2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr...
Cumartesi cinsiyetimiz kesinleşti 1 tane daha kız geliyor kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım bi tane kız haberide cuamrtesi ben aldım :hulya:

Yavas yavas kizlarimizda gelmeye basliyor demek...
ay ne güzel...

Bizde cinsiyetini ögrendikden sonra esim arabada giderken diyorki
üzüldüm simdi ben kiz olmasini cok istiyordum,
büyüyünce ben babamla evlenecegim diyecekti bana diyor...

Bende dedim sen delimisin Allahin verdigine sükret...

al biz<den de o kadr kız olacak diye eşim o kadar seviniyorki anlatamam ben işten gleince boynuma atlayacak babam benim bi tanem diyecek erkek bunalrı yapmaz diyor zemuszemus

canım sanırım sen bebeği iyi besliyorsun aklınd kalmasın yicede aç bi konuş obez olmasın mazallah ama tombiş tombiş çok şeker de bi bebeğin olur mevlam doğumda yardımcın olsun bebeğininde başka bi sağlık sorunu olmasında gerisi ele avuca gelen güsel bi yeğen sveeriz bizde kaydirigubbakcemile3

Sağol canım ablam için iyi dileklerine evet darısı başımıza...
Bana gelince ben kendim ettim yaaa hep gittiğim yerdir ve temiz bir yerdir.Yok sıcak lavaş istedim çift lavaşlı dürüm istedim ...Salata yıda abartınca sıcak yiyince bide ben onları miğdem mahvoldu anlayacağın.

Çok vakitsiz oldu bu ayrılık yaaa elbette yazarız iyi haberler veririz sana ama sen eşine söyle bilgisayar baksın bir tane sana oldu mu= Sende kendine çok iyi bak ve oğluna da oldumu?

ayyyy ağlıcam canım yapmaa nolurr gerçekten çoook vakitsiz oldu bu ayrılık sizleri çok ama çok özlücem :sinifsinif: iyi haberlerinizi beklicem beni unutmayın olur mu yazın ara sıra mafoldumben sizden ayrılmak istemiyoruuuum bennn yaaaaaaaa mafoldumben bilgisayar işi çok ama çok zor tatlım artık kemerleri sıkmamız gerekicek malesef...

canım yeğenine çook sevindim allah analı babalı büyütsün bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin

Canım çok sevindim..Hayırlı uğurlu olsun..Maşallah topaç gibi doğmuşşş..SAnırım sezeryan oldu

günaydın kızlar,cinsiyetini ögrenen arkşlar gözlerriniz aydın..

pancuben seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..

Canım saolasın sanada geçmiş olsun...Evet çok kötü bi ağrı ben hamile kalmadan olmuştum..küçük abdestimi yaparken resmen tırmalıyordum acaip yanma oluodu ve idrarımda kan vardı benim...İnşallah hemen geçer seninde canım

Efecrincim hayırlısı olsun inşallah senin için ama bizi yalnız bırakma merak ederiz seni ve bebişiniiii..
Bu arada gıcık patronun veriyor dimi tüm haklarını??

günaydın canım geçmiş olsun

günaydın kızlar..

günaydın canım

Günaydın kızlarrrr...

günaydın canım çok sevindim prensese...
potansiyel gelin adayım mı oldu şimdi benim :lepi: kaydirigubbakcemile3

bende çok üzgünüm canım hayırlısı olsun inş.hepinizi çok özlücem

Tatlım hayırlısı olsun.
Canını sıkma.Bu sayede sen de doğuma kadar bol bol dinlenmiş olursun.
Malum doğumdan sonra gecemiz gündüzümüz birbirine karışacak.. kafamçokkarıştı opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun. Benim de hamilelikte en korktuğum şey idrar yolları enfeksiyonu..Önceden başıma gelmişti.İnsanı mahvediyo.İnşallah seninki o kadar ciddi değildir. :Saruboceq:
Bi sorun yaratsa doktor söylerdi mutlaka.
Gönlünü ferah tut canım..
Hayırlısıyla gelsin tombişimizzz.. kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarrrr...
Gözünaydın Beknurcum. Kız nüfusumuz artıyorrrr.. kaydirigubbakcemile5

efecrin hiç üzülme vardır herşeyde bir hayır görürsün bak, bebek kısmetiyle evi bereketlendir. sen yat dinlen yeterki..

günaydın janlarım 10,30 da randevumuz var üçlümüzün zamanı geldi dua edin bana öpüyorum hepinizi...

