2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende özenle kaçırmıyorum ama açıkken ona bakıyorsa kapatmıyorum be nzaten gündüz televizyon açmam babası öğlen gelince açar ben kapatasıya arada bakar. yasağın cazip gelmesinden misafirliğie gidince televizyonas yapışmaması için arada açıyorum.

yanlıuş yapıorsun melikede hemen korkar tırsar kimseye tepki göstermezdi(son iki hafta hariç) ben artık ona bağırıyorum bazen ki alışsın diye yoksa çok duygusal hassas olcak benim bağırmamı arada takmasın diye. kendini savunmasını bende isterim biri leinden bişey alınca bağırsın tepki göstersin. ewde tepki gösterdimi kızmıyorum ki tepkinin kötü bişey olduğunu sanmasın die. inş doğru yetiştiririz kızlar.

bizim ymek mönümüz.
sabah 8 g,b, uyanıp emme 9 gibi kahvaltı:
yarım muz bir ceviz bir large yumurta kibrit kutusu kadar peynir tereyağı bal 6 bisküvi ve 90 cc kadar süt karışımı. ( tek tek werince sadece peynir we yumurtayı yiyor azcıkda süt içiyor o yüzden karışığa devam)

11de emerek uyuma 12 ye kadar kendisi uyuyor sonra 1 e kadar eme eme uyuma maalesef:S
2 gibi öğle yemeği. bir büyük kase çorba bir dilim ekmek içiyle yanında ya köfte yada sebze yemeği bir çay tabağı kadar.
4te emerek uyuma 40 dk kendisi uyuyo sonra eme eme 5 i geçene kadar uyuyoruz :S
6 bucukta bir dilim kek 4 çilek 1 yenidünya 1 danino 100 cc kadar yoğurt karışımı
7 bucukta tekrar emme
8 bucukta bir büyük kase çorba ekmek içiyle ya sebze yada öğlen bitirmediyse köftenin kalanı
9 bucuk gibi emerek uyuma yanıma biberon alıyorum ama 20 cc anca içiyo emmek istio

sebzemiz nadir oluo ama wermeye çalışıorm genede..

sütüm eskisi kadar çok diil ne kadar çok emsede dolmuo günde 8 kere fln emio acaba 500 cc yi tamamlıyormuyuzdur yogurtla fln bilmiyorum umarım tamamlıyoruzdur.

Son düzenleme:
sabahın köründen günaydın serhan sıpası 5:15 de uyandı yarım saat salladım uyumadı gece mızmızlandı ama uyanmadı yine mama içmedi çok şükür inşallah bırakıyoruz mamayı böyle böyle unutur umarım

dün öznur ve pınarla buluştuk güzeldi havada güzeldi vaktimiz azdı bide bizim böcükler pek rahat durmadı özellikle serhan sürekli gezmek istedi yürüdüğünde işin zor diyenler çok haklıymış hiç oturamadım dışarda buluşmak bizim için zor çünkü hiçbişey anlamadık sohbet bile edemedik eymen çok büyümüş boyu uzamış ben görmeyeli doğuhan herzamanki gibi çok tatlıydı tobik çok güzel ekmek yiyo yaa
serhan mızmızlanıyo uykusu geldi sanırım bi deniyim bakalım uyur belki

günaydın canlarım
dün soruyu sorup kaçmış gibi oldum ama işler bitmiyo, dün gece burda bir ilçenin kaymakmının evini taradılar:18: bizim hükümet konağının bahçesine sis bombası attılar, biz çıktıktan sonra atmışlar allahtan can ve mal kaybımız yok ama tedirgin durumda bekliyoruz nefret ediyorum burdan
biraz calışıcam bugün kesin asayiş toplantısı olur toplantı tutanaklarını hazırlamam lazım
caillou konusuna kimseye katılmıyorum şuan piyasada bulunan en kaliteli çocuk programı pepe ve caillou bence, içinde şiddet, başkaldırı, argo yok oyüzden sağol yerine teşekkür etmiş olması falan çok komik geldi bana dünyada ticarete dökülmeyen tek bir tv objesi yok zaten buda çok normal, en azından çocuk sağlığını olumsuz etkilemeyen kalitede oyuncak üretiyolar , ben orjinalini almaya çalışıyorum o yüzden bitanede ben ekleyim o yazıya,bizim komşunun kızı 2 yaşında, dedesine telefonda büyükbaba diyo, tabi dedesi de ona kafir diyo

Günaydın..
Dün çok güzel bir akşam geçirdim, sabaha mutlu uyandım, kızımda iyi çok şükür, öksürüğü geçiyor gibi.
Bugün kız kardeşim ameliyat olacak, dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sorunsuz atlatır, annem kardeşimin yanında kalıyor, kızıma babası bakıyor, 1-2 haftalık bir süreç boyunca babamız bakacak İkoşuma..

Gülşancım geçmiş olsun, yaşanan olaylar çok üzücü hakkaten, inşalah tekrarı olmaz diyecem ama orada biraz zor sanırım, can ve mal kaybının olmaması ile teselli bulalım bari..

