- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.341
canım sen Eskişehirdemisin? ben deee. kime gidiyon? ben onvakta sabahattin beye gidiyorum. bu arada bence kendini üzme bu değerler için.ben de girdim 3lüye sonuçlarımı bekliyorum ama bence güvenilir testler değil bunlar.ne kadar riskli çıkıp ta sağlıklı bebişler dünyaya getiren var.valla sırf stres başka bişi değil.
haklısın canım bugün Almanya da yaşayan bir arkadaş kan ve idrar tahlilleri ve ultrasonda bebek gelişimi iyiyse bu testler hiç yapılmıyor doktorum bana da yapmadı boşuna strese sebep olmasın diye diyordu....
evet ya nedir yok ikili yok üçlü şimdi de ayrıntılı ultrason varmış sırada.valla sırf para kırıyor özel hastaneler.bana kalsa girmeyeceğim ayrıntılı ultrasona eşim gir gir tam olsun diyor.amaan valla sinir oluyorum.zaten girmeyen de çok varmış bilmiyom valla.
vallahi helal olsun sana!su zamanda herkes sezeryan düşünürken büyük bi cesaretle normal istiyorum diyenler burayaaa!!!!aynen sana katılıorum canım bende normal istiyorum allah izin verirde hersey yolunda giderse tabii..ben dogumdan hiç korkmuyorum
dıs gebelık gecırdım cok sancı cektım.
sımdı ıse bılıyorum guzel bır sey ıcın acı cekecegım.dayanacagım sıkacagım dıslerımı sonra ıse ınsallah kucagıma alacagım
bır de acıyı bosuna cekmek var.
adet olurken bıle agrı cekıyoruz 50cm lık sevımlı bırsey ıcın daha cok acı cekılecek ama dedıgım gıbı beklentın olunca dayanılır.ınsallah allah hepımıze o gunu gostersın
epıdural dogumu kesınlıkle dusunmuyorum
ayrıntılı da neye bakıyorlar? organ gelişimine mi? ben renkli olduğu ve bebeğin yüzü göründüğü için istiyorum iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum...CDye de kopyalıyorlarmış hareketlerini...sırf bebeği görmek yani benim derdim
ben geldiiim doktordannn
baya olmustu ya gormeyeli tontişimi
ama cok az surdudr hanım ve esim baktı bolca bende bi ara baktım monitore hoop bitti bile:)
cok sukur iyiyiz teyzeleri. erkek oldugu 100% kesinlesti hic saklama gibi bir dusuncesi yokkiii net olarak gosteriyor:) azda olsa gormek iyiydi.. 3lu testi yapalım istersen dedi pztesi hastanede yaptırcam sanırım
birde 22 ile 24 haftaları arası gel dedi organlarına bakcakmıs
dun karnım cok kasılmıstı ayakta kalakaldım onu soyleyince belki idrar yolu enfeksiyonudur baktırabilirsin dedi ama insallah tekrarlanmaz:) bebis kendine yer acıyordur yaa ben ona baglıyorum artık
birde cok kilo aldım bu ay artık yediklerime dikkat etcem insallah akannehir
ben de bugün kontrole gittim dr'a,bebiş büyük ihtimalle kız dedi.zaten 3hafta önce de kız gibi denmişti.bakalım hayırlısı.
ayrıntılı da neye bakıyorlar? organ gelişimine mi? ben renkli olduğu ve bebeğin yüzü göründüğü için istiyorum iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum...CDye de kopyalıyorlarmış hareketlerini...sırf bebeği görmek yani benim derdim
Bu ayrıntılı ultraso nasıl oluyor? Benim doktorum gittiğinde oğlumun organlarını tek tek inceliyor ve bunlar o sırada renkli görünüyor. Normal ultrasondan sonra mutla üç boyutluyla da inceliyor. Her muayenede de Cd veriyor. Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Merak ettim.
Bu ayrıntılı ultraso nasıl oluyor? Benim doktorum gittiğinde oğlumun organlarını tek tek inceliyor ve bunlar o sırada renkli görünüyor. Normal ultrasondan sonra mutla üç boyutluyla da inceliyor. Her muayenede de Cd veriyor. Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Merak ettim.
valla süpermiş doktorun.ne güzel cd de veriyor.benimki net bile belli olmayan bir ultrason görüntüsü tutuşturuyor elime o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?