2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ulaş harekete geçmiş demek :)
Hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun.

Ebuş bi görünüp bi kayboluyorsun, bozuluyorum bak :)

Zeliha doğum günün kutlu olsun 24 yaşındayım ve bugün bi tuhafım falan yazma, uçarım bak oraya

Battaniyeyi kafama çekip yatmak istiyorum, bütün enerjim kayboldu. Ama önümde yığılmış siparişler, faturalar, irsaliyeler var yahu, ne zaman hafifleyecek bu işler

yemek yedim md den azar işittim oğluşa alışveriş yaptım geldim..
tüm keyfim kaçtı..ağlayasım var her zaman ki gibi ağlayamıyorum...tıkandım öölee..bu akşam kocamın cekeceği var gene..

canım geçmiş olsun
kopya için teşekkür
zelihacım kaçırmışım ben özür nice yaşlara canımmmm

tüm keyfim kaçtı..ağlayasım var her zaman ki gibi ağlayamıyorum...tıkandım öölee..bu akşam kocamın cekeceği var gene..

Ağla gitsin, ne tutuyorsun kendini, rahatlarsın..
Alışveriş dedin aklıma geldi bak :)) Şu meşhur alışveriş sitelerinden ne kadar çok alışveriş yaptıysam artık bana geçen hafta indirim çekleri, hediyeler falan geldi, hemen değerlendirdim, hiç para vermeden kendime bir sürü ciciler aldım, İklime bişey almadım, haberin ola :))

neeee ikinci bebişler birbiri ardına gelmeye başladı demek ayyy çok duygulandım kolay bir doğum olur inşallah
zeliha doğum günün kutlu olsun canım

ay ay selam selam selam:)
Bebişlerden biri gelmiş diğerinin de eli kulğındaymış Rabbim sağlıcakla ve kolayca kucağına almayı nasip etsin inş. ben de heyecanlandım walla:)

Yasemincim sanırım kardeşin ameliyata girecekmiş, Esinin de kuzeni kötü vaziyetteymiş rabbim ikisine de acil şifalar versin

Walla yazacak bişiler ardı ama bebelerin heyecanından unuttum, Burcito geçmiş olsun cnm

Zelihacım iyi ki doğdun anacım, nice güzel senelere

Kardeşim ameliyattan çıktı çok şükür, dua eden eliniz-ağzınız dert görmesin inşallah... Herkese çok teşekkür ederim.

Çok şükür, şimdi sıra geldi bebek için dua etmeye, inşallah en kısa zamanda hamile de kalıp bu mutluluğu yaşar hayırlısıyla cnm, tekrardan geçmişler olsun

yasemin cok gecmş olsun Tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah Rabbim .. jale de doğurmus cok sevindim .. yoksa 2. bebek mi özeniyorummmmm :))

15 gündür regl olmadım düzensizlik yine 2 defa test yaptım tek çizgi .. eşimle aram bi tuhaf y,ne bugünlerde aslında 2.yi hemen isterim ama böle bi adamla cok zor..

ailesine asık cünkü... kardeşi 6 aylık hamile dün eşi yokmus gece 10 da gelecekmiş görümcede kuaföre gidiyorum dedi saat 8 gece vay tek basına ne işin var gelsene bize 10 a kadar napacaksın.. 2 saat yalnız kalacak ben ailemde burada deildi hamilelik boyunca yalnız kaldım umurunda deildi..

2.çocuk olursa ben koyacam bu sefer dedi.ne koycan dedim kız olursa kardeşimn adını koyacam diyo manyakmıdır nedir nasıl sinirlendim hayatta olmaz dedm ondan beri soguguz adam ölüyor onlar için .... neyse ben bi toplantı gidip geleyim

O kocadan bir tane de bende var Meralcim unutma, Ayşegül yalnız değil bu konuda, benim meşe palamudu da ailesine aşık biliyorsun, bizimde 2.bebek olursa eğer ve erkek olursa bu seferde babasının adını koyar eşim :)))

slm millet
yoğun bir gün haber üstüne haber
jalenin bebeğine allah sağlık nasibetsin
hasreti bir solukta kurtarsın rabbim tüylerim diken diken oldu hatırlayınca o günleri :18:

yasemin çok geçmiş olsun kardeşine

çok geçmiş olsun özel sektör kabusu nees aldırmıyorlar

hayırdır be nerede sizin öğrenciler bizde hala ders ve yazılılar devam haftaya perşemn-be son yazılıyı ben yaparak okulun dönemi kapatmasını sağlayacağım. assolis misali en sona kaldım

hayırdır müdürün ne zoru var ki seninle :26: bazen öyle saçma şeylere çemkiriyorlar ki ağlamamak çok zor oluyor. geçen hafta biz de müdür yardımcısıyla kapıştım

gülşan çok geçmiş olsun hasarsız atlatılmasına çok sevindim. orası şimdiden böyle şu 25 haziran sürecinde ne olacak acaba burada bile çocuklar "hocam savaş çıkacak" diyor. korkuyorum

esin allah kuzeninizin yardımcısı olsun inşallah yürüyerek çıkar o hastaneden

tanya allah kavuştursun

hasta biri daha vardı sanki ama alıntı yapmayı unutmuşum ona da çoook geçmişler olsun

zeliha doğum günün kutlu olsun.

bu ara benimde cilt sorunlarım var, dizlerimde yaklaşık bir aydır sinek ısırığı gibi onlarca kızarıklık var kaşınıyorlar ama sinek ısırığı değil ve gittikçe yayılıyor. alerji kremi sürünce hafifliyor ama sonra tam gaz devam ayağımın birinin parmaklarında da egzama benzeri bir döküntü var. doktora gitmem lazım ama burada cildiye yok urfa merkeze gitmek de gözümde büyüyor bakalım ne yapacağım

hee evet bi tane de sende var, bizim oğlanlar da sizin eşiniz gibi bize aşık olsa bari dicem ama emin değilim bunu istemenin doğru olup olmayacağından:)) ne diyeyim Allah onlara duydukları aşkı normal seviyeye indirip size duydukları aşkı maksimuma çıkarsın

Son düzenleme:

bu tam numune allah kolaylık versin, yaşayan insanın ismi konurmu bebeğe yaw yrinde olsam inat eder yapmazdım ikinciyi ben de ayrı deliyim

iklimin iki adı mı var ben kaçırmışım. bazen eşim de dağılıyor bu konularda ama silkeleyince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…