2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tanya, yemeklerine kemik suyu koyuyordum zaten, bu aralar koyamıyorum, çünkü çocuğa bi annem bakıyor, bi kv, bi eşim hangi birine laf anlatayım, düzeni bozuldu anlayacağın, yeniden bir düzen oluşturup besiye çekeyim en iyisi :))
Yumurta kabuğunu deneyeceğim, sağol..

Aylincim, araştırdım, spor (basketbol v.b.) yaparak 5 cm. uzayabilirmiş, elbette zamanı geldiğinde spora da yönlendiririz ama seninde dediğin gibi kime çektiyse boyu o kadar olaur bence de, genlere bağlı yani..

Son düzenleme:
Epey toparladım işleri, çıkışa kadar burdayım :)

Doruk çok az süt içiyor, günde 200-250 cc'yi bulmuyordur çoğu zaman. Doktor peynir, yumurta ve yoğurt yiyorsa süt için çok zorlama dedi, ben de zorlamıyorum. Boy uzamasının doğrudan sütle ilgili olduğunu ben de sanmıyorum.

işlere demir damlası ve d vitamini veriyomusunuz hala:26:
ben eve gidiyorum

Demir damlası hiç vermedik kan değerleri iyi diye doktorumuz gerek yok dedi, d vitaminini de 10. ayda kesti, bıngıldağı kapanmış, bundan sonra doğal yollardan alsın dedi ama içimde şüphe var, d vitaminini versem mi acaba diye düşünüyorum..

ANNE KİME BABA KİME DENİR?

Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,… market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan
kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına ‘daha hazırlanmadın mı?’ diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; ‘uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten’ diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak ‘sofrayı hazırladım’ diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; ‘dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından’ diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına ‘ilaçlarını verdin mi?’ diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; ‘bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım’ diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; ‘hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum’ diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
askturka.com

Hergün vermiyorum ama haftada bikaç sefer veriyorum.

Benim dr.um da içmiyorsa zorlama yoğurt yiyorsa yeterli gelir demişti ama hangi dr.un dediği birbirini tutuyor ki ayol

Kan damlasını geçen ay kestik kanı iyi çıktı,ayrıca kan grubu da 0 + miş, d vitaminini 2 yaşına kadar içirin dedi,aklıma geldikçe veriyorum yine.

Bir de kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş dedi ki şurubu açıldıktan sonra 3 ay geçtiyse atıyormuş, sizde öyle yapıyor musunuz

Bakın teyzeler bu benim yeğenim..
............................

Ben de görmek istiyorum!!!!
Bu arada Yasemin,çocukken bi arkadaşım vardı, annesi boyu uzun olsun die hergün süt içirirdi. Ben nerdeyse hiç süt içmeme rağmen ondan çok çok uzundum.. Hala da öyleyim.. Sütle boyun bi alakası olduğunu sanmıyorum..

Aylin hangi şuruptan bahsediyorsun bilmiyorum ama ben bütün şurupları açtıktan bir ay sonra atıyorum, her zaman da açılmamış yedek bulunduruyorum..

Kıymet paylaşımın beni çok güldürdü :))
Resmi yüklemem uzun sürer şimdi, çıkacam birazdan, senin olduğun başka sefer yine yüklerim, bakarsın.
Bende sütle alakası olmadığını düşündüğüm için şaşırdım ve kızdım o doktora işte...

Bizim dr Calpol 'ü bir ay içinde açıldı ve bitmediyse atın demişti. Bi etkisi olmuyomuş çünkü ayrıca gaz da yapıyomuş..Diğer şuruplar için de aynısı geçerli mi bilmiyorum ama..

Mutlaka bekliyorum ama!! Çok merak ettim... Sen de vardın galiba fotoda di mi?

Ayyyy ne mutluyum, yemeğe kv ye gidecem, benim için ne pişirdi acaba :)))
Hadi hoşçakalın, öptüm çok, Yasemin kaçar :)))

kızım yoğurt yer ,ayran içer ama süt pek beğendiremedim..çok emdiğinden sabahları çok kahvaltı etmiyor ..öylen uykusundan sonra geziyoruz..acıkıyor ..işte o zaman iyi yemeye bşlıyor..süt tok tutuyor sanırım...

günaydınlaaaarrr
ay benim bu kocamın kıskançlıkları beni öldürecek, beyaz sıfır kol bir badinin üstüne kısa kollu,siyah, uzuuun bir yelek giydim, ne bu diyo, niye beyaz giydin için görünüyo diyo iyide önünü yelekle kapatıyorum nerden göreceklerse çatlatır adamı, yinede değiştirmedim üstümü bıktım uzun gömlek giymekten zaten içim daralıyo aynı tarz şeylerden

Günaydın, güzel cumalar,
İstanbul'un havasına Yasemin nazar değdirdi sanırım Serin ve kapalı bugün, yağmur geliyor. Boğazım daha iyi, ama nezlem çoşku dolu, hem burnum hem gözlerim akıyor, yüzüm şişti resmen.
Gülşan benzer tip bir koca bende de vardı, ama artık Doruk'u sarıyorum başına sabahları, ne giydiğimi kontrol edecek hali kalmıyor Hafta sonları kontrole devam tabi, hatta artık eskiden laf etmediklerine bile ediyor, çocukla eğilip kalkıyormuşum, dikkatli olmam lazımmış. Ama ben yapacağımı yapıyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…