- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.401
Günaydın...
Dün burda o kadar çok şey yazınca kv konusunda gaza geldim sanırım, canına okudum eşiminde kv nin de, bugünde okumaya devam edecem :))
Sabah saat 7 gibi götürüp kv nin kucağına attım İklimi, ben işe gidiyorum, şunları şunları yedir, hadi bye bye dedim, işe geldim, telefonla arayıp söylediklerimi yedirdin mi, şimdi de sırasıyla şunları şunları yedirecen dedim, akşama evde yemek yok sizde yiyecez ona göre yemek yap dedim üstüne de, yaşasın kötülük :)))
Görümcek in oğluna da bakıyor ya, 2 çocuk birden zor oluyor falan dedi, annemin işi var biliyorsun, mecbur bakacaksın hadi sızlanma dedim, eşime de bir çocuğa bakamıyor nasıl bir insan senin annen diye söylendim...
Ayyyy içim soğudu valla, akşamda eziyete devam edecem, el mi yaman ben mi görsünler, geriden sevmeyle olmaz öyle, azıcık zahmet çeksinler değil mi ama..?
slm herkesee ..dün gittim bi güzel boyattım saçımı veeee tam ist renk oldu.. sonra oglumu aldım annemden ama bütün gece nasıl huysuzdu anlatamam mızıl mızl yapıştı bana.gece 12 de uyudugunda basım catlamak üzereydi agrıdan..sabah kalktım evi toplamam lasım ayyyy ben topluyorum ege dagıtıyo bulasık mak bosaltacam imkanı yok benden önce makinanın tepesine cıkıyo ..cok bunaldımmmmm kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum...
alın size bi kv vakası
gezmeye eskişehire gitmiş kv. sonra eşim aradı beni oglan kac no giyiyo ayakkabı annemi ara sandalet alacakmıs aradım 22 al anne dedim ayakların üstü tombiş 21 sıgmıyo ben 21 düşünmüştüm dedi tamam dedi sonra ..dün eşim getirdi ayakkabi kac nooooo ?? 21 ..... giydirdim dar geldi ..ben 22 demiştim neden 21 almıs dedim yokmustur ondan diyo..ondan önce bunun önü arkası acık 21 olur dedi eşim.. kafasına göre kv no belirlemiş .. ama kapak olmustur sanırım bu ona bi daha annesi ne derse ona göre alır dicemmm ama anlayana
Meralcim, geçmiş olsun diyeyim, ne ayıp yaa yaptıkları, şirketlere bile güvenemeyeceğiz demek ki, ne yapacaksın şimdi, kaldı mı temizlik yani, üzüldüm yaa, gerekli yerlere şikayet et o şirketi bence..
Birde sana ne zamandır soracam unutuyorum, saçın ne durumda, düzenli olarak kullanıyor musun o bakım yağını ve şampuanı, merak ettim, benim saçlarım hızla uzuyor, ilk şişe bitti, 2. ye başladım..
)
sonra sunu düşündüm tam gelseydi de tam geldi dermiydim inat ya bende ki :))) kadın kontrol manyagı ya .. herşeyi ben bilirim ...şu kızı bi doğursada ilgileri kaysa biraz o tarafa resmen hafta sayıyorum 25.haftada 10 hafta dielim geriye kalan :)))
hergün carsılarda gezer benim kv ev işi sevmez büroyu acalı 6 ay oldu karsıya eşimin işyerine geliyo bi kere hayırlı olsun die girmedi ... kv ve görümce ..
sonra eşimle yazısmalarını okudum msn den, benim için diyoki görümce bürosu oturunca bizden cok para kazanır neyse kazansın bizim oglumuz yiyecek...
meral senin temizlikçiye bende sinir oldum büyük şehrin dezavantajı işte.. bizim burada tam gün 50 tl ve saglm kadınlar var ..hatta aylık 300 tl ye haftada 3 gün gelenler bile var.. en büyük hayalim birgün kendi paramı kazanınca haftada 3 gün alcam :)))
sonra eşimle yazısmalarını okudum msn den, benim için diyoki görümce bürosu oturunca bizden cok para kazanır neyse kazansın bizim oglumuz yiyecek...
yasemincim deneyeceğim ama fırsat bulup da alamadım:) bıktım günüm mahfoldu
Ayşegül, kazandığın o paraları onların oğullarına yedirirsen sana da yuhh derim valla, sakın yapma böyle bişeyi, oğlun ve kendi geleceğin için bir kenarda sakla ama onlara yedirme, giden geri gelmez hiçbir zaman, sen çocuğun için yatırım yapmaya bak...
Aylincim, iyileşmeye başaldım bile, en azından mümük yok artık, durdu akmıyo :))
Bu bakım kremi ile şampuanın faydasını en çok gören ben oldum heralde, çok umutsuz olduğum bir zamanda almıştım, işe yaradı ama.. Sende düzenli kullanmaya çalış bakalım ne olacak, şampuan ile bakım yağını birlikte kullanmaya çalışın..
canım oglumuz dediği ege ... yoksa kimseye yedirmeme ege dısında
canım oglumuz dediği ege ... yoksa kimseye yedirmeme ege dısında
sorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?
sorum var..
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?
sorum var..
Haaa, tamam o zaman, bende eşinden bahsediyor sandım oğlumuz diyerek..
Yine de ifade tarzı çok komik hakkaten ve arkandan yapılan planlara bak, ne gülünç zavallı insanlar yaa.. Hoş benimkilerin de seninkilerden aşağı kalır yanı yok ama...
çok sık kızartma yapmam zaten ama yaparsam patateslerden veriyorum eline mıncıklayıp bırakıyor
şampuanı dalin, pişik kremi olarak bep-ante-n p-lus kullanıyorum ben. güneş kremini avondan alıcam 30pf korumalı spreyi var kullanımı kolay en azından. kendime kullandıklarımdan memnundur.
geçenlerde hooopss gibi bir markanın ıslak mendilini almıştım çok fena yaptı sıcaktan oldu her halde fosur fosur kabardı resmen, ben de mendillerin hepsini yıkadım şimdi öyle kullanıyorum geçtiler
kızartma olarak sadece patates kızartmasından istediği zaman eline veriyorum kemiriyor azıcık, en fazla iki tane yer zaten ve bi problem oluşturmadı
dalin şampuan ve ıslak mendil kullanıyorum, sabunu sebamed,krem düzenli kullanmıyorum ama o da sebamed..henüz güneş kremi kullanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?