2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlısı olsun, umarım işinize son vermezler, yapıyorlar ya kendi personellerini getirme falan. allah korusun

Sağolun kızlar...
Maaşımı aldıktan sonra ne olacağı çok umrumda değil tabi. Ama öte yandan, kurumsal bir şirketin ağırlığı, güvenilirliği kalkıyor üzerimizden, yeni gelenler fena görünüyor. Hayırlısı tabi. Zaten biliyorsunuz, çalışmaya çok meraklı değilim. Tazminatımı versinler de dinleneyim biraz :)

zeliha d.günün kutlu olsun... nice yıllara..24 yasındaymıssın 24.yaşımı hatırlayamadım bi an :))) e 10 yıl geçmiş aradn son 4 yıl evlilik zaten 8 seneye bedel :)))))

tatile cıkmak istiyorum 2 yıl önce güzeldi ..egoşa hamile kalmıstım o tatilde .. ölüdenzde .. yumurta catlatma iğnemi orada olmustum hey gidi günler ..

kocam aradı az önce seçim sonrası tatil ayarlıyolarmıs antyadaki arkadaslarımızla 2 aile gideceğiz tercihim 3 kişiydi tatil için ama olsun diğer ailede bosanmak üzereydi biz araya girdik h.sonu birleşecekler inşallah seviyorum onları umarım yeni baslangıç yakalarlar biz de kocamla arayı ısıtırız belki :)))

24. yaşımı hatırlıyorum ben, o yıl evlenmiştim. Acelem vardı biraz :)
Tatil programı fena sayılmaz, senin kocan gibi bir adamın annemle kardeşimle gidelim demediğine şükretmelisin bence. Benimki diyor da, o bakımdan... Hem o anasına kardeşine doyarmış, hem de onlar Doruk'a bakarmış ben dinlenirmişim! Daha dün akşam epey tartıştık bu yüzden. Öldürecek bunlar beni, yılın 3 ayını bizim evde geçirdikleri yetmedi ! 3 yıldır tatil yapmıyoruz, adama bak ya, bak yine sinirim geldi

burcu sen öyle deyince iş meraklısı değilim falan..
eşim aklıma geldi:))
bir otelde asansör görevlisine çok özenmişti..tüm gün oturup düğmeye basıp para alıyor diye:))

benim regl düzelmedi ya dr a gitsem die düşünüyorm 16 gün gecikti . düzenleyici ilaç verecek büyük iht dogum kont hapı. drlar emzirebilirsin kullanırken diyo ama ben böle bi kötülüğü yapmak istemiyorum ogluma .. annem bıraksın artık diyo ben kıyamıyorum ekime kadar emsin istiyorum .ama regl olmamakda sıkıntı veriyo offf cok kötü bi durum

Eko ya da bir ayar çekme zamanı gelmiş demek ki Burcu.. Nedir bunlardaki ana-bacı sevdası anlamadım, bir kere de demezler, senin ailenle gidelim diye..

burcu sen öyle deyince iş meraklısı değilim falan..
eşim aklıma geldi:))
bir otelde asansör görevlisine çok özenmişti..tüm gün oturup düğmeye basıp para alıyor diye:))

Çok güldüm eşine, benim eşimde öyle yan gel yat Osmangillerden, öyle bir iş bulsa hemen atlar heralde :))

evetttt ona şükrediyorum görümce hamile ya ondan diyemiyo 6 ay bitti oralarda mı dogursun otursun evinde :)))

hem bizim cocuklardan yana bi sıkıntımız yokkkk kimsenin bakmasına ihtyacımız yokkkk herkes haddini bilsin bizi delirtmesin doyamadıysa ailesine evlenmeyecek mutlu mesut yasayacaklar dimi ama

Eko ya da bir ayar çekme zamanı gelmiş demek ki Burcu.. Nedir bunlardaki ana-bacı sevdası anlamadım, bir kere de demezler, senin ailenle gidelim diye..

Sorma, sapıttı yine...
Onu da dedi, annemlerin yazlığa gidelim, senin annen de gelsin, hep beraber tatil yapalım dedi, hepinizi keserim orda dedim ben de :)
Onun annesini kardeşini özlemesi benim sorunum değil ki, başa yerlerde yaşamayı seçen onlar, hiç de kendimi feda edemem valla...

