- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.381
yaw burcum, burda en kapalı giyinen bayan nedreyse benim,ona rağmen laf etmiyormu çıldıracam, vücut ölçülerim nedeniyle ne giysem frapan duruyor bende ben napıyımbiraz kilo verdim ya hemen başladı kıskanmaya
bugün burdada hava kapalı ama yinede 32 derece, çok bunaltıcı bir hava var
mümüklü burcu mümüklü burcu
Hayırlı cumalar..
Bir mümüklüde burda var, nezle oldum, burnum-gözüm akıyor çok fena, kırılıyorum..
İstanbulda hava kapalıymış, Ankara bugün olabildiğince güneşli :)) Hafta sonu yağışlı diyor hava durumu ama bakalım, alıştım artık yağmura..
Akşam kv cim çok güzel yemekler yapmış bana, üstünede çay ve meyve servisi yaptı, elimi hiçbir işe sürdürmedi, ''işten geldin yorgunsun ben yaparım otur'' dedi, tabi bunda eşimin işsiz olmasının büyük payı var... Yoksa canımı çıkarırdı, akşama kadar bebekle uğraştım diye naz yapardı kesin..
İklime kocaman bir aferin istiyorum teyzeleri, bu aralar maşallahı var, su içmek için bile uyanmıyor, deliksiz uyuyor sabah kadar, hatta bu sabah 08:15 te telefonun sesine uyandı, alışmışım onun sesiyle uyanmaya, işe geç kaldım, çok güzel uyumuşuz..
İşler yoğun, toparlamaya çalışacam, uğrarım yine..
Ayfer Hilal in saçları ile İklim in saçları aynı olmuş yine, eve gidince öpbenim yerime kuzuyu..
İnşallah nezle olmazsın, bu mevsimde de hiç çekilmiyor, sesim bile boru gibi çıkıyor, çok komik oldum yav, gözlerim sulu sulu, ağlamış gibi :))
Burcu, sabah bir rulo da ben koydum masama, yoksa baş edemem bu mümükle heralde :))
Kv nin bu geçici iyiliksever halinden her an yararlanmak istiyorum, eşim işe girdiği an değişeceğinden eminim, şimdilik keyfini çıkarayım en azından :))
hasta olan mümüklülere toptan geçmiş olsun
burcu evlenmeden önce 90-67-98 idim, şimde kesin 100-75-100 olmuşumdur
hilalim çook tatlı çıkmış
ben kaçıyorum
Selam kızlar sinirlerim tepemdeBugün için temizliğe kadın çağırmıştım ama gelmedi, üstelik böyle bi duruma maruz kalmamak için fazladan ücret ödemeyi göze alıp şirketten istediğim halde!!! böyle kendimi hazırlayıp ortada kaldım, üstelik bana cvp ta vedrmiyolar, hatalı olduklarından telime cvp vermiyolar, saygısız disiplinsiz şireket
Meralcim, geçmiş olsun diyeyim, ne ayıp yaa yaptıkları, şirketlere bile güvenemeyeceğiz demek ki, ne yapacaksın şimdi, kaldı mı temizlik yani, üzüldüm yaa, gerekli yerlere şikayet et o şirketi bence..
Birde sana ne zamandır soracam unutuyorum, saçın ne durumda, düzenli olarak kullanıyor musun o bakım yağını ve şampuanı, merak ettim, benim saçlarım hızla uzuyor, ilk şişe bitti, 2. ye başladım..
Tanyacım, migrenin için sana bulunduğum öneriyi mutlaka denemelisin, 4 ay oldu ben deneyeli, bir kere bile migrenim tutmadı, şirketten arkadaşlar ve ailelerinden de deneyenler oldu, herkes memnun bilesin..
Kv konusuna gelince, nezle falan durduramaz beni, hafta sonu gezeceğim, nezleye ve yağmura rağmen :))
Meral,merhaba..az sermaye ile kurulan işlerde (temizlik şirketleri ,bakıcı ajanslar vb)hep öyleler..ben temizlikçi problemi şöyle çözdüm-komşuma temizliğe gelen kadın ile anlaştım..evim komşudan daha küçük olsa da aynı 90 tl veriyorum..bence komşular a gelenlerden beğendini ile anlaş
Kütahya da yine 4,5 şiddetinde deprem olmuş....
Burcu canım beğendiğine sevindim...
Yasemin el üstünde tutuluyorsun k.v den şimdilik böylesi daha makmul tam gaz ileri.Hilalde sabaha kadar deliksiz uyur arada bir dönerken ıhh mıhh yapıyor kocaman yatağı kaplıyor kollar bacaklar biryerde 2 gündür atlet ve çorapsız yatırıyorum çok rahat uyuyor
bende de hapşırık var ama mümük yok hayır olsun bakalım inşallah olmam
Ayfer Hilal in saçları ile İklim in saçları aynı olmuş yine, eve gidince öpbenim yerime kuzuyu..
İnşallah nezle olmazsın, bu mevsimde de hiç çekilmiyor, sesim bile boru gibi çıkıyor, çok komik oldum yav, gözlerim sulu sulu, ağlamış gibi :))
Burcu, sabah bir rulo da ben koydum masama, yoksa baş edemem bu mümükle heralde :))
Kv nin bu geçici iyiliksever halinden her an yararlanmak istiyorum, eşim işe girdiği an değişeceğinden eminim, şimdilik keyfini çıkarayım en azından :))
hasta olan mümüklülere toptan geçmiş olsun
burcu evlenmeden önce 90-67-98 idim, şimde kesin 100-75-100 olmuşumdur
hilalim çook tatlı çıkmış
ben kaçıyorum
oo 100 'den bana da versene 90 bile değilim benim 75 bile bol içini doldurmam lazım:)))
Selam kızlar sinirlerim tepemdeBugün için temizliğe kadın çağırmıştım ama gelmedi, üstelik böyle bi duruma maruz kalmamak için fazladan ücret ödemeyi göze alıp şirketten istediğim halde!!! böyle kendimi hazırlayıp ortada kaldım, üstelik bana cvp ta vedrmiyolar, hatalı olduklarından telime cvp vermiyolar, saygısız disiplinsiz şireket
Burcu ve yasemin geçmiş olsun kızlar
Hava sabah kapalıydı ama şimdi güzel güneş açtı:))
Gülşan frapanlığını sevsinler senin
Ayfercim sanırım Hilalin saçını kesmişsiniz çok yakışmış kuzuya, bayıldım fotosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?