- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.561
Yaz'cım hoşgeldin naber?
hoşbulduk iyiyim canımcım sen nasılsın?sanırım iş hayatınla ilgili kararsızsın.bende çalışacaktım devam edecek ve ücretli izin yapacaktım ama banada verilen süre çok az geldi.tabiki karar senin tatlım ama biran önce konuş istersen.belki sana beklemediğin seçenekler sunarlar.
ıyiyim çok şükür..Evet kararsızım ama izin vermezsede sanırım çalışırım tabii bu şuanki düşüncem..Bebikimi kucağıma aldığımda tamamen değişebilirkaydirigubbakcemile
Bakalım artık dedğin gibi ummuyorum ama beni şaşırtabilirler yaşayıp görcezzz
Arkidişler ben çıkıyorum kociş gelmiş..
öptüm sizi herkese ii akşamlarrrrr :enbuyukkk:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar meleklerinize ve kendinize çok iyi bakın opuyorumnanaktan
çanım sağol,,inşallah hepiöiz görelim o günleri,çok güzel bişey....selkie
tatlım hayırlı olsun ayy ne güzel ya allahım hepimize göstersin o günleri.
iiyi akşamlar kızlar çook uzun zamandır giremiyorum.çok şükür cinsiyeti öğrendik oğlum olucak inş.umurım herkes idir.benim buğün biraz sıkıntım var sabahtan beri kasıkların ağrıyor.
iiyi akşamlar kızlar çook uzun zamandır giremiyorum.çok şükür cinsiyeti öğrendik oğlum olucak inş.umurım herkes idir.benim buğün biraz sıkıntım var sabahtan beri kasıkların ağrıyor.
slm arkadaşlar allah nasip ederse bende 2010 mart da anne olucam anne olacak bütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ve isteyen herkese de allah nasip etsin çok güzel bi sayfa düşünen çok iyi etmiş...
teşekkür ederim ezgicim.çok evhamlı olduğum için size yazmak geldi aklıma.kötü bişi olucak die hala çook korkular yaşıyorum.
kızlar günaydın...nasılsınız?ben pek iyi değilim ya bu günlerde,gelgitler yaşıyorum,çok sinirli davranmaya başladım...eşimle çok kavga çıkarmaya başladım ya varya kendi kendime sakin olacağım diyorum sonra sıradan muhabbet ederken bişey diyor ben sinirleniyorum,gıçık kapmaya başladım ona,zaten hamilelik öncesindede sorunlar yaşıyorduk arasıra,ama iyice arttı,adam akşam eve 10 da geldi kavga çıkardım ve yattım sabah kalktı o giyinene kadar kavga çıkardım,ya yaptığı bazı şeylere sinir oluyorum...başına buyruk hareket ediyor,bende kızıyorum...şimdi kapıdan çıkarken bi oh çektim arkasından şükür gitti diye,hamile kaldığımada pişman olmaya başladım,keşke hamile kalaçağıma boşansaydım diye düşünmeye başladım,aslında bebeğide çok istiyorum,sonrada üzüldüm hep kavga ediyorum diye....öfff bunlar hormonlardanmı yoksa benim psikoloğamı gitmem gerek acaba?sizdede başladımı alınganlık,yok yere kavga çıkarma,kuru inat gibi huysuzluklar....aslında böyle değildim ben?neyseki eşim pek uymuyor,yoksa kavgalar büyüyecek,ciddiye almamaya başladı beni....
canım sakın kendini böyle düşünceler ile boğmaya kalkma hepimizde var durdukyere huysuzlanmalar , bizde eşimle sık sık gelgitler yaşardık şimdi eşim askerde iki aydır hamileliğime rağmen ne o bana ne ben ona en ufak bir sıkıntı yaşatmamaya çalıştık hep tututm kendimi ama dün akşam dayanamadım askerdeki adama başladım mızmızlanmaya ben hastayım sen yoksun bi yolunu bulamadın şu askerliğin diye yarım saat uğraştım bide utanmadım suçladım istesen bi yolunu bulur gitmezdin beni yanlız bıraktın nedne sanki önceden yapıp gelmedin ki ben demedim mi sen yokken hamile kalmayyaım felan şeklinde en son baktım oda artık dayanamayacak aşkım asker ocağındayım her yanım tel örgü yapma yalvarırım diyince aklım başıma geldi anlayacağın biraz kendini telkin etmeye çalış sen mutlu olki mutlu bi bebek dünyaya getir keşkeleri gelgitleri olmasın bebeğininde karakterinde .....
herkese günaydınnnn
sabah mesaim sekizde başladığına göre topiğe ilk emrhabayı ben vereyim :) gazetelere şöyle bi göz gezdirdikten sonra ilk işim burası oluyor artık yazmasamda okuyorum .
BUGÜN BEN ÇOK HASTAYIM NEZLE OLMUŞUM GEÇMEDı BUGÜNDE ıYıCE ZORLUYOR BENı BıRDE AKŞAM ANKARAYA GıDECEĞıM BU HALDE BAKALIM NASIL OLACAK YOLCULUK
DAHA ÖNCE GRıP OLAN ARKADAŞLAR VARDI NASIL ATLATTINIZ BANA NE TAVSıYE EDıYORSUNUZ:sinifsinif::sinifsinif: ÇOK ÜZÜLÜYORUM BEBEĞıMDE AKRNIMDA HASTALIK ONUDA ETKıLıYORDUR ŞıMDı :):sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hayırlı cumalar mart anneleri.............................
son bir haftadır iyice arttı,adam yanımdayken ona katlanamıyorum,sabah ona elbiselerini dolaptan çıkrıp vermek bile zoruma gidiyor,kendisi kalkıp alamıyormu,hizmetci yerine koyuyor beni diye....oda işine geldimi benimle iyi işine gelmedimi hiç ilgilenmez,konuşmaz bile benle,buda sinirime dokunmaya başladı....
seninde zor durumun,inşallah kısa zamanda biter askerliği,böyle uzaktada zor be.....yine anlayışlı kafrşılamış seninki,benimkinin bir de kabalığı var,hiç çekilmiyor,odun resmen...
anı m geçmiş olsun bol bol sıkma portakal suyu iç,ballı süt iç,brokoli ye,birde kivi,bunlar gribe iyi gelen şeyler,nane limon diyeeğim ama hamilelik malum...ha yoğurtta iyi geliyor ama soğuk olmayaack...yerimseniben
ccanım mevlam kolaylık versin sana , inşallah geçer bu dönem bebeğinle birlikte çok mutlu olursunuz her bebek mutlu bir ileyi hak ediyor kendini sakın üzme meleğin olsun tek düşüncen bu aralar . eşinde bak diyorsun ki uymuyor bana hep kötü değil güsel yanalrını yaptığı güzellikelri düşün sen ilgi gösterki oda ilgi göstersin unutma kocalarımzıda biizm ikinci evlatlarımız hatta çocukalrımzıdan daha beter çocuk olur onlar yeri geldiğinde :) hadiiii üzme kendini mutlu ol biraz hatta ara eşini kendini toparladığında aşkım cnaım şeklinde konuş anlat bu dertli halini fazla bunaltmadan onu birlikte aşın bu günleri hamilelik zor televizyondaki habere bile hüngür hüngür ağlayan anlamsız bi sinizr yapımız var işte :)
bu arada hastalık ile ilgili tavsiyelerin için teşekürler canım deneyeceğim inşallah düzelirim bir an önce yoksa yolculukiyice yoracak beni :8senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?