- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.301
Sen öyle hoşgeldin falan demediğinde laf etmiyorlar mı, neden hoşgeldin demedin diye sormuyorlar mı, benimkiler olsa üstüme atlarlar valla, hele kv o kadar cazgır ki, damadının elini yüzünü tırmalayıp yumruk atacak kadar deli, şimdi utanmadan o damadı ile yüz yüze bakıp bişey olmamış gibi davranıyor..
Çok yakın oturmamıza rağmen günde 3 posta bize geliyorsa, her seferinde sanki uzaktan misafir geliyormuş gibi hoşgeldin deyip nasılsın diye sormamı bekler, ''aynı evin içinde yaşıyor gibiyiz, kocama demiyorum mesela sen niye bekliyorsun ki, sen misafir misin, uzak yoldan mı geliyorsun, uzun zamandır görüşmüyor muyuz yoksa, daha sabah burdaydın'' dedim birkaç kez, ''daha her geldiğimde elimi bile öpmen lazım ama neyse terbiyesiz'' dedi bana..
Amanınnnnn!! Damadı mı tırmaladı!!!!
"Terbiyesiz"miş haspam!!! ne sanıyo bu kadın kendini be.. Valide Sultan fln mı .. Gelen giden elimi öpecek!!!
Yok anacım hiç bişe demiyolar.. Diyemiyolar daha doğrusu.. Keşke bi deseler de ben de eteğimde ne var ne yok döksem ortalığa...
Heee, damadı tırmalayıp, kendini de yerden yere atmış, delirmiş gibi, rezil oldulardı konu komşuya..
Hep benim dediğim olsun istiyor kadın, damatta evimizin iç işlerine burnunu sokma evliliğimiz-huzurumuz bozuluyor demiş, demesiyle üstüne atlamış kv..
Yani damadın üstüne atlayan benim saçımı başımı dünden yolar, gözleri bile bir tuhaf bakıyor kadının, kendine ''deli'' diyor, deli ayağına yatıp istediğini yapıyor anlayacağın..
Bense seviyemi ve kalitemi bozmamak adına cevap vermiyorum çoğu zaman, yoksa deliyle deli olmam lazım, ama yakındır benimde başıma huniyi takıp karşısına geçmem :)))
ayşegül allah yardımcın olsun, bende dün eşime çemkirdim kızdım yattımBusene tatil yapmak istiyorum, senin akrabalarını tek tek gezmeye niyetim yok dedim açık açık, oda bozuldu haliyle git tekbaşına tatil yap o zaman dedi bende yaparım dedim Hiç konuşmadan oğlumu alıp yattım oda salonda kalakaldı, sabahta gelip öpüyo falan sen rezervasyonu yaptır ozaman dedi Tek korkum ankarada çok kalmayalım ozaman demesi,çünkü bu sene ankaraya çok gittik ve ailemle bol bol hasret giderdim, 3 ay sonra yine gidecem kontrole Dese haklı zaten:78: Oda ailesini görmek istiyor kayseride çok kalacağız bu yaz belli
gerçekten gıcık bir durummuş yaseminBen o konuda resmen tehtid etmiştim anlaştığımız isim konulacak başkasını koyarsan dava ederim seni diye Tabi tehdit işe yaradı mı yaramadı mı meçhul sağ olsun kımadı beni kimseye kulak asmadık kendi istediğimiz isimleri koyduk, gerçi annem çok gıcık oluyor ama olsun
şeyma geçmiş olsun canım
Kızlaaar bakıcı buldum az önce40 yaşında kapalı bir hanım, çok sakin, güleryüzlü, eşi vefat etmiş, iki çocuğu var biri liseye gidiyo diğeri orta sona, temizlik ve bebeğe bakacak 400tl+40tl yol parası vercem. 6 haziranda gel dedim. Melekle bir hafta birlikte bakacaklar, o nederse yaparsın, o sana gösterir zaten dedim, inşallah iyi bakar, türkçeyide iyi konuşuyo
Yasemin senin kv benim çok sinirimi bozuyo
jale doğum mu yapmış :) hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün.
Yasemin, delirdim valla isim konusunu okuyunca, senin bu kv'yi amirimle birlikte tenhada kıstıralım, ciddi... Benim oğlumun bir ismi de harun biliyorsunuz, hatta tek ismi olacaktı, ama ben hamileliğim boyunca bu konu her açıldığında kavga çıkardım, ancak 2. Ismi olabildi. Ikinci çocuk kız olursa, ismi gül ile başlasınmış, annesinin ve kardeşinin isimleri öyleymiş çünkü. Gel de vurma topuğundan !
Tanya, hayırdır, noldu?
Ben de moralsizim, özellikle şu an itibariyle... Bilenleriniz vardır, ben büyük bir holdingin yabancı ortaklı bir şirketinde çalışıyor(d)um. O büyük holding, şirketi yabancı ortağa sattı, işlemler bugün itibariyle tamamlandı. Yıllar önce girebilmek için 1000 tane sınavına girdiğim o kurumun değil, kimsenin adını bilmediği yabancı bir şirketin çalışanıyım artık ve gelecek günler pek iyi şeyler vaad etmiyor. Işte böyle... Bilen arkadaşlar cevap yazarken şirketin ismini kullanmazlarsa sevinirim.
benim regl düzelmedi ya dr a gitsem die düşünüyorm 16 gün gecikti . Düzenleyici ilaç verecek büyük iht dogum kont hapı. Drlar emzirebilirsin kullanırken diyo ama ben böle bi kötülüğü yapmak istemiyorum ogluma .. Annem bıraksın artık diyo ben kıyamıyorum ekime kadar emsin istiyorum .ama regl olmamakda sıkıntı veriyo offf cok kötü bi durum
sorma, sapıttı yine...
