2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeymacım, geçmiş olsun, bence de ihmal etme, sonra altından başka şeyler çıkar falan Allah korusun, git görün doktora..

Meral, benim kv ye ver senin oğlanları, sana düşkün olarak yetiştirsin ikisini de :)))
Nasıl becerdi kv o işi anlamış değilim ama eşim kadar ailesine düşkün, hatalarını örten, koruyan ve ailesinden korkan biri daha yok çevremde...

Yasmincim sanırım o riski göze alamıcam, mazallah bana değil de kendine bağımlı hale getirebilir evlatlarımı:))

Benim cücük uyandı, yemek yiyip önce pazara sonra da parka gidicez yine, iyi muhabbetlerr

ayşegül Allah yardımcın olsun, bende dün eşime çemkirdim kızdım yattım busene tatil yapmak istiyorum, senin akrabalarını tek tek gezmeye niyetim yok dedim açık açık, oda bozuldu haliyle git tekbaşına tatil yap o zaman dedi bende yaparım dedim hiç konuşmadan oğlumu alıp yattım oda salonda kalakaldı, sabahta gelip öpüyo falan sen rezervasyonu yaptır ozaman dedi tek korkum ankarada çok kalmayalım ozaman demesi,çünkü bu sene ankaraya çok gittik ve ailemle bol bol hasret giderdim, 3 ay sonra yine gidecem kontrole dese haklı zaten:78: oda ailesini görmek istiyor kayseride çok kalacağız bu yaz belli

Ayyy bu isim konusunda çok sinirleniyorum aklıma geldikçe.. Sırf bu yüzden inat edip 2.çocuğu yapmayacam valla, büyük konuşmayım da yine de, düşünmüyorum gerçekten..
Malesef İklim in 2 ismi var, biri kv nin isminin bir kısmı ama kv ısrarla İklime konan kısmını kullanır, herkese ismini bu şekilde tanıtır, hatta ben bile evlenene kadar kadının ismini öyle sanıyordum..
Ben daha hastanede yatarken, düşün doğum yapmışım, canımın derdindeyim, eşim yememiş-içmemiş-karısı ve bebek umurunda değil, sabahın köründe doğumun ertesi günü gitmiş nüfus idaresine kafasına göre yazdırmış, ben İklim ismini de istemiyordum, aklımda başka isimler vardı, ve sırf kv ile kpeder benim doğumumun ertesi günü tatile gidecekler diye, onlara yalakalık olsun diye, onlar tatile gitmeden nüfus kağıdını alıp anasına gösterebilsin diye oldu bunlar... En kötüsü de ben bu durumu daha yılbaşında yeni öğrendim, yani kızım 1 yaşına girdiğinde, 1 sene boyunca haberim olmamış, üstelik simi kondu diye bir teşekkür bile etmedi kv, bana da demişti ki ''herkes diyor ki, madem senin adını koymuşlar, iklime ne gerek vardı, sadece senin ismin olsaymış'' sadece kv nin ismi olacakmış şuna bak, benim yanımda inatlarına o isimle sesleniyorlar beni sinirlensin bişey desin diye, ayyyy ne dertliymişim, çok uzun yazdım, kusura bakmayın..

gerçekten gıcık bir durummuş yasemin ben o konuda resmen tehtid etmiştim anlaştığımız isim konulacak başkasını koyarsan dava ederim seni diye tabi tehdit işe yaradı mı yaramadı mı meçhul sağ olsun kımadı beni kimseye kulak asmadık kendi istediğimiz isimleri koyduk, gerçi annem çok gıcık oluyor ama olsun

şeyma geçmiş olsun canım
kızlaaar bakıcı buldum az önce 40 yaşında kapalı bir hanım, çok sakin, güleryüzlü, eşi vefat etmiş, iki çocuğu var biri liseye gidiyo diğeri orta sona, temizlik ve bebeğe bakacak 400tl+40tl yol parası vercem. 6 haziranda gel dedim. melekle bir hafta birlikte bakacaklar, o nederse yaparsın, o sana gösterir zaten dedim, inşallah iyi bakar, türkçeyide iyi konuşuyo
yasemin senin kv benim çok sinirimi bozuyo

geldim:)
kendimi işe verdim bir süre ..rahatladım biraz:)
gülşancım çok önemli bişey değil ama canım sıkıldı işte..
durun bi bakayım ne konuşmuşsunuz:))

aminnnn arkadaşım offf ki ne offf.yapmam zaten 2.yi bu adam böle giderse ama sırf oğlum yalnız kalmasın die istiyorum (( eşim ne diyo kardeşimin cocugu olacak ya neden yalnız kalsın kardeş onlar :)))) ege ye uygun ece bulmuslar kız ismi (görümceninki) ... çekin ellerinizi oglumun ve benim üstümden yaaaa

sende ii yapmıssın gülşan hemennnn yaptır rezerv. ankaraya keyfine gitmedinki hastalık yüzünden gittin hem bişey dicegini sanmıyorum

Bu isim konusun acilinca hep atliyorum bende
Benim cücügümünde iki ismi varya gicik oluyorum. KV veya KP ile pek sorunumuz yok ama yinede sevmiyorum bu isim mevzusunu....deli oluyorum.

