- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.361
canım 15+1 en son 12+5 doktora gittim
öle işte:)
Merhaba kızlar, bugün doktorun yazdığı ilaçları aldım, magnezyum, kalsiyum, demir ilacı vermişti. Bi de çatlak önleyici fito adlı kremi verdi. Bebe yağı kullanmamı önerdi. johnson baby'nin bebe yağını tavsiye etti. Yalnız kalsiyum için verdiği ilacın adı Calcimax-D3 ve prospektüsünde C grubu ilaç olduğu yazıyor, bu biraz kafamı karıştırdı, yani gebelikle ilgili araştırma yapılmamış ilaç üzerinde. Acaba evham mı yapıyorum? Bu ilacı kullanan var mı aranızda??
kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben
gecmiş olsun arkadasım..ayaklarını sıcak tut ve bol su iç tedavini ihmal etme..merak etme meleklerimiz bizi kolay kolay bırakmaaazzz:)kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben
merhaba arkadaşlar..beni de yazabilirsiniz.birkaç zamandır takip ediyorum yeni üye oldum..sat:13 haziran, doğum:20 mart 15+5 günlük büyük ihtimal kız.
saolun kızlar çok berbat bişey ağrı resmen tırmalattırıyor...sizde dikkat edin 24.haftaya kadar gebelerde sık görülüyormuş bu
Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?