2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim :)
geçmiş olsun..iyileş artık ya..doruk sıpasının peşinden nasıl koşturucan sonra:)

güzel gib..detaylı bakmadım. aklıma gelirse yazarım canım..

ee bu tarafa gelen yok mu:))

Günaydın.. Yine ders yok.. Ben burdayım...
Evet evet Voyage Sorgun!! Üstüne tesis tanımam!!
Ha bi de Sarıgerme de Magic Life a gitmiştik biz balayına. Voyage dan daha güzeldi aslında.Antalya gibi standart tatil merkezlerinin dışına çıkmak isteyene tavsiye edilir..
Giden benim yerime de tatil yapsın.

valla antalya düşünenler..burası otel cenneti oldu..kundu bölgesinde 5 yıldızlıonlarca otel var..hepsi de çok güzel adem ve havva yı çok beğenirim ben..
merkezde biyerler düşünürsseniz fiyatlara bakın derim sadece genelde öz. aynı çünkü..
kemr-belek bölgesinde de öyle..golf oteller azcık daha pahalı bilginize:)

Selam Canlar....

Bugün benim Dogum Günüm....ama kendini bi tuhaf hissediyorum, hic havamda degilim.
Saglik sorunu yok cok sükür....bilmiyorum bi tuhaf iste.

Burcu cok gecmis olsun canim.
Yasemin, kiz kardesinin ameliyati iyi gecektir eminim.
Esin, cok gecmis olsun. Allah gencligine acisin.
Gülsan, dün olanlara üzüldüm. Allah sizi ve yavrunuzu korusun.
Biz Titanic otele gidecegiz arkadasimin tavsiyesi üzerine, insallah begeniriz .

Gecmise fazla bakamadim, unuttugum varsa affola

Simdiden gecmis olsun canim.

doğum günün kutlu olsun

Niye tuhafsın ki? Daha yaşın kaç, şimdiden kendini tuhaf hissedersen ileride ne yapacan :))
Ben 34 yaşındayım, bu seni teselli eder belki :))
Kuzunla ve sevdiklerinle nice mutlu-sağlıklı yaşlar geçirmeni dilerim, hadi silkelen kendine gel, kuzuna sarıl, sağlıklı olduğun için şükret ve Tuğra gibi bir evladı dünyaya getirdiğin için kendini tebrik et, bu çok önemli bişey bence..
Titanic otel çok güzel bence de.. Güzel bir seçim yapmışsınız..

selam kızlar
yasemin kardeşin ameliyatmı olacak?
abim kemerde club med de çalışıyor sırf eğlence amaçlı bir tatil köyü
yemek ve lüks aramayanlar için genelde fransızlar geliyormuş
ama çocuklu aileler için beldibi club med varmış
çocuklarla özel olarak ilgileniyolarmış

Selam,
Evet Fulyacım, kardeşim bugün ameliyat olacak, dua et, çabuk iyileşsin..

Evet Yasemin haklisin...kendime gelmem lazim acilen.
Sunun surasi 24 yasinadayiz artik...
Cücüüm uyandi, sarildim hersey gecti gitti bitti....

Sonn Dakika
hasret hastanede ve 4cm açılma olmuş nst den sonra doğum olacakmı belli olacakmış çook heyecanlandım ben onu düşünemiyorum rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin inşallah

selam kızlar..
gireyimmi girmeyimmi ikilemde kaldım cünki bi sürü iş var beni beklio ama özledim sizi..
yasemin canım inşallah saglıcakla atlatır ameliyatını ablacıgın..şimdiden gecmiş olsun..
burcim ve esin cim sizlerede gecmiş olsun..yuzeysel bkbiliorum gecmişe atladıgım var ise affola..
ve şimdi cıkmak zorundayım..annem gelicek ..cildiyeden randevu aldım..sackıranım için görünücem çünki bu sene fena şımardı heryere sıcradı kafamda sacı sacla kapatıorum ..kel kalmadan görüneyim bi dr a..gec bile kaldım.
bu arada ayfer in kayu ile ilgili paylaşımını destekliorum...böyle şeyleri atlamayalım paylaşalım ..
şimdilik öpüorum sizleri ve kaçıorum..daha corba yapmadım bi ton bulaşık püff....
ayrıyetten dün biraz gecmişi inceledim gözucuyla..yagmur da aynen istediği bişey olmayınca ya kendini yerden yere atıyo ya da o an elinde ne varsa yere cakıyo elinde bişey yoksada en yakınında ne bulursa gidiyo mesela cekyat minderini alıyo bi hırs ve celalle fırlatıyo..yasemnn dediği gibi nereden ögreniyorlar bunları aklım almıyo..:44:üstüne gitmiorum gitsem dahada cıldırıyo..sanırım buda bööle bi dönem..
misaait oldugum bi vakit ugrarım..mucks...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…