- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.241
Ulaş harekete geçmiş demek :)
Hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kavuştursun.
Ebuş bi görünüp bi kayboluyorsun, bozuluyorum bak :)
Zeliha doğum günün kutlu olsun24 yaşındayım ve bugün bi tuhafım falan yazma, uçarım bak oraya
Battaniyeyi kafama çekip yatmak istiyorum, bütün enerjim kayboldu. Ama önümde yığılmış siparişler, faturalar, irsaliyeler var yahu, ne zaman hafifleyecek bu işler
yemek yedim md den azar işittim oğluşa alışveriş yaptım geldim..
tüm keyfim kaçtı..ağlayasım var her zaman ki gibi ağlayamıyorum...tıkandım öölee..bu akşam kocamın cekeceği var gene..
Günaydın..
Dün çok güzel bir akşam geçirdim, sabaha mutlu uyandım, kızımda iyi çok şükür, öksürüğü geçiyor gibi.
Bugün kız kardeşim ameliyat olacak, dualarınızı eksik etmeyin, inşallah sorunsuz atlatır, annem kardeşimin yanında kalıyor, kızıma babası bakıyor, 1-2 haftalık bir süreç boyunca babamız bakacak İkoşuma..
Günaydın,
Acayip hastayım, gözlerim kulaklarım ağrıyor, yüzüm şiş, japon balığı gibiyim, burnum akıyor, boğazım fena. Ama bunlar benim cesedimi bile çalıştıracakları için, sürünerek de olsa geldim. Off, Doruk'a bulaşmasa bari...
Gülşan, dün olanlara çok üzüldüm, Allah'ım hepinizi korusun.
Esin, kuzeninize tekrar geçmiş olsun, Allah gençliğine acısın, şifa versin.
Tanya, kardeşin gitmiş, Allah kavuştursun.
Beni bugün de beklemeyin, cesedime fatura girdirecem.
Günaydın.. Yine ders yok.. Ben burdayım...
Evet evet Voyage Sorgun!! Üstüne tesis tanımam!!
Ha bi de Sarıgerme de Magic Life a gitmiştik biz balayına. Voyage dan daha güzeldi aslında.Antalya gibi standart tatil merkezlerinin dışına çıkmak isteyene tavsiye edilir..
Giden benim yerime de tatil yapsın.
yemek yedim md den azar işittim oğluşa alışveriş yaptım geldim..
tüm keyfim kaçtı..ağlayasım var her zaman ki gibi ağlayamıyorum...tıkandım öölee..bu akşam kocamın cekeceği var gene..
2.çocuk olursa ben koyacam bu sefer dedi.ne koycan dedim kız olursa kardeşimn adını koyacam diyo manyakmıdır nedir nasıl sinirlendim hayatta olmaz dedm ondan beri soguguz adam ölüyor onlar için .... neyse ben bi toplantı gidip geleyim
O kocadan bir tane de bende var Meralcim unutma, Ayşegül yalnız değil bu konuda, benim meşe palamudu da ailesine aşık biliyorsun, bizimde 2.bebek olursa eğer ve erkek olursa bu seferde babasının adını koyar eşim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?