2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu sasğol cnm, eet yakın olsak sizlerden de sorardım zaten memnun olduğunuz kadın olup olmadığını
Yasemincim ne güzel yeni saçların çıktığını görmek çok güzel olmalı, bi şişe daha alıp daha düznli kullanıma geçeyim bakalım nolcak, sağol cnm..
Ayşegül bildiğini okumsa şaşardım zaten:))

sonra sunu düşündüm tam gelseydi de tam geldi dermiydim inat ya bende ki :))) kadın kontrol manyagı ya .. herşeyi ben bilirim ...şu kızı bi doğursada ilgileri kaysa biraz o tarafa resmen hafta sayıyorum 25.haftada 10 hafta dielim geriye kalan :)))

hergün carsılarda gezer benim kv ev işi sevmez büroyu acalı 6 ay oldu karsıya eşimin işyerine geliyo bi kere hayırlı olsun die girmedi ... kv ve görümce ..

sonra eşimle yazısmalarını okudum msn den, benim için diyoki görümce bürosu oturunca bizden cok para kazanır neyse kazansın bizim oglumuz yiyecek...

meral senin temizlikçiye bende sinir oldum büyük şehrin dezavantajı işte.. bizim burada tam gün 50 tl ve saglm kadınlar var ..hatta aylık 300 tl ye haftada 3 gün gelenler bile var.. en büyük hayalim birgün kendi paramı kazanınca haftada 3 gün alcam :)))

slm millet
dün gelemedim işler üst üste geldi, bir arkadaşa gittik gündüz akşam da yemeğe sürpriz misafir vardı perişan oldum resmen bu akşam da düğüne davetliyiz. gene durduk durduk her akşama iş çıktı. bundan sonra bir ay evde kısılıp kalırız kesin, benim şansımdır zaten :84:

kv ye süper yapmışsın bacım başarılarının devamını dilerim

ne inat insanlar yaw herşeyi bildiklerini zannetmeseler olmaz zaten doğum zamanı kızıyla da kapışır o seyret bak

meral temizlikçi işine ben bile sinir oldum Allah sabır versin

Selamun hello kızlar

Ben de aldım ondan ama daha bakım kremini kullanamadım sadece şampuanıyla idare ediyorum,ilk başlarda sivilce ve kaşıntı yaptı saç diplerimde şimdi geçti,faydasını görüm diyemem bakalım ne zaman işe yarayacak?

İzninle çüşşşşşşş diyorum o görümceke,Allahın salağı inşallah onun paralarını da kocası çatır çatır yer

Burcu ve Yasemin kuzuları geçmiş olsun

süpermiş walla aylık 300'e haftada 3 gün..yok anacım burda 90 alıyo kadınlar ama işte bi müddet sonra minnetle gelmeye başlıyolar, beni ne çağıranlar var da sana geliyorum demeye başlıyolar anlıycağın:)) o nedenle artık şirketten isteyeyim diyorum, onlar da 100-120 arası alıyo yine de işlerini adam gibi yapmıyolar

Senin gürümcenin eşine yazdığı şeye de pek güldüm, demek neticede kendi oğulları yicek ha

sonra eşimle yazısmalarını okudum msn den, benim için diyoki görümce bürosu oturunca bizden cok para kazanır neyse kazansın bizim oglumuz yiyecek...

bu da çekememenin başka bir yansıması sanki, ay ne garipler yaaaa

Ayşegül, kazandığın o paraları onların oğullarına yedirirsen sana da yuhh derim valla, sakın yapma böyle bişeyi, oğlun ve kendi geleceğin için bir kenarda sakla ama onlara yedirme, giden geri gelmez hiçbir zaman, sen çocuğun için yatırım yapmaya bak...

Aylincim, iyileşmeye başaldım bile, en azından mümük yok artık, durdu akmıyo :))
Bu bakım kremi ile şampuanın faydasını en çok gören ben oldum heralde, çok umutsuz olduğum bir zamanda almıştım, işe yaradı ama.. Sende düzenli kullanmaya çalış bakalım ne olacak, şampuan ile bakım yağını birlikte kullanmaya çalışın..

canım oglumuz dediği ege ... yoksa kimseye yedirmeme ege dısında

sorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?

allah allah onun nereden oğlu oluyormuş ay uyuza bak. kıskandığını belli etmemek için cebelleşiyor resmen ay ne gıcııııık

eylülde ben de başlayayım bari sizin şu bakım yağına kedi kuyruğu kadar olan saçlarıma belki faydası olur özendirdiniz beni de

Haaa, tamam o zaman, bende eşinden bahsediyor sandım oğlumuz diyerek..
Yine de ifade tarzı çok komik hakkaten ve arkandan yapılan planlara bak, ne gülünç zavallı insanlar yaa.. Hoş benimkilerin de seninkilerden aşağı kalır yanı yok ama...

sorum var..
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?

çok sık kızartma yapmam zaten ama yaparsam patateslerden veriyorum eline mıncıklayıp bırakıyor

şampuanı dalin, pişik kremi olarak bep-ante-n p-lus kullanıyorum ben. güneş kremini avondan alıcam 30pf korumalı spreyi var kullanımı kolay en azından. kendime kullandıklarımdan memnundur.
geçenlerde hooopss gibi bir markanın ıslak mendilini almıştım çok fena yaptı sıcaktan oldu her halde fosur fosur kabardı resmen, ben de mendillerin hepsini yıkadım şimdi öyle kullanıyorum geçtiler

sorum var..

kızartma olarak sadece patates kızartmasından istediği zaman eline veriyorum kemiriyor azıcık, en fazla iki tane yer zaten ve bi problem oluşturmadı
dalin şampuan ve ıslak mendil kullanıyorum, sabunu sebamed,krem düzenli kullanmıyorum ama o da sebamed..henüz güneş kremi kullanmıyoruz

Ben geldiimmm!!
Yine mi kv hakkında konuşuyosunuz??? Ben de eksik kalmim Biz bu aralar kv ile konuşmadığımızdan dedikodusunu yapacak bi vukuat olmuyo ne yazık ki
Yasemin fotonu yolla hadi...

sorum var..

Patates kızartması veriyorum bayılıyor, zaten çok yararlı olmayan ne varsa bayılıyor, mesela tost lahmacun

Seninki de "moklu sidikliye mana bulur"a dönmüş
Düzenli kullanıyorum şampuanı da bakım kremine vaktim yok ki anacım

sağolsun eşim çok ister kızartmayı..oğluş da ona çekmiş heralde tok karına bile yediği tek şey patates kızartması..8-10 tane yer rahat..elma dilim olursa daha çok..
içim rahat etmiyor kızartma verirken ama çok da çekinmeye grek yok heralde demi...
bir de dalin şampuan cildinde herhangi bişey yapmadı demi bebelerin? ilk defa dalin aldım ve kullanmaya başladığımdan beri sanki egzamasını azdırdı anlamaya çalışıyorum şimdi..

çok ii takip edemiyorum ama o para yeme lafını hiç sevmedim ben:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…