Onu da dedi, annemlerin yazlığa gidelim, senin annen de gelsin, hep beraber tatil yapalım dedi, hepinizi keserim orda dedim ben de :)
onun annesini kardeşini özlemesi benim sorunum değil ki, başa yerlerde yaşamayı seçen onlar, hiç de kendimi feda edemem valla...
sen öyle hoşgeldin falan demediğinde laf etmiyorlar mı, neden hoşgeldin demedin diye sormuyorlar mı, benimkiler olsa üstüme atlarlar valla, hele kv o kadar cazgır ki, damadının elini yüzünü tırmalayıp yumruk atacak kadar deli, şimdi utanmadan o damadı ile yüz yüze bakıp bişey olmamış gibi davranıyor..
çok yakın oturmamıza rağmen günde 3 posta bize geliyorsa, her seferinde sanki uzaktan misafir geliyormuş gibi hoşgeldin deyip nasılsın diye sormamı bekler, ''aynı evin içinde yaşıyor gibiyiz, kocama demiyorum mesela sen niye bekliyorsun ki, sen misafir misin, uzak yoldan mı geliyorsun, uzun zamandır görüşmüyor muyuz yoksa, daha sabah burdaydın'' dedim birkaç kez, ''daha her geldiğimde elimi bile öpmen lazım ama neyse terbiyesiz'' dedi bana..
Ellerin dert görmesin amirim!herkese günaydın
bebelere isim mevzusunda konuşmuşunuz bakıyorum
eşimin abisi ikinci çocuk kız olursa annemin adını koyarsınız artık dedi , direk hiçte koyamam en sevmediğim şeydir çocuklara anne baba ismi koymak dedim, koyacak olsam kendi annemin adını koyarım mis gibi dedimbiraha konusu açılmadı
kıymet senin kv için daha özel şeyler düşünüyorum merak etme, hiç atlarmıyım onutırnaklarını çekip, elektrik vermeyi düşünüyorum mesela
günaydın güzel anneler herkes iyidir umarım
Dünakşam Hilal kuzumun saçının önlerini azcık kestik biraz yamuk oldu ama çok şeker oldu kuzum uyuduğu zaman düzeltiriz dedim ama eşiminde benimde pestilimiz çıkmış uyuyakalmışız....
Sizler nasılsınız?
günaydın:)
herkes iyi mi??
yasemin içim soğudu sayende:)) sabah sabah güldürdün de beni:)
bu gün işler yoğun..azcık toparlamam lazım artık..nickim sağda olcek:)
bu arada elmacık kemiğim catladı sanırım..oğluş gecenin 2 sinde uyandı ben tınlamayınca kafa attı ..sızımsızım sızlıyor şu anda..
Burcu, babanın yanında tartışıp uzatmasaydınız keşke ama olan olmuş, bazen ağzımızdan çıkan sözlerin nereye varacağını hesap edemiyoruz işte, eşinin de kötü niyetle söylediğini sanmıyorum ama o an senin sinirine dokunmuş heralde ki öyle ağır konuştun, fazla uzatmayın derim ben, en büyük sıkıntınız bu olsun, konuşur halleder geçer gidersiniz, Rabbim büyük sıkıntılar vermesin, huzurunuz-sağlığınız bozulmasın..
Tanya, arada yapmak lazım benim kv böyle, yoksa kim olduğunu, nerden geldiğini, nerde durması gerektiğini unutuyor, ayar zamanı gelmişti anlayacağın.. Hem öfkeliyim şu sıralar kv ve kpedere, eşim işsiz 2 aydır biliyorsunuz, bir kere bile sormadılar eksiğiniz var mı, geçinebiliyor musunuz diye, daha da utanmadan benden istiyorlar, sanki sorsalar üstlerine atlayıp isteklerimi sıralayacam, manen hissetmek istiyorum sadece ama nerde onlarda bu ince düşünceee..
Bu arada elmacık kemiği sızısını iyi bilirim İklim de yapıyor arada, geçmiş olsun, 1-2 gün sızlıyor sonra geçiyor..
yaa sorma canım gözlerinin içine giriyor rahatsız olmuyor kendisi saçların arasından bakıyor:))) ama gözleri şaşı olacak diye kestim zaten ipek gibi saçı var azcık zıplasın oynasın toka filan kalmıyor annem toka nerde diyorum ditti diyor saçına bakıyor bizimkisi ....kesilirken one beee dermiş gibi durdu babası da heyecean yaptı bu yaz sıfıra vuralım diyor bende kıyamam yaa dedim bakalım gece çok terliyor saçlar su gibi kararsızım unutturmam lazım sıfıra kestirme olayınıhilal in saçını mı kestiniz, artık çok çabuk uzayıp gözlerinin içine giriyor değil mi, bende iklim in saçının ön kısmını nerdeyse 3 haftada bir kestiriyorum, kuaföre iyice alıştı, ileride kuaförden çıkmayacak, süslü bir kız olacak sanırım, nasıl hoşuna gidiyor, uslu uslu oturuyor görseniz şaşarsınız...
benim de işlere başlamam lazım ama hiç canım istemiyor...
Geçmiş olsun, o minik kafalardan gelen darbeler çok canını yakıyor insanın sahiden, benim bir kere dudağım patladı, bir çok kere de burnumu dağıttı sıpa :)
yasemincim, normalde böyle şeylere güler geçerim ben, ama çok ciddi bir ifadeyle söyledi, çocuğun kafasını vurdurmuşum, ben söylediklerinin sadece bir kısmını yazdım size, ama tamamen terbiyesizlik yaptı. Cevabımı da yazayım size, o kadar çok biliyorsan, önce kendi anneni sok o sınavlara, benim anneliğimi ondan sonra sorgularsın dedim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?