- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.481
:CüvCüv:
KIZLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM VE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM. OĞLUM OLACAK İÇİME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVİNÇLİYİM İÇİM İİÇİME SIĞMIYOR SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
KIZLAR MERHABA DÜN DR A GİTTİM VE BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİM. OĞLUM OLACAK İÇİME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVİNÇLİYİM İÇİM İİÇİME SIĞMIYOR SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
amanın bir eerrrrkeke dahamı ?maşallah prenslerimize!hayırlı olsun çanım...
hayirli olsun gozun aydin canim
teşekkür ederim canım..selkiecim senindemi erkek
Simenay, nasılsın? Doktor sorununu hallettin mi?[/COLOR][/B]
KIZLAR MERHABA DÜN DR A GıTTıM VE BEBEĞıMıN CıNSıYETıNı ÖĞRENDıM. OĞLUM OLACAK ıÇıME DOĞMUŞTUUU YAA ÇOK SEVıNÇLıYıM ıÇıM ııÇıME SIĞMIYOR SıZıNLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM
Ben bikaçgündür giremiyodum 2-3 gündür çok şiddetli baş ağrılarım vardı acaba demir ilacı falanmı yapıyo başağrılarını bilmiyorum
evet canım benimkide erkek....
Simenay olabilir canım zaten doktorada sorucam iki gün öldüm öldüm dirildim elevit içiyorum demir hapı içiyorum bide magnezyum var onada tiksindiğim için başlıyamıyorum bir türlü
canım merak etme ayynen bende hissedemedim hala ya herkes hissettim deyince bende bi huzursuzluga kapılıorum 18.hafta biticek nerdeyse..bakalım bekleyelim bizde..ama cook merak ediorum ilk hareketini nası hissedicem nası bi duygu diye..insallah en kısa zamanda yasarız..Bende bebişi hissedemeyenlerdenim( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?
çanım sağol,ya dayanamadım,yavaş yavaş eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte,sonra unutulmasın bişey diye...Selkie, duramamış alışveriş yapmışsın yine, güle güle kullanın canımcım, hepsi de çok güzel..
saol canım.. Sağlıklı olmasını öğrenince birazda olsun moral buldum kendi sıkıntılarımı unuttum.. Senin ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?