- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.521
günaydın janlarım 10,30 da randevumuz var üçlümüzün zamanı geldi dua edin bana öpüyorum hepinizi...
günaydın kızlar bugün aranızda uzuuuun uzzzuunn kalışımın son günü işten çıkıyorum daha doğrusu çıkartılıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bundan sonra sizlerle anca internet kafeden girdiğim zamanlar çerçevesinde görüşebileceğim mafoldumben mafoldumben bana ulaşmak yazmak isteyen arkadaşlarım lütfen özelden yazın ki yazdıklarınızı görebileyim artık geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: oğluşumla yanacıklarınızdan öperim kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın :gitme: :gitme:
arkadaşlar göbekler ne alemde? ben 16. haftadayım. arkadaşlarom hiç hamile gibi değilsin, yemek yemişsin de karnın şişmiş gfibi diyorlar. sizinkiler nasıl.
canım hayırlısı olsun üzme kendini bebeğinle bol bol ilgilenmeye cxamanın oalcak stresten de uzak olmuş oalcaksın ... işten çıakrtılmak derken daha erken deği mi sanırım hamilelikle ilgili değil :uhm:
Canım öncelikle geçmiş olsun sana dikkat et kendine bol bol su iç öncelikle .Dr ilaç der ama ondan önce tahlil yaptırmak isterGünaydıııınn...
Herkese iyi haftalar...
Hepimizin iyi olduğunu umuyorum.
Galiba ben de idrar yolları enfeksiyonu oldum.
Kaç gündür sızlama, yanma, ince ince ağrı, bir de rahat çıkamıyorum idrara.
Doktorumu aradım şimdi, hastası varmış yanında, birazdan arar.
Bakalım ne diyecek...
günaydın kızlar bugün aranızda uzuuuun uzzzuunn kalışımın son günü işten çıkıyorum daha doğrusu çıkartılıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bundan sonra sizlerle anca internet kafeden girdiğim zamanlar çerçevesinde görüşebileceğim mafoldumben mafoldumben bana ulaşmak yazmak isteyen arkadaşlarım lütfen özelden yazın ki yazdıklarınızı görebileyim artık geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: oğluşumla yanacıklarınızdan öperim kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın :gitme: :gitme:
Günaydın kızlarrrr...
Cumartesi cinsiyetimiz kesinleşti 1 tane daha kız geliyor kaydirigubbakcemile3
Çok sevindimmm canım yaaakaydirigubbakcemile2:hulya:annesinin meleği o Maşallaha.s.
Günaydın kızlarrrr...
Ben geldim...
Haftasonu işe çağırmadılar, bütün cts pazar uyudum öyle güzledi ki....
Bugün yine geldik
Yarın aksam uclum var benim de... Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin...:Saruboceq:
Öncelile hepinize iyi haftalat dileyeyim...
Cuma aksamı saat 22:00 YEĞENİM dünyaya geldi ..Bu yüzden çok mutluyum en başta Tam 4 kg doğdu doktoru NTS de 3.750 gr gibi tahmin etmişler meleğimiziHerşy yolunda ablamda iyi bir dikişlerinin olduğu yer acıyormuş Normal doğum olmasına rağmen İlk yeğenimde 5 saat acı çekmişti suni sancı ve normal sancı gelene kadar...
Cumartesi günü ben bir aptallık yaptım ve bir daha yapmam.Alışveriş yapmadan önce karnım acıkmıştı ve dürüm yiyeyim dedim çokta severim.Yanında Susurluk ayranı ama gece bana kabus yaşattı ama ne yaşatma anlatamam size ne yediyse çıkardım miğdem felaket oldu bir daha böyle yapmayacağım bebeğimi de rahatsız ettim walla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?