2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peki ücretleri öğrendinmi ? Ben etliktekini tam bilmiyorum şu an ama çağ hastanesinde bir akrabam sezeryanla 3 ay önce 2.000 ytl olduğunu söyledi...

Aşermem mi?! :) Biraz da şımarıklık yaptım tabi. Tatlı hiç yiyemiyorum ben. Hep tuzlu ve ekşi. Özellikle ayran, cacık ve turşu. :) çikolata, pasta, tatlı vs. hiç canım isteöiyor ve midem bulanıyor. Çok fazla patates yedim bir de, oğlum patatesi sevmeyebilir. :)

aynen normalde her gün tatlı çikolata yemeden duramazdım ama hamilelikte tatlılara hiç yanaşmadım.Ayva yedim bol bol hala da yiyorum... İlk istediğim şeyde ayvaydı zaten.Turşulara,acılara,baharatlılara midemdeki yanma nedeniyle yaklaşamadım.Canım istedi bir kere turşu oturdum bir tabak yedim yanan midem iyice cayırdamaya başladı.Bir dahada o acıdan sonra yanına bile yaklaşmadım turşunun.Ben biraz midemdeki rahatsızlığın bana yaşattığı kısıtlamalarlada mücadele ettiğim için geniş bir menüm yok.Napalım sağlık için elimizden geleni yapıyoruz inş. geçer tüm bu sıkıntılar ve rahat bir hamilelik geçiririz....

Ben de sürekli ekşi ve tuzlu yedim hala da yiyorum tatlı şeylerle hiç aram yok ama bebişim % 100 erkek.

Peki ücretleri öğrendinmi ? Ben etliktekini tam bilmiyorum şu an ama çağ hastanesinde bir akrabam sezeryanla 3 ay önce 2.000 ytl olduğunu söyledi...

Akay normal doğumu 1000 tl, Sezeryanı 1500 tl ye yapıyolarmış. Günlük özel oda ücreti 200 tl imiş.Ama epidurali bilmiyorum.

herkese günaydın.grip salgını var sanırım dikkatli olun bana okuldan öğrencilerden bulaştı sanırım halsizim umarım yakında geçer.

Ben de sürekli ekşi ve tuzlu yedim hala da yiyorum tatlı şeylerle hiç aram yok ama bebişim % 100 erkek.

Hadi ya.Bende hep tuzlu ve ekşi kız sanırdım.Eskilerin ye ekşiyi doğur ayşeyi sözü masal oldu demek.... Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inş.

Akay normal doğumu 1000 tl, Sezeryanı 1500 tl ye yapıyolarmış. Günlük özel oda ücreti 200 tl imiş.Ama epidurali bilmiyorum.

Akayda az değilmiş.Doğum konusunda özel hastaneler durdukça fiyatmı yükseltiyorlar ne?Devlet hastanelerinin sorumsuz iş yapması yüzünden özel hastaneye talep artıyor onlarda bu durumu fırsat bilip özellikle bebek ve hamilelere yükleniyorlar.Gözümüzde olmaz bebekten başka bir şey diye düşündüğümüzü bildiklerinden yükümüz az gibi birde onar bindiriyorlar sırtımıza.Neyse sağlıcakla doğsunlarda bebişlerimiz sonra bol bol dedikodusunu yaparız inş. :)

saolun kızlarrr...doktora gittik yine sabah oğluşum iyi çok şükür bende ağrılar devam ediyor tekrar serum takıldı ama evdeyim bugün hastanede yatmak istemedim dün doğumhanede yatırdılar bütün gün psikolojim bozuldu doğumlar vardı onların çığlıklarından korktum walla :) o yüzden bugün evde taktırdım serumu daha ii oldu....

geçmiş olsun ezgim29

Teşk. ınşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza. işte bende o yüzden hep kız bekliyordum erkek diye duyunca hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.

herkese günaydın.grip salgını var sanırım dikkatli olun bana okuldan öğrencilerden bulaştı sanırım halsizim umarım yakında geçer.

Çok geçmiş olsun evet dikkat etmek gerek.Eşim dışardan getirmesin diye sürekli grip aşısını git vurdur diye hatırlatmasını yapıyorum haftaya vurulacak bakalım... Ama tabii dışardaki virüslerden nasıl korunacağız bilemiyorum doğrusu.Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun.......

Kaçıncı haftada öğrendin erkek olduğunu.Şimdi kaç haftadasın?

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.Hamilelikte doğumhanede yatmakta zor olsa gerek.Keşke orada bırakmasalarmış seni.Neyse bir anlamda da erken bir deneyim olmuş... Rabbim bebeğini ve seni korusun inş.

Herkes kaç kiloyla hamile kaldığınıda yazmış.Ben de yazayım.54.5 kiloyla hamile kaldım şimdide 58 kiloyum.3.6 kilo aldım yani.16+3 haftalıkta hamileyim.Okuduğuma göre bu haftaya kadar 3-5 kilo almak normalmiş ve hızlanıcakmış bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…