2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaslar hafta sonu buralar pek sessiz oluyor ya:)
semraogretmen hangi sayfadadır bilemicem arada bir nilufer arkadas geldikce ekliyordu

iyi geceler arkadaslar hafta sonu buralar pek sessiz oluyor ya:)
semraogretmen hangi sayfadadır bilemicem arada bir nilufer arkadas geldikce ekliyordu

slm geincik baktım ama bulamadım bende nasıl gidiyo kio cinsiyet durumarı ona bakçaktım ama aramak zor ddiye sormak istedim16 haftalık oldum hala belli değil cinsiyeti:ecrin_bebek:cok merak ediyorum bende salı bakalım gösterrirse öğrencem acmıyo benim yaramaz bacağınıopuyorumnanaktan

semraogretmen bu sefer ogrenirsin insallah:) ben cuma gittim ultrasonda oyle belliydiki erkek oldugu dr soylemese bile anlasılıyodu:)) seninkide buyumus insallah meragın biter ogrenirsin
dun bi arkadasla konustum 26 haftalıkmıs ve halaaa gostermiyomus bebisi:))
kimisi supriz yapmayı seviyor demekki

bu arada selkie aldıkların cok guzel:) hepside cok gerekli seyler.. ben nedense alamıyorum son 2 ay baska yerde olacagım ve orda dogum yapcam
bunları dusununce kendimi frenliyorum son anda ordan alırım yük olmasın diye.. ama kendimi daha fazla tutamayacagım sanırım

evet haklıısn gelincik süpriz yapacak demek sen kac hatalıkken öğrendin ay 26 hafta beklemek istemezdim galiba en önemlisi sağlıklı olsunda bebişim hepimnizin ki inşallah

cinsiyetlerini öğrenen anne adayları bende 16 haftamda öğrendim kız diye çok heyecanlandım inş. sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.
yarın 3'lü test sonucum var bakalım inş. iyi sonuçlar alırım...............

tonyacım gözün aydın.saglıklı olur umarım cici kızın.ama gördügümkadarıyla2010 mart ayı genelde erkek fazlalıklı:)kızlarda eksik olmasın demi:)kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız?burda çoook yağmur var....

büyük bişeyler al o zaman sende ,döndüğünde giydirebileceğin bişeyler...ama ev taşıcaksan alma b,şey bekle son 2 ay alırsın?

canım hayırlı olsun kızın...inşallah test sonuçlarında güzel çıkar........

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:günaydınnn kızlarrrr ....

bebeğimi öğrendimmmm bir kızımız daha oluyorrr . çok büyük süpriz oldu bana kızlar ben kendimi nednese erkek diye hazırlamışım ilk gün biraz şok yaşadım ama mutluyum kızımla konuştum bu sabah onu ne kadar sevdiğimi ve hayırlısı ile kucağıma almak istediimi söyledim ona :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

canım gözün aydın..bir prenses daha geliyor demek...hayırlı olsun....

günaydın janlarım 10,30 da randevumuz var üçlümüzün zamanı geldi dua edin bana öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…