çanım güzel haberlerle gel inşallah...

teşekkür ederim cnaım benim inşallah hepimize hayırlı olsun
Amin.....

arkadaşlar göbekler ne alemde? ben 16. haftadayım. arkadaşlarom hiç hamile gibi değilsin, yemek yemişsin de karnın şişmiş gfibi diyorlar. sizinkiler nasıl.
benim çoktandır çıkmıştı zaten..ama hamile göbeğine benzemeye başladı,anlaşılıyor artık dışardam bakıldığında hamile olduğum....

çanım yaaa çok zamansız oldu,,,bebek doğana kadar imkan bulduğun her yerden yaz,merak ederiz,ama bebek doğunça iyiçe kopaçaksın?:gitme::gitme::gitme:

patronunada sinir oldum bu arada!

çanım bir sorun olmaz merak etme,benim ablamın oğlu 5,500 gr doğdu...ablamda benim yapılı ama kasıkları geniş,sen nasılsın boy ve kilo olarak ama inşallah kasıkların geniştir....yoksa doğum zor oluyor...

çanım hayırlı olsun...maşallah bebişimize....ablanda inşsllah bir an önçe toplar kendini...

çanım gördüm iilerini çok güzeller...güle güle giysin bebiş...

Efecrincim hayırlısı olsun inşallah senin için ama bizi yalnız bırakma merak ederiz seni ve bebişiniiii..
Bu arada gıcık patronun veriyor dimi tüm haklarını??

sağol canım (benim potansiyel dünürüm hehehe kaydirigubbakcemile3) ben ara ara girip yazıcam sizde yazın tamam mı...
valla beknurcum ister versin ister vermesin ben hiç bişey bırakmayı düşünmüyorum hiçbir yere imza atmam olur biter dimi yani...kaydirigubbakcemile5

Çok ama çok güzeller yaa Rabbim güle güle kullandırmayı nasip etsin yaa ama bana göre daha erken 30 haftaya kadar bisey almayacağım ben
Saol canım. Daha iyileri senin bebişine olsun.
Aslında biz çok aceleci davrandık.
Bi bakalım diye giriyoruz mağazalara.O kadar cici şeyler var ki ne görsek alıp çıkıyoruz!!!
Bu arada senin de gözünaydın.Bi de geçmiş olsun.İnşallah bugün iyisindir..

[çok güzelmiş annesi güle güle kirletsin inş.

Amin canım daha iyileri size olsun..

günaydın kızlar yeni haftanın hepimiz için güzel geçmesini diliyorum.

BEKNUR VE SEYYALTANER ve kaçırdığım başka doktordan dönenler varsa gözünüz aydın.sonunda nazlı kızlarımız da kendini belli ediyor.
DıLA ve doktora gidecek diğer arkadaşlar inşaallah güzel hayırlı haberlerle dönün.
BOSNACIM çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol su iç canım.
PANCUBENCıM bıdığınız doğmuş sonunda.maşşallah tombiş olmuş ne güzel.gözünüz aydın arkadaşım.allahım sağlık sıhhat versin analı babalı büyümeyi nasip etsin.darısı bizlerin başına canım.

VEEE EFEECRıN hakkaten de çok zamansız oldu bu yaa.seni özleyeceğiz.offf ya:gitme:bizi boşlama ama mutlaka yaz arada.bebişinede kendinede çok iyi bak.

günaydınlar CANLARIM,.:lepi: kaydirigubbakcemile2nasılız bugün.iki gün tatilden sonra işe başlamak biraz zor geldi ama,.meçburuz,napalım..bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar,.ERKEK nüfusuna yetişceniz sanırım,.ALLAH analı babalı büyütsün inş.birazdan listenin son hali geliyo,.öpüyorum herkesi:1hug:

Tatlım hayırlısı olsun.
Canını sıkma.Bu sayede sen de doğuma kadar bol bol dinlenmiş olursun.
Malum doğumdan sonra gecemiz gündüzümüz birbirine karışacak..

haklısın frambuazcım bolll uyku ve yemekkk tombik olup çıkıcam kaydirigubbakcemile3

çanım yaaa çok zamansız oldu,,,bebek doğana kadar imkan bulduğun her yerden yaz,merak ederiz,ama bebek doğunça iyiçe kopaçaksın?

patronunada sinir oldum bu arada!

canım sağol hepimiz belli bir süre doğumdan sonra hayatla bağlantımızı kesicez zaten
patrona bende sinir oldum valla bi de tanıdık insan güyaa amaaan boşver tazminatımı alıyımda önemli olan o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…