- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.381
Günaydın Herkese
Eseda Geçmiş Olsun tatlım sıkma canını bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle
Yeni gelenler hoş gelmişler
Ben tam grip oldum kızlar dün bahsetmiştim yaa acayip halsizim sürekli ıhlamur içiyorum hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı hamile hamile hiç çekilmiyor :gitme:
Bu ayrıntılı ultraso nasıl oluyor? Benim doktorum gittiğinde oğlumun organlarını tek tek inceliyor ve bunlar o sırada renkli görünüyor. Normal ultrasondan sonra mutla üç boyutluyla da inceliyor. Her muayenede de Cd veriyor. Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Merak ettim.
Ebru Maternity'den tişört kazanmışım. :) Beden ve adres bilgilerimi istediler. Şanslı oğlum benim.
kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben
edebiyatçı222 merhaba..bursada hangi doktora gidiyorsun..
günaydın herkese
eseda geçmiş olsun tatlım sıkma canını bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle
yeni gelenler hoş gelmişler
ben tam grip oldum kızlar dün bahsetmiştim yaa acayip halsizim sürekli ıhlamur içiyorum hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı hamile hamile hiç çekilmiyor :gitme:
edebiyatçı arkadaşım ne güzel cd veriyomuş doktorun bizim doktor siyah beyaz ultrason çıktısı veriyo .bizim burda daha öyle bişey yok danırım.geriden geliyoz biz.
Evet canım, küçük bir yerdeyim aslında ama doktorum donanım açısından çok iyi. Çok da ilgili. Uzuuun uzun izliyoruz bebişi. Sohbet ediyor, espriler yapıyor. Çok şükür doğru doktoru buldum. Ama en önemlisi yavrularmızın sağlığı. Şimdiki görüntü ne olursa olsun yaklaşık 5 ay sonra inşallah bebişler kucağımızda olacak, doya doya bakarız.
Bu arada seninle aramızda 1-2 gün var :ecrin_bebek:
1 gün... :) hayırlısı bakalım doğumlar ne zaman olacak.
Teşekkür ederim Yoyo
Benimki doğal ıhlamur bahçeden toplanmış 3-4 bardak içiyorum ama içinde limon elma mandalina vs. de var şimdi tedirgin oldum
evet 1 gün :) olası doğum tarihini hep 14 mart olarak veriyor doktorum ama hayırlısı bakalım bebişler sağlıcakla doğsunlarda Allahın izniyle.Bu arada cinsiyet belli oldumu sizin?
Ankara'daki anneler doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Evet, 12. haftada öğrendik, erkek. Sizinki?
Benim aklımda iki yer var şimdilik aslında.Etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyorum başından beri normal doğum öneriyor sağolsun.Eğer her şey normal giderse Allahın izniyle sanırım doğumu yine orda elif hanımla yapmak istiyorum.Epidural normal istiyorum ama bakalım hayırlısı.Eğer elif hanım doğuma yakın zamanlarda sezeryana yönlendirirse özel çağ hastanesinde ahmet bostancının adını çok duydum.Bizzat yeni doğum yapan akrabalarım önerdi.Sezeryandan uyanınca ve sonrasında hiç acı duymadıklarını ve hemen ayağa kalktıklarını söylediler.Bu nedenle eğer doğum öncesi sezeryan yapacağım planlı olursa ahmet beyi düşünüyorum.Tabii nasip kısmet bakalım bebişler ne şekilde ve nerde doğacaklar ? Epiduralle normal doğum yapılan başka hastaneler varmı ankarada bildiğiniz ? Sizler nerde yapmayı düşünüyorsunuz doğumu?Hangi doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?