- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.561
çanım bir sorun olmaz merak etme,benim ablamın oğlu 5,500 gr doğdu...ablamda benim yapılı ama kasıkları geniş,sen nasılsın boy ve kilo olarak ama inşallah kasıkların geniştir....yoksa doğum zor oluyor...
...
Saol canım. Daha iyileri senin bebişine olsun.
Aslında biz çok aceleci davrandık.
Bi bakalım diye giriyoruz mağazalara.O kadar cici şeyler var ki ne görsek alıp çıkıyoruz!!!
Bu arada senin de gözünaydın.Bi de geçmiş olsun.İnşallah bugün iyisindir..
Olsun içine doğmuş ve almışsın ne güzel ben kendimi frenliyorum canım eşimin ailesi sorup duruyor cinsiyet belkli oldumu diye ?
Eşimin anneannesi kız olacak diyor ve bir sürü kıyafet alıcam ona diyor...
Görümcem Çin takvimi ve hislerine göre Erkek olacak diyor ve erkek bebek için şimdiden bebek odası için hediyeliklere bakıyor ve odası için süsler...
Kayınvalidem ve kayınpeder sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyor...
Eşim beni gibi hiperaktif olacak diyor....
ablalarım sağlıklı olsunda başka bisey istemeyi diyor
Komşularım kız diyor....
............. Yani kafam karışık anlayacağız.ama rüyamda pembe papuç gördüm bunu alalım kızıma diyordum eşime...Önceden erkek görmüştüm ama rüyamda da kafam karıştırıyor walla
günaydın kızlar yeni haftanın hepimiz için güzel geçmesini diliyorum.
BEKNUR VE SEYYALTANER ve kaçırdığım başka doktordan dönenler varsa gözünüz aydın.sonunda nazlı kızlarımız da kendini belli ediyor.
DİLA ve doktora gidecek diğer arkadaşlar inşaallah güzel hayırlı haberlerle dönün.
BOSNACIM çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol su iç canım.
PANCUBENCİM bıdığınız doğmuş sonunda.maşşallah tombiş olmuş ne güzel.gözünüz aydın arkadaşım.allahım sağlık sıhhat versin analı babalı büyümeyi nasip etsin.darısı bizlerin başına canım.
VEEE EFEECRİN hakkaten de çok zamansız oldu bu yaa.seni özleyeceğiz.offf ya:gitme:bizi boşlama ama mutlaka yaz arada.bebişinede kendinede çok iyi bak.
günaydın kızlar yeni haftanın hepimiz için güzel geçmesini diliyorum.
BEKNUR VE SEYYALTANER ve kaçırdığım başka doktordan dönenler varsa gözünüz aydın.sonunda nazlı kızlarımız da kendini belli ediyor.
DİLA ve doktora gidecek diğer arkadaşlar inşaallah güzel hayırlı haberlerle dönün.
BOSNACIM çok geçmiş olsun dikkat et kendine.bol bol su iç canım.
PANCUBENCİM bıdığınız doğmuş sonunda.maşşallah tombiş olmuş ne güzel.gözünüz aydın arkadaşım.allahım sağlık sıhhat versin analı babalı büyümeyi nasip etsin.darısı bizlerin başına canım.
VEEE EFEECRİN hakkaten de çok zamansız oldu bu yaa.seni özleyeceğiz.offf ya:gitme:bizi boşlama ama mutlaka yaz arada.bebişinede kendinede çok iyi bak.
çanım gördüm iilerini çok güzeller...güle güle giysin bebiş...
Saol canım. Daha iyileri senin bebişine olsun.
Aslında biz çok aceleci davrandık.
Bi bakalım diye giriyoruz mağazalara.O kadar cici şeyler var ki ne görsek alıp çıkıyoruz!!!
Bu arada senin de gözünaydın.Bi de geçmiş olsun.İnşallah bugün iyisindir..
Olsun içine doğmuş ve almışsın ne güzel ben kendimi frenliyorum canım eşimin ailesi sorup duruyor cinsiyet belkli oldumu diye ?
Eşimin anneannesi kız olacak diyor ve bir sürü kıyafet alıcam ona diyor...
Görümcem Çin takvimi ve hislerine göre Erkek olacak diyor ve erkek bebek için şimdiden bebek odası için hediyeliklere bakıyor ve odası için süsler...
Kayınvalidem ve kayınpeder sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyor...
Eşim beni gibi hiperaktif olacak diyor....
ablalarım sağlıklı olsunda başka bisey istemeyi diyor
Komşularım kız diyor....
............. Yani kafam karışık anlayacağız.ama rüyamda pembe papuç gördüm bunu alalım kızıma diyordum eşime...Önceden erkek görmüştüm ama rüyamda da kafam karıştırıyor walla
Doktor bize %99 kız dediğinden beri biz deli gibi alışveriş yapıyoruz valla!!! kaydirigubbakcemile Zaten o kadar şirin şeyler var ki insan karşı koyamıyo.Bi de hep erkekse sonra değiştiririz diye aldıklarımızın fişini saklıyoruz.Saolsun aldığımız her yer de böyle şeyler çok oluyo, tabi değiştiririz dedi..Alışverişe devam yani!!.. alkisalkisalkis
VEEE EFEECRİN hakkaten de çok zamansız oldu bu yaeni özleyeceğiz.offf yabizi boşlama ama mutlaka yaz arada.bebişinede kendinede çok iyi bak.
yazcım sağol hayatım senin haberlerini beklicez oğlumla bana yazmayı unutma karındaşım
bakalım ilk kim doğurucak sen mi ben mi Şeniz
oğluşuma da kendime de iyi bakarım sizde kendinize iyi bakın...
Kizlar siz su ultrason resmini nasil yorumlarsiniz...
Cinsiyet nedir sizce?
Kafa veya vücut aramayin haa...cinsiyet sadece..kaydirigubbakcemile3
Cinsiyet nedir sizce?
günaydınlar CANLARIM,.:lepi: kaydirigubbakcemile2nasılız bugün.iki gün tatilden sonra işe başlamak biraz zor geldi ama,.meçburuz,napalım..bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar,.ERKEK nüfusuna yetişceniz sanırım,.ALLAH analı babalı büyütsün inş.birazdan listenin son hali geliyo,.öpüyorum herkesi:1hug:
Günaydın herkese
Efecrin gidiyormuşsun bizi unutma cnm girmeye çalış seni ve bebişini merak ederiz sağlıkla kal...
Beknur ve Seyyaltaner prenseslerimiz geliyor demek maşallah gözünüz aydın...
Dilacım hayırlı sonuçlarla dön inşallah...
Bende gripli hallerinden kurtuldum sayılır hapşırık ve burun akıntısı kaldı..
Bebişimi görmeye bir hafta kaldı onu çok özlediiiiiiiiiiiim
Cinsiyet nedir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?