2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar göbekler ne alemde? ben 16. haftadayım. arkadaşlarom hiç hamile gibi değilsin, yemek yemişsin de karnın şişmiş gfibi diyorlar. sizinkiler nasıl.

günaydın janlarım 10,30 da randevumuz var üçlümüzün zamanı geldi dua edin bana öpüyorum hepinizi...

hadi hayırlsıolsun canım biz doktorumuzla konuştuk müdehale ile düzeltemeyeceğimiz testleri yaptırmıyoruz yani düşük yaptırmayacağız hiç bi şekilde ddik oda o zamna sadece gerekli testleri yapalım dedi ikili test iyi çıkmış zaten bi riskiniz olacağını sanmıyoru mdedi

inşallah çok güsel sonuçlarla gelirsin

günaydın kızlar bugün aranızda uzuuuun uzzzuunn kalışımın son günü işten çıkıyorum daha doğrusu çıkartılıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bundan sonra sizlerle anca internet kafeden girdiğim zamanlar çerçevesinde görüşebileceğim mafoldumben mafoldumben bana ulaşmak yazmak isteyen arkadaşlarım lütfen özelden yazın ki yazdıklarınızı görebileyim artık geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: oğluşumla yanacıklarınızdan öperim kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın :gitme: :gitme:

canım hayırlısı olsun üzme kendini bebeğinle bol bol ilgilenmeye cxamanın oalcak stresten de uzak olmuş oalcaksın ... işten çıakrtılmak derken daha erken deği mi sanırım hamilelikle ilgili değil :uhm:

arkadaşlar göbekler ne alemde? ben 16. haftadayım. arkadaşlarom hiç hamile gibi değilsin, yemek yemişsin de karnın şişmiş gfibi diyorlar. sizinkiler nasıl.

ben artık mhamile pantolonalrı giyecek akdar göbek sahibi oldum ama sadece göbeğim var 1,75 boyum 62 kilom hamile olmadan sahip olam gerekn sağlıklı kilo dedi doktor yani biraz daha almam gerekiyor ama göbeğim var sanki küçük bi top var gibi kasık bölgemde hihoyyyt

Günaydın kızlarrrr...
Ben geldim...
Haftasonu işe çağırmadılar, bütün cts pazar uyudum öyle güzledi ki....
Bugün yine geldik

Yarın aksam uclum var benim de... Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin...:Saruboceq:

sağol canım bende dinlenmeyi düşünüyorum yatakyan hiç çıkmıcam :kedi:
iş verenim hamile çalıştırmak istemiyor maalesef canım...

Günaydıııınn...
Herkese iyi haftalar...
Hepimizin iyi olduğunu umuyorum.

Galiba ben de idrar yolları enfeksiyonu oldum.
Kaç gündür sızlama, yanma, ince ince ağrı, bir de rahat çıkamıyorum idrara.
Doktorumu aradım şimdi, hastası varmış yanında, birazdan arar.
Bakalım ne diyecek...

Günaydin güzel anne adaylari...

Doktora gidecek olanlar, insallah cok güzel haberlerle dönersiniz...

Ya kizlar aklima bisey takildi,
persembe doktora gitmistim ya, cok sükür hersey yolunda hersey cok güzel...
ama doktor demisti iste böyle devam ederse tombis bir bebek olacak diye...

Normalde gecen haftaya göre 140-150 gram olmasi gerekirmis bebegin,
ama bizimki masaallah 250 civarinda...ve ben sadece 1 kilo almisim simdiye kadar...
Doktora bebisimi görme heycaniyla sormayi unuttum, oda bisey demedi...
Bunun bir zarari olurmu? hani ne biliyim simdiden böyle tombis olmasinin..

Ultrason resmini görenlerde bu ne diyip sok oluyorlar...kaydirigubbakcemile3.

Günaydın kızlarrrr...
Cumartesi cinsiyetimiz kesinleşti 1 tane daha kız geliyor kaydirigubbakcemile3

Yavas yavas kizlarimizda gelmeye basliyor demek...
ay ne güzel...

