- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.421
Herkes kaç kiloyla hamile kaldığınıda yazmış.Ben de yazayım.54.5 kiloyla hamile kaldım şimdide 58 kiloyum.3.6 kilo aldım yani.16+3 haftalıkta hamileyim.Okuduğuma göre bu haftaya kadar 3-5 kilo almak normalmiş ve hızlanıcakmış bundan sonra
4 boyutluya erken girmişsin.Doktormu istedi yoksa sizmi istediniz 4 boyutlu ultrasonu?Akaydamı girdin ultrasona?[/
Benim akaydaki doktorumun tolga beyin normal ultrasonu 4 boyutlu şu ayrıntılı dediklerinden her kontrole gittiğimde onunla bakıyo baştan bana ultrason için başka hiçbir yere gitmene gerek yok demişti zaten. Ayrıca artı bi ücrette ödemiyorum. 2 li test için gittiğimde kan, idrar testleri yaptı ve bebişimi 30 dk ka bütün organlarını mesanesine kadar gösterdi bize.
2 li test vaJıNAL ULTRASONLAMI YAPILIYO.BıRAZ BıLGıLENDRRMıSıN CANIM.YANı KARINDAN ULTRASON DııL Mı??Ben 12. hafta sonunda öğrendim. 4 boyutlu vajinal ultrasonla 2 li test sırasında. Şu an 15. haftadayım.
2 li test vaJİNAL ULTRASONLAMI YAPILIYO.BİRAZ BİLGİLENDRRMİSİN CANIM.YANİ KARINDAN ULTRASON DİİL Mİ??
4 boyutluya erken girmişsin.Doktormu istedi yoksa sizmi istediniz 4 boyutlu ultrasonu?Akaydamı girdin ultrasona?[/
Benim akaydaki doktorumun tolga beyin normal ultrasonu 4 boyutlu şu ayrıntılı dediklerinden her kontrole gittiğimde onunla bakıyo baştan bana ultrason için başka hiçbir yere gitmene gerek yok demişti zaten. Ayrıca artı bi ücrette ödemiyorum. 2 li test için gittiğimde kan, idrar testleri yaptı ve bebişimi 30 dk ka bütün organlarını mesanesine kadar gösterdi bize.
Çok şanslısın valla ben başından beri siyah ekranda görüyorum bebeği.Bakalım eğer doktor 4 boyutlu isterse gidecek yer arayacağım kendime....
2 li test vaJİNAL ULTRASONLAMI YAPILIYO.BİRAZ BİLGİLENDRRMİSİN CANIM.YANİ KARINDAN ULTRASON DİİL Mİ??
Bende allaha şükür mide bulantısı kusma olmadı sadece ilk 2 ay kanamam vardı taşınmıştık çünkü .pek hareket etmedim.Halada çok korkuyorum öyle eskisi gibi hareketli diilim.Aynıda eskisi gibi yiyorum bir artışta yok ama sadece göbeğime gitti vallahi nasıl oldu bende anlamadım.banada çok gelmişti kilo ama doktorum normal dedi işte an miktarı artıyor ,plazma oluşuyor falan falan...İnşallah çok tmbkleşmeden geçiririrz...
2 li testi doktorum ayrıntılı bebişin organ incelemesi, ense pilisi ölçümü, kan ve idrar testleriyle yaptı. İlk önce karnımdan baktı ama biliyorsun ilk trimesterı geride bırakıyoruz biraz daha ayrıntılı incelemek istiyorum o yüzden vajinal ile baktı ve şükür herşeyin normal olduğunu söyledi.
gözünaydın canım cok sewindim..bende pazartesi yaptırıcam bu testi 2limi 3lümü yapacak tam bilmiorum..hepimiz için hayırlısı olur inşalalh..2 li testi doktorum ayrıntılı bebişin organ incelemesi, ense pilisi ölçümü, kan ve idrar testleriyle yaptı. İlk önce karnımdan baktı ama biliyorsun ilk trimesterı geride bırakıyoruz biraz daha ayrıntılı incelemek istiyorum o yüzden vajinal ile baktı ve şükür herşeyin normal olduğunu söyledi.
evet seninki bayağı ayrıntılı incelemiş.2 li testte vajinal muayene yapan pek doktor yok aslında.Seninki işini sağlama almış...
gözünaydın canım cok sewindim..bende pazartesi yaptırıcam bu testi 2limi 3lümü yapacak tam bilmiorum..hepimiz için hayırlısı olur inşalalh..
ewet bende buna sasırdım zaten kan ve idrarı biliodum ama vajinal ultrasonla da bakıldıgını pek duymadım..bende pazxartesi yaptırıcam bu testi.bu aradaa benim asıl derdim bebişimin ultrason videosunu cd ye kopyalatmak..duydum aslında yapıolarmış ama 7.aydan sonra daha uygun olur diorlar radyasyon acısından..evet seninki bayağı ayrıntılı incelemiş.2 li testte vajinal muayene yapan pek doktor yok aslında.Seninki işini sağlama almış...
inşallah bakalım 20 ekim de tekrar randevum var bakalım 3 lü test yapacak mı ?
Birde benşu anda elevit pronatal(multi vitamin), folbiol(folik asit), ve 2 haftadırda marincap (balık yağı) hapları içiyorum, 4. ay sonunda da kalsiyum hapı vereceğini söledi doktorum. sen kaçıncı haftadasın ve ilaç kullanıyor musun?
Ben pilates cd si aldım başlıcam inşallah.yoganında faydalarını anlata anlata bitiremiyorlar herkes pilatesle birlikta yap diyo.onuda alayım bereber başlarım artık
ewet bende buna sasırdım zaten kan ve idrarı biliodum ama vajinal ultrasonla da bakıldıgını pek duymadım..bende pazxartesi yaptırıcam bu testi.bu aradaa benim asıl derdim bebişimin ultrason videosunu cd ye kopyalatmak..duydum aslında yapıolarmış ama 7.aydan sonra daha uygun olur diorlar radyasyon acısından..
Canım ben biraz sıkıntılıyım 16 hafta bitmek üzere bende.Kronik gastrit ve reflü sorunum yüzünden doktorun verdiği hiç bir vitamini kullanamadım.Ferro sanol verdi fakat midemi mahvedince gastroloğum içme dedi.Decavıt verdi içinde bir sürü vitamin var fakat onuda ağzıma atar atmaz geri çıkarıyordum lavaboda.Sadece folik asit kullandım 3 ay boyunca o kadar.Onun haricinde gebelikle ilgisi olmayan tamamen midemi düzeltmeye yönelik ilaçlar kullanıyorum doktor yönetiminde.Sık sık gastroloğa gidiyorum tahliller yapıp midemi toparlamaya çalışıyor.Kadın doğumcum miden düzelmeden demire başlayamayız dedi.Gastrolog ve ben mideyi bir toparlarsak Allahın izniyle demiri bir kaç hafta kullanabileceğimi söyledi.Yoksa işim zor napacağımı bilmiyorum.Doğal yollardan almaya çalışsamda yetersiz kalacağını söyledi doktor.Biraz yıpranacağım hamileliğim süresince.Çünkü kum falan döktüğümde ortaya çıkınca antibiyotikde verdiler.b12 eksik diye b vitaminide alıyorum.Bel fıtığı içinde hareketlerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım.Biraz çürük mürük devam ediyoruz Rabbime emanetiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?