- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.261
bu tam numune allah kolaylık versin, yaşayan insanın ismi konurmu bebeğe yawyrinde olsam inat eder yapmazdım ikinciyi ben de ayrı deliyim
iklimin iki adı mı var ben kaçırmışım. bazen eşim de dağılıyor bu konularda ama silkeleyince geçiyor
ayşegül Allah yardımcın olsun, bende dün eşime çemkirdim kızdım yattımbusene tatil yapmak istiyorum, senin akrabalarını tek tek gezmeye niyetim yok dedim açık açık, oda bozuldu haliyle git tekbaşına tatil yap o zaman dedi bende yaparım dedim hiç konuşmadan oğlumu alıp yattım oda salonda kalakaldı, sabahta gelip öpüyo falan sen rezervasyonu yaptır ozaman dedi tek korkum ankarada çok kalmayalım ozaman demesi,çünkü bu sene ankaraya çok gittik ve ailemle bol bol hasret giderdim, 3 ay sonra yine gidecem kontrole dese haklı zaten:78: oda ailesini görmek istiyor kayseride çok kalacağız bu yaz belli
hee evet bi tane de sende var, bizim oğlanlar da sizin eşiniz gibi bize aşık olsa bari dicem ama emin değilim bunu istemenin doğru olup olmayacağından:)) ne diyeyim Allah onlara duydukları aşkı normal seviyeye indirip size duydukları aşkı maksimuma çıkarsın
yasemin cok gecmş olsun Tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah Rabbim .. jale de doğurmus cok sevindim .. yoksa 2. bebek mi özeniyorummmmm :))
15 gündür regl olmadım düzensizlik yine 2 defa test yaptım tek çizgi .. eşimle aram bi tuhaf y,ne bugünlerde aslında 2.yi hemen isterim ama böle bi adamla cok zor..
ailesine asık cünkü... kardeşi 6 aylık hamile dün eşi yokmus gece 10 da gelecekmiş görümcede kuaföre gidiyorum dedi saat 8 gece vay tek basına ne işin var gelsene bize 10 a kadar napacaksın.. 2 saat yalnız kalacak ben ailemde burada deildi hamilelik boyunca yalnız kaldım umurunda deildi..
2.çocuk olursa ben koyacam bu sefer dedi.ne koycan dedim kız olursa kardeşimn adını koyacam diyo manyakmıdır nedir nasıl sinirlendim hayatta olmaz dedm ondan beri soguguz adam ölüyor onlar için .... neyse ben bi toplantı gidip geleyim
üff sıktı canımı işte..rahatlayayım anlatırım bi ara..yoksa kendimi çok pis gaza getiriyorumslm millet
yoğun bir gün haber üstüne haber
jalenin bebeğine allah sağlık nasibetsin
hasreti bir solukta kurtarsın rabbim tüylerim diken diken oldu hatırlayınca o günleri :18:
yasemin çok geçmiş olsun kardeşine
çok geçmiş olsun özel sektör kabusu nees aldırmıyorlar
hayırdır be nerede sizin öğrenciler bizde hala ders ve yazılılar devamhaftaya perşemn-be son yazılıyı ben yaparak okulun dönemi kapatmasını sağlayacağım. assolis misali en sona kaldım
hayırdır müdürün ne zoru var ki seninle :26: bazen öyle saçma şeylere çemkiriyorlar ki ağlamamak çok zor oluyor. geçen hafta biz de müdür yardımcısıyla kapıştım
gülşan çok geçmiş olsun hasarsız atlatılmasına çok sevindim. orası şimdiden böyle şu 25 haziran sürecinde ne olacak acaba burada bile çocuklar "hocam savaş çıkacak" diyor. korkuyorum
esin allah kuzeninizin yardımcısı olsun inşallah yürüyerek çıkar o hastaneden
tanya allah kavuştursun
hasta biri daha vardı sanki ama alıntı yapmayı unutmuşum ona da çoook geçmişler olsun
zeliha doğum günün kutlu olsun.
bu ara benimde cilt sorunlarım var, dizlerimde yaklaşık bir aydır sinek ısırığı gibi onlarca kızarıklık var kaşınıyorlar ama sinek ısırığı değil ve gittikçe yayılıyor. alerji kremi sürünce hafifliyor ama sonra tam gaz devamayağımın birinin parmaklarında da egzama benzeri bir döküntü var. doktora gitmem lazım ama burada cildiye yok urfa merkeze gitmek de gözümde büyüyor bakalım ne yapacağım
sen de düşünme hiç..allah ne verdiyse geçirAyyy bu isim konusunda çok sinirleniyorum aklıma geldikçe.. Sırf bu yüzden inat edip 2.çocuğu yapmayacam valla, büyük konuşmayım da yine de, düşünmüyorum gerçekten..