Caillou ve Pepe yi arada izliyorum, küfür ve argo içermemesi konusunda haklısın sana katılıyorum, benim gıcık olduğum piyasadaki caillou çılgınlığı, ama düşününce caillou olmasa ahmet-mehmet-ayşe v.s. başka bir şey mutlaka olacaktır, barbie gibi mesela, herşeyde barbie yada caillou görmek hoşuma gitmiyor benim, ama bizim bıdıklarda zamanı geldiğinde ''anne bana barbie li çanta al, oyuncak al v.s.'' dediğinde kıramayıp alacaz gibi geliyor.. Apayrı bir sektör bu ve çocukları nasıl etkileyeceklerini iyi biliyorlar hakkaten :))

hepinize günaydın
Gülşancım çok geçmiş olsun sana Rabbim sizi koruyor çok zor bir durum
Yasemin kız kardeşine şimdiden çok geçmiş olsun canım.İklim kuzumunda iyileşmesine sevindim...
Serhan paşam öğlen çok mu erken uyudu da kalktı sabahın bu vaktinde kalkması acaba çok mu uyudu diye düşündürdü beni

günaydın:)
yorgun ve uykusuz bir geceden cıktım..oğluş gece burnu tıkandığı için 15 dk da bir uyandı..eşim de yoktu uçuştaydı..annem kötü oldu kardeşimi gönderdik diye..velhasıl oğluşla sabaha dek uyandım..ser. fiz damlatmama izin vermiyor artık zorla ağlata ağlata yaptım..nefes alamıyordu yoksa..
yasmincim sevindim güzel bir akşam olmasına senin için..hep böyle olur umarım:)
gülşancım, sana ne diyeyim bilmiyorum..allah yardımcınız olsun..mert oğlumuzu korusun sizi de..

günaydın kuzenimiz hayati tehlikeyi atlattı çok şükür fakat ameliyat için vaktinde ulaşılamamış adnaya doktor vücudunda bir araz bırakabilir zihinsel yada fiziksel demiş beynin hasar görmüş olma ihtimali varmış yada felç olma ihtimali henüz bi bilgimiz yok vücda kan pompalanmadığından vücut kendini yemeye başlamış bacağın birini keseceklerdi dün ama bir kısım kası alıp beklemeye almışlar birde böbrekler iflas etmiş ama onun geçici olabileceğini söylemiş doktor allahım acısın bu gencecik çocuğa sağ salim yürüyerek çıksın hastaneden

gülşancım işiniz zor gerçektende allahkorusun hepinizi

bu çocuk programları konusunda çok takılmıyorum benimki sadece dora seğrediyor diğerleri ilgisini çekmiyor ama beğensek de beğenmesek de doğru bumasakta biz onlara doralı çanta top alıcaz o siticek yaşıtlaında olacak ve çocuğumuza bunun yanlış bişey olduğunu anlatamicaz kendini arkadaşlarından eksik görmesin diyede alıcaz cümleyi toparlayamadım kusura bakmayın eserlede tartıştık biraz kafam dağınık bugün yazmam okurum buralardayım

çok ama çok geçmiş olsun canım üzücü tabii genç yaşta bunların olması ama sağlık en başta elden ne gelir ki
En kısa zamanda iyileşir şifasını verir Rabbim

esincim acil şifa versin, sizlere bağışlasın..
çok üzüldüm.umarım sapasağlam çıkar hastaneden..

bu arada sen de çok yıpratmamaya çalış kendini..zor olsa da

Son düzenleme:
Esincim, kuzeniniz için dua etmeye devam ediyorum, Rabbim şifasını versin, korktuğunuz başınıza gelmesin, herşey en kısa zamanda yoluna girer ve sağlığına kavuşur umarım..

Yorgun ve uykusuz Tanya, teşekkür ederim..
Hepimiz, kuzularımızla ve eşlerimizle hep mutlu günler-geceler yaşayalım inşallah..
İklim in de burnu mümük dolu, serum fizyolojikten nefret ediyor, ben önce kendi burnuma yapıyormuş gibi yapıyorum, sonra ''gel sana da yapalım bak, ohhh ne güzel nefes alıyorum v.s.'' diyorum, böylelikle biraz izin veriyor, yine de huylanıyor ama, üst dudağını geriye doğru kıvırıp burnuna damlatmama izin vermiyor, çok komik oluyor yahu, nerden akıl ettiyse öyle yapmayı..

dualarımz sizinle canım

sağol canım mertinde gece burnu çok tıkandı ama ben artık hiç müdahale etmiyorum, biraz ağlıyo ve sonra kendiliğinden nefes almaya başlıyo zaten, bilmiyorum iyimi yapıyorum:26: gündüzleri zaten burnunu karıştıraraktan kendisi temizliyo artık

Allah yardımcınız olsun canım inşallah sorunsuz olarak iyileşir yürüyerek çıkar hastaneden dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok maalesef

Günaydın,
Acayip hastayım, gözlerim kulaklarım ağrıyor, yüzüm şiş, japon balığı gibiyim, burnum akıyor, boğazım fena. Ama bunlar benim cesedimi bile çalıştıracakları için, sürünerek de olsa geldim. Off, Doruk'a bulaşmasa bari...
Gülşan, dün olanlara çok üzüldüm, Allah'ım hepinizi korusun.
Esin, kuzeninize tekrar geçmiş olsun, Allah gençliğine acısın, şifa versin.
Tanya, kardeşin gitmiş, Allah kavuştursun.
Beni bugün de beklemeyin, cesedime fatura girdirecem.

kızlaaar iyibir tatil köyü veya 5 yıldızlı otel tavsiyeniz varmı:26:
kamil beye yer beğendiremiyorum bitürlü, dün bazı turizm şirketlerinin erken rezervasyon indirimide bitti

geçmiş olsun canım

kızlaaar iyibir tatil köyü veya 5 yıldızlı otel tavsiyeniz varmı:26:
kamil beye yer beğendiremiyorum bitürlü, dün bazı turizm şirketlerinin erken rezervasyon indirimide bitti

LykiaWorld var. Çok güzel ama çok pahalı, ben tedarikçilerimden biri vasıtasıyla uygun bir fiyat aldım, biz gidecez galiba.
Side Sorgun voyage var bir de, daha önce Kıymet de söylemişti, çocuk dostu tesislerden biri, müdürüm her sene gider ailesiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…