2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw burcum, burda en kapalı giyinen bayan nedreyse benim,ona rağmen laf etmiyormu çıldıracam, vücut ölçülerim nedeniyle ne giysem frapan duruyor bende ben napıyım biraz kilo verdim ya hemen başladı kıskanmaya
bugün burdada hava kapalı ama yinede 32 derece, çok bunaltıcı bir hava var

günaydınlar;
Hava kapandı ve serin yağmur var sanırım((
Gülşan bozma moralini benim eşimde bazen öyle çok kısa yok önü açık diyip eleştirilerini yapar....Bende heeheee derim

Hayırlı cumalar..
Bir mümüklüde burda var, nezle oldum, burnum-gözüm akıyor çok fena, kırılıyorum..
İstanbulda hava kapalıymış, Ankara bugün olabildiğince güneşli :)) Hafta sonu yağışlı diyor hava durumu ama bakalım, alıştım artık yağmura..
Akşam kv cim çok güzel yemekler yapmış bana, üstünede çay ve meyve servisi yaptı, elimi hiçbir işe sürdürmedi, ''işten geldin yorgunsun ben yaparım otur'' dedi, tabi bunda eşimin işsiz olmasının büyük payı var... Yoksa canımı çıkarırdı, akşama kadar bebekle uğraştım diye naz yapardı kesin..
İklime kocaman bir aferin istiyorum teyzeleri, bu aralar maşallahı var, su içmek için bile uyanmıyor, deliksiz uyuyor sabah kadar, hatta bu sabah 08:15 te telefonun sesine uyandı, alışmışım onun sesiyle uyanmaya, işe geç kaldım, çok güzel uyumuşuz..
İşler yoğun, toparlamaya çalışacam, uğrarım yine..

Ayfer, belki silmek istersin diye alıntı yapmadım, çok şeker olmuş Hilal'in saçları :)

Ayol bende frapan falan da durmuyor, tahta gibiyim zaten, düşün artık :)))
Bu arada vücut ölçülerin bende epey merak uyandırdı, yavyum

mümüklü burcu mümüklü burcu

Buyrun benim

İklim'e de kv'ye de maaşallah, Allah ikisini de bozmasın :)
Geçmiş olsun, aramıza hoşgeldin, masamda bir rulo tuvalet kağıdı var, hızla tükeniyor, seninle de paylaşabilirim istersen

Son düzenleme:
Kütahya da yine 4,5 şiddetinde deprem olmuş....
Burcu canım beğendiğine sevindim...
Yasemin el üstünde tutuluyorsun k.v den şimdilik böylesi daha makmul tam gaz ileri.Hilalde sabaha kadar deliksiz uyur arada bir dönerken ıhh mıhh yapıyor kocaman yatağı kaplıyor kollar bacaklar biryerde 2 gündür atlet ve çorapsız yatırıyorum çok rahat uyuyor
bende de hapşırık var ama mümük yok hayır olsun bakalım inşallah olmam

Ayfer Hilal in saçları ile İklim in saçları aynı olmuş yine, eve gidince öpbenim yerime kuzuyu..
İnşallah nezle olmazsın, bu mevsimde de hiç çekilmiyor, sesim bile boru gibi çıkıyor, çok komik oldum yav, gözlerim sulu sulu, ağlamış gibi :))

Burcu, sabah bir rulo da ben koydum masama, yoksa baş edemem bu mümükle heralde :))

Kv nin bu geçici iyiliksever halinden her an yararlanmak istiyorum, eşim işe girdiği an değişeceğinden eminim, şimdilik keyfini çıkarayım en azından :))

sağol canım beni öperim kuzumu....

hasta olan mümüklülere toptan geçmiş olsun
burcu evlenmeden önce 90-67-98 idim, şimde kesin 100-75-100 olmuşumdur
hilalim çook tatlı çıkmış
ben kaçıyorum

Selam kızlar sinirlerim tepemde Bugün için temizliğe kadın çağırmıştım ama gelmedi, üstelik böyle bi duruma maruz kalmamak için fazladan ücret ödemeyi göze alıp şirketten istediğim halde!!! böyle kendimi hazırlayıp ortada kaldım, üstelik bana cvp ta vedrmiyolar, hatalı olduklarından telime cvp vermiyolar, saygısız disiplinsiz şireket

Burcu ve yasemin geçmiş olsun kızlar
Hava sabah kapalıydı ama şimdi güzel güneş açtı:))
Gülşan frapanlığını sevsinler senin
Ayfercim sanırım Hilalin saçını kesmişsiniz çok yakışmış kuzuya, bayıldım fotosuna

selam:)
migren ağrısıyla başlayıp devam eden bir gün.. işde çok. üstüne yarın da çalışıyorum
sizlerden de hasta olan varmış..bu günlerde çok mu fesatlık ettik ne (kv ler için deyrum) sağlam çıkamadık hafta sonuna
ayfercim hilal çok tatlı olmuş maşallah
kilo konsunda yorum yapmıyorum..zayıflamaya başladım yine pazularımı gören şaşırıyor ama:)

Meralcim, geçmiş olsun diyeyim, ne ayıp yaa yaptıkları, şirketlere bile güvenemeyeceğiz demek ki, ne yapacaksın şimdi, kaldı mı temizlik yani, üzüldüm yaa, gerekli yerlere şikayet et o şirketi bence..
Birde sana ne zamandır soracam unutuyorum, saçın ne durumda, düzenli olarak kullanıyor musun o bakım yağını ve şampuanı, merak ettim, benim saçlarım hızla uzuyor, ilk şişe bitti, 2. ye başladım..