Daha öncede yazmistim, Arkadasimin annesi hep der ben istemem benim adimi koymasin cocuklarim diye. Zorunlu iki isim koyunca Dötüne ek yapiyorlar resmen der
KV den baska (oda binde bir) kimse ikinci ismi ile hitap etmiyor ztn Tugraya....yani gercektende sadece Dötüne ek oldu

aminnnnn inşallah meralim :) cok zor benim bu adamla işim tam sabırlık... öle bi şey olursa 2.çocuk ve kız kesinlikle izin vermem ..

ege milyonlarca varmıs ege die tutturmusum.böle dieyceğine dedim tşk ederm karıcım bana bi çocuk verdin der insan dedim kendinmi yaptın dedi .. senin gibi bi odundan bu cvp beklenirdi dedim küstüm..
benim kocam böle deildi dogumdan sonra ailesi yüzünden bosuldu...

Jale doğum mu yapmış :) Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.

Yasemin, delirdim valla isim konusunu okuyunca, senin bu kv'yi amirimle birlikte tenhada kıstıralım, ciddi... Benim oğlumun bir ismi de Harun biliyorsunuz, hatta tek ismi olacaktı, ama ben hamileliğim boyunca bu konu her açıldığında kavga çıkardım, ancak 2. ismi olabildi. İkinci çocuk kız olursa, ismi Gül ile başlasınmış, annesinin ve kardeşinin isimleri öyleymiş çünkü. Gel de vurma topuğundan !

Tanya, hayırdır, noldu?

Ben de moralsizim, özellikle şu an itibariyle... Bilenleriniz vardır, ben büyük bir holdingin yabancı ortaklı bir şirketinde çalışıyor(d)um. O büyük holding, şirketi yabancı ortağa sattı, işlemler bugün itibariyle tamamlandı. Yıllar önce girebilmek için 1000 tane sınavına girdiğim o kurumun değil, kimsenin adını bilmediği yabancı bir şirketin çalışanıyım artık ve gelecek günler pek iyi şeyler vaad etmiyor. İşte böyle... Bilen arkadaşlar cevap yazarken şirketin ismini kullanmazlarsa sevinirim.

hiç düşünme bodoslama dal hepsine
üff sıktı canımı işte..rahatlayayım anlatırım bi ara..yoksa kendimi çok pis gaza getiriyorum
sen de düşünme hiç..allah ne verdiyse geçir
bi şeyi anlamadım neyi iikoş 1 yasındayken anladın?

tanya iyimisin anlatsana neoldu yaw:26:

iim şekerim sağol:)) biraz gerildim gecti..

Yok Allahtan henüz ortada bile olmayan kizimin ismi belli ve hic kimseyle alakasi yok.
Kimseye laf ettirmiyor bu kiz ismi konusunda esim, cünkü kendisi bir kiz cocuk hastasi hatta manyagi...Kizi simdiden onun sevgilisi prensesi herseyi her ne kadar ortada olmasada, kendisi öyle diyor.

Is konusunda gelince...hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Tipkisinin Aynisi daha önce benimde basima geldi...ilk baslarda hersey berbatti resmen depresyona girecek duruma gelmistim. Sonra beni baska bir yere gönderdiler. Hemen alisamadim, cok uzun sürdü ama sonra hersey cok güzel oldu cok sükür. Patron degisti, yerine cok iyi anlayisli birisi felan geldi. Süper Organizasyonlar felan yapildi vs.
Bu iki senelik Annelik iznim bitince ayni yere tekrar baslicam

Tanyacım, kızımın nüfus kağıdının alelacele daha ben hastanede yatarken çıkartıldğını 1 sene sonra öğrendim, çünkü ben nüfus kağıdını 1 hafta sonra çıkartıldı diye biliyordum, bana eşim öyle söylemişti, annesi babası tatilde iken gösterdi nüfus cüzdanını yani, onlar görmüşler, haberleri varmış, biliyorlarmış ve içlerinden kıs kıs gülerek ohh ismimizde kondu diye sevinerek tatile gitmişler..

Burcu, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, daha nelerimizi satacaz acaba bu yabancılara...?

hakkında hayırlısı olsun, umarım işinize son vermezler, yapıyorlar ya kendi personellerini getirme falan. allah korusun

bu ara benden gözüktüler amirlere:)
tek sucum ilçelerden gelen cevapların tamamlanmasını beklediğimi söylememek..
sağlamcı birisi olarak kendi işimi yapmayıp kps ye girip bu hiyerarşiye kurban verdim kendimi..
kendimce zamanımı kiralıyorum dvlete:))
çok takılma ..hepimiz zamanımızı kiralıyoruz..bu a veya b şirketi olur.. paranı al, sos.güvencen olsun yeter bence..bir de bizim ülkede yabancı şirketler daha ilgi görür bilirsin:))
hayırlısı olsun canım..
teselli vermeye çalıştım ama..oldu mu bilmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…