- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.281
Tanyacım, kızımın nüfus kağıdının alelacele daha ben hastanede yatarken çıkartıldğını 1 sene sonra öğrendim, çünkü ben nüfus kağıdını 1 hafta sonra çıkartıldı diye biliyordum, bana eşim öyle söylemişti, annesi babası tatilde iken gösterdi nüfus cüzdanını yani, onlar görmüşler, haberleri varmış, biliyorlarmış ve içlerinden kıs kıs gülerek ohh ismimizde kondu diye sevinerek tatile gitmişler..
Burcu, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, daha nelerimizi satacaz acaba bu yabancılara...?
hakkında hayırlısı olsun, umarım işinize son vermezler, yapıyorlar ya kendi personellerini getirme falan. allah korusun
bu ara benden gözüktüler amirlere:)
tek sucum ilçelerden gelen cevapların tamamlanmasını beklediğimi söylememek..
sağlamcı birisi olarak kendi işimi yapmayıp kps ye girip bu hiyerarşiye kurban verdim kendimi..
kendimce zamanımı kiralıyorum dvlete:))
çok takılma ..hepimiz zamanımızı kiralıyoruz..bu a veya b şirketi olur.. paranı al, sos.güvencen olsun yeter bence..bir de bizim ülkede yabancı şirketler daha ilgi görür bilirsin:))
hayırlısı olsun canım..
teselli vermeye çalıştım ama..oldu mu bilmem
zeliha d.günün kutlu olsun... nice yıllara..24 yasındaymıssın 24.yaşımı hatırlayamadım bi an :))) e 10 yıl geçmiş aradn son 4 yıl evlilik zaten 8 seneye bedel :)))))
tatile cıkmak istiyorum 2 yıl önce güzeldi ..egoşa hamile kalmıstım o tatilde .. ölüdenzde .. yumurta catlatma iğnemi orada olmustum hey gidi günler ..
kocam aradı az önce seçim sonrası tatil ayarlıyolarmıs antyadaki arkadaslarımızla 2 aile gideceğiz tercihim 3 kişiydi tatil için ama olsun diğer ailede bosanmak üzereydi biz araya girdik h.sonu birleşecekler inşallah seviyorum onları umarım yeni baslangıç yakalarlar biz de kocamla arayı ısıtırız belki :)))
yasemin eşine çok kızdım...
eşine e.dili mi yedirsek
24. yaşımı hatırlıyorum ben, o yıl evlenmiştim. Acelem vardı biraz :)
Tatil programı fena sayılmaz, senin kocan gibi bir adamın annemle kardeşimle gidelim demediğine şükretmelisin bence. Benimki diyor da, o bakımdan... Hem o anasına kardeşine doyarmış, hem de onlar Doruk'a bakarmış ben dinlenirmişim! Daha dün akşam epey tartıştık bu yüzden. Öldürecek bunlar beni, yılın 3 ayını bizim evde geçirdikleri yetmedi ! 3 yıldır tatil yapmıyoruz, adama bak ya, bak yine sinirim geldi
burcu sen öyle deyince iş meraklısı değilim falan..
eşim aklıma geldi:))
bir otelde asansör görevlisine çok özenmişti..tüm gün oturup düğmeye basıp para alıyor diye:))
burcu sen öyle deyince iş meraklısı değilim falan..
eşim aklıma geldi:))
bir otelde asansör görevlisine çok özenmişti..tüm gün oturup düğmeye basıp para alıyor diye:))
24. yaşımı hatırlıyorum ben, o yıl evlenmiştim. Acelem vardı biraz :)
Tatil programı fena sayılmaz, senin kocan gibi bir adamın annemle kardeşimle gidelim demediğine şükretmelisin bence. Benimki diyor da, o bakımdan... Hem o anasına kardeşine doyarmış, hem de onlar Doruk'a bakarmış ben dinlenirmişim! Daha dün akşam epey tartıştık bu yüzden. Öldürecek bunlar beni, yılın 3 ayını bizim evde geçirdikleri yetmedi ! 3 yıldır tatil yapmıyoruz, adama bak ya, bak yine sinirim geldi
Eko ya da bir ayar çekme zamanı gelmiş demek ki Burcu.. Nedir bunlardaki ana-bacı sevdası anlamadım, bir kere de demezler, senin ailenle gidelim diye..
