- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.321
cok agır olmus beaa
yaa sorma canım gözlerinin içine giriyor rahatsız olmuyor kendisi saçların arasından bakıyor:))) ama gözleri şaşı olacak diye kestim zaten ipek gibi saçı var azcık zıplasın oynasın toka filan kalmıyor annem toka nerde diyorum ditti diyor saçına bakıyor bizimkisi ....kesilirken one beee dermiş gibi durdu babası da heyecean yaptı bu yaz sıfıra vuralım diyor bende kıyamam yaa dedim bakalım gece çok terliyor saçlar su gibi kararsızım unutturmam lazım sıfıra kestirme olayını
Abovvv Burcu, iyi demişsin hakkaten, eşin ne tepki verdi çok merak ettim şimdi..
Benim eşim olsa üzerime yürüyüp ''sen benim annem hakkında konuşamazsın, anneme laf edemezsin, sus, konuşma'' diye bağırmaya başlardı kesin..
hilal in saçını kesmeyip toka aksaydınız keşke:)) gerçi uzar gene de bu ara bıcır tokalı kızlara hastayım da:)
ben size demedim demi..herşeyi bilen kocam oğluşu berbere götürdü durmayınca geri geldi kendi kesti çocuğun saçını 15 numara diye..oldumu 1.5 cm saç..günlerce alışamadım..ben de ceza olarak eşimin saçlarını kestirdimhehe..uzatmayı da ben isteyene dek yasakladım:))
yasemincim herkese ayar lazım arada:)
burcu benim de canım çalışmak istemiyor..bu hafta sündü sanki..zamanı cok yavaş hissdiyorum..
babanın yanında tartışmanız kötü olmuş ..bazen bu adamlar laflarının nereye gideceğini kestiemiyorlar .gün dönümlerine dikkat etmek lazım.erkekleri çok etkiliyor sanki:)
cok agır olmus beaa
he sen gecen gun kocısın bana dedıgını duysan kesın paralardın adamı
vuuvvv burcu sağlam laf gecirmişsin...bazen ben de dayanamıyorum..ama benim kociş iyilikten anlar ben de bunu farkettiğimden beri ağır konuşmamaya özen gösteriyorum..pörtlettiğim oluyor gerci.:)
Ayfercim hilal fıstığım nerden öğrenmiş çimdiklemeyi?? :))ne sevimli yapıyodur :)
ne enteresanlar ama dedmi..ısırmak özgrde de var azalttı gerçi..ama dün ayağa kalkmadım diye ayaklarımı ısırdı:))
Günaydin Canlar,
Yasemin, ohhhh iyi yapmissin cok güzel olmus valla
Burcu, Babanin yaninda tartismaniz iyi olmamis. Bu Erkekler gercektende bazen neyi ne zaman söyleyip söyleyemeyeceklerini kestiremiyorlar herhalde.
Ayfer, Hilalin sacini kesmissiniz....oyy ben yerim o minik Cadiyi ya. Güzel Gözlüm benim.
Ya bu sabah yatakda Tugrayla bayagi oynadik...sonra o birsey yapti bende öylesine Döverim seni bak haa dedim (tabiki ciddi degil). Ve vurmadim tabiki sadece öyle dedim.
Elini yanagini götürdü, yanagini tuttu " Niye vuyyoooon" dedi. Cok sasirdim.
Nerden ögreniyor, nerden biliyor bunu. Daha önce tabiki hic vurmadim, esimde kesinlikle vurmaz.
TV de seyretmiyor Reklam disinda. Hayret ettim.
ahhh bilsem tanyacım okadar çok tokası varki HELLO KITTY li tokalarına bayılıyor ama durmuyor işte saçında ...Saçının önleri yarısı uzun yarısı kısa düzleştirelim dedik kızımın yüzü açıldı valla....
Cimciklemeyi walla sinirlendiği zaman iki eliyle tutuyor sıkıyor....
Isırma huyu yeni çıktı
Kafa atma da öyle hatta kanepeye hızlıca vuruyor ...
o kadar güzeller ki onlara herşey yakışıyor:)düzelttirmezse de boşver:)
kafa atma olayını öğrenmek lazım neden yapıyorlar acep?
eve gidince mıncır mıncır öp yerime fıstıı:)
kafam bulutlu gibi anlamadım neden..hala uyanamamış gibiyim.acıktım birde..yemekte de ciğer varmış..umarım güzel yapılmıştır..
Bende bir soru soracam, bebeklere pastörize süt veriyor musunuz, veriyorsanız miktarı ne?
En son yaşadığımız ishal vakasından sonra ara vermiştik, şimdi yeniden denemek istiyorum, çünkü severek içiyordu benim kızım, pastörize sütün tadını unutmasın istiyorum..
Birde kim yazmıştı şu an hatırlayamadım, devam sütü ile günlük sütü karıştırıp veriyormuş, devam sütü çok tatlı diye yazmıştı, biraz da sulandırmak gerekiyor sanırım..
Ayyy karar veremedim, günlük sütle devam sütünü mü karıştırsam yoksa günlük sütü sulandırıp mı versem..?
Kız anneleri kız bebeklerin boy-kilo ölçülerini yazar mısınız birde, benim kızımın boyu kısa gibi geliyor bana, karşılaştırmak istiyorum..
Bir soru soracam dedim, birden fazla soru sormuşum :)))
Bende bir soru soracam, bebeklere pastörize süt veriyor musunuz, veriyorsanız miktarı ne?
En son yaşadığımız ishal vakasından sonra ara vermiştik, şimdi yeniden denemek istiyorum, çünkü severek içiyordu benim kızım, pastörize sütün tadını unutmasın istiyorum..
Birde kim yazmıştı şu an hatırlayamadım, devam sütü ile günlük sütü karıştırıp veriyormuş, devam sütü çok tatlı diye yazmıştı, biraz da sulandırmak gerekiyor sanırım..
Ayyy karar veremedim, günlük sütle devam sütünü mü karıştırsam yoksa günlük sütü sulandırıp mı versem..?
Kız anneleri kız bebeklerin boy-kilo ölçülerini yazar mısınız birde, benim kızımın boyu kısa gibi geliyor bana, karşılaştırmak istiyorum..
merhaba!ben hala emzirdiğim(ek gıda ile birlikte) için devam süt ile ilgili cevap veremem(1er defa ancak kızım devam sütü ve normal inek sütü dışarıda tattı ama evde istemiyor hala)..Bende bir soru soracam, bebeklere pastörize süt veriyor musunuz, veriyorsanız miktarı ne?
merhaba!ben hala emzirdiğim(ek gıda ile birlikte) için devam süt ile ilgili cevap veremem(1er defa ancak kızım devam sütü ve normal inek sütü dışarıda tattı ama evde istemiyor hala)..
kızım 27 mart doğumlu.4 mayısta doktor kontrol e gittiğimizde 11500 kg ve 76.5 cm (baş 46 )..pek zayıf olmadığından olsa gerek sıralıyor hala :)
yasemincim ben ce yanlış ölçmüşlerdir..76*77 cm civarıdır o yine..fıstık kıvırmıştor dizini falan farketmemişlerdir:)moralini bozma..bi sonaki kontrolde daha net sonuc alırsn..
bir de kısa boylu olsun ne olcek? ben de kısa boyluyum ..her işe yatişiyorum alimallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?