- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.181
ayfercim, paylaşımın için teşekkürler..
Bende gıcık oluyorum bu kayu'ya..
Ben bu Kayu konusuna çok da takılmıyorum. O olmasa başka bişey olcak çocukların etkisi altında kalacağı..
Bi ara da Sihirli Annem ,Acemi Cadı gibi dizileri zleyen çocuklar hayatta sihir diye bişey var sanıyolar diye tepki göstermişlerdi. Hatta Superman'i izleyen bi çocuğun 'Ben Superman oldum' die camdan atladığını söylenmişti...
Biz de He-manlerle Voltranlarla Süpermanlerle Şirinlerle fln büyüdük.. Ben kimseye sihir yapmaya çalışmadım.. Ya da mantarların altında şirinler yaşıyor mu diye aramadım..
İnce eleyip sık dokudukça daha da mutsuz oluyoruz. Ben bunu bilir bunu söylerim.. Bazı şeyleri bilmeden yaşamak bizi daha huzurlu yapacaktır kanaatindeyim.. Bİlgi her zaman mutluluk ve huzur getirmiyor ne yazık ki..
Biz parka kaçıyoruz, iyi muhabbetler..
ben de açıkçası kayu'yu en zararsız çizgifilmlerden biri olarak görüyorum, en azından kavga dövüşv.s. yok içinde. Ama elbette ki çocukları herhangi bişeye çok bağımlı olmaktan korumaya çalışmalıyız, adı kayu ya da başka ne olursa olsun, dozunda olmalı herşey
Wuuuu Kıymet, çok optimist gördüm seni :))
Haklısın, her şeyi irdelemekte zarar veriyor bize aslında, biraz rahat olmak lazım..
Şeymacım, eğitim camiasında işler daha farklı yürüyor anlaşılan, bizim sektörde en eski olmak daha bir ayrıcalık sağlarken, yeniler önünde saygıyla eğilirken sizin camiada eskiler göze batıyor heralde, senin yerinde olsam onlara dersini verirdim, uğraşmana değer mi bilmiyorum ama kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran, kimse için canını sıkma arkadaşım, bu da gelir bu da geçer elbet...
iyi mi yapıyoruz blemem.
özgür kuzum hiç şidde görmedi..bağırmadık tv de bişey çıksa uyurken bile kapattım hemen ..şimdi sokakta parkta bir akranını görse hemen sevmek istiyor..elini uzatıyor..karşısındaki çocuk %98 ihtimalle bunu tırmalayarak ya da vurarak karşılık veriyor..oysa özgr onla oynamak svmek istiyor..şey gibi sırıtıyor toplum içinde ..şimdi yükses sesle konuşsa bağırsa biri korkuyor..çocuk bilmiyor tabi garipsiyor..elbette öğrenecek hayatı ama içine kapanırsa diye korkuyorum. en kısa zaman da herşeyi bilen kocamdan habersiz bir çocuk psikoloğuna gidicem...
Şeyma cım eğitimciler kadar gürültücü, hizipçi ve de dedikoducu bir camia tanımıyorum:))
salla gitsin.
bu gün argo günümm
Hilal ise kendinden büyük abi ve ablalarını seviyor bazen pat diye vuruyor geçen pazar alışverişteydik tanımadığımız bir küçük kızı reyonun kenarına sıkıştırdı öpmeye çalışıyor şok olduk normalde öpmeyi yada öptürmeyi sevmez sonra elindeki oyuncağı verdi ona annesiyle biz şaşırdık Hilal yanından gitti diye ağlamaya başladı birde ....
Akşamları bazen huzursuz oluyor canı sıkıldığında mızmız oluyor hayır dediğim an ağlıyor HAYIR'ı kabullenmiyor hemen kucak istiyor evin içinde dolaşıyoruz maalesef....
Bence daha yolun başındayız canım Özgür'ü anlamaya çalışman için kafanın biraz dinlenmiş olması lazım ki sende oda iyi anlaşmanız gerekiyor kendini üzme bu kadar
eğitim camiasından ziyade doğuda işler böyle yürüyor çünkü burqada daimi bir değişim var sürekli yenilenen kadro eskileri dışlıyor. ders verilecek pek fazla birşey yok sadece uzak durmaya çalışıyorum en uygunu da bu oluyor zaten, arada böyle canıma tak dediği zamanlar oluyor hepsi o. okuldan mı tayin istesem onun için de geç kalıyorum sanırım. tebdil i mekanda ferahlık vardır evden mi taşınsamevden kesin taşınayım zaten yoksa kayınpeder canımızı okuyacak dellendim ben idare edin bu gün
iyi mi yapıyoruz blemem.
özgür kuzum hiç şidde görmedi..bağırmadık tv de bişey çıksa uyurken bile kapattım hemen ..şimdi sokakta parkta bir akranını görse hemen sevmek istiyor..elini uzatıyor..karşısındaki çocuk %98 ihtimalle bunu tırmalayarak ya da vurarak karşılık veriyor..oysa özgr onla oynamak svmek istiyor..şey gibi sırıtıyor toplum içinde ..şimdi yükses sesle konuşsa bağırsa biri korkuyor..çocuk bilmiyor tabi garipsiyor..elbette öğrenecek hayatı ama içine kapanırsa diye korkuyorum. en kısa zaman da herşeyi bilen kocamdan habersiz bir çocuk psikoloğuna gidicem...
Şeyma cım eğitimciler kadar gürültücü, hizipçi ve de dedikoducu bir camia tanımıyorum:))
salla gitsin.
bu gün argo günümm
Çok canın sıkılmış senin belli, sakin ol, kendini yıpratma, seviyom seni beaa, üzülmeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?