Bende de var ondan bi tane biliyosunuz!!O kocadan bir tane de bende var Meralcim unutma, Ayşegül yalnız değil bu konuda, benim meşe palamudu da ailesine aşık biliyorsun, bizimde 2.bebek olursa eğer ve erkek olursa bu seferde babasının adını koyar eşim :)))
SBSye çalışmak için izin aldılar hepsi cnm..slm millet
hayırdır be nerede sizin öğrenciler bizde hala ders ve yazılılar devamhaftaya perşemn-be son yazılıyı ben yaparak okulun dönemi kapatmasını sağlayacağım. assolis misali en sona kaldım
bu ara benimde cilt sorunlarım var, dizlerimde yaklaşık bir aydır sinek ısırığı gibi onlarca kızarıklık var kaşınıyorlar ama sinek ısırığı değil ve gittikçe yayılıyor. alerji kremi sürünce hafifliyor ama sonra tam gaz devamayağımın birinin parmaklarında da egzama benzeri bir döküntü var. doktora gitmem lazım ama burada cildiye yok urfa merkeze gitmek de gözümde büyüyor bakalım ne yapacağım
İşte bu yüzden Ankara'ya gelince seninle İklimle ve eşinle buluşmayı çok istemiştim!!!!Meral, benim kv ye ver senin oğlanları, sana düşkün olarak yetiştirsin ikisini de :)))
Nasıl becerdi kv o işi anlamış değilim ama eşim kadar ailesine düşkün, hatalarını örten, koruyan ve ailesinden korkan biri daha yok çevremde...
Ben böyle şeylerde artık hiç sabır gösteremiyorum ne yazık ki.. Cadı gelin etiketini yemeyi de göze aldım.. Göze göz, dişe diş.. Alttan aldıkça üstüne çıkıyolar çünkü..Ayyy bu isim konusunda çok sinirleniyorum aklıma geldikçe.. Sırf bu yüzden inat edip 2.çocuğu yapmayacam valla, büyük konuşmayım da yine de, düşünmüyorum gerçekten..
Malesef İklim in 2 ismi var, biri kv nin isminin bir kısmı ama kv ısrarla İklime konan kısmını kullanır, herkese ismini bu şekilde tanıtır, hatta ben bile evlenene kadar kadının ismini öyle sanıyordum..
Ben daha hastanede yatarken, düşün doğum yapmışım, canımın derdindeyim, eşim yememiş-içmemiş-karısı ve bebek umurunda değil, sabahın köründe doğumun ertesi günü gitmiş nüfus idaresine kafasına göre yazdırmış, ben İklim ismini de istemiyordum, aklımda başka isimler vardı, ve sırf kv ile kpeder benim doğumumun ertesi günü tatile gidecekler diye, onlara yalakalık olsun diye, onlar tatile gitmeden nüfus kağıdını alıp anasına gösterebilsin diye oldu bunlar... En kötüsü de ben bu durumu daha yılbaşında yeni öğrendim, yani kızım 1 yaşına girdiğinde, 1 sene boyunca haberim olmamış, üstelik simi kondu diye bir teşekkür bile etmedi kv, bana da demişti ki ''herkes diyor ki, madem senin adını koymuşlar, iklime ne gerek vardı, sadece senin ismin olsaymış'' sadece kv nin ismi olacakmış şuna bak, benim yanımda inatlarına o isimle sesleniyorlar beni sinirlensin bişey desin diye, ayyyy ne dertliymişim, çok uzun yazdım, kusura bakmayın..
Gözünaydın GÜlşancım inşallah istediğin gibi biri çıkar..şeyma geçmiş olsun canım
kızlaaar bakıcı buldum az önce40 yaşında kapalı bir hanım, çok sakin, güleryüzlü, eşi vefat etmiş, iki çocuğu var biri liseye gidiyo diğeri orta sona, temizlik ve bebeğe bakacak 400tl+40tl yol parası vercem. 6 haziranda gel dedim. melekle bir hafta birlikte bakacaklar, o nederse yaparsın, o sana gösterir zaten dedim, inşallah iyi bakar, türkçeyide iyi konuşuyo
yasemin senin kv benim çok sinirimi bozuyo
Bu yazdıkların bana çok tanıdık geliyo..aminnnn arkadaşım offf ki ne offf.yapmam zaten 2.yi bu adam böle giderse ama sırf oğlum yalnız kalmasın die istiyorum(( eşim ne diyo kardeşimin cocugu olacak ya neden yalnız kalsın kardeş onlar :)))) ege ye uygun ece bulmuslar kız ismi (görümceninki) ... çekin ellerinizi oglumun ve benim üstümden yaaaa
sende ii yapmıssın gülşan hemennnn yaptır rezerv.ankaraya keyfine gitmedinki hastalık yüzünden gittin hem bişey dicegini sanmıyorum
Kıymet, tanışırız inşallah birgün..
Bu arada ben nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorum, inan bende bilmiyorum, sen nasıl becerdin cadı gelin olmayı bana da öğret diyecem ama burnumun dibinde oturuyorlar anacım, nasıl bertaraf edecem ki, kapıdan kovuyorum bacadan giriyorlar, çok yüzsüzler...
Tüm umudumu yurt dışı işine bağladım şu an, inşallah olurda çeker giderim, döndüğümde zaten başta ben olmak üzere herşey değişmiş olur..
İnşallah gidersiniz Yasemin ya inan kendime istiyo gibi can-ı gönülden dua ediyorum..
Bizimkiler de yüzsüz... Mesela bugün sabah 8 de kv damladı.. Daha bakıcı bile gelmemişti.. Biz uyuyoduk.. Öğlen 12de de annem burda bahanesiyle görümcek geldi...Ama ben bi hoşgeldiniz bile dmeedim.. Sonra baktım gitmişler:))) Bunlara böylesi müstehak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?