Yasemin gündüz yazamadım,Çok geçmiş olsun kız kardeşine..
Bende de var ondan bi tane biliyosunuz!!

SBSye çalışmak için izin aldılar hepsi cnm..
Geçmiş olsun bu arada..
İşte bu yüzden Ankara'ya gelince seninle İklimle ve eşinle buluşmayı çok istemiştim!!!!
Ben böyle şeylerde artık hiç sabır gösteremiyorum ne yazık ki.. Cadı gelin etiketini yemeyi de göze aldım.. Göze göz, dişe diş.. Alttan aldıkça üstüne çıkıyolar çünkü..
BU artada onların yaptığı bu kadar şeye rağmen hala onlarla görüşüyo olman da takdire şayan.Ben artık eşime de ailesine de illet oluyorum... Gözünaydın GÜlşancım inşallah istediğin gibi biri çıkar..
Benim kv ye gıcık olmuyo musun!!! Aaaaaa
Bu yazdıkların bana çok tanıdık geliyo..
Ama ben ne sen ne de Yasemin kadar sabırlıyım..
Özel alanıma müdahale edilmesine kesinlikle tahammül edemiyorum!!!

Kıymet, tanışırız inşallah birgün..
Bu arada ben nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorum, inan bende bilmiyorum, sen nasıl becerdin cadı gelin olmayı bana da öğret diyecem ama burnumun dibinde oturuyorlar anacım, nasıl bertaraf edecem ki, kapıdan kovuyorum bacadan giriyorlar, çok yüzsüzler...
Tüm umudumu yurt dışı işine bağladım şu an, inşallah olurda çeker giderim, döndüğümde zaten başta ben olmak üzere herşey değişmiş olur..

İnşallah gidersiniz Yasemin ya inan kendime istiyo gibi can-ı gönülden dua ediyorum..
Bizimkiler de yüzsüz... Mesela bugün sabah 8 de kv damladı.. Daha bakıcı bile gelmemişti.. Biz uyuyoduk.. Öğlen 12de de annem burda bahanesiyle görümcek geldi...Ama ben bi hoşgeldiniz bile dmeedim.. Sonra baktım gitmişler:))) Bunlara böylesi müstehak...

aileyle tail yapmayı kendileri düşünmüyorlardır eminim..isteniyordur onlardan..
bu kocagilleri idare eden hatunlara hastayım zaten.benim görümcek mesela..adamı şehirden işinden ayıdı..annesinin evine 100 mt yakın ev aldırdı oturuyorlar:)) kv si onu aramadan gelemez en fazla 1 gece kalır gider..onun ki altından mı diye merak ediyprum bazen..nsıl becerebiliyor..sanırım yetenek bu da..

Bu arada kv ve görümcek kişilerini püskürttükten sonra teyzemlerle öğle yemeğine gittik..Gittiğimiz yerin küçük bi de hayvanat bahçesi vardı.Hava da güzeldi, Pelin salıncakta sallandı, kuşları, kedileri, tavşanları kovaladı.. Açık havada ne kadar mutlu oluyolar yaaa.. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz di miiii
Aslında onları sevindirmek na kadar kolay.. Ne kadar ufak şeylerle mutlu oluyo minik yürekleri...

Sen öyle hoşgeldin falan demediğinde laf etmiyorlar mı, neden hoşgeldin demedin diye sormuyorlar mı, benimkiler olsa üstüme atlarlar valla, hele kv o kadar cazgır ki, damadının elini yüzünü tırmalayıp yumruk atacak kadar deli, şimdi utanmadan o damadı ile yüz yüze bakıp bişey olmamış gibi davranıyor..
Çok yakın oturmamıza rağmen günde 3 posta bize geliyorsa, her seferinde sanki uzaktan misafir geliyormuş gibi hoşgeldin deyip nasılsın diye sormamı bekler, ''aynı evin içinde yaşıyor gibiyiz, kocama demiyorum mesela sen niye bekliyorsun ki, sen misafir misin, uzak yoldan mı geliyorsun, uzun zamandır görüşmüyor muyuz yoksa, daha sabah burdaydın'' dedim birkaç kez, ''daha her geldiğimde elimi bile öpmen lazım ama neyse terbiyesiz'' dedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…