- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.401
Bee Akay hastanesinde Tolga Ecemiş e gidiyorum ve çok memnunum, doğum konusunda konuşmak şu aşamada erken dedi bana. Bende normal doğum istiyorum epiduralli ama henüz araştırmadım akay da yapıyorlardır herhalde olursa inş akay da doğurmak istiyorum sırf tolga bey için.
Eğer nasipse bakalım pazartesi kontrolüm var gösterirse ve doktorda doğru bir tahminde bulunursa öğreniriz cinsiyetini.Bana hep kız gibi geliyor (tuzlu ve ekşi yememden dolayı herhalde)ama bakalım hayırlısı.... Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah... Hiç aş erdinmi peki?
Aşermem mi?! :) Biraz da şımarıklık yaptım tabi. Tatlı hiç yiyemiyorum ben. Hep tuzlu ve ekşi. Özellikle ayran, cacık ve turşu. :) çikolata, pasta, tatlı vs. hiç canım isteöiyor ve midem bulanıyor. Çok fazla patates yedim bir de, oğlum patatesi sevmeyebilir. :)
Eğer nasipse bakalım pazartesi kontrolüm var gösterirse ve doktorda doğru bir tahminde bulunursa öğreniriz cinsiyetini.Bana hep kız gibi geliyor (tuzlu ve ekşi yememden dolayı herhalde)ama bakalım hayırlısı.... Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah... Hiç aş erdinmi peki?
Peki ücretleri öğrendinmi ? Ben etliktekini tam bilmiyorum şu an ama çağ hastanesinde bir akrabam sezeryanla 3 ay önce 2.000 ytl olduğunu söyledi...
Ben de sürekli ekşi ve tuzlu yedim hala da yiyorum tatlı şeylerle hiç aram yok ama bebişim % 100 erkek.
Akay normal doğumu 1000 tl, Sezeryanı 1500 tl ye yapıyolarmış. Günlük özel oda ücreti 200 tl imiş.Ama epidurali bilmiyorum.
herkese günaydın.grip salgını var sanırım dikkatli olun bana okuldan öğrencilerden bulaştı sanırım halsizim umarım yakında geçer.
geçmiş olsun ezgim29
Teşk. İnşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimizi alırız kucağımıza. işte bende o yüzden hep kız bekliyordum erkek diye duyunca hem çok şaşırdım hemde çok sevindim.
saolun kızlarrr...doktora gittik yine sabah oğluşum iyi çok şükür bende ağrılar devam ediyor tekrar serum takıldı ama evdeyim bugün hastanede yatmak istemedim dün doğumhanede yatırdılar bütün gün psikolojim bozuldu doğumlar vardı onların çığlıklarından korktum walla :) o yüzden bugün evde taktırdım serumu daha ii oldu....
saolun kızlarrr...doktora gittik yine sabah oğluşum iyi çok şükür bende ağrılar devam ediyor tekrar serum takıldı ama evdeyim bugün hastanede yatmak istemedim dün doğumhanede yatırdılar bütün gün psikolojim bozuldu doğumlar vardı onların çığlıklarından korktum walla :) o yüzden bugün evde taktırdım serumu daha ii oldu....
Kaçıncı haftada öğrendin erkek olduğunu.Şimdi kaç haftadasın?
Ben 12. hafta sonunda öğrendim. 4 boyutlu vajinal ultrasonla 2 li test sırasında. Şu an 15. haftadayım.
Merhaba bende Mart Anneleri aRasıdayım nasılsınız Anneler... Hayırlı günler....
Merhaba bende Mart Anneleri aRasıdayım nasılsınız Anneler... Hayırlı günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?