş olması lazım ki sende oda iyi anlaşmanız gerekiyor kendini üzme bu kadar

ay ben evdeyken ki huysuzluklarını hiç saymıyorum..
kucağımdan inmiyor ..wc de bile birlikteyiz..düşün halimi..
annemle konuştum..eşim ve kardeşim evdeydi..3 erkekle başettim halimi gör diyor..:) canım yaa..çok yordular sanırım..

Çok canın sıkılmış senin belli, sakin ol, kendini yıpratma, seviyom seni beaa, üzülmeee...

Hiç psikoloğa falan gidipte boşuna para verme, henüz çok erken psikolog için, ilerleyen zamanlarda mesela 2 yaş sendromunda götürürüz baş edemezsek :))
Boşuna telaş yapıyorsun yani, çünkü İklim doğduğundan beri eşimin ve ailesinin gürültüsüne maruz kaldı, o kadar yüksek sesle konuşurlar ki duysan sen bile rahatsız olursun, dışardan bilmeyen biri duysa kavga ediyorlar sanır, o derece, tv izlerler sesini sonuna kadar açarak, kapıları çarpmadan açıp kapatmayı asla beceremezler, evde benim dışımda herkes İklime tv izletiyor hemde yüksek sesle..
Parkta bahçede sokakta akranlarına rastladığı zaman hemen yanlarına gider İklim de, eliyle dokunmaya sevmeye çalışır, karşıdaki çocuk bunu ya itekler yada tırmalar, İklim de korkarak bana sarılırdı şimdilerde karşılık verip kendide itekliyor-tırmalıyor, o kadar işlek bir sokakta oturuyoruz ki her bağırma sesinde yada son sürat geçen bir arabanın sesine korkar irkilir, karanlıktan korkmazdı hiç, sebebini henüz çözemedim (kv de den ve eşimden şüpheleniyorum korkutmuş olabilirler diye) korkmaya başladı, ancak yanında ben varsam gidiyor karanlık tarafa doğru..
Diyeceğim o ki, İklim gayet gürültülü bir ortamda yetişiyor ama toplum içinde aynı Özgür gibi ürkek ve çekingen..
Bunun içinde bulundukları dönemle alakalı olduğunu düşünüyorum, geçici olacağını düşünüyorum, içlerine kapanmazlar bunun için... İçini ferah tut.. Ama yine de takip edecez elbette çocuklarımızı, ne olur ne olmaz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…