Bizde cinsiyetini ögrendikden sonra esim arabada giderken diyorki
üzüldüm simdi ben kiz olmasini cok istiyordum,
büyüyünce ben babamla evlenecegim diyecekti bana diyor...

Bende dedim sen delimisin Allahin verdigine sükret...

Canım öncelikle geçmiş olsun sana dikkat et kendine bol bol su iç öncelikle .Dr ilaç der ama ondan önce tahlil yaptırmak ister

Çok vakitsiz oldu bu ayrılık yaaa elbette yazarız iyi haberler veririz sana ama sen eşine söyle bilgisayar baksın bir tane sana oldu mu= Sende kendine çok iyi bak ve oğluna da oldumu?

Ya kızlar açıkçası kız olduğunu duyduğumda bende eşimde çok sevindik ama bi okadarda sıkıntı düştü içimize,
Eşimin gözleri doldu ben onu hiç kimseye verememki diyoooo...Açıkçası şimdi bende onları şimdiden düşünmeye başladım:kedi:

Öncelile hepinize iyi haftalat dileyeyim...
Cuma aksamı saat 22:00 YEĞENİM dünyaya geldi ..Bu yüzden çok mutluyum en başta Tam 4 kg doğdu doktoru NTS de 3.750 gr gibi tahmin etmişler meleğimiziHerşy yolunda ablamda iyi bir dikişlerinin olduğu yer acıyormuş Normal doğum olmasına rağmen İlk yeğenimde 5 saat acı çekmişti suni sancı ve normal sancı gelene kadar...

Cumartesi günü ben bir aptallık yaptım ve bir daha yapmam.Alışveriş yapmadan önce karnım acıkmıştı ve dürüm yiyeyim dedim çokta severim.Yanında Susurluk ayranı ama gece bana kabus yaşattı ama ne yaşatma anlatamam size ne yediyse çıkardım miğdem felaket oldu bir daha böyle yapmayacağım bebeğimi de rahatsız ettim walla ....

Beknurcum, bir prenses daha geliyor demek, gözün aydın canım.

Pancubencim sağol canım.
Evet konuştum doktorumla, idrar kültürü istedi, biraz erken çıkıp tahlil yaptırıcam bugün.
Ayy ne sinir bir ağrı anlatamam...

Aaaa Efecrinim üzüldüm şimdi ben nasıl...
Hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin, bol bol dinlen evde.
Özleyeceğiz seni...

inşallah iyi sonuçlarla dönersin 3 lütest sonucundan

sağol canım bende dinlenmeyi düşünüyorum yatakyan hiç çıkmıcam
iş verenim hamile çalıştırmak istemiyor maalesef canım...

hayırlısı olsun cnaım senin için daha iyi oldu belkide her işte vardır bi hayır

Günaydıııınn...
Herkese iyi haftalar...
Hepimizin iyi olduğunu umuyorum.

Galiba ben de idrar yolları enfeksiyonu oldum.
Kaç gündür sızlama, yanma, ince ince ağrı, bir de rahat çıkamıyorum idrara.
Doktorumu aradım şimdi, hastası varmış yanında, birazdan arar.
Bakalım ne diyecek...

geçmiş olsun canım sıkıntı etme bedne de olmuştu iki tane ilaç verdi düzenli kullanınca çabucak geçiyor

Canııımm, gözünüz aydın...
Maaşallah, epey güzel beslenmiş kuzucuk.
Ablana, yavrularına ve sizlere, birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
Darısı da başımıza bu arada :)

Dışarda yediğim şeyler çoğu zaman beni de çok kötü yapıyor.
Sadece çok iyi bildiğim yerlerde ve midemi çok doldurmadan yiyebiliyorum.
O da çok mecbur kalırsam...
İçim gidiyor tabi bazı şeylere ama sonunu düşünüp vazgeçiyorum.
Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…