2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar güzel bi hafta dilerim herkes iyidir inşallah doktora giden ve gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah zemuszemus

Merhaba herkese, bende kısmetse mart annesi olacağım. forum sayfasını yeni gördüm. 18 haftalık hamileyim. ınsallah mart başı gibi erkek annesi olacağım. bu dönem kimden hamile haberi alsam zaten erkek doğuyor. Bir arkadaş demiş, cok hoşuma gitti" oğluşlara kız bulamayacağız diye" bencede okula başlayınca sanki erkek lisesi gibi olacak :) sevgiler, sağlıcakla kalın

canım hoşgeldin.bende senin gibi 18.haftadayım allah sağlıkla sıhahtle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

mrehaba canım..bende senin gibi aynen 18 haftalık hamileyim ve martın 10 u görünüyo dogumum..ve erkek büyük ihtimal bakalım hayırlısı..nası gecio hami,lelik

gamyoncuiremsu bi erkek kuzu daha gelmiş aramıza anneside hoşgelmiş sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm

Teşekkür ediyorum canım sağol Maşallah sizde yeğenler bol Rabbim onların kaderini güzel yapsın ....

bizde cuma gittik doktorum hiç tereddütsüz erkek dedi bende iyice emin olmak için bazen kordon görünüyomuş kesinmi dedim iyice yaklaştırıp ewt işte pipisi dedi resmini çekti üzerinede büyük harflerle pipi yazdı:)) ama 10gün sonra bide başka doktora gidicem eşimde görsün diye gata da içeri almıyorlar çünki bakalım o ne diyecek

kızlar ya bana bişeyler oluyo,içimden aglamak geliyo 3 gündür hep kabus görüyorum rüyamda, uyandıgımda hemen bebişimi dinliyorum dün hiç iyi rüya görmedim aglıyarak uyandım eşime dedim bi dinle bebekten ses geliyomu,oda aglama içerde oynuyo felan dedi,sanki hareketleri yok gibiydi gözlerim şişti aglamaktan bu nasıl bişey ya ben sabah 6 dan sonra uyumuyorum resmen rüya görmeyim diye, o kadar dua okuyorum ama yine görüyorum, ablamlarda hep aradı bugün seni kötü gördüm rüyamda sakın iş felan yapma diye iyice tedirgin oldum.. inşalh bebegim etkilenmiyodur.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…