Tanyacım, migrenin için sana bulunduğum öneriyi mutlaka denemelisin, 4 ay oldu ben deneyeli, bir kere bile migrenim tutmadı, şirketten arkadaşlar ve ailelerinden de deneyenler oldu, herkes memnun bilesin..
Kv konusuna gelince, nezle falan durduramaz beni, hafta sonu gezeceğim, nezleye ve yağmura rağmen :))

Meral,merhaba..az sermaye ile kurulan işlerde (temizlik şirketleri ,bakıcı ajanslar vb)hep öyleler..ben temizlikçi problemi şöyle çözdüm-komşuma temizliğe gelen kadın ile anlaştım..evim komşudan daha küçük olsa da aynı 90 tl veriyorum..bence komşular a gelenlerden beğendini ile anlaş

Walla kaldı cnm, ben kendi yapacağım işleri halletmiştim zaten, mutfak temizliği ve çekmece dolap gibi..halıları koltukları yıkayacaktı gelen kadın bi de cam-kapı silecekti, kalkıp kendim başlasam mı diye düşündüm ama tekrar vazgeçtim eyoyla zor olur bi de bel fıtığım azar yine diye, gelecek hafta içinde bi gün ayarlıcam inşallah artık:97: şikayet yazdım zaten, çok kızdım hele ki tele cvp vermemeleri büyük terbiyesizlik
bakım yağını çok düzenli olmasa da kullanıyorum cnm, 2-3 kullqnım sonrası ilk şişe bitiyor, saç dökülmesini ciddi derecede azalttı ama yeni saç çıkmadı malesef, sçlarımın biraz gürleşmesini istiyorum ama pek mümkün değil sanırım

Merhaba Esmira, ben de şirketten istersem başım ağrımaz hiç değilse diye düşünmüştüm tam tersine:)) çünkü kadınlar bikaç kez geldikten sonra değişiveriyorlar, yüzgöz oluyosun bi şekilde..çevremde de bana tavsiye eden kimse yok, kimse memnun değil sanırım, bakalım biraz daha çevreye bakınıcam sonra olmadı yine başka bi şirketten denicem şansımı

Beğenilmez mi yaw o kuzucuk :)
Ayy olma sakın Ayfer, ağzım burnum birbirine girdi valla, çok fena...

Tam anlattığın gibiyim ben de... Benden bulaşmış olmasın sana ?

hasta olan mümüklülere toptan geçmiş olsun
burcu evlenmeden önce 90-67-98 idim, şimde kesin 100-75-100 olmuşumdur
hilalim çook tatlı çıkmış
ben kaçıyorum

Sağol...
Wuuuu, yuvarlak hatlı amir, taşşşş

oo 100 'den bana da versene 90 bile değilim benim 75 bile bol içini doldurmam lazım:)))

Hehe, ben de 75'i ancak doldurabiliyorum. Emzirirken ne güzeldi bea

Hay Allah geçmiş olsun. Yakın olsak bana gelen hanımı yönlendirirdim sana, memnunum ben, hatta bugün de bizde.

Sağol Merolayn...

slm herkesee ..dün gittim bi güzel boyattım saçımı veeee tam ist renk oldu.. sonra oglumu aldım annemden ama bütün gece nasıl huysuzdu anlatamam mızıl mızl yapıştı bana.gece 12 de uyudugunda basım catlamak üzereydi agrıdan..sabah kalktım evi toplamam lasım ayyyy ben topluyorum ege dagıtıyo bulasık mak bosaltacam imkanı yok benden önce makinanın tepesine cıkıyo ..cok bunaldımmmmm kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum...

alın size bi kv vakası

gezmeye eskişehire gitmiş kv. sonra eşim aradı beni oglan kac no giyiyo ayakkabı annemi ara sandalet alacakmıs aradım 22 al anne dedim ayakların üstü tombiş 21 sıgmıyo ben 21 düşünmüştüm dedi tamam dedi sonra ..dün eşim getirdi ayakkabi kac nooooo ?? 21 ..... giydirdim dar geldi ..ben 22 demiştim neden 21 almıs dedim yokmustur ondan diyo..ondan önce bunun önü arkası acık 21 olur dedi eşim.. kafasına göre kv no belirlemiş .. ama kapak olmustur sanırım bu ona bi daha annesi ne derse ona göre alır dicemmm ama anlayana

Yawww çok konuşmayın, iş çok aklım burda kalıyor..
Burcu sen bulaştırdın bana evet, hahahahaa.. Mümüklü mümüklü geziyorum valla, biraz duruldu gibi sanki ama :))
Merolayn, düzenli kullanmadığın için yeni saç çıkmamış olabilir, bende hala yeni saçlar çıkmaya devam ediyor çünkü, düzenli kullanmaya çalış birde, tabi işlerden ve bebelerden fırsat bulursan :))
Temizlikçiye bir kez daha sinir oldum şimdi..
Ayşegül kv ye çok güldüm, Allahım ne insanlar var yaa.. Eşinde annesini korumak adına iyice saçmalamış hakkaten, bundan sonra bişey alırken, ''dur hayatım annene bir soralım o iyi bilir'' diye dalga geç, hehehhee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…