- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.601
canım hoşgeldin aramıza.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu.slm kıslar aranıza yeni katılıyorum beni de alır mısınız aranıza
29 martta diyo doktorlum
canım hoşgeldin.bende senin gibi 18.haftadayım allah sağlıkla sıhahtle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Merhaba herkese, bende kısmetse mart annesi olacağım. forum sayfasını yeni gördüm. 18 haftalık hamileyim. İnsallah mart başı gibi erkek annesi olacağım. bu dönem kimden hamile haberi alsam zaten erkek doğuyor. Bir arkadaş demiş, cok hoşuma gitti" oğluşlara kız bulamayacağız diye" bencede okula başlayınca sanki erkek lisesi gibi olacak :) sevgiler, sağlıcakla kalın
mrehaba canım..bende senin gibi aynen 18 haftalık hamileyim ve martın 10 u görünüyo dogumum..ve erkek büyük ihtimal bakalım hayırlısı..nası gecio hami,lelikMerhaba herkese, bende kısmetse mart annesi olacağım. forum sayfasını yeni gördüm. 18 haftalık hamileyim. ınsallah mart başı gibi erkek annesi olacağım. bu dönem kimden hamile haberi alsam zaten erkek doğuyor. Bir arkadaş demiş, cok hoşuma gitti" oğluşlara kız bulamayacağız diye" bencede okula başlayınca sanki erkek lisesi gibi olacak :) sevgiler, sağlıcakla kalın
slm kıslar aranıza yeni katılıyorum beni de alır mısınız aranıza
29 martta diyo doktorlum
slm kıslar aranıza yeni katılıyorum beni de alır mısınız aranıza
29 martta diyo doktorlum
bir erkek dahamı geliyor.hayırlısı olsun.mart ayı gerçekten erkeklerin oldu.benimde prensesim olucak inşallah.arkadaşlar bende hafta sonu doktora gittim.ama kendi doktoruma değil başka doktara oda erkek dedi
Merhaba herkese, bende kısmetse mart annesi olacağım. forum sayfasını yeni gördüm. 18 haftalık hamileyim. İnsallah mart başı gibi erkek annesi olacağım. bu dönem kimden hamile haberi alsam zaten erkek doğuyor. Bir arkadaş demiş, cok hoşuma gitti" oğluşlara kız bulamayacağız diye" bencede okula başlayınca sanki erkek lisesi gibi olacak :) sevgiler, sağlıcakla kalın
benim 8 tane yeğenim var 2 kere hala 6 kere teyze oldum...
şimdi 3 tane küçük kaldı..
diğerleri sevindirik bebek geliyor diye... en çok onlar seviniyor neredeyse, teyzelerinin kuzuları onlar...
özellikle kız yeğenlerimle bağlarımız çok kuvvetlidir...
yeğende evlat gibi bir şey zaten...
pancuben Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş..
defnesan hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah
asinaz ve erze hoşgeldiniz
kılzar dünden beri kasığımın sol tarafında ağrı var.neden olabilir yaşayanız varmı korktum briaz.
canım hoşgeldin aramıza.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?