- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.361
işlere demir damlası ve d vitamini veriyomusunuz hala:26:
ben eve gidiyorum
işlere demir damlası ve d vitamini veriyomusunuz hala:26:
ben eve gidiyorum
kemik suyunu hergün mü veriyorsun sen? ben hergün vermiyorum..süt içemezse kemik gelişimi ve ca eksikliğini önlemek için yapabileceği ek şeyler olarak söyledim onları..e tabi her halukarda genetiğini bulacak:)
Epey toparladım işleri, çıkışa kadar burdayım :)
Doruk çok az süt içiyor, günde 200-250 cc'yi bulmuyordur çoğu zaman. Doktor peynir, yumurta ve yoğurt yiyorsa süt için çok zorlama dedi, ben de zorlamıyorum. Boy uzamasının doğrudan sütle ilgili olduğunu ben de sanmıyorum.
Bakın teyzeler bu benim yeğenim..
............................
Ben de görmek istiyorum!!!!
Bu arada Yasemin,çocukken bi arkadaşım vardı, annesi boyu uzun olsun die hergün süt içirirdi. Ben nerdeyse hiç süt içmeme rağmen ondan çok çok uzundum.. Hala da öyleyim.. Sütle boyun bi alakası olduğunu sanmıyorum..
Hergün vermiyorum ama haftada bikaç sefer veriyorum.
Benim dr.um da içmiyorsa zorlama yoğurt yiyorsa yeterli gelir demişti ama hangi dr.un dediği birbirini tutuyor ki ayol
Kan damlasını geçen ay kestik kanı iyi çıktı,ayrıca kan grubu da 0 + miş, d vitaminini 2 yaşına kadar içirin dedi,aklıma geldikçe veriyorum yine.
Bir de kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş dedi ki şurubu açıldıktan sonra 3 ay geçtiyse atıyormuş, sizde öyle yapıyor musunuz
Bizim dr Calpol 'ü bir ay içinde açıldı ve bitmediyse atın demişti. Bi etkisi olmuyomuş çünkü ayrıca gaz da yapıyomuş..Diğer şuruplar için de aynısı geçerli mi bilmiyorum ama..
Kıymet paylaşımın beni çok güldürdü :))
Resmi yüklemem uzun sürer şimdi, çıkacam birazdan, senin olduğun başka sefer yine yüklerim, bakarsın.
Bende sütle alakası olmadığını düşündüğüm için şaşırdım ve kızdım o doktora işte...
Mutlaka bekliyorum ama!! Çok merak ettim... Sen de vardın galiba fotoda di mi?
Yok, ben yokum fotoğrafta, sen beni mi merak ediyon yeğeni mi :))
Face kullanmıyorsun değil mi, yarın buraya yükleyim kendi fotomu görmek istersen..?
acep benim dana da mı emdiğinden süt içmeyor..yok yok ama az da olsa içiyordu kv geldi braktı..
evet snırım biraz fazla titizleniyoruz..ben de yapmiim diyorum burdan gidince yapıyorum..eskisi kadar değilim yine de..bence de sütü içsin istediği kadar sadece yemekleri yaerine süt almasın yeter..(yine sınr var demi) sütü neden sulandıracaksın anlamadım..gerek yok ki..
benim en katı olduğum konu gıda boyası gibi çok zararlı kimyasal içeren şeyler..onun dışında yavaş yavaş salmaya calışıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?