- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.581
Belki biraz daha anlasilir olur simdi diye birazcik cizmeye calistim...
iyi olmadi ama belki simdi daha iyi anlayabilirsiniz...kaydirigubbakcemile3
Doktor kesin dedi ama cevremdekiler emin olma diyor...:bbo:
Bende bebişi hissedemeyenlerdenim( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?
Okul şimdilik yoğun değil ama derslere başladık. Ben okulda akşama kadar oturmayan sürekli koşturan biriydim, malum Türkçe öğretmeninin yazma, çizme, yarışma, program işi çok oluyor. O alışkanlık devam ediyor. Hala merdivenlerden koşarak inip çıkmaya ççalışıyorum ve bebeğimi hatırlayıp yavaşlıyorum. Okulda görevli ablalardan biri "Hocam ağır hareket etmeye başlamışsın" dedi çok üzüldüm. En büyük korkum iş performansımı kaybetmek. Bu arada öğrencilerimin tepkisini merak ediyorum. Ben söylemedim, onlar sormadı ama gözleri göbeğime takılıyor. :)
Bir de sorunum var, okul önlüğümün önü kapanmıyor... :CüvCüv: göstere göstere geziyorum... :)
Nöbete de devam. Sen nasılsın?
Çenem düşmüş yahu...
söyle sende canan paylaş onlarla, yavaş hareket et dikkat et herşey bebişlerimiz için onlar iyi olsun yeter bize performansına doğum sonrası kavuşursun merak etme sağlığını düşün.
Simenay, nasılsın? Doktor sorununu hallettin mi?
günaydınlar CANLARIM,.:lepi: kaydirigubbakcemile2nasılız bugün.iki gün tatilden sonra işe başlamak biraz zor geldi ama,.meçburuz,napalım..bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar,.ERKEK nüfusuna yetişceniz sanırım,.ALLAH analı babalı büyütsün inş.birazdan listenin son hali geliyo,.öpüyorum herkesi:1hug:
geri geldim arkidişlerrr..doktorum acil doğuma gitmiş...yazık kimdi merak ettim neyse öğleden sonra 2 de tekrar gidicem o değil yediğim bir paket çikilata boşa gitti ya.
Tunaydın kızlarrrrr,
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınnnnn... Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Haftasonu itibari ile bugun de dahil midem fena bulantı iştahsızlık. Sanıyorum hep böyle gidecek :)))))
Haftasonumuzu bir de bebişimizin elimizde bulunan 4 tane 4 boyutlu fotosu ile geçirdik. Benzetmeler o kadra tatlı ki. Bi fotoda bi hareketi aynı bana benziyo, başka bi fotoda aynı rahmetli babama benziyor, kolları bacakları aynı eşime benziyor ince uzun. Çok tatlı bişi ya maşallah.Bugünde yanımda getirdim fotolarını tarayıcı kısmını halledebilirsem burdan eklerim bebişimi. Nazar değmez di mi?:Saruboceq:
Çok güzel bir duygudur sanırım yaaa 4 boyutluda görüp birilerine benzetmen Canım öncelikle sağlıklı olsunlarda kaderi güzel olsunda başka bisey olmasın meleklerimize...
EFEECRİN,canımcım kendine iyi bak..bizleri unutma emimafoldumben mafoldumben mafoldumben ne me lazım,.belki eve bi hat çekersin.hımmmmmmm:lepi: :lepi:
yazmam mı yazarım canım benim.duygulandım haa ağlarım bakkmafoldumbenbilmem ki kim doğuracak :uhm:sağlıkla doğsunlarda.bizde bakarız canımcım.
Günaydın herkese
Efecrin gidiyormuşsun bizi unutma cnm girmeye çalış seni ve bebişini merak ederiz sağlıkla kal...
Beknur ve Seyyaltaner prenseslerimiz geliyor demek maşallah gözünüz aydın...
Dilacım hayırlı sonuçlarla dön inşallah...
Bende gripli hallerinden kurtuldum sayılır hapşırık ve burun akıntısı kaldı..
Bebişimi görmeye bir hafta kaldı onu çok özlediiiiiiiiiiiim
pancuben,arkadaşım yazmayı unuttum,.kusuruma bakma emi,.TİZE olmuşsun:lepi:canımcım ALLAH analı babalı büyütsün,.benimde iki yeğenim var,..onlar benim canlarım,.boşuna dememişler,teyze anne yarısıdır diye..tekrardan hayırlı olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tunaydın kızlarrrrr,
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınnnnn... Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Haftasonu itibari ile bugun de dahil midem fena bulantı iştahsızlık. Sanıyorum hep böyle gidecek :)))))
Haftasonumuzu bir de bebişimizin elimizde bulunan 4 tane 4 boyutlu fotosu ile geçirdik. Benzetmeler o kadra tatlı ki. Bi fotoda bi hareketi aynı bana benziyo, başka bi fotoda aynı rahmetli babama benziyor, kolları bacakları aynı eşime benziyor ince uzun. Çok tatlı bişi ya maşallah.Bugünde yanımda getirdim fotolarını tarayıcı kısmını halledebilirsem burdan eklerim bebişimi. Nazar değmez di mi?:Saruboceq:
benim 8 tane yeğenim var 2 kere hala 6 kere teyze oldum...
şimdi 3 tane küçük kaldı..
diğerleri sevindirik bebek geliyor diye... en çok onlar seviniyor neredeyse, teyzelerinin kuzuları onlar...
özellikle kız yeğenlerimle bağlarımız çok kuvvetlidir...
yeğende evlat gibi bir şey zaten...
pancuben Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş..
YAA NE GÜSELLL BENİM HİÇ YOK BEN AİLENİN EN BÜYÜK ÇOCUĞUYUM İKİ TANE REKEK AKRDEŞİM VAR BİR 23 DİĞERİ 12 YAŞINDALR DAHA ÇOK VAR EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLMALRINA DAHA OKUYORLAR BEN SADECE GÖRÜMCEM SAYESİNDE YENGE DİYEN Bİ TANE BEBİŞİMİZ VAR O KADAR kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bugün aranızda uzuuuun uzzzuunn kalışımın son günü işten çıkıyorum daha doğrusu çıkartılıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bundan sonra sizlerle anca internet kafeden girdiğim zamanlar çerçevesinde görüşebileceğim mafoldumben mafoldumben bana ulaşmak yazmak isteyen arkadaşlarım lütfen özelden yazın ki yazdıklarınızı görebileyim artık geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: oğluşumla yanacıklarınızdan öperim kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın :gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?