Malesef İklim in 2 ismi var, biri kv nin isminin bir kısmı ama kv ısrarla İklime konan kısmını kullanır, herkese ismini bu şekilde tanıtır, hatta ben bile evlenene kadar kadının ismini öyle sanıyordum..
Ben daha hastanede yatarken, düşün doğum yapmışım, canımın derdindeyim, eşim yememiş-içmemiş-karısı ve bebek umurunda değil, sabahın köründe doğumun ertesi günü gitmiş nüfus idaresine kafasına göre yazdırmış, ben İklim ismini de istemiyordum, aklımda başka isimler vardı, ve sırf kv ile kpeder benim doğumumun ertesi günü tatile gidecekler diye, onlara yalakalık olsun diye, onlar tatile gitmeden nüfus kağıdını alıp anasına gösterebilsin diye oldu bunlar... En kötüsü de ben bu durumu daha yılbaşında yeni öğrendim, yani kızım 1 yaşına girdiğinde, 1 sene boyunca haberim olmamış, üstelik simi kondu diye bir teşekkür bile etmedi kv, bana da demişti ki ''herkes diyor ki, madem senin adını koymuşlar, iklime ne gerek vardı, sadece senin ismin olsaymış'' sadece kv nin ismi olacakmış şuna bak, benim yanımda inatlarına o isimle sesleniyorlar beni sinirlensin bişey desin diye, ayyyy ne dertliymişim, çok uzun yazdım, kusura bakmayın..
tanya iyimisin anlatsana neoldu yaw:26:
Jale doğum mu yapmış :) Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Yasemin, delirdim valla isim konusunu okuyunca, senin bu kv'yi amirimle birlikte tenhada kıstıralım, ciddi... Benim oğlumun bir ismi de Harun biliyorsunuz, hatta tek ismi olacaktı, ama ben hamileliğim boyunca bu konu her açıldığında kavga çıkardım, ancak 2. ismi olabildi. İkinci çocuk kız olursa, ismi Gül ile başlasınmış, annesinin ve kardeşinin isimleri öyleymiş çünkü. Gel de vurma topuğundan !
Tanya, hayırdır, noldu?
Ben de moralsizim, özellikle şu an itibariyle... Bilenleriniz vardır, ben büyük bir holdingin yabancı ortaklı bir şirketinde çalışıyor(d)um. O büyük holding, şirketi yabancı ortağa sattı, işlemler bugün itibariyle tamamlandı. Yıllar önce girebilmek için 1000 tane sınavına girdiğim o kurumun değil, kimsenin adını bilmediği yabancı bir şirketin çalışanıyım artık ve gelecek günler pek iyi şeyler vaad etmiyor. İşte böyle... Bilen arkadaşlar cevap yazarken şirketin ismini kullanmazlarsa sevinirim.
Ben de moralsizim, özellikle şu an itibariyle... Bilenleriniz vardır, ben büyük bir holdingin yabancı ortaklı bir şirketinde çalışıyor(d)um. O büyük holding, şirketi yabancı ortağa sattı, işlemler bugün itibariyle tamamlandı. Yıllar önce girebilmek için 1000 tane sınavına girdiğim o kurumun değil, kimsenin adını bilmediği yabancı bir şirketin çalışanıyım artık ve gelecek günler pek iyi şeyler vaad etmiyor. İşte böyle... Bilen arkadaşlar cevap yazarken şirketin ismini kullanmazlarsa sevinirim.
Jale doğum mu yapmış :) Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Yasemin, delirdim valla isim konusunu okuyunca, senin bu kv'yi amirimle birlikte tenhada kıstıralım, ciddi... Benim oğlumun bir ismi de Harun biliyorsunuz, hatta tek ismi olacaktı, ama ben hamileliğim boyunca bu konu her açıldığında kavga çıkardım, ancak 2. ismi olabildi. İkinci çocuk kız olursa, ismi Gül ile başlasınmış, annesinin ve kardeşinin isimleri öyleymiş çünkü. Gel de vurma topuğundan !
Tanya, hayırdır, noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?