- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.201
ben de sizi seviyorum
Ama epey sıkıldı canım maalesef kurtulamayacağım ben buradan :85:
Ne kadar çok bilirsen o kadar huzursuz oluyorsun, buna katılıyorum. Sadece çocuk bakımında değil, her konuda böyle bu...
Ben tv izletmemeye devam ediyorum, nasıl olsa bir dönem tv bağımlısı olacak, bunu ne kadar geciktirebilirsem o kadar iyi.
iyi mi yapıyoruz blemem.
özgür kuzum hiç şidde görmedi..bağırmadık tv de bişey çıksa uyurken bile kapattım hemen ..şimdi sokakta parkta bir akranını görse hemen sevmek istiyor..elini uzatıyor..karşısındaki çocuk %98 ihtimalle bunu tırmalayarak ya da vurarak karşılık veriyor..oysa özgr onla oynamak svmek istiyor..şey gibi sırıtıyor toplum içinde ..şimdi yükses sesle konuşsa bağırsa biri korkuyor..çocuk bilmiyor tabi garipsiyor..elbette öğrenecek hayatı ama içine kapanırsa diye korkuyorum. en kısa zaman da herşeyi bilen kocamdan habersiz bir çocuk psikoloğuna gidicem...
Şeyma cım eğitimciler kadar gürültücü, hizipçi ve de dedikoducu bir camia tanımıyorum:))
salla gitsin.
bu gün argo günümm
günaydın kuzenimiz hayati tehlikeyi atlattı çok şükür fakat ameliyat için vaktinde ulaşılamamış adnaya doktor vücudunda bir araz bırakabilir zihinsel yada fiziksel demiş beynin hasar görmüş olma ihtimali varmış yada felç olma ihtimali henüz bi bilgimiz yok vücda kan pompalanmadığından vücut kendini yemeye başlamış bacağın birini keseceklerdi dün ama bir kısım kası alıp beklemeye almışlar birde böbrekler iflas etmiş ama onun geçici olabileceğini söylemiş doktor allahım acısın bu gencecik çocuğa sağ salim yürüyerek çıksın hastaneden
gülşancım işiniz zor gerçektende allahkorusun hepinizi
bu çocuk programları konusunda çok takılmıyorum benimki sadece dora seğrediyor diğerleri ilgisini çekmiyor ama beğensek de beğenmesek de doğru bumasakta biz onlara doralı çanta top alıcaz o siticek yaşıtlaında olacak ve çocuğumuza bunun yanlış bişey olduğunu anlatamicaz kendini arkadaşlarından eksik görmesin diyede alıcaz cümleyi toparlayamadım kusura bakmayın eserlede tartıştık biraz kafam dağınık bugün yazmam okurum buralardayım
dualarımz sizinle canımGünaydın..
Dün çok güzel bir akşam geçirdim, sabaha mutlu uyandım, kızımda iyi çok şükür, öksürüğü geçiyor gibi.
Bugün kız kardeşim ameliyat olacak, dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sorunsuz atlatır, annem kardeşimin yanında kalıyor, kızıma babası bakıyor, 1-2 haftalık bir süreç boyunca babamız bakacak İkoşuma..
sağol canımgünaydın:)
yorgun ve uykusuz bir geceden cıktım..oğluş gece burnu tıkandığı için 15 dk da bir uyandı..eşim de yoktu uçuştaydı..annem kötü oldu kardeşimi gönderdik diye..velhasıl oğluşla sabaha dek uyandım..ser. fiz damlatmama izin vermiyor artık zorla ağlata ağlata yaptım..nefes alamıyordu yoksa..
yasmincim sevindim güzel bir akşam olmasına senin için..hep böyle olur umarım:)
gülşancım, sana ne diyeyim bilmiyorum..allah yardımcınız olsun..mert oğlumuzu korusun sizi de..
günaydın kuzenimiz hayati tehlikeyi atlattı çok şükür fakat ameliyat için vaktinde ulaşılamamış adnaya doktor vücudunda bir araz bırakabilir zihinsel yada fiziksel demiş beynin hasar görmüş olma ihtimali varmış yada felç olma ihtimali henüz bi bilgimiz yok vücda kan pompalanmadığından vücut kendini yemeye başlamış bacağın birini keseceklerdi dün ama bir kısım kası alıp beklemeye almışlar birde böbrekler iflas etmiş ama onun geçici olabileceğini söylemiş doktor allahım acısın bu gencecik çocuğa sağ salim yürüyerek çıksın hastaneden
gülşancım işiniz zor gerçektende allahkorusun hepinizi
bu çocuk programları konusunda çok takılmıyorum benimki sadece dora seğrediyor diğerleri ilgisini çekmiyor ama beğensek de beğenmesek de doğru bumasakta biz onlara doralı çanta top alıcaz o siticek yaşıtlaında olacak ve çocuğumuza bunun yanlış bişey olduğunu anlatamicaz kendini arkadaşlarından eksik görmesin diyede alıcaz cümleyi toparlayamadım kusura bakmayın eserlede tartıştık biraz kafam dağınık bugün yazmam okurum buralardayım
Günaydın,
Acayip hastayım, gözlerim kulaklarım ağrıyor, yüzüm şiş, japon balığı gibiyim, burnum akıyor, boğazım fena. Ama bunlar benim cesedimi bile çalıştıracakları için, sürünerek de olsa geldim. Off, Doruk'a bulaşmasa bari...
Gülşan, dün olanlara çok üzüldüm, Allah'ım hepinizi korusun.
Esin, kuzeninize tekrar geçmiş olsun, Allah gençliğine acısın, şifa versin.
Tanya, kardeşin gitmiş, Allah kavuştursun.
Beni bugün de beklemeyin, cesedime fatura girdirecem.
kızlaaar iyibir tatil köyü veya 5 yıldızlı otel tavsiyeniz varmı:26:
kamil beye yer beğendiremiyorum bitürlü, dün bazı turizm şirketlerinin erken rezervasyon indirimide bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?